bill33 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Πάντως αν κάποιος το ψάχνει ακόμα νομίζω ότι η λύση είναι το https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/fun-upiresies/wind-ring-me-now/?hc_location=ufi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Καλησπέρα..Επειδη,τελευταία παρατηρούσα χαμηλό σήμα 4g,αποφάσισα να αλλάξω την f2g κάρτα την οποία είχα αποκτήσει στις αρχές που ξεκίνησε το 4g.. Τώρα,είδα ότι η καινούργια έχει εκτυπωμενο το f2g,είναι usim και δεν γράφει πουθενά 64Κ...Επισης,το serial number είναι 893010000000003χχχχχ κι όχι 8930101.........Πιανω 4g, αλλά πάλι χάλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλησπέρα..Επειδη,τελευταία παρατηρούσα χαμηλό σήμα 4g,αποφάσισα να αλλάξω την f2g κάρτα την οποία είχα αποκτήσει στις αρχές που ξεκίνησε το 4g.. Τώρα,είδα ότι η καινούργια έχει εκτυπωμενο το f2g,είναι usim και δεν γράφει πουθενά 64Κ...Επισης,το serial number είναι 893010000000003χχχχχ κι όχι 8930101.........Πιανω 4g, αλλά πάλι χάλια... Έχει το κινητό σου την 800άρα μπάντα καταρχήν; Θέμα δικτύου στην περιοχή σου φαίνεται εκ πρώτης άποψης. Σε ποια περιοχή είσαι; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλησπέρα..Επειδη,τελευταία παρατηρούσα χαμηλό σήμα 4g,αποφάσισα να αλλάξω την f2g κάρτα την οποία είχα αποκτήσει στις αρχές που ξεκίνησε το 4g.. Τώρα,είδα ότι η καινούργια έχει εκτυπωμενο το f2g,είναι usim και δεν γράφει πουθενά 64Κ...Επισης,το serial number είναι 893010000000003χχχχχ κι όχι 8930101.........Πιανω 4g, αλλά πάλι χάλια... Αμα δεν εχεις 800αρα αστο,δεν θα πιασεις. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Έχει το κινητό σου την 800άρα μπάντα καταρχήν; Θέμα δικτύου στην περιοχή σου φαίνεται εκ πρώτης άποψης. Σε ποια περιοχή είσαι; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Γλυφάδα είμαι κι εχω το samsung s7.τημ 800αρα την έχει..Απλα,σέρνεται το σήμα. .Η βασική μου ερώτηση είναι αν ξέρει κανείς τη διαφορά sim και usim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλησπέρα,είναι δυνατόν δυο κινητά με 800αρα (P9 lite&Doogee T6pro)στο ίδιο σημείο να έχουν διαφορά στα speed test στο ίδιο δίκτυο(F2go Wind)το P9 lite έχει 58Mbps και το Τ6pro 20 Mbps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Φυσικα και είναι δυνατον.Αλλά είναι αρκετα πιθανό το t6 να συνδέεται στην 20 και το p9 στην 3 ή 7.Μου έχει τύχει να συμβεί αυτό με δύο διαφορετικά κινητά.Γράψε στον dialer του t6 *#*#3646633#*#* και πήγαινε telephony-->lte information-->επιλεγμένη sim -->check EL1 information για να δεις την μπάντα. Υπόψιν ότι αν έχεις την wind sim στο slot 2 να μην εμφανίζει μπάντα το ΕL1 οπότε εκεί πας telephony-->band mode-->sim2 αποεπιλεγεις την band20-->set κάνεις τις δοκιμές σου και την ξαναεπιλεγεις αν θες. Edited May 7, 2017 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλησπέρα,είναι δυνατόν δυο κινητά με 800αρα (P9 lite&Doogee T6pro)στο ίδιο σημείο να έχουν διαφορά στα speed test στο ίδιο δίκτυο(F2go Wind)το P9 lite έχει 58Mbps και το Τ6pro 20 Mbps Είναι δυνατόν ακόμα και στην ίδια μπάντα να έχουν διαφορά στην ταχύτητα. Σε πολύ απλά ελληνικά είναι θέμα σχεδιασμού της κεραίας και ρύθμισης της συσκευής. Υπάρχουν συσκευές και ακριβής κατηγορίας που έχουν διαφορές στην υλοποίηση της κεραίας. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Όλες βασικές είναι. Ειδικά όταν ολοκληρωθεί το reframing@1800. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. May 10, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Όλες βασικές είναι. Ειδικά όταν ολοκληρωθεί το reframing@1800. Για αυτό και δεν έχει νόημα το συγκεκριμένο νήμα. Συζήτηση μεμονωμένη για κάποια μπάντα μπορεί να διεξαχθεί και στο νήμα του 4G. Οπότε κλειδώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Επαναφέρω το θεμα.Υπαρχει μια προταση για μαγαζι Wind επαρχια. Δεν εχει κοστος franchise, παραγγελιες κτλ αποτι μουπαν.Απλως αρχιζεις απο 0 σαν πελατολογιο. Αλλα το ερωτημα ειναι αν αξιζει μια τετοια κινηση ,εστω αν τα λεφτα ειναι 20χιλ-30χιλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Επαναφέρω το θεμα.Υπαρχει μια προταση για μαγαζι Wind επαρχια. Δεν εχει κοστος franchise, παραγγελιες κτλ αποτι μουπαν.Απλως αρχιζεις απο 0 σαν πελατολογιο. Αλλα το ερωτημα ειναι αν αξιζει μια τετοια κινηση ,εστω αν τα λεφτα ειναι 20χιλ-30χιλ. Εσύ ξέρεις φίλε μου, το κέρδος είναι καλό από όσο ξέρω αλλά εφορίες κλπ δεν ξέρω. Αν το είχα σαν χόμπι με λεφτά στην άρκη ίσως το έκανα για ένα έξτρα εισόδημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Επαναφέρω το θεμα.Υπαρχει μια προταση για μαγαζι Wind επαρχια. Δεν εχει κοστος franchise, παραγγελιες κτλ αποτι μουπαν.Απλως αρχιζεις απο 0 σαν πελατολογιο. Αλλα το ερωτημα ειναι αν αξιζει μια τετοια κινηση ,εστω αν τα λεφτα ειναι 20χιλ-30χιλ. Τρίπολη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Oχι Τριπολη..Νησί! χαχα ΔΕν ξερω αν αξιζει, γιατι πιστευω οτι προμηθειες κτλ θα χρεωνονται στον προηγουνο, αρα πρεπει να βρεις πελατεια απτο 0. Επισης στις εποχες που ζουμε αν βγαινει ενας καλος μισθος αξιζει..ΑΛλα καλος, οχι 500..αλλιως μενεις και υπαλληλος χωρις αγχος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttanya Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Δύσκολες εποχές για τέτοια κίνηση σε νησί, αλλά βέβαια εξαρτάται και από το νησί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Πάω σήμερα να βάλω χρόνο ομιλίας 10€ σε νούμερο Q, και ακολουθεί ο εξής διάλογος: - πόσο να βάλω; -10€ απαντώ. - Ποιο πακέτο ενεργοποιώ; - κανένα απαντώ. (Βάζω Q economy με 3.5€ από το myq) Ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα, του λέω ότι θέλω το bonus με τα 120' Απαντά: - Δεν μπορώ, τώρα πέρασα τα 120ΜΒ - Γιατί δε με ρώτησες; Την άλλη φορά να ρωτάς! - Εσύ θα πρέπει να μου το υπενθυμίζεις.. Γιατί δεν ρωτάνε; Δηλαδή θα πρέπει με το που μπαίνω μέσα να λένε καλημέρα και να απαντώ ότι θέλω το bonus των 120'; Όλα αυτά πριν καν δώσω το 10€. Το λάθος ήταν ότι το έδωσα. Έπρεπε να φύγω και να έβλεπα μετά αν μπορούσε ή όχι να το ακυρώσει. Πιστεύω ότι αν δεν του αρέσουν οι απαντήσεις του εκάστοτε υπαλλήλου, σε "τιμωρεί" επιλέγοντας τα 120ΜΒ. Ο συγκεκριμένος με ενημέρωσε για μία προσφορά για καρτοπρόγραμμα την οποία απέρριψα. Επίσης δεν ενεργοποίησα πακέτο. Σε άλλες περιπτώσεις που το αμελούσα τελείως, ο υπάλληλος μόνος του μου έβαζε τα 120' και μου είχε πει ότι αυτό είναι το default. Και εν πάσι περιπτώσει, βάζω 10€ άρα παίρνω 1024ΜΒ, τι να τα κάνω τα επιπλέον 120ΜΒ; Γνωρίζει κανείς, ποια επιλογή είναι η default; Θα μπορούσα να ανανεώνω το υπόλοιπο μου από το site της Q με χρεωστική. Ο μόνος λόγος που επιλέγω να σταθώ στην ουρά είναι το bonus των 120' Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Νομιζω default επιλογη ειναι τα 120μβ. Πρεπει να τους το λες πριν καν πεις το ποσο ;) Ετσι κάνω και δεν εχω κανενα θεμα Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatikiotis Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Γεια χαρά σε όλους. Λοιπόν,έχω συμβόλαιο με τη wind μέχρι τον Νοέμβριο.Η ανανέωση έγινε τηλεφωνικώς και ουδέποτε μετά έλαβα κάποιο έγγραφο με τη νέα σύμβαση.Θέλω να καταργήσω τη σύνδεση και να το κάνω καρτοκινητό. Όταν ρώτησα μου είπαν ότι θα πρέπει να πληρώσω 30 ευρώ σαν πρόστιμο λόγω σπασίματος συμβολαίου και άλλα 30 για μετατροπή σε καροτκινητό. Τα φώτα σας παρακαλώ. Να περιμένω μέχρι Νοέμβρη να κάνω κίνηση ή να ζητήσω τώρα διακοπή και αλλαγή σε καρτοκινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 (edited) Αυτο πρεπει εσυ ο ίδιος να το κρινεις με οικονομοτεχνικά κριτήρια, υπολογιζοντας ποσα πληρωνεις τωρα (ως συμβολαιο, παγιο κτλ) και ποσα περιπου θα πληρωνεις μελλοντικα (ως καρτοκινητό, πακετα κτλ). Υπολογισε δλδ αν με τα 30+30 το κοστος/οφελος ειναι υπερ σου. Και φυσικα (συν)υπολογίζοντας το μεσοδιάστημα , δλδ αν γινει τωρα η μετατροπή ή τον Νοέμβριο . Edited May 24, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα καρτοσυμβόλαιο Wind το οποίο σε 2 εβδομάδες λήγει και πήγα σήμερα να το διακόψω. Μου λένε ότι έπρεπε να έχω πάει 30 ημέρες πριν να κάνω αίτηση διακοπής και ότι τώρα θα πρέπει να πληρώσω ένα μήνα παραπάνω από την διάρκεια του συμβολαίου, η τιμή του οποίου βέβαια δεν είναι η τιμή της προσφοράς που έχω αλλά η κανονική τιμή του πακέτου που είναι διπλάσια. Στο συμβόλαιο που υπέγραψα δεν λέει ότι πρέπει να κάνω αίτηση διακοπής 30 ημέρες πριν. Γνωρίζετε εάν είναι νόμιμο αυτό και τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatikiotis Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Αυτο πρεπει εσυ ο ίδιος να το κρινεις με οικονομοτεχνικά κριτήρια, υπολογιζοντας ποσα πληρωνεις τωρα (ως συμβολαιο, παγιο κτλ) και ποσα περιπου θα πληρωνεις μελλοντικα (ως καρτοκινητό, πακετα κτλ). Υπολογισε δλδ αν με τα 30+30 το κοστος/οφελος ειναι υπερ σου. Και φυσικα (συν)υπολογίζοντας το μεσοδιάστημα , δλδ αν γινει τωρα η μετατροπή ή τον Νοέμβριο . αλλού θέλω να καταλήξω.μπορώ να πατήσω στο γεγονός ότι δεν έχω κάποιο χαρτί στα χέρια και να ζητήσω διακοπή και μετατροπή σε κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 προσωπικά δεν γνωρίζω αν μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 ισως ειναι default επιλογη κατα την ανανεωση και δεν την πειραζουν. Θα μπορουσες απο το τσατ να ζητησεις να αλλαξει το μπονους μετα,αν εχουν την δυνατοτητα να το αλλαξουν οι ιδιοι εκτος καταστηματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 αλλού θέλω να καταλήξω.μπορώ να πατήσω στο γεγονός ότι δεν έχω κάποιο χαρτί στα χέρια και να ζητήσω διακοπή και μετατροπή σε κάρτα; η συμφωνια που εκανες τηλεφωνικως,η ηχογράφησή της δηλαδή,θεωρείται επαρκές αποδεικτικό γι'αυτους,ακόμα και αν δεν εχεις κανένα χαρτί. Δεν μπορεις να πατησεις σε κατι,αν ζητησεις αλλαγή πριν τη λήξη ενδεχεται να χρεωθεις ποινη διακοπης. Οταν ληξει το προσυμφωνημενο διαστημα,κανοντας αιτηση για μετατροπη σε καρτα θα πληρωσεις τελος διακοπης που νομιζω ειναι 10 και οχι 30. Τα 30 για την ενεργοποιηση του καρτοκινητου μενουν στον λογαριασμο σου για 1 μηνα και μπορεις να τα χρησιμοποιησεις. Βεβαιως αν θελησεις να κανεις αιτηση για αλλαγη σε καρτοκινητο,θα σου προσφερουν λογικα καλυτερη τιμη στην καρτοσυνδεση,και μπορει στο τελος να μην χρειαστει να αλλαξεις σε καρτοκινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 διαβασε καταρχας σωστα τους ορους,απ'οτι θυμαμαι καθε αιτηση διακοπης/αλλαγης λαμβανεται υποψη 30-40 ημερες μετα. Οποτε τυχον ποινη για διακοπη 1 μηνα πριν το τελος,(αυτο φανταζομαι οτι εννοεις,κανενα συμβολαιο δεν απαγορευει την διακοπη νωριτερα), προφανως ισχυει αν εχεις αιτηθει διακοπη στους 2 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts