Jump to content

Spod

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Spod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Αυτό είναι profiling και θέλει ξεχωριστό consent και δεν αποτελεί και business need.
  2. Αυτό δεν παίζει, γιατί δεν μπορούν να δώσουν δεδομένα για κατάρτιση προφίλ χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επιπλέον, δικαστικά να με πάνε για 100 ευρώ μου φαίνεται δύσκολο, αλλά έχει νομική βάση αυτό που λέω εφόσον δεν υπάρχει ρητή αναφορά για το δικό μου πακέτο. Τέλος, θα ρίξω μια καταγγελία ΕΕΤΤ αν με χρεώσουν για τον ίδιο λόγο. Η μόνη άλλη αναφορά στο συμβόλαιο είναι εύλογη αποζημίωση αν σπάσω συμβόλαιο που ούτε αυτό στέκει, γιατί... define εύλογη..
  3. Ωραία και τι γίνεται στην περίπτωση που δεν το αποδώσω; Σκέφτομαι να το ακυρώσω, να αμφισβιτήσω ρήτρα εφόσων δεν αναφέρεται ρητά το πρόγραμμά μου, αλλά έμμεσα στα double play και end of story. Το συμβόλαιο λέει: Για προσφορές που ορίζεται τέλος απενεργοποίησης για διακοπή της υπηρεσίας πριν τη λήξη του 24μήνου, το τέλος απενεργοποίησης είναι: Για τις υπηρεσίες Vodafone Home telephony και Vodafone Home double play έως 24 Mbps 120,98 € Για τις υπηρεσίες Vodafone Home double play έως 50 Mbps 161,30 € και ως πρόγραμμα πάνω πάνω ορίζει το double play CU Xclusive έως 24 Mbps, σταθερά σε Ελλάδα με ενιαία αστική χρέωση
  4. Καλησπέρα, έχω ένα συμβόλαιο Home Double Play CU Xclusive το οποίο είναι φοιτητικό με 24αρα γραμμή. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω θέμα με τη γραμμή και έχω φτάσει να κλειδώνω από τα 18 στα 11 και πραγματικά να έχω 4 τα βράδια. Έχω ανοίξει ticket αλλά άκρη δε βρίσκω και το θέμα είναι ότι εργάζομαι από σπίτι μερικές μέρες. Θέλω λοιπόν να σπάσω το συμβόλαιο που λήγει ιούνιο και να βάλω Inalan. Μου λένε πρέπει να πληρώσω, αλλά στο πινακάκι που είχε όταν υπέγραψα το συμβόλαιο δεν δηλώνει κάπου ρητά το πακέτο CU Xclusive, ενώ τα άλλα τα έχει κανονικά. Λογικά επικαλούμενος αυτό δε νομίζω ότι πρέπει να πληρώσω κάτι. Ότι εμπίπτει στην κατηγορία double play, ok, αλλά τα άλλα τα πακέτα τα έχει επακριβώς γραμμένα. Έχετε εικόνα;
  5. Το έψαξα λίγο παραπάνω και νομίζω πως το s10e με καλύπτει σε αυτά που θέλω. Ίσως όχι όμως στην μπαταρία.. Έχει κάποιος το εν λόγω κινητό να μου επιβεβαιώσει;
  6. δεν ήξερα ότι έγινε extend το πρόγραμμα αλλαγής. νόμιζα πέρυσι έληξε Σκέφτηκα να πάρω από έναν με 300 το 7αρι 128gb με 94% health, αλλά με αγχώνει λίγο γτ αυτό π έχω έχει λίγο ακόμα εγγύηση. Βέβαια έχει σημαδάκια
  7. Καλημέρα αγαπητοί φίλοι, έχω ένα iphone 7 32gb από το οποίο είμαι ευχαριστημένος με τα πάντα εκτός από μπαταρία και από κλήσεις (δεν ακούγομαι όταν κάνω resume από άλλο call και έχω call failed συχνά πυκνά). Θέλω να το αντικαταστήσω με android και δίνω έμφαση σε: 1)Κάμερα (κυρίως η πίσω για να αποθανατίζουμε τις μοναδικές μας στιγμές) 2)Οθόνη 3)Μπαταρία (θα ήθελα quick charge) 4)Rom. Σημαντικό είναι να είναι όσο πιο κοντά σε stock experience. 5) 128gb storage Έκανα μια απόπειρα για mi9 από bangood αλλά το ακύρωσα για το λόγω ότι δεν έχει Ois και για την εγγύηση. Επίσης μπορώ να κόψω και τιμολόγιο, οποτε μπορώ να πάρω κάτι ακριβώτερο που πέφτει με αποφορολόγιση σε αυτά τα χρήματα. Ευχαριστώ!
  8. Η αλήθεια είναι πως δεν τα κρατάω πάρα πολύ και δεν νομίζω ότι θα το κρατήσω τόσο ρε συ. Σκέψου ότι έχω αλλάξει 4 κινητά μέσα στο 17. RedmiNote 2 - Redmi note 3 pro - Oneplus 3t - Oneplus5 Απλά τώρα είμαι με το 3 pro και δε μπορώ ρε συ. Έχω συνηθίσει από oneplus ποθ όλα δουλεύουν τέλεια. Κλειδώνει άμεσα gps, πολύ καλή μπαταρία και με νοβα είναι όλα τέλεια.
  9. Το έχω κάνει ήδη. Έχω γυρίσει τα μαγαζιά και τα έχω δει όλα. Από θέμα αίσθησης είναι το iPhone 7 ο,τι καλύτερο έπιασα. Κανένα δε συγκρίνεται μαζί του. Το s8 και το s8+ είναι μακρόστενα και μου θυμίζουν τηλεκοντρόλ. Έχουν υπέροχη οθόνη και κάμερα. Ωστόσο αν θα πήγαινα σε android θα πήγαινα σε oneplus5 ξανά. Δεν έχει κυρτή οθόνη που με αγχωνει και έχει πολύ καλές διαστάσεις. Επίσης παίρνει συχνότερα updates από Samsung. Στο iPhone με ξενίζει το λογισμικό και το ένα πλήκτρο να πω την αλήθεια. Είμαι ανάμεσα σε 7 και oneplus5 JCC. Ίσως ήταν λάθος που το έδωσα τελικά. Θα δω μέσα στην επόμενη βδομάδα Τέλος αξίζει να σημειώσω τη φοβερή μπαταρία του op5 με 6-7 SoT.
  10. τελικά μου έδωσαν ένα 7αρι και δε μου άρεσε καθόλου το ios. Οπότε κοιτάω για android. Είμαι ανλαμεσα σε s8, mate 9, op5 6/64.
  11. Μα για 7 θα πάω, αν πάω, απλώς αναμένω την άλλη βδομάδα να βγει το 8 και να πέσει το 7 σε επιτρεπτά επίπεδα (500-550).
  12. Για τις roms το λέω, διότι με ανάγκαζε με τα ads να κάνω root για adaway, άρα οι νέες ρομ έπρεπε να περαστούν με χέρι και όχι με ΟΤΑ. Επίσης έχω βαρεθεί γενικά με τις roms και ήθελα απλά tap n update. Η κάμερα είναι σημαντική όταν πάω ταξίδια. Νυχτερινές λήψεις είναι χάλι. Το iphone 6s είχε καλύτερες. Το OP5 είναι στοκ, είναι άψογο σε πολλά θέματα και κυρίως σε SoT που φθάνει 6-7 ώρες, αλλά έχει και τα αρνητικά. Ένα από αυτά είναι ότι κάθε μισό (με τα Τ μοντέλα) και 1 χρόνο, η εταιρία προχωρά στο επόμενο και σταματάει να διαθέτει αξουσάρ και ουσιαστικές ενημερώσεις. Αυτό με ξενέρωσε λίγο. Ναι, καλύτερα ας βάλουμε = . Θέλω αξιοπιστία = μπαταρία = κάμερα στην πρώτη θέση. Τέλος, το αρνητικό με το macbook είναι ότι το google drive είναι battery hungry. Επίσης δεν βρίσκω τρόπο να μεταφέρω αρχεία over the air χωρίς καλώδια, κάτι που με βολεύει και θα το είχα με iphone. Χαζοπράγματα δηλαδή, για την καθημερινή διευκόλυνση.
  13. Δεν είναι κακοπροαίρετος ο χαρακτηρισμός. Εννοούσα ότι λίγοι έχουν στην κατοχή iphone, από αυτούς που ασχολούνται με αυτό το section. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 550 euro 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 4.7-5.2 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Με ενδιαφέρει το επίσημο support. 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; Δε με απασχολεί 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Τίποτε από αυτά δεν είναι μέσα στις απαιτήσεις μου 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Μόνο αγγλικό μενού 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Με ενδιαφέρει η καλή οθόνη και ο στερεφωνικός ήχος. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, αξιοπιστία, αυτονομία, καμερα 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Redmi Note 3 Pro ως μεταβατική από το OnePlus5 Η ερώτηση είναι η εξής. Με βάσει τα παραπάνω, τη χρήση του ΛΣ σε συνδυασμό με το macbook pro που διαθέτο (macOS) θα άξιζε να πάω σε iphone7 ή καλύτερα να κοιτάξω κάτι σε Android (S8, OP5 ξανά κ.ο.κ.). Δε θέλω πια να ασχολούμαι με φλασαρίσματα custom rom κτλ, απλά θέλω κάτι να δουλεύει. Αυτό που με χάλασε και έδωσα το OP5 είναι ότι δεν βελτίωναν την κάμερα σε νυχτερινές λήψεις, καθώς και η απουσία OIS (hw).
×
×
  • Create New...