Arinos Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 Η εφαρμογή Nova είχε μια πολύ καλή λειτουργία να δεις τα κοντινά καταστήματα ζωντανά από τον χάρτη, τώρα αν την πατήσεις απλά ανοίγει την ιστοσελίδα με τα καταστήματα και είναι τεράστια η υποβάθμιση σε σχέση με την προηγούμενη λειτουργία. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltaros Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Παιδια καλησπερα. Μηπως εχουμε κανενα νεο ποτε η nova θα μας δωσει την δυνατοτητα για multisim καρτες? Εχω το απεριοριστο πακετο και σκεφτομουν πως εαν υπηρχε σαν τις cosmote θα επαiρνα ενα router 5g και θα εκανα load balancing με την γραμμη την 100αρα. Αλλα που τετοια ονειρα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandisgeorge Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 Ως παλιός της wind πελάτης, τώρα που γίναμε Nova είδα πολλές διαφορές. Σε κατάστημα της γειτονιάς (παλιο wind) που ρώτησα μου λένε υπομονή, καινούργια αφεντικά. Θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandisgeorge Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 Ως παλιός της wind πελάτης, τώρα που γίναμε Nova είδα πολλές διαφορές. Σε κατάστημα της γειτονιάς (παλιο wind) που ρώτησα μου λένε υπομονή, καινούργια αφεντικά. Θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 Ενώ παλαιότερα έπαιρνες το 13700 για ενεργοποίηση του 5g VoLTE κλπ πλέον σου λένε να καλέσεις το 13800 με χρέωση, μάλιστα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 Ζητηστε από το τσατ μέσω της εφαρμογής 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 24 minutes ago, p_k said: Ζητηστε από το τσατ μέσω της εφαρμογής Στο chat είναι ακόμα πιο άσχετοι…άστο. 57 minutes ago, Arinos said: Ενώ παλαιότερα έπαιρνες το 13700 για ενεργοποίηση του 5g VoLTE κλπ πλέον σου λένε να καλέσεις το 13800 με χρέωση, μάλιστα. Ακριβώς αυτο,επιβεβαιώνω. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 38 minutes ago, p_k said: Ζητηστε από το τσατ μέσω της εφαρμογής Έστειλα μήνυμα κυριολεκτικά με το που έκλεισα το τηλέφωνο, ακόμα περιμένω να συνδεθεί εκπρόσωπος. Στο 13700 απάντησαν σε λιγότερο από λεπτό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 United Group: Συμφωνία μαμούθ 1,2 δισ… https://www.powergame.gr/epichirisis/431414/united-group-symfonia-mamouth-12-dis-me-ti-saudi-telecom/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 6.5 ευρώ Unlimited allΌσοι τυχεροίSent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 6.5 ευρώ Unlimited allΌσοι τυχεροίSent from my iPhone using Tapatalkτι εννοείς;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 τι εννοείς;;; Με πήραν τηλέφωνο μου έκαναν προσφορά δέχτηκα, δεν το πίστεψα στην αρχή μέχρι να το δω με τα μάτια μου, έστειλαν συμβόλαιο επιστρέψαμε 4 κινητά στη nova με 13,02 ευρώ για την ακρίβεια ανά ζευγάρι το μήνα unlimited all συμβόλαιο 24μηνες δέσμευσηΤο μόνο που θέλω είναι κάποια στιγμή να δώσουν extra sim πλέον, με το δίκτυο της νόβα μια χαρά κάνω δουλειά στο κινητό, αυτά που μου χρειάζονται! Δεν έχω κανένα θέμα με την κάλυψη στην Μακεδονία και τη Θράκη όπου κινούμαι, όσο είμαι Ελλάδα.Sent from my iPad using Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 Με πήραν τηλέφωνο μου έκαναν προσφορά δέχτηκα, δεν το πίστεψα στην αρχή μέχρι να το δω με τα μάτια μου, έστειλαν συμβόλαιο επιστρέψαμε 4 κινητά στη nova με 13,02 ευρώ για την ακρίβεια ανά ζευγάρι το μήνα unlimited all συμβόλαιο 24μηνες δέσμευσηΤο μόνο που θέλω είναι κάποια στιγμή να δώσουν extra sim πλέον, με το δίκτυο της νόβα μια χαρά κάνω δουλειά στο κινητό, αυτά που μου χρειάζονται! Δεν έχω κανένα θέμα με την κάλυψη στην Μακεδονία και τη Θράκη όπου κινούμαι, όσο είμαι Ελλάδα.Sent from my iPad using Tapatalkunlimited all είναι για σταθερό ή κινητό; απεριόριστα data(εάν είναι για κινητό) ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 Κινητό γιατρέ, το γράφω Sent from my iPad using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 Κινητό γιατρέ, το γράφω Sent from my iPad using Tapatalkοκ τώρα το είδα! άρα αυτή η προσφορά είναι μόνο εάν σε πάρουν τηλ. δεν μπορούμε να την ζητήσουμε εμείς.. γμτ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 Και ισχύει από όσο γνωρίζω, μόνο για μεταφορά δύο αριθμών από άλλο δίκτυο στο δίκτυο της Nova, διορθώστε με αν κάνω λάθος. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 1 ώρα πριν, p_k said: Και ισχύει από όσο γνωρίζω, μόνο για μεταφορά δύο αριθμών από άλλο δίκτυο στο δίκτυο της Nova, διορθώστε με αν κάνω λάθος. Ισχύει 6.5€ ο αριθμός αν αφορά 2 δηλαδή 13€, αν είναι 1 ή 3 πάει στα 13€ ή 26€ αντίστοιχα. Αν είναι 4 αριθμοί πάει στα 26€, με 6.5€ ο κάθε αριθμός. Σωστό το ότι ισχύει για μεταφορά από τα άλλα δίκτυα. 2 ώρες πριν, ilka71 said: 3 ώρες πριν, rebel1 said: Κινητό γιατρέ, το γράφω Sent from my iPad using Tapatalk οκ τώρα το είδα! άρα αυτή η προσφορά είναι μόνο εάν σε πάρουν τηλ. δεν μπορούμε να την ζητήσουμε εμείς.. γμτ Μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια, αν έχεις ήδη Nova δεν θα την δώσουν όμως. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 ναι οντως ειχα φυγει με 2 αριθμους για voda κ με πειραν 13 ευρω το μηνα αν επιστρεψουν κ τα 2 νουμερα ..6.50 το καθε ενα κ ολα απεριοριστα!Στάλθηκε από το RMX3474 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 Είχατε συνδέσεις όμως ή καρτοκινητά? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 Είχατε συνδέσεις όμως ή καρτοκινητά?εγω καρτοκινητα εμα q κ ενα f2g!Στάλθηκε από το RMX3474 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 Μάλιστα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Εμένα με πηραν παλι σήμερα για προσφορά και μου ειπαν τις στανταρ τιμές 13,18,21,27. Όταν ρωτησα για 6,5 παλι έκαναν τους ανήξερους και ότι δεν υπάρχει τετοια προσφορά. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2023 (edited) Έχετε κανονικά ίντερνετ στο σταθερό; Εδώ και δέκα λεπτά δείχνει κανονικά συνδεμένο το ρούτερ και δεν έχω ίντερνετ. Edit: επανήλθε. Edited April 29, 2023 by kalitexnis_g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2023 Έχετε κανονικά ίντερνετ στο σταθερό; Εδώ και δέκα λεπτά δείχνει κανονικά συνδεμένο το ρούτερ και δεν έχω ίντερνετ. Edit: επανήλθε.Πειραιά τώρα σεεεερνεται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2023 5 minutes ago, ilka71 said: 1 hour ago, kalitexnis_g said: Έχετε κανονικά ίντερνετ στο σταθερό; Εδώ και δέκα λεπτά δείχνει κανονικά συνδεμένο το ρούτερ και δεν έχω ίντερνετ. Edit: επανήλθε. Πειραιά τώρα σεεεερνεται Κάτι παίζει μάλλον.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts