panosz75 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μπαίνω και γω στην παρέα από την άλλη εβδομάδα! Το έκανα παραγγελία και ζήτησα να μου φέρουν 17ης εβδομάδας και μετά! Όχι ότι θ' αλλάξει κάτι, αλλά έτσι για να έχουμε να λέμε!!:p Ελπίζω να μου βγει καλό το μικρούλι γιατί μπούχτισα με τις "παντόφλες" κινητά! Έχω και το mini retina αν θέλω κάτι σε μεγαλύτερο! Άντε με το καλό αδερφέ. Είναι καταπληκτικό μηχανάκι, θα το καταευχαριστηθείς. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Παιδες οσον αφορα στο καλωδιακι μαγνητικης φορτισης, επειδη ειχε αναφερθει οτι δεν κανει καλη δουλεια, μολις το δοκιμασα στο Z Ultra και ειναι απιστευτο. Ουτε πεφτει, ουτε κουνιεται και φορτιζει το ιδιο γρηγορα με το φορτιστη. Μιλαω για το αυθεντικο παντα Απο που το πηρες το αυθεντικο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Απο που το πηρες το αυθεντικο ? Το ειχε μεσα το κουτι.. Ο φιλος athanaso εγραψε στο θεμα του Z Ultra το εξης. Αυτό εδώ είναι μαζί με τη βάση. Βγάζεις το καλώδιο από τη βάση (αν θέλεις) και κουμπώνει πάνω στη μαγνητική θύρα. Δουλεύει και στα Z1, Z1 Compact & Z2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Εγω χρησιμοποιω αυτο και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος Εννοείται ότι θα είσαι αφού είναι το γνήσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ρε παιδια εξηγηστε μου,γιατι εχω μπερδευτει.Το καλωδιακι που εχει μεσα η συσκευασια που χρησιμευει?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ρε παιδια εξηγηστε μου,γιατι εχω μπερδευτει.Το καλωδιακι που εχει μεσα η συσκευασια που χρησιμευει?? USB otg συνδεεις στικακι και διαβάζει το περιεχόμενο του! Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 USB otg συνδεεις στικακι και διαβάζει το περιεχόμενο του! Ευχαριστω συντοπιτη!Κι εγω απο Χανια,αλλα μενω Αθηνα μονιμα(δυστυχως).... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καλά τα γνήσια καλωδιάκια ρε παιδιά, αλλά αυτός ο χρόνος αναμονής από Κίνα/ΧονγκΚονγκ, έλεος, μετά από κανένα μήνα έρχεται... :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καλά τα γνήσια καλωδιάκια ρε παιδιά, αλλά αυτός ο χρόνος αναμονής από Κίνα/ΧονγκΚονγκ, έλεος, μετά από κανένα μήνα έρχεται... :wacko: Σκοπευεις να το αλλαξες το κινητο σε εναν μηνα? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) Σκοπευεις να το αλλαξες το κινητο σε εναν μηνα? :p Φυσικά και όχι, αλλά θεωρώ απαράδεκτη την κατάσταση με τα ταχυδρομεία της άπω ανατολής, εν έτει 2014. Εγώ 9 στις10 φορές φορτίζω σπίτι, όπου έχω το γνήσιο dock, αλλά και το καλωδιάκι είναι χρήσιμο. Αναγκαστικά θα καταλήξω σε κάτι που δε θα είναι γνήσιο, αλλά θα έρθει από Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία ή Ισπανία, και θα το έχω σε 5-6 μέρες το πολύ... Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα αξεσουάρ, π.χ. μεμβράνες, θήκες κλπ... ;) Edited June 14, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Αν ειναι κατι που δεν βιαζεσαι, δεν βρισκω λογο να μην περιμενεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Εγω χρησιμοποιω αυτο και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος Το έχεις πάρει όντως από αυτό το λινκ ή απλά το έβαλες ενδεικτικά; Θέλω να πω, το παρήγγειλες από τον συγκεκριμένο και σου ήρθε όντως αυθεντικό έτσι? (Έχω καεί τελευταία με τα λάθη στο ebay) Συνδέεται σταθερά ή βγαίνει με το παραμικρό κούνημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Εγω χρησιμοποιω αυτο και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος "Estimated between Mon. 30 Jun. and Mon. 21 Jul." ---> Καλά κρασιά. :wacko: Προσωπικά θα προτιμούσα κάτι σαν αυτό: http://www.ebay.com/itm/Magnetic-Charger-Adapter-USB-Cable-For-Sony-Xperia-Z1-Z1-Compact-Z2-black-/231258868394?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item35d81a4aaa Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 "Estimated between Mon. 30 Jun. and Mon. 21 Jul." ---> Καλά κρασιά. :wacko: Προσωπικά θα προτιμούσα κάτι σαν αυτό: http://www.ebay.com/itm/Magnetic-Charger-Adapter-USB-Cable-For-Sony-Xperia-Z1-Z1-Compact-Z2-black-/231258868394?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item35d81a4aaa Αν το βιάζεσαι, προφανώς το παίρνεις από Ευρώπη, για μένα που δεν βιάζομαι, αν μου επιβεβαιώσει ο giorgos1374 ότι είναι όντως το αυθεντικό και συνδέεται δυνατά ο μαγνήτης, θα το τσιμπήσω και ας κάνει όσο χρόνο θέλει. Αν και μην νομίζεις οτι αυτές οι εκτιμήσεις πέφτουν πολύ μέσα και στην τελική όλα είναι σχετικά. Εγώ το tempered glass που το βιαζόμουν το πήρα από αγγλία, έκανε 10 μέρες να έρθει και τελικά ήταν και λάθος, έστειλαν του Z1, έχουν ήδη περάσει άλλες 5 μέρες και ακόμα αναμένω απάντηση τους για την επιστροφή. Του τέστην με τα πέρα δώθε θα πάρει ακόμα κανά μήνα να λάβω το κανονικό :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) Αν το βιάζεσαι, προφανώς το παίρνεις από Ευρώπη, για μένα που δεν βιάζομαι, αν μου επιβεβαιώσει ο giorgos1374 ότι είναι όντως το αυθεντικό και συνδέεται δυνατά ο μαγνήτης, θα το τσιμπήσω και ας κάνει όσο χρόνο θέλει. Αν και μην νομίζεις οτι αυτές οι εκτιμήσεις πέφτουν πολύ μέσα και στην τελική όλα είναι σχετικά. Εγώ το tempered glass που το βιαζόμουν το πήρα από αγγλία, έκανε 10 μέρες να έρθει και τελικά ήταν και λάθος, έστειλαν του Z1, έχουν ήδη περάσει άλλες 5 μέρες και ακόμα αναμένω απάντηση τους για την επιστροφή. Του τέστην με τα πέρα δώθε θα πάρει ακόμα κανά μήνα να λάβω το κανονικό :( Αυτά έχουν δυστυχώς οι ηλεκτρονικές αγορές. Πάντα υπάρχει ρίσκο. Πάντως σχετικά με αυτό που παραπονιόμουν πριν αρκετό καιρό σχετικά με την φωνητική κλήση που δε δουλεύει σωστά στο Android (κυρίως η φωνητική κλήση μέσω ακουστικού ΒΤ με ενδιέφερε), σήμερα που σύνδεσα την προπληρωμένη στο πορτοφόλι Google, αγόρασα αυτό και ησύχασε το κεφάλι μου. Πραγματικά δουλεύει τέλεια, χωρίς υπερβολή. ;) Edited June 14, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 "Estimated between Mon. 30 Jun. and Mon. 21 Jul." ---> Καλά κρασιά. :wacko: Προσωπικά θα προτιμούσα κάτι σαν αυτό: http://www.ebay.com/itm/Magnetic-Charger-Adapter-USB-Cable-For-Sony-Xperia-Z1-Z1-Compact-Z2-black-/231258868394?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item35d81a4aaa Το ίδιο πράγμα είναι με αυτό που σου προτείνεται ακριβώς από πάνω αλλά προφανώς αυτό δεν είναι γνήσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Όταν μπαίνω στο play store από τον υπολογιστή μου και επιλέγω μια εφαρμογή για εγκατάσταση, σαν διαθέσιμη συσκευή μου λέει Cosmote Sony D5503. Μήπως είναι branded τελικά η συσκευή μου; Δε θα το είχα καταλάβει κάπως, π.χ. διαφορετικό λογότυπο κατά την εκκίνηση; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Πάνο, μήπως σου δείχνει τον δικό σου πάροχο? Cosmote έχεις? Αλλά και από την άλλη αν όντως σου είναι branded και δεν σου βγάζει κάποιο λογότυπο ή κάτι άλλο, τότε μικρό το κακό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Πάνο, μήπως σου δείχνει τον δικό σου πάροχο? Cosmote έχεις? Αλλά και από την άλλη αν όντως σου είναι branded και δεν σου βγάζει κάποιο λογότυπο ή κάτι άλλο, τότε μικρό το κακό!! Ναι, Cosmote έχω. Μάλλον κάπου το έχω δηλώσει ή το δηλώνει η συσκευή με το που έβαλα το λογαριασμό Google; Είναι δυνατόν να διαβάζει τη SIM η συσκευή και να δηλώνει τον πάροχο στο play store; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Το τελευταίο που λες γίνεται. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Το τελευταίο που λες γίνεται. Κι εγώ αυτό υπέθεσα. Αν ήταν όντως branded θα έβλεπα κάποιο λογότυπο ή κάποιες αποκλειστικές εφαρμογές της Cosmote. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ναι από αυτό το link το αγόρασα, αυθεντικό είναι,έχει και χαραγμένο το λογότυπο της sony πάνω του, συνδέεται σταθερά, είναι όμως μαγνήτης αν είναι να το τραβάς απότομα τότε ναι θα βγει, φορτίζει γρήγορα και σταθερά και χωρίς να χρειάζεται να βγάλεις την θήκη αν έχεις Edit, εμένα μου έκανε 10 εργάσιμες για να έρθει. Thanks, θα το τσιμπίσω στανταρ, αν και πρέπει να κόψω λίγο και τη θήκη μου, γιατί δεν έχει άνοιγμα. Όταν μπαίνω στο play store από τον υπολογιστή μου και επιλέγω μια εφαρμογή για εγκατάσταση, σαν διαθέσιμη συσκευή μου λέει Cosmote Sony D5503. Μήπως είναι branded τελικά η συσκευή μου; Δε θα το είχα καταλάβει κάπως, π.χ. διαφορετικό λογότυπο κατά την εκκίνηση; Και εμένα μου λέει telestet... :P Σου δείχνει το δίκτυο σου, δεν είναι branded! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livelikeanultras Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Καλησπέρα παιδιά παρακολουθώ το τόπικ περίπου 6 μήνες από τότε που μου μπήκε η αρρώστια για το τηλέφωνο.Θα το αγοράσω σε 5 μέρες επιτέλους.Μέχρι πρότινος σκόπευα να το πάρω σε άσπρο χρώμα με το σκεπτικό ότι αν το έπαιρνα σε μαύρο θα είχα θέμα με τις δαχτυλιές ειδικά στο πίσω μέρος.Aλλά από την στιγμή που αγόρασα tempered glass και για το πίσω μέρος υποθέτω πως δεν θα είναι τόσο έντονο το πρόβλημα.Υπάρχει κάποιος χρήστης που να το έχει σε μαύρο με tempered glass πίσω ή οποιαδήποτε μεμβράνη να μου πει την άποψή του?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά παρακολουθώ το τόπικ περίπου 6 μήνες από τότε που μου μπήκε η αρρώστια για το τηλέφωνο.Θα το αγοράσω σε 5 μέρες επιτέλους.Μέχρι πρότινος σκόπευα να το πάρω σε άσπρο χρώμα με το σκεπτικό ότι αν το έπαιρνα σε μαύρο θα είχα θέμα με τις δαχτυλιές ειδικά στο πίσω μέρος.Aλλά από την στιγμή που αγόρασα tempered glass και για το πίσω μέρος υποθέτω πως δεν θα είναι τόσο έντονο το πρόβλημα.Υπάρχει κάποιος χρήστης που να το έχει σε μαύρο με tempered glass πίσω ή οποιαδήποτε μεμβράνη να μου πει την άποψή του?Ευχαριστώ. εγω παντως το ειχα και στα 2 χρωματα (λευκο εγω,μαυρο ο πατερας μου) οι δαχτυλιες στο μαυρο φαινονται και θεωρω οτι θα φαινονται και με το γυαλι που θα βαλεις, λογω φοντου, δεν ειναι το υλικο, ειναι το χρωμα που τις κανει να φαινονται. Επισης περα απο αυτο, αν και στην αρχη μαρεσε το μαυρο πιο πολυ γιατι μοιαζει πιο premium εν τελει πιστευω οτι το λευκο αξιζει, ειναι πιο σπορ, πιο νεανικο, κανει ωραια αντιθεση με το μαυρο της οθονης (μιας και ετσι το βλεπεις την περισσοτερη ωρα και γενικα θα ελεγα οτι το μαυρο εχει καταντησει κουραστικο και μονοτονο..οποιο και να παρεις θα σαρεσει πολυ παντως. Παιδες, εχω 2 ερωτησεις: Οποιος το εχει ελληνικο, εχω κανει το τελευταιο Update στου πατερα μου και με clean install Ξανα, και μου παραπονιεται παλι οτι αργει να αναψει η οθονη οταν κανει κλησεις με αποτελεσμα να χρεωνεται απο προωθησεις κτλ..Αυτο το εκανε με την 4.3 και το δικο μου που ηταν ξενο αλλα οταν του ειχα περασει την 4.4 (πριν το στειλω για αντικατασταση που την δοκιμασα) ηταν κομπλε.. 2ον, η τελευταια εκδοση του "αλμπουμ" σας φερνει και τα thumbails σαν φωτογραφιες? εχετε παρατηρησει να πατε να δειτε μια φωτο και να ειναι πολυ χαμηλης αναλυσης και τελικα να προερχεται απο αυτο? γιατι του το εκανε και οντως ειναι σπαστικο,το γυρισα στην εργοστασιακη εκδοση αλμπουμ και παιζει σωστα αλλα βαριεμαι να του ξανακανω clean install αν φταιει κατι αλλο Edited June 15, 2014 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 @ Nikos_Mpl Τι εννοεις αργει να ανοιξει η οθονη κ χρεωνεται για προωθηση? Εγω εχω βαλει kk κ δεν εχει τετοιο θεμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts