marras Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Nai !!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149631 :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Υπήρχε ένα site μούφα Time Is Money που είχε μόνο μια αρχική σελίδα. Πρακτικά δεν είχε κανένα αντικείμενο εκτός του να πετύχει κάποια αποζημίωση από την ΤΙΜ... Την οποία δεν νομίζω και να πήρε, λογικά θα έδωσαν το site στην ΤΙΜ. Είχε ανοίξει ακριβώς μόλις μαθεύτηκε η εξαγορά. Τελείως συμπτωματικά! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Έχω βάλει με την κοπέλα μου ΤΙΜ F2G για να έχουμε το νον στοπ 500 προφανώς. Από την στιγμή που το ενεργοποίησε και χωρίς να έχει ζητήσει, της στέλνουν συνέχεια ενημερωτικά μηνύματα (από το 1260 νομίζω). Μιλάμε όλη την ώρα, σε βαθμόπου γίνεται ενοχλητικό. Εμένα πάλι, δεν μου έχουν στείλει καθόλου. Ξέρει κανείς, πως γίνεται να ξεφορτωθούμε αυτά τα μηνύματα; Είναι ενοχλητικά, πραγματικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Με μια κλήση στο 1260 και πατώντας 8, θα ζητήσει απλά τη διακοπή της αποστολής διαφημιστικών μηνυμάτων... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Θα πάρει μερικές μέρες αν κρίνουμε από μια παλιότερη περίπτωση αλλά θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Παιζει ακομα κανενα 1260 και η επιλογη 0; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Έχω βάλει με την κοπέλα μου ΤΙΜ F2G για να έχουμε το νον στοπ 500 προφανώς. Από την στιγμή που το ενεργοποίησε και χωρίς να έχει ζητήσει, της στέλνουν συνέχεια ενημερωτικά μηνύματα (από το 1260 νομίζω). Μιλάμε όλη την ώρα, σε βαθμόπου γίνεται ενοχλητικό. Εμένα πάλι, δεν μου έχουν στείλει καθόλου. Ξέρει κανείς, πως γίνεται να ξεφορτωθούμε αυτά τα μηνύματα; Είναι ενοχλητικά, πραγματικά! μηπως ειναι mms αθλητικα και νεα?? αν υποψιαστεις οτι ειναι mms. τοτε: στειλτε ΝΕ off στο 2006 και ΑΝ off στο 2006 Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 μηπως ειναι mms αθλητικα και νεα?? αν υποψιαστεις οτι ειναι mms. τοτε: στειλτε ΝΕ off στο 2006 και ΑΝ off στο 2006 ΠΟΔ OFF ΓΙΟ OFF NEA OFF AN OFF Ναι ναι... τα κάναν τέσσερα !!! :lol: Αυτά αν μιλάς για mms σε νέο νούμερο... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Όχι, δεν είναι MMS, SMS είναι που στέλνουν συνέχεια! Τα στέλνουν μαζεμμένα κάποιες φορές, ενώ κάποιες φορές στέλνουν και μαύρα μεσάνυχτα! Ξέρεις τι είναι, όταν το νούμερο αυτό χρησιμοποιείται αποκλειστικά για γκομενικούς σκοπούς, να παίρνεις μήνυμα 1 η ώρα το βράδυ; Λεει η άλλη ότι είμαι εγώ και της στέλνω επειδή κάτι θέλω...και μαθαίνει ότι δεν θα παίξει ο Λάκης στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ε με τα πολλά όταν πραγματικά της στείλω εγώ δεν τα κοιτάζει καθόλου, αλλά μετά από 1 ώρα! :) :) :) Αντιλαμβάνεστε έτσι; Τέλος πάντων της είπα της κοπελιάς να πάρει και να ζητήσει να σταματήσουν τα sms, ελπίζω να πιάσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Eίδα στην τηλεόραση μια διαφημηση του mo mad 500 δωρεαν sms και 250 δωρεάν λεπτα προς ολους τους mo mad χρηστες! συγκεκριμένα όσοι χρήστες ενεργοποιήσουν την υπηρεσία αυτή θα είναι δωρεάν μέχρι και τις 5/10/2006 απο εκεί κι έπειτα η κάθε υπηρεσία χρεώνεται με 5 ευρώ. πως γίνεται η ενεργοποίηση υπηρεσιών: στέλνοντας ενα γραπτό μήνυμα " λεπτα 250 " στο 1298 και για τα 500 μηνύματα, " sms 500 " στο 1298 Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Πολύ αξιόλογη προσφορά. Αλλά πως θα ξέρω εάν ο κάτοχος που θα στείλω μύνημα έχει mo'mad? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 στέλνεις το νούμερο του στο 1900 δωρεάν! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Πολύ καλή προσφορά!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Καποιος ρώτησε αν η υπηρεσία προσφέρεται και στα προωθητικά πακέτα. Προσφέρεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Πολυ καλη υπηρεσια!!!!!!!!Το χρησιμοποει ηδη μια φιλη μου και εχει σωθει... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Εμένα πάντως με αφήνει παγερά αδιάφορο. Ούτε έχω φίλους mo-mad, ούτε το χρησιμοποιώ άρα δεν. Αλλά και πάλι γιατί το έκαναν μόνο προς mo-mad χρήστες; Περισσότερο κατ' εμέ θα το προωθούσαν αν ο προορισμός ήταν σε κινητά ΤΙΜ ή ακόμα καλύτερα σε όλα τα δίκτυα (καλά το τελευταίο είναι ουτοπικό ούτως ή άλλως!) Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Θα μπορούσαν τουλάχιστον προς ΤΙΜ καθώς δεν τους κοστίζει και τίποτα. Για να χρησιμοποιείς αυτές τις υπηρεσίες θα πρέπει να βάλεις τους φίλους σου (ή τον/την φίλο/φίλη) να πάρει MO'MAD... Για ποιό λόγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Θα μπορούσαν τουλάχιστον προς ΤΙΜ καθώς δεν τους κοστίζει και τίποτα. Για να χρησιμοποιείς αυτές τις υπηρεσίες θα πρέπει να βάλεις τους φίλους σου (ή τον/την φίλο/φίλη) να πάρει MO'MAD... Για ποιό λόγο; Μα γι' αυτό το κάνουν, για να βάλεις και τους φίλους σου να πάρουν MO'MAD ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Μα γι' αυτό το κάνουν, για να βάλεις και τους φίλους σου να πάρουν MO'MAD ;) Άρα δεν θα πάρουν ούτε εμένα ούτε τους φίλους μου... ;) Γιατί αν θέλω τέτοια υπηρεσία μπορώ να πάρω Cosmote και Call Them All 600, που σίγουρα θα έχουν και από μια κάρτα what's up ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Άρα δεν θα πάρουν ούτε εμένα ούτε τους φίλους μου... ;) Γιατί αν θέλω τέτοια υπηρεσία μπορώ να πάρω Cosmote και Call Them All 600, που σίγουρα θα έχουν και από μια κάρτα what's up ;) ε ναι! αφου πας στα goodys και σου δινουν δωρο μια what's up! ρωτα και την angelina!:lol: απλα η υπηρεσια αυτη ειναι απαντηση στις 100 5λεπτες κλησεις του cu. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 ε ναι! αφου πας στα goodys και σου δινουν δωρο μια what's up! ρωτα και την angelina!:lol: απλα η υπηρεσια αυτη ειναι απαντηση στις 100 5λεπτες κλησεις του cu. Να μη μετρήσουμε βέβαια πόσοι είναι οι συνδρομητές CU και πόσοι οι MO'MAD! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν +1 ότι με 5 ευρώ στο MO'MAD έχεις 250 λεπτά (καθαρά βέβαια) ενώ στην Cosmote και Vodafone 600 και 500 αντίστοιχα (με όρους 3λεπτης ελάχιστης διάρκειας και 5λεπτης κλήσης αντίστοιχα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Να μη μετρήσουμε βέβαια πόσοι είναι οι συνδρομητές CU και πόσοι οι MO'MAD! ναι απλα το cu ειναι και κατι χρονακια που κυκλοφορει στην αγορα... το mo'mad ειναι κατι προσφατο και χωρις καμια ιδιαιτερη καμπανια. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 ναι απλα το cu ειναι και κατι χρονακια που κυκλοφορει στην αγορα... το mo'mad ειναι κατι προσφατο και χωρις καμια ιδιαιτερη καμπανια. Και πιστεύεις ότι θα μπορέσει να προχωρήσει; Για μένα προσωπικά δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο (εκτός από τα δωρεάν ringtones/real tones κλπ κάθε μήνα, που το κόβω να τα κόβουν σιγά σιγά... ;)) Άσε που δεν μπορείς να βρεις και τόσο εύκολα κάρτες, πακέτα κλπ όσο από άλλα πακέτα. Αλλά αυτό θα το διορθώσει ο χρόνος. Από την άλλη βέβαια σε σύγκριση MO'MAD με Q προτιμώ MO'MAD γιατί δίνει περισσότερες υπηρεσίες, πρόσβαση στο WAP, streaming video κλπ... Αυτή είναι η μόνη ιδιαιτερότητα. Σημαντική μεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 δεν ξερω και ουτε με νοιαζει κιολας.. αν μπει στα καταστηματα τοτε θα γινει και η καλη προωθηση... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts