psathas Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Δεν είχα τι να κάνω και είπα να τους σπάσω τα νεύρα εκεί στο chat.Οπότε τους είπα να μου βρουν την ανακοίνωση που λέει ότι απο 29/3/2018 υπάρχει τέλος αναναιωσης 0,30€.Μου έστειλαν την ανακοίνωση που λέει ότι αυτό ισχύει από 15/10/2017 .Οπότε και εγώ με την σειρά μου τους ρώτησα : Aν ισχύει από 15/10/2017 πώς γίνεται όλο αυτόν τον καιρό να κάνω ανανεώσεις χρόνου ομιλίας και να μην κρατούνται τα 0,30 λεπτά? Το τέλος ανανέωσης για ανανεώσεις online ή μέσω της εφαρμογής άρχισε να ισχύει από 1/4/2018?Δηλαδή η ανακοίνωση άλλο έγραφε και άλλο ίσχυε ? Μέχρι στιγμής η απάντηση τους είναι :Δώσε μας λίγο χρόνο και θα επανέλθουμε. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psathas Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Δεν είχα τι να κάνω και είπα να τους σπάσω τα νεύρα εκεί στο chat.Οπότε τους είπα να μου βρουν την ανακοίνωση που λέει ότι απο 29/3/2018 υπάρχει τέλος αναναιωσης 0,30€.Μου έστειλαν την ανακοίνωση που λέει ότι αυτό ισχύει από 15/10/2017 .Οπότε και εγώ με την σειρά μου τους ρώτησα : Aν ισχύει από 15/10/2017 πώς γίνεται όλο αυτόν τον καιρό να κάνω ανανεώσεις χρόνου ομιλίας και να μην κρατούνται τα 0,30 λεπτά? Το τέλος ανανέωσης για ανανεώσεις online ή μέσω της εφαρμογής άρχισε να ισχύει από 1/4/2018?Δηλαδή η ανακοίνωση άλλο έγραφε και άλλο ίσχυε ? Μέχρι στιγμής η απάντηση τους είναι :Δώσε μας λίγο χρόνο και θα επανέλθουμε. :lol: Από χθες δεν μου απάντησαν οπότε ξανά ρωτήσα σήμερα και μου απάντησαν : Η πίστωση 0,30 € πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εξυπηρέτησης και αφορούσε το ενιαίο τέλος που είχες χρεωθεί με την on line ανανέωση της 16-04-2018. Εγώ με την σειρά μου έκανα την ίδια ερώτηση και η απάντηση που πήρα ήταν να ξανά δω την ανακοίνωση για την χρέωση. Πραγματικά στην Wind είναι ότι να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psathas Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Από χθες δεν μου απάντησαν οπότε ξανά ρωτήσα σήμερα και μου απάντησαν : Η πίστωση 0,30 € πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εξυπηρέτησης και αφορούσε το ενιαίο τέλος που είχες χρεωθεί με την on line ανανέωση της 16-04-2018. Εγώ με την σειρά μου έκανα την ίδια ερώτηση και η απάντηση που πήρα ήταν να ξανά δω την ανακοίνωση για την χρέωση. Πραγματικά στην Wind είναι ότι να ναι και τους ξανά ρωτήσα Νομίζω δεν καταλάβατε την ερώτηση μου.Στην ανακοίνωση σας γράφει ότι από 15 Οκτωβρίου 2017 εφαρμόζεται σε όλες τις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας ενιαίο τέλος διαχείρισης 0,30€ ανά κάρτα ανανέωσης το οποίο θα παρακρατείται αυτόματα με την ενεργοποίηση κάθε κάρτας. Η ερώτηση μου είναι. Αν ισχύει από 15/10/2017 το τέλος ανανέωση. Γιατί όλο αυτόν τον καιρό οι ανανεώσεις Online ή μέσω της εφαρμογής με χρεωστική κάρτα δεν περιελάμβαναν το τέλος ανανέωσης και ξαφνικά από 1/4/2018 άρχισε να ισχύει το τέλος ανανέωσης? Φυσικά ακόμη απάντηση δεν πήρα : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 και τους ξανά ρωτήσα Νομίζω δεν καταλάβατε την ερώτηση μου.Στην ανακοίνωση σας γράφει ότι από 15 Οκτωβρίου 2017 εφαρμόζεται σε όλες τις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας ενιαίο τέλος διαχείρισης 0,30€ ανά κάρτα ανανέωσης το οποίο θα παρακρατείται αυτόματα με την ενεργοποίηση κάθε κάρτας. Η ερώτηση μου είναι. Αν ισχύει από 15/10/2017 το τέλος ανανέωση. Γιατί όλο αυτόν τον καιρό οι ανανεώσεις Online ή μέσω της εφαρμογής με χρεωστική κάρτα δεν περιελάμβαναν το τέλος ανανέωσης και ξαφνικά από 1/4/2018 άρχισε να ισχύει το τέλος ανανέωσης? Φυσικά ακόμη απάντηση δεν πήρα : Και ούτε θα πάρεις απάντηση, γιατί έχεις δίκιο. Απλά δεν μπορούμε να φύγουμε. Θέλει 30€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psathas Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Και ούτε θα πάρεις απάντηση, γιατί έχεις δίκιο. Απλά δεν μπορούμε να φύγουμε. Θέλει 30€. Θα τους ρωτάω κάθε μέρα μέχρι να τους σπάσω τα νεύρα. Αν θέλετε ρωτήστε τους και εσείς :lol: .Αν πάμε από F2G σε Q τους πειράζει? Ρώτησα χθες για αλλαγή από F2G σε Q και μου είπαν ότι είναι δωρεάν και η αντικατάσταση της κάρτας είναι δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Θα τους ρωτάω κάθε μέρα μέχρι να τους σπάσω τα νεύρα. Αν θέλετε ρωτήστε τους και εσείς :lol: .Αν πάμε από F2G σε Q τους πειράζει? Ρώτησα χθες για αλλαγή από F2G σε Q και μου είπαν ότι είναι δωρεάν και η αντικατάσταση της κάρτας είναι δωρεάνΠου ρώτησες; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psathas Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Που ρώτησες; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στο chat της Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Θα τους ρωτάω κάθε μέρα μέχρι να τους σπάσω τα νεύρα. Αν θέλετε ρωτήστε τους και εσείς :lol: .Αν πάμε από F2G σε Q τους πειράζει? Ρώτησα χθες για αλλαγή από F2G σε Q και μου είπαν ότι είναι δωρεάν και η αντικατάσταση της κάρτας είναι δωρεάν Μόλις ανανέωσα 10€ μέσω paypal, και μπήκαν 8,63€ Τους ρώτησα μέσω twitter γιατί. Να τους ρωτάμε όλοι να τους σπάσουμε τα νευρα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psathas Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 (edited) Εγώ θα τους ρωτήσω και σήμερα γιατί αφού στην ανακοίνωση λένε ότι ισχύει τέλος ανανέωσης από 15/10/2017 τόσο καιρό για Online ανανεώσεις δεν υπήρχε τέλος ανανέωσης αλλά άρχισε να ισχύει από 1/4/2018 ? Δεν έπρεπε να βγάλουν ανακοίνωση που να αφορά τις Online ανανεώσεις? Έχω άλλη μια σπαστική ιδέα. Να συντονιστούμε όλοι και να στέλνουμε το ίδιο μήνυμα με την ίδια ερώτηση μήπως βρεθεί απάντηση :lol: Edited April 20, 2018 by psathas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Εγώ θα τους ρωτήσω και σήμερα γιατί αφού στην ανακοίνωση λένε ότι ισχύει τέλος ανανέωσης από 15/10/2017 τόσο καιρό για Online ανανεώσεις δεν υπήρχε τέλος ανανέωσης αλλά άρχισε να ισχύει από 1/4/2018 ? Δεν έπρεπε να βγάλουν ανακοίνωση που να αφορά τις Online ανανεώσεις? Έχω άλλη μια σπαστική ιδέα. Να συντονιστούμε όλοι και να στέλνουμε το ίδιο μήνυμα με την ίδια ερώτηση μήπως βρεθεί απάντηση :lol: Τους έστειλα στο twitter: -Ανανέωσα 10€ μέσω paypal το f2g, και μπήκαν 8,63€ αντί 8,93€. -Σπυρο,σε ενημερώνουμε πως από 29/3 ισχύει το τέλος ανανέωσης 0,30€ για κάθε ανανέωση. -Αυτό το ανακοινώσατε κάπου; - H σχετική ανακοίνωση υπάρχει στο επίσημο site της WIND από 08/09/2017. Μπορείς να βρεις περισσότερα για την ανακοίνωση εδώ: https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=472 - 1ον. Η ανακοίνωση αναφερει από 15/10/2017. Δεν αναφέρει πουθενά 29/3/2018 2ον. Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά για ανανέωση με κάρτα, που σημαίνει από περίπτερο. Δεν γίνεται αναφορά για on line ανανέωση. Περιμένω απάντηση τους :) Στείλτε και άλλοι σε fb, twitter κλπ, αν δεν βαριεστε. Δεν είναι για τα 0.30€ αλλά για την κοροϊδία με τις συνεχόμενες αυξήσεις και το πετσοκομα των παροχών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Και η συνέχεια της συνομιλίας, η απάντηση τους: -Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει από 15 Οκτωβρίου 2017 ότι εφαρμόζει σε όλες τις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας ενιαίο τέλος διαχείρισης 0,30€ ανά κάρτα ανανέωσης το οποίο θα παρακρατείται αυτόματα με την ενεργοποίηση κάθε κάρτας. -Η ανακοίνωση είναι ασαφής όσων αφορά τον τρόπο ανανέωσης, γιατί σε προηγούμενες ανακοινώσεις γίνεται διάκριση στον τρόπο ανανέωσης, πχ από κατάστημα, οnline, κ κάρτα. Επίσης οι ημερομηνίες δεν ισχύουν. Άλλο Οκτώβριος άλλο Μάρτιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psathas Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 (edited) Και εμένα απάντηση δεν μου έχουν δώσει. Τους ξανά έστειλα μήνυμα.Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε καταγγελία Στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ? Edited April 20, 2018 by psathas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 (edited) Και η συνέχεια της συνομιλίας, η απάντηση τους: -Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει από 15 Οκτωβρίου 2017 ότι εφαρμόζει σε όλες τις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας ενιαίο τέλος διαχείρισης 0,30€ ανά κάρτα ανανέωσης το οποίο θα παρακρατείται αυτόματα με την ενεργοποίηση κάθε κάρτας. -Η ανακοίνωση είναι ασαφής όσων αφορά τον τρόπο ανανέωσης, γιατί σε προηγούμενες ανακοινώσεις γίνεται διάκριση στον τρόπο ανανέωσης, πχ από κατάστημα, οnline, κ κάρτα. Επίσης οι ημερομηνίες δεν ισχύουν. Άλλο Οκτώβριος άλλο Μάρτιος. -Σπύρο θα θέλαμε να εστιάσεις στην προκείμενη ανακοίνωση και να μην συγχέεις την συγκεκριμένη με παλαιότερες. Η εφαρμογή σε όλες τις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας ενιαίου τέλος διαχείρισης 0,30€ ανά κάρτα ανανέωσης είναι σε ισχύ κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης. -Σε μια συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρομαι. Σ' αυτήν που εσείς με παραπεμψατε. Λέει για επιβολή τέλους από Οκτώβριο, ενώ εδώ μου λέτε αλλά. Ότι να 'ναι απάντησαν. Έχουν μπερδέψει ημερομηνίες και ανακοινώσεις. Και η τελευταία απάντηση κ κλείνει το θέμα, γιατί κουρασαμε τον moderator: -Εαν υπάρχει κάποιο ζήτημα στο οποίο μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε μέσω των προωθητικών μας ενεργειων είμαστε στην διάθεσή σου. -Οχι, ευχαριστώ - Ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σου. Edited April 20, 2018 by spiros787 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Η ουσία είναι ότι υπάρχει χρέωση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Όλοι μαζί καταγγελία στην εετ για το πόσο νομικό νόμιμο είναι αυτό. Όσο και να φωνάξουμε εδώ μέσα δουλειά δεν γίνεται. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Δεν ειναι ασυνήθιστο με βάση το παρελθον,η εταιρεία να ανακοινωνει κάτι,να μην το εφαρμοζει αρχικα πληρως και σε καποια στιγμη στο μελλον να το εφαρμοζει καθολικα. Κατι τετοιο ειχε γίνει με την μειωση του χρονου στο τριμηνο ίσως και στο εξαμηνο αν θυμαμαι καλά. Η δε ανακοίνωση βέβαια οπως το συζητάμε και απο τοτε που βγηκε δίνει περιθώριο για διάφορες (παρ)ερμηνείες ειτε απο μας ειτε απο αυτους,με την διατύπωσή της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Άρα μιλάμε για επιτυχημένη εφαρμογή της δημιουργικής ασάφειας! :clap: Πάντως αν τα 0,30 πήγαιναν σε έρανο για κεραία στη Βέροια, εγώ θα τα έδινα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Δεν νομίζω οτι θα μάθουμε ποτε που θα πάνε...ισως αντιστοιχουν σε κάποιο μπόνους των υπαλλήλων που διαχειρίζονται το σύστημα των ανανεώσεων και το οποίο μετακυλείται στους καταναλωτές. Μπορει να είναι και προμήθεια τραπεζών/μηχανημάτων παραγωγής κωδικών/μεσολαβητών online ανανέωσης. Μπορεί απλά να πηγαίνει απλά και υπερ της εταιρείας. Who knows... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 (edited) Εγώ στραβωσα και ήδη επειδή με βόλευε το πρόγραμμα μου, από τις 12 του μήνα δεν έβαλα κάρτα ακόμη. Έχω στραβωσει.Το θέμα είναι να πάω από φοιτητικό σε q ή θα το μετανιώσω. Το φοιτητικό μου περισσεύει κατά πολύ. Δεν είναι ότι θα σωθώ αν από τα 8.57 του φοιτητικού βάζω 4 πχ αλλά είναι το ****το. Πήγα πριν λίγο σε μαγαζί της wind και στην ουσία μου είπε χρέωση 5 ευρώ η κάρτα μόνο. μετά 10 ευρώ να βάλω μια κάρτα από το κατάστημα στην q για να ενεργοποιηθεί και καλά. Δεν με πειράζει θα την έβαζα έτσι κι αλλιώς. Τι λέτε; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 21, 2018 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 καλά όλα αυτά που λες αλλά δεν μας λες τι χρήση κάνεις,ή δες τα πακέτα της q και ότι σε βολεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 3ωρες ανά δευτερόλεπτο με φτάνουν ακοπα.πιστευω. είδα το πακέτο με τα 4 ευρώ μου κάνει. Τρώω δηλαδή 600 λεπτά από το φοιτητικό χοντρικά κ το 1.5 γιγα Ίντερνετ μου είναι αρκετό.το μόνο που θα μου λείψει είναι τα 20 μηνύματα από το login bonus που τα είχα κάβα για κάνα sms Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 (edited) αν έχεις μέσα σε αυτές και κάποιους με wind σε φτάνουν γιατί δίνει 150' προς όλους το πακέτο και 150' προς wind αλλά και δύο φορές να το χρειαστείς πάλι η δεκάρα κάρτα φτάνει Edited April 21, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Με την υποσημειωση οτι το online πακετο 150'+150' θα ειναι 4.6 απο το Μάιο και επισης η ελαχιστη ανανέωση q απο καταστημα 6€ κανονικα (δηλαδή 5.36-0.30=5,06). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Κατανοητό. Νομίζω ότι πλέον μόνο τα countdowns θα αξίζουν. Ισως μείνω ένα μήνα ακόμη στο φοιτητικό και βλέπω.ευχαριστω Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Με την υποσημειωση οτι το online πακετο 150'+150' θα ειναι 4.6 απο το Μάιο και επισης η ελαχιστη ανανέωση q απο καταστημα 6€ κανονικα (δηλαδή 5.36-0.30=5,06). θεματους ναι!!!χαχα,δεν τους προλαβαίνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts