Pppe Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 On 18/11/2022 at 9:17 ΜΜ, CosMap said: Βέροια από προχθές είναι έτοιμο. Νάουσα και Αλεξάνδρεια δυστυχώς καμία αλλαγή ακόμα. Μπορεί να γέρνει λίγο μετά τα "αποκαλυπτήρια", αλλά δε πειράζει: Έτσι ήταν είναι και θα είναι η μετέπειτα Nova. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 https://www.naftemporiki.gr/business/1406508/me-ependyseis-2-dis-kai-leitoyrgia-stis-arches-toy-2023-i-nea-nova 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 Όπως το έχουμε γράψει δεκάδες φορές, αρχές του 23 θα ξεκινήσουν επισήμως όλα. Ο καιρός γαρ εγγύς. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 Τόσα λεφτά για επενδύσεις θα έχουν, το καλό που τους θέλω να θυμηθούν και την esim σαν επενδυση 😆 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα όπως και οι έξτρα SIM 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο νήμα,αλλά μπορεί κάποιος που να γνωρίζει να μου πει τι enb είναι αυτό εννοώ ποιας εταιρίας και γιατί αυτό είναι κόκκινο 2νω τα αλλα είναι αλλιώς.Μου φαινεται δε το χω ξαναδεί στην αναζήτηση...το βγάζει στο cellmapper στην αναζήτηση της wind στη περιοχή. Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 50 minutes ago, Nickchris36 said: δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο νήμα,αλλά μπορεί κάποιος που να γνωρίζει να μου πει τι enb είναι αυτό εννοώ ποιας εταιρίας και γιατί αυτό είναι κόκκινο 2νω τα αλλα είναι αλλιώς.Μου φαινεται δε το χω ξαναδεί στην αναζήτηση...το βγάζει στο cellmapper στην αναζήτηση της wind στη περιοχή. Απλά δεν έχει τοποθετηθεί στην θέση του με την Wind στο CellMapper. Είναι συνεγκατάσταση, Victus. Μπορείς να δεις εδώ την ακριβή θέση του που έχει μπει με επιλεγμένη την Vodafone στον χάρτη. https://www.cellmapper.net/map?MCC=202&MNC=5&type=LTE&latitude=38.4893232955325&longitude=22.975222606137667&zoom=15.219537142678723&showTowers=true&showIcons=true&showTowerLabels=true&clusterEnabled=true&tilesEnabled=true&showOrphans=false&showNoFrequencyOnly=false&showFrequencyOnly=false&showBandwidthOnly=false&DateFilterType=Last&showHex=false&showVerifiedOnly=false&showUnverifiedOnly=false&showLTECAOnly=false&showENDCOnly=false&showBand=0&showSectorColours=true&mapType=roadmap&darkMode=false 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 3 minutes ago, Arinos said: Απλά δεν έχει τοποθετηθεί στην θέση του με την Wind στο CellMapper. Είναι συνεγκατάσταση, Victus. Μπορείς να δεις εδώ την ακριβή θέση του που έχει μπει με επιλεγμένη την Vodafone στον χάρτη. https://www.cellmapper.net/map?MCC=202&MNC=5&type=LTE&latitude=38.4893232955325&longitude=22.975222606137667&zoom=15.219537142678723&showTowers=true&showIcons=true&showTowerLabels=true&clusterEnabled=true&tilesEnabled=true&showOrphans=false&showNoFrequencyOnly=false&showFrequencyOnly=false&showBandwidthOnly=false&DateFilterType=Last&showHex=false&showVerifiedOnly=false&showUnverifiedOnly=false&showLTECAOnly=false&showENDCOnly=false&showBand=0&showSectorColours=true&mapType=roadmap&darkMode=false σε ευχαριστώ πολύ.Αυτη είναι της βονταφον δηλαδή? Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 Ναι της Vodafone είναι.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 15 minutes ago, georgeavl3 said: Ναι της Vodafone είναι. Poco X3 Pro via Tapatalk ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 Πάλι κατω ο server της Nova. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 2 ώρες πριν, panos.kar said: Πάλι κατω ο server της Nova. Sent from my iPhone using Tapatalk εδώ και πολύ ώρα και της cosmote επίσης, άφαντοι! Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 Extra sim (only data) έπαιξε σήμερα σε εταιρικό... 2 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 (edited) 2 minutes ago, memoriesradio said: Extra sim (only data) έπαιξε σήμερα σε εταιρικό... Τέλεια. Πώς την βαπτίζει η wind; Είπαμε extrasim η Cosmote, 4Sharing η Vodafone. Να δούμε ποια έχει το καλύτερο όνομα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Πόσες μπορείς να πάρεις ; Edited November 24, 2022 by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 Just now, cmvr said: Τέλεια. Πώς την βαπτίζει η wind; extrasim η Cosmote, 4Sharing η Vodafone. Πόσες μπορείς να πάρεις ; Άγνωστο. Φίλος το έκανε σήμερα σε εταιρικό πακέτο (σταθερά και κινητά). Αύριο θα δω από κοντά την προσφορά του και αν έχει ενεργοποιηθεί (MyWIND app) να δούμε πως την ονομάζει την extra sim μέσα στην εφαρμογή. Στείλε μου με pm το τηλ σου να τα πούμε λίγο αύριο σχετικά με την VF. 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 (edited) Σοβαρά; Άρχισαν να δίνουν extra sim; Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Πρέπει να μάθουμε πληροφορίες. Άραγε μόνο στα εταιρικά δίνουν; Κόστος; Νεότερα... Ρώτησα σε δύο τρία καταστήματα και μου απάντησαν ότι δεν διατίθεται αυτή η σιμ. Edited November 25, 2022 by p_k 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 (edited) 5 ώρες πριν, p_k said: Σοβαρά; Άρχισαν να δίνουν extra sim; Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Πρέπει να μάθουμε πληροφορίες. Άραγε μόνο στα εταιρικά δίνουν; Κόστος; Νεότερα... Ρώτησα σε δύο τρία καταστήματα και μου απάντησαν ότι δεν διατίθεται αυτή η σιμ. Πήρε πελάτης που έχει επαγγελματική σύνδεση και του είπαν ότι δεν υπάρχει έξτρα σιμ αλλά Data sim σαν αυτές που δίνουν μόνο για ρούτερ όπως παλιά με το simplefi on the go. Ευχομαι να μην ξέρουν τι τους γίνεται στην υποστήριξη των εταιρικών πελατών και να έχει βγει το προϊόν κανονικά έστω για τους επαγγελματίες. Edited November 25, 2022 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Καλημέρα σας. Τελικά άκυρο αυτό με την extra data sim. Στον φίλο μου έδωσαν κανονική γραμμή unlimited (voice + sms + data) με κανονική χρέωση, για μόνο data sim που ζήτησε. Είναι και λίγο επιρρεπής, δεν το έψαξε καλά, και τώρα έχει άλλη μια γραμμή unlimited που θα την χρησιμοποιεί μόνο για data (router). 3 unlimited, το πρώτο (βασικό) 37€ με τέλη + φόρους και τα άλλα 2 από 27 με τέλη + φόρους. Εταιρικά πάντα. 2 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 28 minutes ago, memoriesradio said: Καλημέρα σας. Τελικά άκυρο αυτό με την extra data sim. Στον φίλο μου έδωσαν κανονική γραμμή unlimited (voice + sms + data) με κανονική χρέωση, για μόνο data sim που ζήτησε. Είναι και λίγο επιρρεπής, δεν το έψαξε καλά, και τώρα έχει άλλη μια γραμμή unlimited που θα την χρησιμοποιεί μόνο για data (router). 3 unlimited, το πρώτο (βασικό) 37€ με τέλη + φόρους και τα άλλα 2 από 27 με τέλη + φόρους. Εταιρικά πάντα. Χμμμ.... Ακριβά μου φαίνονται. Απο 25€ την κάθε γραμμή δε δίνει η wind; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 27 minutes ago, andreasomageiras said: Χμμμ.... Ακριβά μου φαίνονται. Απο 25€ την κάθε γραμμή δε δίνει η wind; Μιλάμε για εταιρικές γραμμές. Όχι ιδιώτες. Πάντα ήταν πιο ακριβές. 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 54 minutes ago, andreasomageiras said: Απο 25€ την κάθε γραμμή δε δίνει η wind; Ναι, ακόμα φαίνεται πως το δίνουν 25€ για καινούργιο αριθμό ή από F2G προς W Unlimited συμβόλαιο. Για ιδιώτες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Οπότε ποιος ο λόγος κάποιος να κάνει εταιρικό εφόσον είναι ακριβότερο; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 2 ώρες πριν, Arinos said: Ναι, ακόμα φαίνεται πως το δίνουν 25€ για καινούργιο αριθμό ή από F2G προς W Unlimited συμβόλαιο. Για ιδιώτες. ισχύει πριν 2 μήνες έκανα συμβόλαιο το f2go μου στα 25 ευρώ. 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Για να δούμε τι θα παίξει και με τα καινούργια προγράμματα συμβολαίου που θα βγουν από την καινούργια χρονιά, καλώς εχόντων των πραγμάτων. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 1 ώρα πριν, p_k said: Οπότε ποιος ο λόγος κάποιος να κάνει εταιρικό εφόσον είναι ακριβότερο; Αν είναι λιγάκι επιρρεπής και τον πείσουν εύκολα στο κατάστημα. Για να γλυτώσει τάχα μου τον ΦΠΑ, που και πάλι πιο ακριβά βγαίνει. Κάποιες ψηφιακές ευκολίες στην σταθερή (IVR) και πιο γρήγορο support. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει λόγος για εταιρικό. 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts