johnny_htc Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, aektzhs 1 said: Πάντως τα δημοσιεύματα ολοένα ναι πληθαίνουν για πώληση της Nova. Της Vodafone είναι γνωστή Είναι απόλυτα λογικό αφού το hype έσβησε νωρίς λόγω φρου φρου και αρώματα και χρήση παλαιών τακτικών με καινούργιο περιτύλιγμα... Κατ άλλα οι άλλοι είναι οι παλιό εταιρείες που τρώνε τα λεφτά μας 🤣🤣🤣 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Η ΔΕΗ θα παρει την Νοβα και μαζί πανω απο τους μισούς συνδρομητές της βόνταφον. Ελπίζω να βρει γρήγορα αγοραστή και η βόνταφον γιατί μετά η μετοχή της θα βουτήξει κατακόρυφα. Εγώ λέω ΔΕΗ και Vodafone θα "παντρευτούν". Ο Σέρβος ζήτα πολλά για να πουλήσει. Ενώ η Vodafone ζήτα πολλά και αυτή,αλλά είναι και μεγαλύτερος παίκτης 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 26 minutes ago, johnny_htc said: Είναι απόλυτα λογικό αφού το hype έσβησε νωρίς λόγω φρου φρου και αρώματα και χρήση παλαιών τακτικών με καινούργιο περιτύλιγμα... Κατ άλλα οι άλλοι είναι οι παλιό εταιρείες που τρώνε τα λεφτά μας 🤣🤣🤣 Νύχτα θα φύγουν, και δεν θα έχει και φεγγάρι... 2 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 1 minute ago, memoriesradio said: Νύχτα θα φύγουν, και δεν θα έχει και φεγγάρι... Και εγώ φοβάμαι πως έτσι θα γίνει. Ο Σέρβος ξεκίνησε με εξωφρενικά χαμηλές τιμές και δεν κατάφερε να παρει το ποσοστο των συνδρομητών που ήλπιζε. 5 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Just now, VIPdriver said: Και εγώ φοβάμαι πως έτσι θα γίνει. Ο Σέρβος ξεκίνησε με εξωφρενικά χαμηλές τιμές και δεν κατάφερε να παρει το ποσοστο των συνδρομητών που ήλπιζε. Οι παροιμίες δεν βγήκαν άδικα. Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι. 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 11 minutes ago, VIPdriver said: Και εγώ φοβάμαι πως έτσι θα γίνει. Ο Σέρβος ξεκίνησε με εξωφρενικά χαμηλές τιμές και δεν κατάφερε να παρει το ποσοστο των συνδρομητών που ήλπιζε. Κι όμως, τα νέα συμβόλαια είναι πέραν των προσδοκιών τους. Η καρτοκινητή που έφερε κόσμο τώρα τους έδιωξε οπότε θα δούμε πως θα ισορροπήσει αυτό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, paanos said: Κι όμως, τα νέα συμβόλαια είναι πέραν των προσδοκιών τους. Η καρτοκινητή που έφερε κόσμο τώρα τους έδιωξε οπότε θα δούμε πως θα ισορροπήσει αυτό. Η αύξηση της πίτας όμως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Ρε παιδιά σε έναν χρόνο είναι αδύνατο για οποιαδήποτε εταιρία να κερδίσει 20% ξερωγω! Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ένα προϊόν στο στάδιο της ωρίμανσης. Επειδη αναφέρθηκε και η Tellas, η περίοδος εκεί το 2003-2006 ήταν της απελευθέρωσης των τηλεπικοινωνιών (άλλη φαση προϊόντος) και εκεί υπήρχε περισσότερη ευκαιρία για μια νέα εταιρία να πάρει μερίδιο. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Αυτονόητα πράγματα 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, paanos said: Ρε παιδιά σε έναν χρόνο είναι αδύνατο για οποιαδήποτε εταιρία να κερδίσει 20% ξερωγω! Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ένα προϊόν στο στάδιο της ωρίμανσης. Επειδη αναφέρθηκε και η Tellas, η περίοδος εκεί το 2003-2006 ήταν της απελευθέρωσης των τηλεπικοινωνιών (άλλη φαση προϊόντος) και εκεί υπήρχε περισσότερη ευκαιρία για μια νέα εταιρία να πάρει μερίδιο. Τότε (πριν την οικονομική κρίση) είχε και ο κόσμος χρήματα. Πριν 1 χρόνο ο Σέρβος έφερε ανανέωση 1 ευρώ (και πολυ καλά έκανε) και ο κόσμος (μαζί και εγώ) ενθουσιάστηκε που επιτέλους ήρθε φτηνός τρόπος συντήρησης αριθμου. Τώρα το διέλυσε το F2G (αλλά δεν τον νοιάζει κιόλας, αφου ξεπλυνε ότι ξεπλυνε και την πουλαει) 5 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, paanos said: Κι όμως, τα νέα συμβόλαια είναι πέραν των προσδοκιών τους. Η καρτοκινητή που έφερε κόσμο τώρα τους έδιωξε οπότε θα δούμε πως θα ισορροπήσει αυτό. Ας δούμε τι θα γίνει με την καρτοκινητή από μεθαύριο και μετά... Έρχονται αλλαγές... 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Τότε (πριν την οικονομική κρίση) είχε και ο κόσμος χρήματα. Πριν 1 χρόνο ο Σέρβος έφερε ανανέωση 1 ευρώ (και πολυ καλά έκανε) και ο κόσμος (μαζί και εγώ) ενθουσιάστηκε που επιτέλους ήρθε φτηνός τρόπος συντήρησης αριθμου. Τώρα το διέλυσε το F2G (αλλά δεν τον νοιάζει κιόλας, αφου ξεπλυνε ότι ξεπλυνε και την πουλαει) Μπουγάδα έβαλε ο άνθρωπος... 19 minutes ago, Chrischal1908 said: Ας δούμε τι θα γίνει με την καρτοκινητή από μεθαύριο και μετά... Έρχονται αλλαγές... Ώπα! Βάστα! Αφήσαμε τα δις των επενδύσεων, και πιάσαμε την εξέλιξη της καρτοκινητής; 1 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, Chrischal1908 said: Ας δούμε τι θα γίνει με την καρτοκινητή από μεθαύριο και μετά... Έρχονται αλλαγές... 8 Φεβρουαρίου; 2 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 34 minutes ago, Chrischal1908 said: Ας δούμε τι θα γίνει με την καρτοκινητή από μεθαύριο και μετά... Έρχονται αλλαγές... Τι ρουκέτα πέταξες. Για Free2go μιλάς;;;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 52 minutes ago, Chrischal1908 said: Ας δούμε τι θα γίνει με την καρτοκινητή από μεθαύριο και μετά... Έρχονται αλλαγές... Τι εννοείς; Ξέρεις κάτι από μέσα; 😛 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου (edited) 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Τι ρουκέτα πέταξες. Για Free2go μιλάς;;;; Θα υπάρξουν τροποποιήσεις και πάλι. To be continued... ΥΓ: Λέτε με τις αλλαγές να βλέπουν ότι φεύγει ο κόσμος και θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια. Edited 6 Φεβρουαρίου by Chrischal1908 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Φεύγουν για να ξαναπάνε έχοντας και 23,5 γίγα Κάθε μήνα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 36 minutes ago, Chrischal1908 said: Θα υπάρξουν τροποποιήσεις και πάλι. To be continued... ΥΓ: Λέτε με τις αλλαγές να βλέπουν ότι φεύγει ο κόσμος και θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια. Α είναι κόλπο, πες το έτσι... Αμολάει τα πρόβατα για βοσκη και αντί για σανό, τρώνε κάτι άλλο, οπότε τα μαζεύει πίσω για να τους ξανά δώσει το ποθητό, το καλό το πράμα... 😏 Ρε συ, έχουν κάνει πατάτες μεγάλες οι άνθρωποι στην καρτοκινητή, μη λέμε ο, τι θέλουμε για να τους δικαιολογουμε. Στακα κάπου. Άλλα ήθελαν και τώρα φαίνεται σαν να την κάνουν με ελαφρά. Βασικά αυτό που ήθελαν ήταν να χρησιμοποιήσουν ως αφορμή την καρτοκινητή για να πάνε τους πελάτες που θα μάζευαν σε συμβόλαια. Ούτε η vodafone δεν εφαρμόζει τέτοια τακτική (για τα φθηνά της συμβόλαια, σκέψου 😏) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 13 και 15 και 18 ευρώ Unlimited All νομίζω δεν δίνει κανείς άλλος. Δεν τα έδινε ούτε η συγχωρεμένη Wind. Τουλάχιστον στα συμβόλαια δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι τάραξε τα νερά. Σε θέματα κάλυψης νομίζω έκανε καλή αρχή μέχρι στιγμής τουλάχιστον..Εδώ στην περιοχή της Σίνδου πλέον ξεπέρασε τα 400-500mbps από τα 8-9 που είχαμε μέχρι πέρυσι τον Απρίλιο. Για κάποιο περίεργο λόγο όμως έχει αφήσει εδώ και καιρό απενεργοποιημενο το 5G στην Βιομηχανική Περιοχη...λέτε να έχει σταματήσει η αναβάθμιση; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Just now, sonakiasfun said: 13 και 15 και 18 ευρώ Unlimited All νομίζω δεν δίνει κανείς άλλος. Δεν τα έδινε ούτε η συγχωρεμένη Wind. Τουλάχιστον στα συμβόλαια δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι τάραξε τα νερά. Σε θέματα κάλυψης νομίζω έκανε καλή αρχή μέχρι στιγμής τουλάχιστον..Εδώ στην περιοχή της Σίνδου πλέον ξεπέρασε τα 400-500mbps από τα 8-9 που είχαμε μέχρι πέρυσι τον Απρίλιο. Για κάποιο περίεργο λόγο όμως έχει αφήσει εδώ και καιρό απενεργοποιημενο το 5G στην Βιομηχανική Περιοχη...λέτε να έχει σταματήσει η αναβάθμιση; Εγώ για το unlimited all δίνω 27 και όσοι γνωστοί έχουν πάρει για προσφορά ακατέβατα είναι στα 27. Η vf δίνει στα 17€ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, Gv2008 said: Εγώ για το unlimited all δίνω 27 και όσοι γνωστοί έχουν πάρει για προσφορά ακατέβατα είναι στα 27. Η vf δίνει στα 17€ Πολλοί ανέφεραν εδώ μέσα για 13 και 15 ευρώ,λογικά άτομα που έχουν πολλές γραμμές στην κατοχή τους. ...σε εμένα ήρθε προσφορά για νέα γραμμή στα 18. Εγώ το έχω στα 25. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, sonakiasfun said: Πολλοί ανέφεραν εδώ μέσα για 13 και 15 ευρώ,λογικά άτομα που έχουν πολλές γραμμές στην κατοχή τους. ...σε εμένα ήρθε προσφορά για νέα γραμμή στα 18. Εγώ το έχω στα 25. Αυτές οι προσφορές, δηλαδή κάτω των 20€ ισχύουν μόνο για όσους φεύγουν και επιστρέφουν. Αυτό με τα 18€ πήγε σε όλους, αλλά είναι για επιπρόσθετη γραμμή μόνο 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 1 hour ago, sonakiasfun said: 13 και 15 και 18 ευρώ Unlimited All νομίζω δεν δίνει κανείς άλλος. Δεν τα έδινε ούτε η συγχωρεμένη Wind. Τουλάχιστον στα συμβόλαια δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι τάραξε τα νερά. Σε θέματα κάλυψης νομίζω έκανε καλή αρχή μέχρι στιγμής τουλάχιστον..Εδώ στην περιοχή της Σίνδου πλέον ξεπέρασε τα 400-500mbps από τα 8-9 που είχαμε μέχρι πέρυσι τον Απρίλιο. Για κάποιο περίεργο λόγο όμως έχει αφήσει εδώ και καιρό απενεργοποιημενο το 5G στην Βιομηχανική Περιοχη...λέτε να έχει σταματήσει η αναβάθμιση; Θα συμφωνήσω σε ότι είπες, εγώ με επιδότηση πληρώνω 32€ αλλά λόγω απαλλαγής φόρου κινητής 10% είμαι στα 29€. Επισης προς Σινδο και μέχρι Γέφυρα-Άγιο Αθανάσιο καθώς και στα Κύμινα και τα Νέα Μάλγαρα έχει βελτιωθεί κάπως η κατάσταση, δεν έχει μονοψήφια αλλά πλέον ανεκτές ταχύτητες σε κάθε περίπτωση. Επίσης στη Θεσσαλονίκη ειδα μια βελτίωση στο δίκτυο κυρίως στο κέντρο και ανατολικά, αλλά γενικα σε όλη την πόλη παίζει αρκετά καλα η Nova σε πολλά σημεία. Βέβαια θέλει ενίσχυση. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Δεν είδα αν έχει δημοσιευθεί ξανά αλλά τα εξηγεί αρκετά καλά εδώ. Δεν περιμένουμε πωληση της Nova αλλά πωληση μέρους ή όλου του group. Quote ◆ Fake News: Η Nova Pάδιο - Aρβύλα και οι παλιομοδίτικες προσεγγίσεις! Υπάρχει ένα αξίωμα: ότι οι γάμοι μετά από 7 χρόνια περίπου περνούν κρίση. Υπάρχει επίσης και ένα άλλο αξίωμα: ότι τα funds αποεπενδύουν στα 5 περίπου χρόνια. Ωστόσο, ούτε όλοι χωρίζουν στα 7 χρόνια, ούτε όλοι αποεπενδύουν στα 5, ενώ η λέξη «περίπου» έχει και αυτή τη σημασία της. Το να υποθέτουμε λοιπόν ότι ένα fund θα αποεπενδύσει μετά από 5 χρόνια είναι απλά μία υπόθεση. Οι αποεπενδύσεις, οι ανατιμήσεις των εταιρειών, όπως και οι υποτιμήσεις νομισμάτων δεν προαναγγέλλονται. Γίνονται όταν έρθει η ώρα του «Νυμφίου». Και ναι καλά το καταλάβατε: Στα δημοσιεύματα για τη Nova αναφερόμαστε. Μόνο που ο “εθνικός επενδυτής” για τον οποίο λέγεται ότι «ήγγικεν η ώρα της αποεπένδυσης», έχει επενδύσει στο μητρικό σχήμα και όχι απευθείας στη Nova. Οπότε -ακόμα κι αν έρθει το πλήρωμα του χρόνου- θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλον. Η Nova λοιπόν, δεν πωλείται, όπως έγραφε το επίμαχο δημοσίευμα και τα λοιπά παπαγαλάκια… Στη «χειρότερη περίπτωση» να αλλάξει η σύνθεση του μητρικού σχήματος. Το οποίο ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε νέο κύκλο χρηματοδότησης με τη διάθεση ομολόγων συνολικού ύψους 1,73 δισ. ευρώ. Έτσι, η United που έχει παρουσία σε 8 χώρες, εξασφάλισε νέο κύκλο χρηματοδότησης με χαμηλότερο κόστος και μακρύτερη περίοδο αποπληρωμής για τα επόμενα χρόνια, επεκτείνοντας την ωρίμανση των αναχρηματοδοτημένων ομολόγων του 2026 και μειώνοντας το επιτόκιο των αναχρηματοδοτημένων ομολόγων του 2029. Pas mal που δείχνει ότι το Group προχωρά ακάθεκτο και δεν επηρεάζεται από τα δημοσιεύματα! Τώρα, αν ο Dragan Solak αποφασίσει -κάποτε- να πουλήσει τη United για να αγοράσει τη Manchester United (6B€) και με τα ρέστα τη μισή Premiere League, αυτό είναι δικό του θέμα, αν και η αίσθηση είναι ότι έχει επενδύσει σε ένα τόσο μεγάλο δίκτυο, όχι μόνο ως επιχειρηματίας, αλλά και ως παράγοντας. Και επειδή είστε έξυπνοι άνθρωποι δεν καταπίνετε αμάσητο ότι σας σερβίρουν. Ξέρετε να διαβάζετε τι κρύβεται πίσω από τις γραμμές και τις… σκοπιμότητες και τα market speculations! Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι οι ίδιοι άνθρωποι που μέχρι χθες έλεγαν ότι «δεν πάει καλά η Nova», σήμερα λένε ότι «θα πουληθεί, επειδή ακριβώς πηγαίνει καλά»… Βγάλτε τα συμπεράσματά σας! Πηγή 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Πολύ διαφωτιστικό άρθρο. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts