Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπήρχε ένα site μούφα Time Is Money που είχε μόνο μια αρχική σελίδα. Πρακτικά δεν είχε κανένα αντικείμενο εκτός του να πετύχει κάποια αποζημίωση από την ΤΙΜ... Την οποία δεν νομίζω και να πήρε, λογικά θα έδωσαν το site στην ΤΙΜ.

Είχε ανοίξει ακριβώς μόλις μαθεύτηκε η εξαγορά. Τελείως συμπτωματικά!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Έχω βάλει με την κοπέλα μου ΤΙΜ F2G για να έχουμε το νον στοπ 500 προφανώς.

Από την στιγμή που το ενεργοποίησε και χωρίς να έχει ζητήσει, της στέλνουν συνέχεια ενημερωτικά μηνύματα (από το 1260 νομίζω). Μιλάμε όλη την ώρα, σε βαθμόπου γίνεται ενοχλητικό.

Εμένα πάλι, δεν μου έχουν στείλει καθόλου. Ξέρει κανείς, πως γίνεται να ξεφορτωθούμε αυτά τα μηνύματα; Είναι ενοχλητικά, πραγματικά!

Με μια κλήση στο 1260 και πατώντας 8, θα ζητήσει απλά τη διακοπή της αποστολής διαφημιστικών μηνυμάτων...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Παιζει ακομα κανενα 1260 και η επιλογη 0;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Έχω βάλει με την κοπέλα μου ΤΙΜ F2G για να έχουμε το νον στοπ 500 προφανώς.

Από την στιγμή που το ενεργοποίησε και χωρίς να έχει ζητήσει, της στέλνουν συνέχεια ενημερωτικά μηνύματα (από το 1260 νομίζω). Μιλάμε όλη την ώρα, σε βαθμόπου γίνεται ενοχλητικό.

Εμένα πάλι, δεν μου έχουν στείλει καθόλου. Ξέρει κανείς, πως γίνεται να ξεφορτωθούμε αυτά τα μηνύματα; Είναι ενοχλητικά, πραγματικά!

μηπως ειναι mms αθλητικα και νεα??

αν υποψιαστεις οτι ειναι mms.

τοτε:

στειλτε ΝΕ off στο 2006

και ΑΝ off στο 2006

Never Give Up:!:

Join friend!

μηπως ειναι mms αθλητικα και νεα??

αν υποψιαστεις οτι ειναι mms.

τοτε:

στειλτε ΝΕ off στο 2006

και ΑΝ off στο 2006

ΠΟΔ OFF

ΓΙΟ OFF

NEA OFF

AN OFF

Ναι ναι... τα κάναν τέσσερα !!! :lol:

Αυτά αν μιλάς για mms σε νέο νούμερο... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Όχι, δεν είναι MMS, SMS είναι που στέλνουν συνέχεια! Τα στέλνουν μαζεμμένα κάποιες φορές, ενώ κάποιες φορές στέλνουν και μαύρα μεσάνυχτα! Ξέρεις τι είναι, όταν το νούμερο αυτό χρησιμοποιείται αποκλειστικά για γκομενικούς σκοπούς, να παίρνεις μήνυμα 1 η ώρα το βράδυ;

Λεει η άλλη ότι είμαι εγώ και της στέλνω επειδή κάτι θέλω...και μαθαίνει ότι δεν θα παίξει ο Λάκης στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ε με τα πολλά όταν πραγματικά της στείλω εγώ δεν τα κοιτάζει καθόλου, αλλά μετά από 1 ώρα!

:) :) :)

Αντιλαμβάνεστε έτσι;

Τέλος πάντων της είπα της κοπελιάς να πάρει και να ζητήσει να σταματήσουν τα sms, ελπίζω να πιάσει!

Eίδα στην τηλεόραση μια διαφημηση του mo mad

500 δωρεαν sms και 250 δωρεάν λεπτα προς ολους τους mo mad χρηστες!

συγκεκριμένα όσοι χρήστες ενεργοποιήσουν την υπηρεσία αυτή θα είναι δωρεάν μέχρι και τις 5/10/2006

απο εκεί κι έπειτα η κάθε υπηρεσία χρεώνεται με 5 ευρώ.

πως γίνεται η ενεργοποίηση υπηρεσιών:

στέλνοντας ενα γραπτό μήνυμα " λεπτα 250 " στο 1298

και για τα 500 μηνύματα, " sms 500 " στο 1298

Join friend!

Πολύ αξιόλογη προσφορά. Αλλά πως θα ξέρω εάν ο κάτοχος που θα στείλω μύνημα έχει mo'mad?

Πολυ καλη υπηρεσια!!!!!!!!Το χρησιμοποει ηδη μια φιλη μου και εχει σωθει...
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Εμένα πάντως με αφήνει παγερά αδιάφορο. Ούτε έχω φίλους mo-mad, ούτε το χρησιμοποιώ άρα δεν. Αλλά και πάλι γιατί το έκαναν μόνο προς mo-mad χρήστες; Περισσότερο κατ' εμέ θα το προωθούσαν αν ο προορισμός ήταν σε κινητά ΤΙΜ ή ακόμα καλύτερα σε όλα τα δίκτυα (καλά το τελευταίο είναι ουτοπικό ούτως ή άλλως!)

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Θα μπορούσαν τουλάχιστον προς ΤΙΜ καθώς δεν τους κοστίζει και τίποτα. Για να χρησιμοποιείς αυτές τις υπηρεσίες θα πρέπει να βάλεις τους φίλους σου (ή τον/την φίλο/φίλη) να πάρει MO'MAD... Για ποιό λόγο;

Θα μπορούσαν τουλάχιστον προς ΤΙΜ καθώς δεν τους κοστίζει και τίποτα. Για να χρησιμοποιείς αυτές τις υπηρεσίες θα πρέπει να βάλεις τους φίλους σου (ή τον/την φίλο/φίλη) να πάρει MO'MAD... Για ποιό λόγο;

Μα γι' αυτό το κάνουν, για να βάλεις και τους φίλους σου να πάρουν MO'MAD ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Μα γι' αυτό το κάνουν, για να βάλεις και τους φίλους σου να πάρουν MO'MAD ;)

Άρα δεν θα πάρουν ούτε εμένα ούτε τους φίλους μου... ;) Γιατί αν θέλω τέτοια υπηρεσία μπορώ να πάρω Cosmote και Call Them All 600, που σίγουρα θα έχουν και από μια κάρτα what's up ;)

Άρα δεν θα πάρουν ούτε εμένα ούτε τους φίλους μου... ;) Γιατί αν θέλω τέτοια υπηρεσία μπορώ να πάρω Cosmote και Call Them All 600, που σίγουρα θα έχουν και από μια κάρτα what's up ;)

ε ναι! αφου πας στα goodys και σου δινουν δωρο μια what's up! ρωτα και την angelina!:lol:

απλα η υπηρεσια αυτη ειναι απαντηση στις 100 5λεπτες κλησεις του cu.

Join friend!

ε ναι! αφου πας στα goodys και σου δινουν δωρο μια what's up! ρωτα και την angelina!:lol:

απλα η υπηρεσια αυτη ειναι απαντηση στις 100 5λεπτες κλησεις του cu.

Να μη μετρήσουμε βέβαια πόσοι είναι οι συνδρομητές CU και πόσοι οι MO'MAD!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν +1 ότι με 5 ευρώ στο MO'MAD έχεις 250 λεπτά (καθαρά βέβαια) ενώ στην Cosmote και Vodafone 600 και 500 αντίστοιχα (με όρους 3λεπτης ελάχιστης διάρκειας και 5λεπτης κλήσης αντίστοιχα)...

Να μη μετρήσουμε βέβαια πόσοι είναι οι συνδρομητές CU και πόσοι οι MO'MAD!

ναι απλα το cu ειναι και κατι χρονακια που κυκλοφορει στην αγορα...

το mo'mad ειναι κατι προσφατο και χωρις καμια ιδιαιτερη καμπανια.

Join friend!

ναι απλα το cu ειναι και κατι χρονακια που κυκλοφορει στην αγορα...

το mo'mad ειναι κατι προσφατο και χωρις καμια ιδιαιτερη καμπανια.

Και πιστεύεις ότι θα μπορέσει να προχωρήσει; Για μένα προσωπικά δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο (εκτός από τα δωρεάν ringtones/real tones κλπ κάθε μήνα, που το κόβω να τα κόβουν σιγά σιγά... ;))

Άσε που δεν μπορείς να βρεις και τόσο εύκολα κάρτες, πακέτα κλπ όσο από άλλα πακέτα. Αλλά αυτό θα το διορθώσει ο χρόνος.

Από την άλλη βέβαια σε σύγκριση MO'MAD με Q προτιμώ MO'MAD γιατί δίνει περισσότερες υπηρεσίες, πρόσβαση στο WAP, streaming video κλπ... Αυτή είναι η μόνη ιδιαιτερότητα. Σημαντική μεν...

δεν ξερω και ουτε με νοιαζει κιολας..

αν μπει στα καταστηματα τοτε θα γινει και η καλη προωθηση...

Join friend!

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked