Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οχι. Εκανα τροποποιηση το μηνυμα για σενα.

Δεν μου εβγαλε τα αλλα που εγραψες...

Απο το tinydeal ειναι η παραγγελια

Samsung note 8 dual

Samsung note 4

jiayu s3 advance 3GB Ram

Thl T200 2GB Ram

Lenovo S960 2GB Ram

Δεν εχω παραγγειλει απο το site.

!Με επιφυλαξη απ'οσα θυμαμαι απο ολα τα ποστ εδω μεσα!

Απο αλλα site αυτο ειχε γινει καποιες φορες οταν δεν ειχαν stock.

Αν το δει καποιος που ειχε παρομοιο προβλημα με παραγγελια απο το tinydeal ας γραψει ποια ηταν η καταληξη.

Δεν εχω παραγγειλει απο το site.

!Με επιφυλαξη απ'οσα θυμαμαι απο ολα τα ποστ εδω μεσα!

Απο αλλα site αυτο ειχε γινει καποιες φορες οταν δεν ειχαν stock.

Αν το δει καποιος που ειχε παρομοιο προβλημα με παραγγελια απο το tinydeal ας γραψει ποια ηταν η καταληξη.

Εχω διαβαση πολλα για το tinydeal και ξερω τη παιζετε με αυτους. Χθες παρελαβα ενα αλλο κινητο και εκανε 19 μερες και τωρα το εχω στα χερια μου. Απλα αυτο που θελω να μαθω ειναι αν οντος το εχουν στειλει και φταινε τα ταχυδρομια της συγκαπουρης η δεν το εχουν στειλει και το RQ204678040SG ειναι ψευτικο αλλα παλι πως το εμφανιση σε INFORMATION RECEIVED

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@angels25 Δεν ειναι λογικο να ειναι τοσες μερες ετσι.

Το στατους αυτο δε σημαινει οτι ειναι στο αεροδρομιο. Η εταιρια που θα στο στειλει δεν παρελαβε το κινητο, απλα εδωσε το tracking number στο site που παραγγειλες και περιμενει απο το site να τους στειλει το πακετο.

Απο ποιο site ειναι η παραγγελια?

·Ταχυδρομείο Σιγκαπούρης (Singapore Post)

INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)...Αυτό εμφανίζεται όταν η μεταφορική εταιρία παραδώσει τα πακέτα στο ταχυδρομείο

DESPATCHED TO OVERSEAS...Εμφανίζεται όταν το πακέτο δηλώνεται προς αποστολή με την επόμενη αεροπορική πτήση συνήθως σε 1-2 ημέρες, εκτός απροόπτου (πχ καιρικές συνθήκες)

ARRIVED AT OVERSEAS...Εμφανίζεται όταν στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα ανοιχθεί ο σάκος όπου βρίσκεται το πακέτο, και καταγραφεί η άφιξη

Samsung note 8 dual

Samsung note 4

jiayu s3 advance 3GB Ram

Thl T200 2GB Ram

Lenovo S960 2GB Ram

Δεν εχει σχεση η ημερομηνια αποστολης ή σε ποσες μερες πηρες εσυ αρα σε τοσες θα παραλαβω και γω.

Εχει αναφερθει ακομα και στις τελευταιες σελιδες οτι καποιοι, που ξεκινησε το πακετο τους στις αρχες του μηνα, περιμενουν και αλλοι που παρηγγειλαν π.χ. στις 10 Ιανουαριου, παρελαβαν.

Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα. Το καλο ειναι οτι αργει μεν το συστημα στην Ελλαδα, αλλα σπανια δημιουργειται προβλημα εντος της χωρας.

Υπομονη χρειαζεται και καποιο τοπικ για να γραφουν οι ανυπομονοι.

@angels25 Δεν ειναι λογικο να ειναι τοσες μερες ετσι.

Το στατους αυτο δε σημαινει οτι ειναι στο αεροδρομιο. Η εταιρια που θα στο στειλει δεν παρελαβε το κινητο, απλα εδωσε το tracking number στο site που παραγγειλες και περιμενει απο το site να τους στειλει το πακετο.

Απο ποιο site ειναι η παραγγελια?

γίνεται με το ίδιο Despatch No κάποιος να έχει παραλάβει και άλλος όχι;Εφόσον βρίσκονται στο ίδιο σάκο;

γίνεται με το ίδιο Despatch No κάποιος να έχει παραλάβει και άλλος όχι;Εφόσον βρίσκονται στο ίδιο σάκο;

γινεται , ναι.

εγω 4009 απο sg οχι , καποιος αλλος ναι...

Εχω διαβαση πολλα για το tinydeal και ξερω τη παιζετε με αυτους. Χθες παρελαβα ενα αλλο κινητο και εκανε 19 μερες και τωρα το εχω στα χερια μου. Απλα αυτο που θελω να μαθω ειναι αν οντος το εχουν στειλει και φταινε τα ταχυδρομια της συγκαπουρης η δεν το εχουν στειλει και το RQ204678040SG ειναι ψευτικο αλλα παλι πως το εμφανιση σε INFORMATION RECEIVED

·Ταχυδρομείο Σιγκαπούρης (Singapore Post)

INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)...Αυτό εμφανίζεται όταν η μεταφορική εταιρία παραδώσει τα πακέτα στο ταχυδρομείο

DESPATCHED TO OVERSEAS...Εμφανίζεται όταν το πακέτο δηλώνεται προς αποστολή με την επόμενη αεροπορική πτήση συνήθως σε 1-2 ημέρες, εκτός απροόπτου (πχ καιρικές συνθήκες)

ARRIVED AT OVERSEAS...Εμφανίζεται όταν στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα ανοιχθεί ο σάκος όπου βρίσκεται το πακέτο, και καταγραφεί η άφιξη

Εδω μεσα το ειχα διαβασει αυτο που σε ειπα δε θυμαμαι απο ποιον αλλα απο σοβαρο μελος.

Σε δικια μου παραγγελια με singapore post το πρωτο στατους ηταν το "information received", το επομενο στατους ειναι αυτο "Received from customer" και σβηστηκε το "info..."

Εδω λεει οτι το στατους αυτο ειναι "bug του singpost".

http://www.fasttech.com/forums/feedback/t/1011802/getting-singapore-posts-information-received-track

Εδω πιστευω θα βγαζεις καλυτερη ακρη για την πορεια του δεματος σου.

http://www.quantiumaspac.com/qtracker/track.aspx

Σε αυτο το site το tracking number σου δειχνει οτι οντως παραληφθηκε. Το "information" με μπερδεψε και μαλλον εκανα λαθος.

Edited by andersgr

Περιμένω όπως και εσείς ένα δέμα από Κίνα με singapore post.Είναι το δεύτερο που περιμένω (το πρώτο ήταν κάπου στο Νοέμβρη).Πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο για όλους να γράφουμε αριθμό Despatch No. καθώς και ημερομηνία ώστε να υπολογίζουν και οι υπόλοιποι πότε θα παραλάβουν.Επίσης αν υπήρχε στην πρώτη σελίδα κάποιου είδους καταγραφής με την πορεία της αποστολής , ημέρες αναμονής που έχει ο καθένας μας έτσι ώστε όποιος περιμένει κάποιο δέμα να γνωρίζει αν είναι εντός του συνηθισμένου χρόνου αναμονής.

Τα δικά μου είναι:

Item No: RF200867312SG

Despatch No.: 4027

27-01-2014 Received from Customer

29-01-2014 Despatched to overseas (Country code: GR)

στα ελτα:

Item in conta IPS 27-01-2014 13:54 IPS

και στο http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px

2014-01-30 07:23:35 GRATH Despatched to ATC

παρεα ειμαστε φιλε .. Αλλα ποιο ισχυει το τρακινγκ των ελτα η του 4px ?

Edited by Tuvlus

παρεα ειμαστε φιλε .. Αλλα ποιο ισχυει το τρακινγκ των ελτα η του 4px ?

το χαρτί του ταχυδρόμου!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Στο πρώτο δέμα που είχα παραλάβει ενώ δεν είχε αλλαξει η κατάσταση βρήκα το χαρτί του ταχυδρομείου να πάω να παραλάβω το δέμα μου.Την επομένη και αφού το είχα παραλάβει άλλαξε η κατάσταση.!!!ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ειχε ανοιχτει ο σακος δηλ και δεν ειχε φανει στο συστημα ? :blink:

Προφανώς.Αυτό είχε γίνει τον Νοέμβριο... .Θα δω τι θα γίνει τώρα με το δεύτερο δέμα που περιμένω.

Εδω μεσα το ειχα διαβασει αυτο που σε ειπα δε θυμαμαι απο ποιον αλλα απο σοβαρο μελος.

Σε δικια μου παραγγελια με singapore post το πρωτο στατους ηταν το "information received", το επομενο στατους ειναι αυτο "Received from customer" και σβηστηκε το "info..."

Εδω λεει οτι το στατους αυτο ειναι "bug του singpost".

http://www.fasttech.com/forums/feedback/t/1011802/getting-singapore-posts-information-received-track

Εδω πιστευω θα βγαζεις καλυτερη ακρη για την πορεια του δεματος σου.

http://www.quantiumaspac.com/qtracker/track.aspx

Σε αυτο το site το tracking number σου δειχνει οτι οντως παραληφθηκε. Το "information" με μπερδεψε και μαλλον εκανα λαθος.

Στην πρωτη παραγγελια που μου εστειλαν απο το ιδιο καταστημα ενα αλλο κινητο ελεγε αυτα:

Item No: RQ208283484SG

Despatch No.: 4014

Beat No.: -

Status Date Status Description

12-01-2014 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

18-01-2014 Despatched to overseas (Country code: GR)

26-01-2014 Arrived at overseas (Country code: GR)

ποτε δεν μου εβγαλε αυτο το "Received from customer"

Μιλησα πριν με tinydeal και μου ειπαν οτι το εχουν στειλει κανονικα και θα ενημερωσουν το ταχυδρομιο τα κανουν οσο ποιο γρηγορα μπορουν, τωρα θα δουμε απο δευτερα τι θα γινει...

Και κατι ασχετο με το θεμα εδω το paypal της 45 μερες της μετραει σαν κανονικες ημερολογισημες η εργασιμες ?

Samsung note 8 dual

Samsung note 4

jiayu s3 advance 3GB Ram

Thl T200 2GB Ram

Lenovo S960 2GB Ram

Μιλησα πριν με tinydeal και μου ειπαν οτι το εχουν στειλει κανονικα και θα ενημερωσουν το ταχυδρομιο τα κανουν οσο ποιο γρηγορα μπορουν, τωρα θα δουμε απο δευτερα τι θα γινει...

Και κατι ασχετο με το θεμα εδω το paypal της 45 μερες της μετραει σαν κανονικες ημερολογισημες η εργασιμες ?

Δηλαδη τι εννοεις? Οτι θα παρει τλφ το μαγαζι την Σιγκαπουρ, τον πιλοτο η τα ελληνικα ταχυδρομεια και θα τους πει στειλτε πιο γρηγορα το δεμα του ταδε? Και το πιστεψες?

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Δηλαδη τι εννοεις? Οτι θα παρει τλφ το μαγαζι την Σιγκαπουρ, τον πιλοτο η τα ελληνικα ταχυδρομεια και θα τους πει στειλτε πιο γρηγορα το δεμα του ταδε? Και το πιστεψες?

Πρωτα διαβασε τι εχω γραψει και μετα ποιασε το πληκτρολογιο και γραψε, και κοψε την ειρωνια...

Samsung note 8 dual

Samsung note 4

jiayu s3 advance 3GB Ram

Thl T200 2GB Ram

Lenovo S960 2GB Ram

Πρωτα διαβασε τι εχω γραψει και μετα ποιασε το πληκτρολογιο και γραψε, και κοψε την ειρωνια...

Βασικά παραμύθι σου είπαν και αυτό εννοούσε.

Για το 2ο που ρώτησες, ημερολογιακές.

εγω εχω παραγγειλει 5 πραγματα απο tinydeal.τα 4 ηρθαν με αργοποριες(το κινητο τηλεφωνο ειχε επιστρεψει πισω σε αυτους και το ξαναστειλανε οποτε συνολο εκανε 2 μηνες) το 5 μου επεστρεψαν τα χρηματα μου ολα .γενικα ομως στο site αυτο υπαρχουν διαφορα θεματακια.πηγαινε στο φορουμ τους και θα καταλαβεις τι εννοω
SURF UNTIL YOU DIE

4009 παρτιδα μολις τωρα είδα Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ στα ελτα. βεβαια δεν γράφει arrived at overseas στο track της singapore αλλα το δεμα ειναι εδω και ανοιχτηκε. 20 μέρες συνολο, κοινώς ολα νορμάλ..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

4009 παρτιδα μολις τωρα είδα Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ στα ελτα. βεβαια δεν γράφει arrived at overseas στο track της singapore αλλα το δεμα ειναι εδω και ανοιχτηκε. 20 μέρες συνολο, κοινώς ολα νορμάλ..

Μαζι ηταν τα δικα μας μαλλον, εφτασε και μενα !!!!!!!

http://imageshack.com/a/img809/8076/nhmi.png

Conta conta ηρθαν ολα.. :lol::lol:

Τελικα ποια αλλα site ειναι αξιοπιστα; tinydeal, aliexpress, dealxtreme ειναι μονο για μικροπραγματα; και αυτα παιζονται; μου εχουν ακυρωσει ηδη τις μισες παραγγελιες, ειτε απο out of stock που μου ειπαν κατοπιν εορτης, ειτε χωρις λογο (μαλλον γιορτων).

Απο ποια site παιρνουμε σιγουρα; μονο minideal, to2c?

Eνα netbook για φιλο ειναι ρισκο να ερθει;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Μαζι ηταν τα δικα μας μαλλον, εφτασε και μενα !!!!!!!

http://imageshack.com/a/img809/8076/nhmi.png

είδες που τσαμπα γκρίνιαζες; :p

Conta conta ηρθαν ολα.. :lol::lol:

Τελικα ποια αλλα site ειναι αξιοπιστα; tinydeal, aliexpress, dealxtreme ειναι μονο για μικροπραγματα; και αυτα παιζονται; μου εχουν ακυρωσει ηδη τις μισες παραγγελιες, ειτε απο out of stock που μου ειπαν κατοπιν εορτης, ειτε χωρις λογο (μαλλον γιορτων).

Απο ποια site παιρνουμε σιγουρα; μονο minideal, to2c?

Eνα netbook για φιλο ειναι ρισκο να ερθει;

κανε την ερώτησή σου εδώ roid http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493 και παρεπιπτόντως μεγειά τα ρυζια μας!:D

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

4003 :wacko: landed

Δες τους πήρε πολύ, 31 ημέρες :X

36 ημέρες μετά την παραγγελία...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

αναμενομενα ειναι αυτα τα ξαναειπαμε. 20-30 μερες απο την στιγμη που θα γινει despached

- Oneplus 12

αναμενομενα ειναι αυτα τα ξαναειπαμε. 20-30 μερες απο την στιγμη που θα γινει despached

Καλησπερα

Παιδια τα φωτα σας.

Βαζοντας στο elta.gr ανιχνευση βγαζει αυτο

Status Date Hour Area

Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 31-01-2014 16:44 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Receive Item At Office Of Exchange 31-01-2014 06:41 IPS

Βαζοντας ομως στο elta courier , ανινχευση αποστολης βγαζει αυτο

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 31-01-2014 16:44 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 31-01-2014 06:41 IPS

Τελικα τι ισχυει? Το πρωτο η το δευτερο?

Γιατι χτες ελεγε item in conta κδα. αεροδρομιου 16.41

Τα φωτα σας

Ευχαριστω και παλι

Piroedros

Καλησπερα

Παιδια τα φωτα σας.

Βαζοντας στο elta.gr ανιχνευση βγαζει αυτο

Status Date Hour Area

Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 31-01-2014 16:44 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Receive Item At Office Of Exchange 31-01-2014 06:41 IPS

Βαζοντας ομως στο elta courier , ανινχευση αποστολης βγαζει αυτο

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 31-01-2014 16:44 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 31-01-2014 06:41 IPS

Τελικα τι ισχυει? Το πρωτο η το δευτερο?

Γιατι χτες ελεγε item in conta κδα. αεροδρομιου 16.41

Τα φωτα σας

Ευχαριστω και παλι

Piroedros

Το ίδιο λένε και τα δύο. Χθες άνοιξαν το σάκο με το πακέτο σου και είναι έτοιμο να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο