Jump to content

livelikeanultras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by livelikeanultras

  1. Καλησπέρα σε όλους,σήμερα αγόρασα και εγώ το τηλέφωνο,έρχομαι από z1 compact στο οποίο χρησιμοποιούσα tempered glass μπρος-πίσω. Υπάρχει η δυνατότητα για κάτι τέτοιο και σε αυτό το τηλέφωνο ή πρέπει αναγκαστικά να πάω σε θήκη για να προστατέψω το πίσω μέρος?
  2. Το ξέρω απλά βολευτηκα με την 4.3 και δεν έκανα το βήμα τόσο καιρό.Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταβώ κατευθείαν στην 4.4.4?Εάν έχει κάποιος την καλοσύνη ας μου στείλει ένα tutorial πως γίνεται αυτό γιατί δεν είμαι και πολύ εξοικιωμενος με όλα αυτά το παλεύω από μόνος μου ότι καταφέρω!
  3. Παιδιά όποιος ξέρει ας βοηθήσει όταν πήρα το τηλέφωνο φορούσε την 4.3 και εδώ και κάτι μήνες μου βγάζει ενημέρωση για αναβάθμιση σε 4.4.2 την οποία και αγνοούσα αλλά εδώ και 3 μέρες μου βγάζει ενημέρωση πως πρέπει η αναβάθμιση να γίνει οπωσδήποτε.Το επιχείρησα σήμερα αλλά με έκοψε 2 φορές μια στο 25% και μία στο 55%.Κάποια συμβουλή?
  4. Εγώ δεν έχω το επίσημο dock,έχω ένα αγορασμένο από ebay με 6 ευρώ και δεν έχει προσαρμογείς!Δεν κάνει καλή επαφή και όταν κάνει δείχνει ότι φορτίζει αλλά εν τέλει φορτίζει 1% κάθε ένα τέταρτο!!Οπότε πήρα ένα καλώδιο με μαγνήτη στην άκρη και ξεμπέρδεψα και με αυτό.Το λινκ για το πίσω tempered είναι εδώ http://www.ebay.com/itm/181490188794?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
  5. Παιδιά πήρα και εγώ πριν 4 μήνες αυτό το πακετάκι της nillkin έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το tempered glass μπροστά αλλά η πίσω ζελατίνα είναι της πλάκας,μετά από 4 μήνες είχε γεμίσει γρατζουνιές και φαινόταν άσχημα και πιστέψτε με το προσέχω σαν μωρό.Βρήκα από το ebay ένα tempered glass για πίσω και από τότε που το πήρα βρήκα την υγειά μου,είναι άψογο και ποιοτικό σαν το μπροστινό.Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα ΑΛΛΑ έχετε κατά νου πως με tempered glass μπρος και πίσω,αυξάνεται απειροελάχιστα το πάχος του τηλεφώνου κατά 0,66 χιλιοστά με αποτέλεσμα να μην κάνει καλή επαφή με το μαγνητικό dock λόγω του ότι η εσοχή που μπαίνει το τηλέφωνο είναι υπολογισμένη ακριβώς.
  6. Παιδιά την βοήθειά σας παρακαλώ.Ενώ φόρτιζα με το μαγνητικό dock,σε χαμηλό επίπεδο η μπαταρία αλλά συνδεδεμένο περίπου 15 λεπτά το τηλέφωνο έσβησε και δεν επανέρχεται με κανένα τρόπο.Ούτε με το πορτοκαλί κουμπί,ούτε αντιδρά όταν το βάζω στη φόρτιση -κανονική ή μαγνητική- τίποτα.Σας παρακαλώ τα φώτα σας. Edit:Ψάχνοντας στο φόρουμ είδα μια παρόμοια περίπτωση για ένα Xperia T και έκανα το ίδιο.Το έβαλα στην φόρτιση και το άφησα έτσι.Μετά από μισή ώρα άναψε το κόκκινο λαμπάκι,άρχισε να φορτίζει και η καρδιά μου πήγε στη θέση της.
  7. Καλησπέρα παιδιά παρακολουθώ το τόπικ περίπου 6 μήνες από τότε που μου μπήκε η αρρώστια για το τηλέφωνο.Θα το αγοράσω σε 5 μέρες επιτέλους.Μέχρι πρότινος σκόπευα να το πάρω σε άσπρο χρώμα με το σκεπτικό ότι αν το έπαιρνα σε μαύρο θα είχα θέμα με τις δαχτυλιές ειδικά στο πίσω μέρος.Aλλά από την στιγμή που αγόρασα tempered glass και για το πίσω μέρος υποθέτω πως δεν θα είναι τόσο έντονο το πρόβλημα.Υπάρχει κάποιος χρήστης που να το έχει σε μαύρο με tempered glass πίσω ή οποιαδήποτε μεμβράνη να μου πει την άποψή του?Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...