Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα...να σας πω την δική μου εμπειρία για να μπείτε σε καλύτερη διάθεση και να μην αγχώνεστε...Παραγγελία στις 27/08/14 απο Minideal, στις 29/08 κλείσιμο απο ISP έγραψε το ELTA Tracking, 31/08 despathed to overseas έγραψε το SingPost...σήμερα 16/09 στο σύστημα εντοπισμού των ΕΛΤΑ έγραψε Άφιξη στην χώρα προορισμού...καλώς εχόντων των πραγμάτων σε 2-4 μέρες θα είναι Θεσσαλονίκη στο σπίτι μου...μόνο υπομονή, όπως έγραψε και ο Romanos παραπάνω...αν πάλι ξεπεράσει τις 30 μέρες για να έρθει αντίστοιχο μήνυμα ότι έφτασε στην Ελλάδα, τότε dispute ή ότι άλλο καταλαβαίνετε...πάντως και στο Minideal μου έγραψαν ότι για Ελλάδα θέλει απο 15-30 μέρες... Edited by dimathess

By all means marry. If you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher.

Socrates

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

RF258729487SG 29-08-2014 31-08-2014 Despatched to overseas (Country code: GR)

waiting and waiting .............:ninja::ninja::ninja:

Αντε γεια ....

κάλου κακού πριν ξαναπείς τέτοια κακά πράγματα βάλε σε παράθεση για να δείχνεις ότι διάβασες την πρώτη σελίδα...

Α και που είσαι να τρως όλο το φαγητό γιατί ποτέ δεν ξέρεις μπορεί η μαμά να αποφασίσει να το στέλνει με τα Ελτα

Αντε γεια ....

κάλου κακού πριν ξαναπείς τέτοια κακά πράγματα βάλε σε παράθεση για να δείχνεις ότι διάβασες την πρώτη σελίδα...

Α και που είσαι να τρως όλο το φαγητό γιατί ποτέ δεν ξέρεις μπορεί η μαμά να αποφασίσει να το στέλνει με τα Ελτα[/QUOT

πρωτη σελιδα ..sticky σε καθε post

Tech fusion

To ειχα βαλει και σε αυτό..το εβαλα παλι...parcel not found λεει

Καλησπέρα και από μένα. Και εγώ εν αναμονή για το τηλ. και παραγγελία από merimobiles. Για τον φίλο με το tracking number εγώ το βλέπω εδώ. http://www.track-trace.com/post

nikos

παραγγειλα και εγω απο το b2cbuying το κινητο στις 6/9 με PostNL και λογω του 3ημερου γιορτης που ειχαν μου το εστειλαν στις 10/9 μου εδωσαν και tracking number αλλα απο τοτε ειτε στο 17track.net ειτε στα δυο παραπανω το αποτελεσμα ειναι "Unable To Track" στο chat μου λενε διαφορα...οτι λογω του 3ημερου γιορτης που ειχαν γινεται μπερδεμα με τα track κλπ...τι μπορει να συμβαινει? Edited by eftihiss

Άμα δεν βάλεις το tracking number τι να σου πούμε;

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

10-09-2014 17:40 The item has arrived in the country of destination GREECE

10-09-2014 09:32 The item is on transport to the country of destination

09-09-2014 18:11 The item is at the PostNL sorting center

Εχει κολλησει εκει..Αυτό σημαινει ότι εχει φτασει Ελλαδα..και που εχει κολλησει πλεον...6 μερες περασαν και ωσονουπω 7 από τη μερα αφιξης..

Διάβασε πιο πίσω...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

RS125994380NL

2014-09-17 00:50, The item is at the PostNL sorting center

Δες το και εδώ http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RS125994380NL

καλημερα σε ολους. επειδη δεν το εχω δει στον οδηγο αν και τον διαβασα προσεκτικα μπορει καποιος να μου πει τι σημαινει στο events του 17track.net το ''The item is pre-advised'';

ευχαριστω πολυ

Δεν νομίζω οτι υπάρχει (ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ) λόγος ανησυχίας .

Όταν αλλάζει κατι στο tracking ποσταρε σε παρακαλώ να συγκρίνουμε με τα δικά μας.

To πακετο ειναι σε κατασταση Arrived at overseas ,η κατασταση αλλαξε χθες στις 16-09

Υ.Γ: Δεν κανω ερωτηση μην μου ποσταρετε τα κοκκινα γραμματα του οδηγου :D

Καλημέρα, να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι παίζει με το τελωνείο αν παραγγείλω απο το minideal.net;

Καλημέρα, να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι παίζει με το τελωνείο αν παραγγείλω απο το minideal.net;

Εάν το πήρες με απλό ταχυδρομείο 99,99% δεν θα περάσει τελωνείο. Εάν το παρήγγειλες με courier τότε θα πληρώσεις ότι σου βγάλουν, δεν υπάρχει "στάνταρ" ώστε να το υπολογίσεις. Ας έλθει με το καλό .... :)

Έψαξες το Thread και απάντησε δεν βρήκες? :worry:

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

2014-09-17 00:50, The item is at the PostNL sorting center

Δες το και εδώ http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RS125994380NL

ναι σημερα εμφανιστηκε... αλλα μου φαινεται περιεργο οτι απο τις 10/9 μου ειχαν δωσει tracking number και μεχρι χθες ...νεκρα... μπας και το εστειλαν χθες? γιατι απ οτι εχω διαβασει εδω καποιοι κρατανε tracking number και σου δινουν ενα και οταν εχουν το τηλ. σου το στελνουν αντιστοιχώντας το πακετο με το tracking

Υπάρχει κάποια καθυστέρηση αυτό το μήνα στις παραγγελίες ή είναι η ιδέα μου;

Δεν ξέρω και τι άλλο να κάνω.. Το κινητό πάει Ιταλία αντί Ελλάδα, δεν έχει φτάσει καν Ιταλία και θα το στείλουν Ελλάδα υποτίθεται..

Έχω υπομονή, ήξερα δεν θα έρθει και σε 10 μέρες αλλά όχι έτσι!!

RF258732075SG

Destination Country - Italy:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/09/17 16:00:30

2014-08-29 00:00, Partito dal centro di scambi internazionale del paese SINGAPORE in data 29-AGO-2014

2014-08-29 00:00, Accettato dal centro postale di ***** in data 29-AGO-2014

Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/09/17 16:00:30

2014-08-31 16:08, Despatched to overseas (Country code: IT)

2014-08-29 16:08, Received from Customer

ναι σημερα εμφανιστηκε... αλλα μου φαινεται περιεργο οτι απο τις 10/9 μου ειχαν δωσει tracking number και μεχρι χθες ...νεκρα... μπας και το εστειλαν χθες? γιατι απ οτι εχω διαβασει εδω καποιοι κρατανε tracking number και σου δινουν ενα και οταν εχουν το τηλ. σου το στελνουν αντιστοιχώντας το πακετο με το tracking

εκτυπωνουν ηλεκτρονικα την ετικετα και παιρνουν αριθμο αμεσως τον οποιο και σου στελνουν. Απλα αργουν να το πανε στο ταχυδρομειο γι αυτο δεν ενημερωνεται η κατασταση του δεματος. Εσενα το πηγαν 10/9

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλημερα ηθελα να ρωτησω εχω κανει μια παραγγελεια μεσω SG post στις 1/9 και απο 5/9 μου γραφει dispatched to overseas ειναι φυσιολογικο να εχει μεινει στο ιδιο status τοσο καιρο?

Kαλημερα ηθελα να ρωτησω εχω κανει μια παραγγελεια μεσω SG post στις 1/9 και απο 5/9 μου γραφει dispatched to overseas ειναι φυσιολογικο να εχει μεινει στο ιδιο status τοσο καιρο?

Κάνε τον κόπο και διάβασε τον οδηγό στην πρώτη σελίδα.

Εκτός αυτου το ερώτημα έχει απαντηθεί χιλιάδες φορές, ακόμη και στις προηγούμενες σελίδες.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

εγώ έκανα 2 παραγγελίες από το minideal με διαφορά 2-3 ώρες στις 3/9

μου εμφάνισε despatched και στα 2 στις 7 και χθες έβγαλε

arrived στο κινητό που είχα παραγγείλει δεύτερο ενώ το

άλλο είναι ακόμα στο despached άντε βρες άκρη δηλαδή :lol:

ξέρει κανένας τι παίζει με το site των ελτα?

δεν μπορώ να μπω με τίποτα.......

Δεν παίζει τίποτα , μιά χαρά δουλεύει

Eκανα αγορα απο το aliexpress, shipping 29-8-2014.

Στις 9-9-2014 εστειλα μηνυμα στον πωλητη οτι δεν βλεπω πουθενα το δεμα και μου απαντησε τα γνωστα ''να περιμενω - μην ανησυχω κλπ'''.

Το νουμερο ειναι αυτο RS134566061NL

Εψαξα και εδω http://www.postnl.post/ αλλα τιποτα.... :(

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

εγώ έκανα 2 παραγγελίες από το minideal με διαφορά 2-3 ώρες στις 3/9

μου εμφάνισε despatched και στα 2 στις 7 και χθες έβγαλε

arrived στο κινητό που είχα παραγγείλει δεύτερο ενώ το

άλλο είναι ακόμα στο despached άντε βρες άκρη δηλαδή :lol:

βάζεις www μπροστά?

Eκανα αγορα απο το aliexpress, shipping 29-8-2014.

Στις 9-9-2014 εστειλα μηνυμα στον πωλητη οτι δεν βλεπω πουθενα το δεμα και μου απαντησε τα γνωστα ''να περιμενω - μην ανησυχω κλπ'''.

Το νουμερο ειναι αυτο RS134566061NL

Εψαξα και εδω http://www.postnl.post/ αλλα τιποτα.... :(

Μην ανησυχείς, στο aliexpress έχεις περιθώριο 60 ημέρες γιά να παραλάβεις. Από ότι έχω καταλάβει, το σύστημα των Ολλανδικών ταχυδρομείων είναι γιά τα μπάζα. Και δική μου παραγγελεία δεν έχει εμφανισθεί εδώ και 10 ημέρες .... :X

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.