mylw_4 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 ρε παιδιά τη γίνεται, το καλοκαίρι με το που έμπαινε το δέμα αθήνα σε 2-3 μέρες είχες παραλάβει. τώρα σε μια βδομάδα και πάλι κάνεις το σταυρό σου. τόσο μείωση προσωπικού υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris7 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 ελα και προχωραμε προς παραδοση πακετου AΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 27-01-2015 14:47 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-02-2015 08:12 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 26-02-2015 08:08 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARTHA4 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλημέρα σας. Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Αγόρασα απο Κίνα ένα κινητό στις 27/1 με paypal. Στις 8/2 έλαβα mail που με ενημέρωναν οτί ανακάλεσαν την παραγγελία γιατί είχαν στείλει λάθος χρώμα. Τους ενημέρωσα ότι δεν έχω πρόβλημα. Στις 16/2 εμφανίζεται στο 17track.net η ειδοποίηση the item is pre-adviced απο τότε τίποτα. Στο site της nl post το track number εμφανίζεται ως άγνωστο. Τους έστειλα mail αλλα δεν μου απαντήσαν καν. Να ανησυχώ ( που ανησυχώ). Μπορώ να κάνω τίποτα. Πλησιάζουν και οι 45 μέρες... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) AΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 27-01-2015 14:47 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-02-2015 08:12 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 26-02-2015 08:08 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) εμενα με προγενεστερη ωρα ειναι ακομα στο αφιξη... ή οτι ακομα και με singpost εχουν παραλαβει μερικοι στις 20 μερες ενω αλλοι στις 40 την ιδια περιοδο αφου παραδιδουν τις πιο καινουργιες παραγγελιες δηλαδη για να παραλαβεις πρεπει να παιξεις τζοκερ ειναι εντελως τυχαια η σειρα με την οποια παραδιδουν μερικα δεματα τα ξεχνανε στην αποθηκη και παραδιδουν οποια βρουν μπροστα τους .. εμενα το εδειχνε σχεδον ενα μηνα στο GRATH οποτε δεν ειναι θεμα να ερθει ελλαδα αλλα να ανοιξουν το σακο παμε για dispute Edited February 26, 2015 by impreza_sti Αφαίρεση off topic σχολιασμών 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris7 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 μπα απλα οι υπαλληλοι παιζουν τα ..... πχ εμενα με προγενεστερη ωρα ειναι ακομα στο αφιξη... ή οτι ακομα και με singpost εχουν παραλαβει μερικοι στις 20 μερες ενω αλλοι στις 40 την ιδια περιοδο αφου παραδιδουν τις πιο καινουργιες παραγγελιες δηλαδη για να παραλαβεις πρεπει να παιξεις τζοκερ ειναι εντελως τυχαια η σειρα με την οποια παραδιδουν μερικα δεματα τα ξεχνανε στην αποθηκη και παραδιδουν οποια βρουν μπροστα τους .. εμενα το εδειχνε σχεδον ενα μηνα στο GRATH οποτε δεν ειναι θεμα να ερθει ελλαδα αλλα να ανοιξουν το σακο παμε για dispute παντως εγω επειδη εληγε η ασφαλεια αγορων ζητησα να παραταθει 16 μερες ακομη και ο πωλητης το εκανε αποδεκτο το αιτημα διαφορετικα σημερα επρεπε να κανω dispute συμφωνω παντως ειναι σαν να παιζεις τζοκερ και εγω ειδα πακετα πιο μετα απο εμενα να εχουν παραδωθει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 αυτο το 4px τρολαρει τι κανει? GR 2015-02-26 17:26:18 Mail delivered 2015-02-25 01:44:49 Acknowledge δεν παρελαβα τιποτα και στα ελτα ειναι στην αφιξη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλημέρα, Δείτε εδώ τι έγινε.... Στις 10/01 αγοράζω μια μπαταρία για το κινητό από ebay μέσω paypal από UK seller χωρίς track number. Στις 12/02 ανοίγω case στο ebay γιατί έστειλα μήνυμα στον πωλητή και δεν απαντούσε και δεν είχα παραλάβει τίποτα εννοείται. Μετά από 2 μέρες απαντάει ο πωλητής στο case δίνοντας αυτό το tr RN113862903GB το οποίο μου το έβγαζε στα ELTA κανονικά ότι το έστειλε εκείνη την μέρα κάτι τέτοιο. Πριν από μια βδομάδα το tr εξαφανίστηκε από ELTA και δεν επανήλθε ποτέ. Χτες έστειλα μήνυμα στο ebay ότι δεν το έχω παραλάβει και το track δεν εμφανίζεται πουθενά αυτοί μου απάντησαν σήμερα και μου κάνανε refund όλο το ποσό. Ο χρήστης από τον οποίο αγόρασα είχε 97,8% θετικές αξιολογήσεις. Με τον ίδιο τρόπο αγόρασα μια οθόνη για ένα κινητό από UK πάλι στις 14/02 χωρίς tr και ήρθε χτές. 1 Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 παιδια ποια θεωριεται η πιο γρηγορη αποστολη απο κινα freeshiping βεβαια??,,,η singpost η chinapost η nederland post η Hong Kong Post η sweedenpost????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spod Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Φίλε κορλεόνε, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Πήρα από έναν με 99% αξιολογήσεις, μπαταρία για το coolpad μου και δεν μου έχει έρθει ακόμα. Ανοίγω ticket και μου δίνει τράκινγκ (γιατί δεν το έδινε τόσο καιρό ο ******). Τέλος πάντων μίλησα με gls και το δέμα φαίνεται ότι ήταν γερμανία και γύρισε αγγλία. Γενικώς κόβει βόλτες.. Έχω μείνει χωρίς κινητό 3 βδομάδες και ο τύπος το παίζει τρέλα. Πρέπει να περιμένω 8 μέρες για να απευθυνθώ στο ebay ώστε να πάρω refund; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Φίλε κορλεόνε, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Πήρα από έναν με 99% αξιολογήσεις, μπαταρία για το coolpad μου και δεν μου έχει έρθει ακόμα. Ανοίγω ticket και μου δίνει τράκινγκ (γιατί δεν το έδινε τόσο καιρό ο ******). Τέλος πάντων μίλησα με gls και το δέμα φαίνεται ότι ήταν γερμανία και γύρισε αγγλία. Γενικώς κόβει βόλτες.. Έχω μείνει χωρίς κινητό 3 βδομάδες και ο τύπος το παίζει τρέλα. Πρέπει να περιμένω 8 μέρες για να απευθυνθώ στο ebay ώστε να πάρω refund; Εμένα μου έδωσε τρακ όταν άνοιξα case στο οποίο φαίνεται πως το έστειλε την ημέρα που άνοιξα case. πήγαινε στις αγορές σου και επέλεξε επικοινωνία με τον πωλητή και μετά βάλε ότι δεν έχεις παραλάβει ακόμα. Θα δεις μετά πόσες μέρες δίνουν στον πωλητή να απαντήσει και αν οχι απαντας οτι δεν το παρελαβες... 1 Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 παιδια ποια θεωριεται η πιο γρηγορη αποστολη απο κινα freeshiping βεβαια??,,,η singpost η chinapost η nederland post η Hong Kong Post η sweedenpost????? chinapost ............. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spod Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Εμένα μου έδωσε τρακ όταν άνοιξα case στο οποίο φαίνεται πως το έστειλε την ημέρα που άνοιξα case. πήγαινε στις αγορές σου και επέλεξε επικοινωνία με τον πωλητή και μετά βάλε ότι δεν έχεις παραλάβει ακόμα. Θα δεις μετά πόσες μέρες δίνουν στον πωλητή να απαντήσει και αν οχι απαντας οτι δεν το παρελαβες... Εμένα το τρακινγκ που έδωσε συνάδει με την ημέρα που έγινε το despatch. Οκ. Στις 4 Μαρτίου θα λήξει η περίοδος της διαφωνείας μας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 παντως εγω επειδη εληγε η ασφαλεια αγορων ζητησα να παραταθει 16 μερες ακομη και ο πωλητης το εκανε αποδεκτο το αιτημα διαφορετικα σημερα επρεπε να κανω dispute συμφωνω παντως ειναι σαν να παιζεις τζοκερ και εγω ειδα πακετα πιο μετα απο εμενα να εχουν παραδωθει Πως κανεις επεκταση ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 chinapost ............. NL! Σε εμένα ήταν γρήγορο και αν είναι να γλιτώνεις στάσεις σε Τουρκία, που δε τα προσέχουν όπως φάνηκε με τα βρεγμένα δέματα, καλύτερα να πάνε απο Ολλανδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris7 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 παντως εγω επειδη εληγε η ασφαλεια αγορων ζητησα να παραταθει 16 μερες ακομη και ο πωλητης το εκανε αποδεκτο το αιτημα διαφορετικα σημερα επρεπε να κανω dispute συμφωνω παντως ειναι σαν να παιζεις τζοκερ και εγω ειδα πακετα πιο μετα απο εμενα να εχουν παραδωθει Πως κανεις επεκταση ? η αγορα μου εγινε απο aliexpress και την παραταση την ζητησα μεσα απο την ιδια την παραγγελια που το ειχε σαν επιλογη για να το υποβαλω σαν αιτημα στον πωλητη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamanths_7 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλησπερα!Εκανα μια παραγγελία απο το To2c με singapore post στης 03-02 και στης 10-02 μου έστειλαν τον Tracking Number.Οταν κάνω αναζήτηση να δώ που ειναι το δέμα μου λέει: Despatched to overseas (Country code: GR).Αν διάβασα σωστά αυτό σημαίνει οτι δεν έχουν στείλει το δέμα ακόμα...Να ανησυχώ??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλησπερα!Εκανα μια παραγγελία απο το To2c με singapore post στης 03-02 και στης 10-02 μου έστειλαν τον Tracking Number.Οταν κάνω αναζήτηση να δώ που ειναι το δέμα μου λέει: Despatched to overseas (Country code: GR).Αν διάβασα σωστά αυτό σημαίνει οτι δεν έχουν στείλει το δέμα ακόμα...Να ανησυχώ??? Κάτι κατάλαβες λάθος, ξαναδιάβασε :O Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamanths_7 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Κάτι κατάλαβες λάθος, ξαναδιάβασε :O DESPATCHED TO OVERSEAS...Εμφανίζεται όταν το πακέτο δηλώνεται προς αποστολή με την επόμενη αεροπορική πτήση συνήθως σε 1-2 ημέρες, εκτός απροόπτου (πχ καιρικές συνθήκες) Αυτο διαβασα...Δλδ ειναι ακομα Κινα?Δεν εχει αλλαξει το status εδω και 16 μερες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Είναι στον δρόμο... 1 Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλησπερα!Εκανα μια παραγγελία απο το To2c με singapore post στης 03-02 και στης 10-02 μου έστειλαν τον Tracking Number.Οταν κάνω αναζήτηση να δώ που ειναι το δέμα μου λέει: Despatched to overseas (Country code: GR).Αν διάβασα σωστά αυτό σημαίνει οτι δεν έχουν στείλει το δέμα ακόμα...Να ανησυχώ??? 1η σελιδα , 1ο ποστ :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 1η σελιδα , 1ο ποστ :happy: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316:lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Μπορει να μου καποιος τι συμβαινει?Γυρναει πισω? RI138524597CN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ετσι φαινεται ! Περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Άλλο πάλι και αυτό. Πρώτη φορά το βλέπω. Πάρε τους ένα τηλέφωνο!!! 1 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Άλλο πάλι και αυτό. Πρώτη φορά το βλέπω. Πάρε τους ένα τηλέφωνο!!! Τα ελτα?Αμα ειναι απο αυριο θα παρω αν και δεν νομιζω να αλλαξει εαν ξεκινησει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts