Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και ομως .......... πλεον θα πρεπει ολοι να το νομιζουμε οτι πλεον "χαθηκαν" , και πεταξαν σαν περιστερια που ελεγε και το παλιο ασμα.

Μαλλον καλυτερα η λογικη απαντηση θα πρεπει να ειναι με βεβαιοτητα πλεον για αυτα τα 4 πακετα οτι οπως λενε και οι αρχαιολογοι γα την Αμφιπολη οτι " το πιθανοτερο σενάριο ειναι ο τάφος να έχει συληθεί" ................ στην περιπτωση μας να ισχυει οτι " το πιθανοτερο ειναι οτι ο σακος της NL μαλλον έχει συληθεί πιθανοτατα καπου εκει στο Βενιζελος αφου μεχρι την Ολλανδια εμφανιζονται και μαλιστα με τελευταιο status οτι εχουν προωθηθει για Ελλαδα.

Αλλο το να καθυστερησει στο συνολο ενα πακετο απο την ημερα αποστολης του ακομα και 2 μηνες μεχρι την τελικη παραδοση και αλλο το κομματι προωθησης απο Ολλανδια σε Ελλαδα να ειναι ηδη στον 1 μηνα.

Το εχω ξαναπει σε προηγουμενη χρονικη στιγμη οτι αν μεσα σε αυτα περιλαμβανονταν και καποιο απο αλλο ασχετο πραγμα και μαγαζι θα μπορουσα να εχω καποιες αμφιβολιες για αυτο που λεω.

Αφου ομως ολα και τα 4 ειναι απο EFOX με το λογοτυπο του μαγαζιου επανω να βγαζει ματια, να ερεθιζει χερια και να μειωνει αντιστασεις, αποτελουσε μεγαλο κινητρο και δελεαρ για καποιον εν μεσω εορτων, μεγαλου φορτου εργασιας και γενικου χαμου η 'εξαφανιση' και 'οικειοποίηση' τους.

Δλδ αυτος δεν ηταν σακος της NL αλλα του Αι Βασιλη για καποιον !! και μαλλον πιο ευκολο θα ειναι να τα βρουμε να πουλουνται σε καποιο μαγαζι περιξ της Ομονοιας παρα στα Ελληνικα Ταχυδρομεια !!

Εγω παντως απο εδω και περα θεωρω μηδενικες τις πιθανοτητες να φανουν σε μεταγενεστερο χρονο.

...... σε εμας το τζοκερ που λεγατε κληρωσε αναποδα :worry:

Αιντε να κανουμε και τα dispute τωρα να κλεισει ο κυκλος της ολης ιστοριας.

...... Εξακολουθουν να αγνοουνται χωρις ανανεωση καταστασης απο 20 Δεκεμβριου στην Ολλανδια.

nikkal ------------- RC410800528NL

ZMA ----------------- RC410802682NL

paris_89 ----------- RC410799921NL

Thanos_ATH ------- RC410800505NL

EDIT:

και μολις ελαβα απαντηση απο τα NL post σε σχετικο μου αιτημα για ερευνα του tracking ........... που πολυ φοβαμαι οτι επιβεβαιωνει οσα ειπα πιο πριν :

"The package left the Netherlands on the 20th of December 2014. I don´t have additional information. I advise you to contact the sender of the shipment for more information. You can also track your shipment to be received through http://www.internationalparceltracking.com/ "

Δεν έχει παρουσιασθεί τέτοια περίπτωση έως τώρα, και ενώ γνωρίζετε ότι η NL είναι σκατά και μακράν η χειρότερη μεταφορική εταιρεία, είσθε έτοιμοι να βγάλετε τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ κλέφτες ...

Επίσης, ενώ είπαμε χιλιάδες φορές ότι μπορεί να κάνουν 40+ ημέρες, "ρίχνετε" το τηλ. κέντρο με τηλεφωνήματα, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να ψάχνουν και όπως θα δείτε παραπάνω άρχισαν να "ρίχνουν" 50άρια σε "απλά" δέματα.

Και από ότι βλέπω, εσένα φίλε μου σου συνιστούν να επικοινωνήσεις με τον πωλητή, χωρίς να επιβεβαιώνουν ότι είναι στην Ελλάδα, και σε καμμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνουν τις υποψίες σου.

Οπότε, περιμένετε, κάνετε dispute, ή μην αγοράζετε από το εξωτερικό.

Εγώ παρέλαβα "συστημένο" μετά από 96 ημέρες ....

(Φιλικά πάντα.)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Item No. Posting Date Status Date Status Description

RF311956991SG 12-01-2015 14-01-2015 Despatched to overseas (Country code: GR

Πότε να υπολογίζω οτι θα μου έρθει απο εμπειρία σας???

Item No.Posting DateStatus DateStatus Description

RF311956991SG12-01-201514-01-2015Despatched to overseas (Country code: GR

Το Πάσχα....

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

ΔΕΝ υπαρχει εμπειρια...Σαυτες τις περιπτωσεις ΜΟΝΟ ενας παραγοντας παιζει ρολο...Η ΤΥΧΗ!!! Οπως ειπε και ο φιλος πιο κατω μπορει το Πασχα μπορει και μεχρι την παρασκευη να το εχεις...

• Υπάρχουν οι πολύ άτυχοι μπλεγμένοι με NL Post από Efox με χαμένα πακέτα.
  • Υπάρχουν και οι κωλόφαρδοι, με κάτι παραδόσεις των 7 ημερών.
  • Υπάρχουμε και εμείς που περιμένουμε στις 15+ υπομονετικά.

Ξέρεις τι πρέπει να εύχεσαι! :lol:

Δεν έχει παρουσιασθεί τέτοια περίπτωση έως τώρα, και ενώ γνωρίζετε ότι η NL είναι σκατά και μακράν η χειρότερη μεταφορική εταιρεία, είσθε έτοιμοι να βγάλετε τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ κλέφτες ...

Επίσης, ενώ είπαμε χιλιάδες φορές ότι μπορεί να κάνουν 40+ ημέρες, "ρίχνετε" το τηλ. κέντρο με τηλεφωνήματα, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να ψάχνουν και όπως θα δείτε παραπάνω άρχισαν να "ρίχνουν" 50άρια σε "απλά" δέματα.

Και από ότι βλέπω, εσένα φίλε μου σου συνιστούν να επικοινωνήσεις με τον πωλητή, χωρίς να επιβεβαιώνουν ότι είναι στην Ελλάδα, και σε καμμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνουν τις υποψίες σου.

(Φιλικά πάντα.)

Απορίες-επισημάνσεις...

1. Τί σχέση έχει ο εκτελωνισμός δέματος, με τα τηλέφωνα που μπορεί να έκανε ο φίλος;

2. Πώς γνωρίζεις ότι έπεσε το τηλεφωνικό κέντρο από τα τηλεφωνήματα;

3. Αλίμονο εάν η NL Post, στο απαντητικό της e-mail προς τον φίλο μας, επιβεβαίωνε τις, λανθασμένες κατ' εμέ, υποψίες του.

Ας ηρεμήσουμε άπαντες...

Απορίες-επισημάνσεις...

1. Τί σχέση έχει ο εκτελωνισμός δέματος, με τα τηλέφωνα που μπορεί να έκανε ο φίλος;

3. Αλίμονο εάν η NL Post, στο απαντητικό της e-mail προς τον φίλο μας, επιβεβαίωνε τις, λανθασμένες κατ' εμέ, υποψίες του.

Ας ηρεμήσουμε άπαντες...

καλησπερα.

πιστευω πως ο nikkal εχει δικιο.

παραγγελια μου απο banggood 22/12 παρελαβα 16/1 με NL.

στο δεμα εγραφε με τεραστια γραμματα ΤΑBLET κι ομως δεν χαθηκε.

υπομονη και ηρεμια.πιστευω πως συντομα θα παραλαβετε.

(Φιλικά πάντα.)

Καμία σχέση η εμπειρία που έχω εγώ.

2 βδομάδες με NLκαι χωρίς κανένα πρόβλημα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Απορίες-επισημάνσεις...

Ας ηρεμήσουμε άπαντες...

1. Γιατί μίλησα με γνωστό στο τελωνείο και μου είπε ότι άρχισαν να "ψάχνουν" και μικρά δέματα γιατί είχαν πληροφορίες ότι γίνεται χαμμός από τηλεφωνήματα γιά δεματάκια "μηδαμινής" αξίας.

2. Σε ερώτησή μου γιά το "πέσιμο" του κέντρου, μου απήντησαν ότι έπεσε λόγω φόρτου.

3. Εάν πρόσεξες, έγραψα ότι "ούτε επιβεβαίωσε" το ότι είναι στην Ελλάδα ...

Και είμαι πολύ ήρεμος, απλώς δεν κατάλαβα πως γίνεται χωρίς ενδοιασμούς να προσπαθεί κάποιος να βγάλει κλέφτες τους άλλους με αιτία λογότυπο εταιρείας .... :)

(Ελπίζω να μην είναι μέλος κανένας αρμόδιος υπάλληλος των ΕΛΤΑ και βλέπει τέτοια .... :lol:)

Παιδια ΗΡΕΜΗΣΤΕ... και μενα το δεμα μου ειναι κολλημενο Ολλανδια απο 04/01...κανει συνηθως 18-25 σε φυσιολογικες συνθηκες....βαλτε και τον παραγοντα γιορτων που υπαρχει πολυ μεγαλύτερος φόρτος..Εχω παρει γυρω στα 15 κινητα μεσο nl post και ειμαι ευχαριστημενος...θα αρχίσω να ανησυχω αν μεχρι τελος του μηνα δεν δω καμία κίνηση στο τρακινγκ νάμπερ..

RS199036425NL ευχαριστω παιδες!γιατι δεν πατουσα singpost ο ατιμος!!

μου εδωσαν tracking number 14/1.οποτε να μην ανησυχω ακομη ετσι?ειναι και για αλλον ας αργησει λιγο αλλα να ερθει :lol:

Μην αγχώνεσαι. Από εβδομάδα θα εμφανιστεί.

κατι κινειται! the item is pre-advised ειναι πλεον...

Καλησπέρα. Παράγγειλα απο minideal.net ενα κινητο τηλεφωνο..στις 05/01/2015 ..και πληρωσα μεσω paypal (πιστωτικη καρτα). Στις 07/01/2015 μου εστειλε email η paypal και με πληροφορουσε οτι το τηλεφωνο εσταλη: Order Status:

Shipped (Jan 7, 2015) και επισης μου εδωσε Tracking Number μεσω SINGPOST. Μετα απο 2-3 μερες εβαζα το Tracking Number μου για αναζητηση στο SINGPOST και μου ελεγε οτι δεν υπαρχει τετοιο Tracking Number(δεν υπαρχει item).Επικοινωνησα με την minideal.net και μου ειπαν οτι το τηλεφωνο μου ΔΕΝ εχει σταλει ακομα γιατι ΔΕΝ υπαρχει διαθεσιμο..???!!!!! Στο site της minideal.net το συγκεκριμενο τηλεφωνο το εχει ΟΛΕΣ αυτες τις μερες διαθεσιμο και φυσικα και την ημερα που το παρήγγειλα ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ...ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:Availability: In stock. Επικοινωνησα με την τραπεζα μου και τα λεφτα στην καρτα εχουν χρεωθει ΚΑΝΟΝΙΚΑ... ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ??

ΣΥΓΝΩΜΗ για τον χρονο σου.αλλα ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω κατι απο ΚΙΝΑ και δεν ξερω τι παιζεται...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

Να ζητήσεις να σου επιστρέψουν τα χρήματά σου, και εάν δεν το κάνουν μέσα σε 48 ώρες να ανοίξεις υπόθεση στο paypal ζητώντας άμεσο ακύρωση της παραγγελίας γιατί είπαν ψέμματα και σε εσένα και στο paypal ...

Παιδια ΗΡΕΜΗΣΤΕ... και μενα το δεμα μου ειναι κολλημενο Ολλανδια απο 04/01...κανει συνηθως 18-25 σε φυσιολογικες συνθηκες....βαλτε και τον παραγοντα γιορτων που υπαρχει πολυ μεγαλύτερος φόρτος..Εχω παρει γυρω στα 15 κινητα μεσο nl post και ειμαι ευχαριστημενος...θα αρχίσω να ανησυχω αν μεχρι τελος του μηνα δεν δω καμία κίνηση στο τρακινγκ νάμπερ..

Δεν ανησυχούμε φίλε. Αλλά φθάσαμε πλέον στις 42 μέρες από την πληρωμή...

Αυριο θα επικοινωνησω με την Paypal και θα τους ενημερωσω.Τους εχω στειλει email στην (minideal.net) Και τους εχω ζητησει να μου στειλουν τα λεφτα πισω αλλα κανουν κυριολεκτικα τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ..(Παρακαλουμε περιμενετε λιγες μερες και θα σας αποσταλλει...) ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΜΜΕΣΑ!

Καλησπέρα. Παράγγειλα απο minideal.net ενα κινητο τηλεφωνο..στις 05/01/2015 ..και πληρωσα μεσω paypal (πιστωτικη καρτα). Στις 07/01/2015 μου εστειλε email η paypal και με πληροφορουσε οτι το τηλεφωνο εσταλη: Order Status:

Shipped (Jan 7, 2015) και επισης μου εδωσε Tracking Number μεσω SINGPOST. Μετα απο 2-3 μερες εβαζα το Tracking Number μου για αναζητηση στο SINGPOST και μου ελεγε οτι δεν υπαρχει τετοιο Tracking Number(δεν υπαρχει item).Επικοινωνησα με την minideal.net και μου ειπαν οτι το τηλεφωνο μου ΔΕΝ εχει σταλει ακομα γιατι ΔΕΝ υπαρχει διαθεσιμο..???!!!!! Στο site της minideal.net το συγκεκριμενο τηλεφωνο το εχει ΟΛΕΣ αυτες τις μερες διαθεσιμο και φυσικα και την ημερα που το παρήγγειλα ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ...ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:Availability: In stock. Επικοινωνησα με την τραπεζα μου και τα λεφτα στην καρτα εχουν χρεωθει ΚΑΝΟΝΙΚΑ... ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ??

ΣΥΓΝΩΜΗ για τον χρονο σου.αλλα ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω κατι απο ΚΙΝΑ και δεν ξερω τι παιζεται...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

Αρχικά να ηρεμήσεις. :) Κοιτα και εγώ απο minideal εκανα την παραγγελία και πλήρωσα 31/12 στις 2/01 μου δωσανε το track number το οποίο εμφανίστηκε στο sgpost 7/01 και απο τοτε ειναι στον δρομο χωρις καμια αλλη αλλαγη !

Αυριο θα επικοινωνησω με την Paypal και θα τους ενημερωσω.Τους εχω στειλει email στην (minideal.net) Και τους εχω ζητησει να μου στειλουν τα λεφτα πισω αλλα κανουν κυριολεκτικα τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ..(Παρακαλουμε περιμενετε λιγες μερες και θα σας αποσταλλει...) ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΜΜΕΣΑ!

Ποιό τηλέφωνο παρήγγειλες;

Ποιό τηλέφωνο παρήγγειλες;

Original Huawei Honor 6 Plus Dual SIM 4G LTE SmartPhone Octa Core 3GB Android 4.4 5.5'' IPS 1920*1080 Dual Rear Camera 8MP

Email to a Friend

Be the first to review this product

Sign up for price alert

Availability: In stock

More Sharing Services

Shipping: Free Shipping to All Country

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Original Huawei Honor 6 Plus Dual SIM 4G LTE SmartPhone Octa Core 3GB Android 4.4 5.5'' IPS 1920*1080 Dual Rear Camera 8MP

Email to a Friend

Be the first to review this product

Sign up for price alert

Availability: In stock

More Sharing Services

Shipping: Free Shipping to All Country

(ΤΟ ΕΚΑΝΑ COPY-PASTE ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ...)

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αρχικά να ηρεμήσεις. :) Κοιτα και εγώ απο minideal εκανα την παραγγελία και πλήρωσα 31/12 στις 2/01 μου δωσανε το track number το οποίο εμφανίστηκε στο sgpost 7/01 και απο τοτε ειναι στον δρομο χωρις καμια αλλη αλλαγη !

Η δικη μου ειναι διαφορετικη περιπτωση...εδωσαν track number που δεν ισχυει..οι ιδιοι παραδεχθηκαν οτι ΔΕΝ το εχουν στειλει (ενω στην PAYPAL εδωσαν ημερομηνια αποστολης και track number)?????!!!!...Μου λενε οτι ΔΕΝ ειναι διαθεσιμο ενω στο site του το εχουν διαθεσιμο....

Η δικη μου ειναι διαφορετικη περιπτωση...εδωσαν track number που δεν ισχυει..οι ιδιοι παραδεχθηκαν οτι ΔΕΝ το εχουν στειλει (ενω στην PAYPAL εδωσαν ημερομηνια αποστολης και track number)?????!!!!...Μου λενε οτι ΔΕΝ ειναι διαθεσιμο ενω στο site του το εχουν διαθεσιμο....

Αυτο προσπαθω να σου πω και εμενα μου δωσανε τρακ μερες πριν το στειλουν... :ninja:

Αυτο προσπαθω να σου πω και εμενα μου δωσανε τρακ μερες πριν το στειλουν... :ninja:

Σε εσενα εμφανιστηκε και κατι :wacko:...Σε εμενα ΤΙΠΟΤΑ..:cry:... εχουν περασει 15 ημερες απο την παραγγελια και 13 απο το υποτιθεμενο SHIPPED... Και ειναι και διαθεσιμο!!!Μπορεις να τους εμπιστευτεις??Δεν ειναι σε ΤΙΠΟΤΑ ειλικρινεις!

Καμμία σχέση αυτό ... ο αριθμός εμφανίζεται από 3 έως και 7 ημέρες μετά την αποστολή, οπότε σε εσένα είπαν αλήθεια, τον φίλο μας τον κοροϊδεύουν.

Καμμία σχέση αυτό ... ο αριθμός εμφανίζεται από 3 έως και 7 ημέρες μετά την αποστολή, οπότε σε εσένα είπαν αλήθεια, τον φίλο μας τον κοροϊδεύουν.

Αυτοι κοροιδευουν ολοκληρη paypal...ΕΜΑΣ θα σκεφτουν..:ninja:

τρελες καταστασεις με nl

παραγγελεια 26/12 το οποιο εγινε shipped στις 3/1 πατησε ελλαδα στις 16/1(RS184018880NL)

παραγγελεια 16/12 ,εγινε shipped στις 19/12 και ακομα τιποτα(RS179259786NL)

αν και στο site nlpost αναφερει 09-01-2015 16:16 The item has arrived in the country of destination

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Tα ιδια και χειροτερα απο τις 10/12 εχω παραγγείλει αυριο θα κανω dispute :mad:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Παιδιά σε μένα έγινε το εξής απίστευτο. Χθες εμφανίστηκε Ελλάδα και σήμερα είναι προς παράδοση. Το δέμα εφιγε από Σιγκαπούρη στις 4/1 με Singapore post.

Μόλις παρέλαβα. Απίστευτο!!!!!!!

Edited by agelop