Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ ενδιαφέρον και... ωραίο! 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Έκανε "μπαμ" εξ αρχής το ποιό θα ήταν το όνομα.
Πάντως θα είναι πιο ωραίο στο display να αναγράφει NOVA αντί για NOVA GR.

Το θέμα είναι να μην γράφει “NOVA Mobile” γιατί στα iPhone δεν θα εμφανίζεται όλο και θα κάνει scroll στην πάνω αριστερή γωνία δίπλα από το νοτς, όταν θα εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος (όπως έκανε το WIND GREECE 2021)

Sent from my iPhone using Tapatalk

17 ώρες πριν, panbet said:

Μακάρι να βελτιώσει το ίντερνετ και το σταθερό και το κινητό και να κοντραρει στα ίσια την cosmote.

Να κοντράρει στα ίσια την Cosmote, αποκλείεται. Να αφήσει τη Vodafone πολύ πίσω και να πάρει συνδρομητές και από τους 2 ανταγωνιστές, είναι εφικτό. Εξαρτάται από το πόσο θα βελτιωθεί το δίκτυο και την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει. 

46 minutes ago, teo__ said:

Το θέμα είναι να μην γράφει “NOVA Mobile” γιατί στα iPhone δεν θα εμφανίζεται όλο και θα κάνει scroll στην πάνω αριστερή γωνία δίπλα από το νοτς, όταν θα εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος (όπως έκανε το WIND GREECE 2021)

Ας φτιάξει το δίκτυο και ας γράφει "Skoulikomyrmigkotrypa". 😝

Edited by MitsosDaBest13

Μακάρι να επενδύσουν και σε fiber γραμμές σε επαρχιακά μέρη είμαστε πολύ πίσω ακόμη... για αυτό και επέλεξα και το W unlimited στο κινητό, σπίτι με ADSL δεν τσουλάει δεν βγαίνει όταν παίζει Netflix η τηλεόραση παιχνίδια PS4 laptop & PC και κινητά με YouTube κλπ.

Konakis.

Ενόψει rebranding... Κάπου στην Ξάνθη. Η φωτό σημερινή f0dc91a95a5ae395649f54bebe9b96a4.jpg

Poco X3 Pro

Από τα 2 δισ. ευρώ που ανέρχεται η επένδυση της εταιρείας για την επόμενη 5 ετία, τα 500 εκατ. θα αφορούν την οπτική ίνα και το 1,5 δισ. ευρώ το 5G και το περιεχόμενο στη συνδρομητική τηλεόραση.

https://www.mononews.gr/business/nikos-stathopoulos-bc-partners-nova-iparchoun-perithoria-gia-kaliteres-ipiresies-proionta-tachitites-stis-tilepikinonies

Κατά την ταπεινή μου άποψη και μετά από πολλά χρόνια που έχω νούμερο Wind f2g.... πιστεύω ότι η εταιρεία θα αλλάξει ΜΟΝΟ εάν ξηλώσουν τους πάντες και βάλουν καινούργια πρόσωπα με εξειδίκευση και εμπειρία. Το υπάρχον προσωπικό είναι σχεδόν σάπιο... μαζεύτηκαν όλοι οι άσχετοι και κάνουν τους έξυπνους... δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα... Για τον λόγο αυτό διατηρώ τεράστιες επιφυλάξεις για το νέο μέλλον της Wind-Nova. Τα πάντα σχεδόν ξηλωμα και όλα απ την αρχή αλλιώς χαΐρι δε βλέπω δυστυχώς όσο κι αν την αγαπώ αυτήν την εταιρεία....

1 hour ago, damierom said:

Κατά την ταπεινή μου άποψη και μετά από πολλά χρόνια που έχω νούμερο Wind f2g.... πιστεύω ότι η εταιρεία θα αλλάξει ΜΟΝΟ εάν ξηλώσουν τους πάντες και βάλουν καινούργια πρόσωπα με εξειδίκευση και εμπειρία. Το υπάρχον προσωπικό είναι σχεδόν σάπιο... μαζεύτηκαν όλοι οι άσχετοι και κάνουν τους έξυπνους... δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα... Για τον λόγο αυτό διατηρώ τεράστιες επιφυλάξεις για το νέο μέλλον της Wind-Nova. Τα πάντα σχεδόν ξηλωμα και όλα απ την αρχή αλλιώς χαΐρι δε βλέπω δυστυχώς όσο κι αν την αγαπώ αυτήν την εταιρεία....

Αναφέρεσαι στους εργαζόμενους έτσι; Ή και στην διοίκηση;

Edited by Chrischal1908

31 minutes ago, Chrischal1908 said:

Αναφέρεσαι στους εργαζόμενους έτσι; Ή και στην διοίκηση;

Βασικά στους εργαζόμενους αλλά τώρα που το σκέφτομαι απ το κεφάλι βρωμάει το ψάρι. Θέλω να πω ότι εάν ήθελαν οι διευθύνοντες θα είχαν το κατάλληλο προσωπικό... Έχω ταλαιπωρηθεί πάντως άπειρες φορές απ την τάχα μου "εξυπηρέτηση πελατών".... Να φανταστείς ότι βρέθηκα να έχω πολύ περισσότερες γνώσεις απ' αυτούς και να τους κάνω και μάθημα κιόλας.... για τόσο άσχετους μιλάμε...

• 3 weeks later...

Καλημέρα! Μπήκε Οκτώβριος. Υπήρχαν φήμες ότι το όνομα θα αλλαχθεί κατα την περίοδο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου. Ξέρουμε κάτι νεότερο;

Εάν δεν κάνω λάθος είχανε πει τον Νοέμβριο μαζί με τα νέα πακέτα. 

Για διπλασιασμο ταχυτητας δεν βλέπω φως... 

• 2 weeks later...

Γεια σας.

Από το Σάββατο 15/10/2022 η Wind Vision έπαψε (επικαλείται βλάβη αν και το πρόβλημα είναι στο transcoding για τα συγκεκριμένα κανάλια και μόνο - συμφωνίες μεταξύ κυρίων (βλέπε. Digea)) να μεταδίδει τα Ελληνικά κανάλια εθνικής εμβέλειας (Mega, Ant1, Alpha, Skai, Star, Open, Makedonia) από την πλατφόρμα της.
Σε επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών επικαλέστηκαν γενικευμένο πρόβλημα-βλάβη, το οποίο 6 μέρες μετά αδυνατούν να το επιλύσουν ή να γνωρίζουν το χρονοδιάγραμμα επίλυσης. Επίσης στην σημερινή επικοινωνία ξανά μαζί τους πρότειναν λύσεις & δικαιολογίες (γελοίες) για την υπηρεσία που θα έπρεπε κανονικά να παρέχουν (μέχρι και την 31/12/2022), και όπως μπορείτε να δείτε στα αντίγραφα των συνομιλιών.

Δυστυχώς η εικόνα από την νέα μαμά εταιρεία αφήνει πολύ άσχημες αρχικές εντυπώσεις.
Φυσικά για την κοροϊδία και μόνο, θα γίνει καταγγελία και στην ΕΕΤΤ.

Η επίσημη λίστα των συνδρομητικών καναλιών (εκτός των ψηφιακών ελευθέρων μέσω DIGEA) που περιλαμβάνει το πακέτο (Family Pack) της Wind Vision:
https://www.wind.gr/support/idiotes/xekinontas-sti-wind/ti-kanalia-prosferoun-ta-paketa-tis-wind-vision

Τελικά επιλύθηκε το πρόβλημα την Παρασκευή 21/10/2022. Απλά η αντιμετώπιση και οι προτεινόμενες "λύσεις" ήταν γελοίες...

Wind1.jpg

Wind2.jpg

Wind3.jpg

Wind4.jpg

Wind5.jpg

Wind6.jpg

Edited by memoriesradio
Solved

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Θέμα εξυπηρέτησης πελατών είναι από τις καλύτερες, εχθές που με έκανε αποσύνδεση το router της οπτικής 200 άρα( 2-3 διακοπές), η ανταπόκριση τους ήταν άμεση, και επίσης με έδωσαν για 14 μέρες απεριόριστα data και 1500 λεπτά προς όλους στο κινητό (πρόσφατα είχα πάρει f2go για δεύτερο αριθμό)

Έτσι κάνουν συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι πολύ καλοί ✌️

Konakis.

Αλλάζω σπίτι και θέλω να μεταφέρω τον αριθμό μου. Έχω 2 χρόνια συμβόλαιο και έχουν περάσει 10 μήνες προς το παρόν. Επικοινωνώντας με την Wind μου είπαν πως το κόστος μεταφοράς είναι 70€!

Δεν ξέρω, αλλά μου φάνηκε υπερβολικό το ποσό. Ρωτώντας τους τι πρέπει να κάνω και πόσο θα μου κοστίσει η διακοπή του συμβολαίου μου, με παραπέμπουν σε ένα νούμερο το οποίο δεν το σηκώνουν ποτέ, συνέχεια σε αναμονή και σύντομα κάποιος θα με εξυπηρετήσει.

Γνωρίζει, με δεδομένο πως έχουν περάσει 10 μήνες από τα 2 χρόνια συμβόλαιο, αν πληρώσω πολλά σε περίπτωση διακοπής; 

Και: δεν σας φαίνεται κι εσάς μεγάλο το ποσό της μεταφοράς;

Εμένα προσωπικά μου φαίνεται μεγάλο το κόστος μεταφοράς (η Cosmote το τιμολογεί στα 36.38€, η Vodafone στα 50.31€ και η Nova 49.9€). Είναι έτσι χρόνια τώρα, και εγώ τόσα πλήρωσα πέρσι, αλλά επειδή τα τέλη διακοπής ήταν κοντά στο 200αρικο, προτίμησα τα 70€. Τα τέλη διακοπής, πρόστιμα κλπ βρίσκονται στο έγγραφο του συμβολαίου σε πινακάκι ανάλογα με το μήνα που βρίσκεσαι. Αν έχεις το Fiber 50 με 26€/μήνα που έχω εγώ και μπορώ να δω το συμβόλαιό μου, στον 10ο μήνα τα τέλη διακοπής είναι 118.06€

Poco X3 Pro via Tapatalk

Εμένα σε τηλεφωνική επικοινωνία που έκαναν, επιτέλους, μαζί μου, μου είπαν πως είναι 24 και κάτι ευρώ αν διακόψω στον 10ο μήνα. Και είδα και το πινακάκι που λες και όντως αναφέρει: 24.87€ για διακοπή στον 10ο μήνα, το οποίο να ομολογήσω δεν το περίμενα τόσο χαμηλό.

Τώρα, αν όντως το διακόψω (πράγμα το οποίο δεν με νοιάζει καθόλου, μόνο για ίντερνετ το έχω) και κάνω καινούργια γραμμή πληρώνω κάτι επιπλέον, πχ τέλη σύνδεσης ή κάτι τέτοιο; Θέλω να δω αν υπερβαίνω τα 70€ που ζητάνε για μεταφορά γραμμής.

On 23/10/2022 at 3:06 ΜΜ, panbet said:

Θέμα εξυπηρέτησης πελατών είναι από τις καλύτερες, εχθές που με έκανε αποσύνδεση το router της οπτικής 200 άρα( 2-3 διακοπές), η ανταπόκριση τους ήταν άμεση, και επίσης με έδωσαν για 14 μέρες απεριόριστα data και 1500 λεπτά προς όλους στο κινητό (πρόσφατα είχα πάρει f2go για δεύτερο αριθμό)

Πολύ καλή αντιμετώπιση, για συνδυαστικό σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε αυτούς.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εγω πάντως είμαι αρκετά για να μην πω απόλυτα ευχαριστημένος, έχω 4μιση χρόνια στην μπλε έχοντας φύγει από την κόκκινη. 

Konakis.

• The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was locked