Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω ειμαι της αποψης τι να το κανω αν εχω λεφτα και μετοχες και 10 κοπελες να με κανουν αερα..αν δεν εχω γνωσεις!

να παρει καποιος την τιμ ή την οποιαδηποτε τιμ αρκει να εχει γνωση το πως να χειριστει μια εταιρια!

αυτο που παρατηρησα στην apax & texas ειναι οτι εδωσε πολυ εμφαση στις διαφημησεις πραγμα που με τα πουλακια δεν γινοταν αυτο.

ενταξει εβγαλε και υπηρεσιες δεν λεω...

και κατι ετσι ψιλοασχετο..οταν πουλας κατι μεταχειρισμενο συνηθως το πουλας φτηνοτερα! και οχι ακριβοτερα!

Never Give Up:!:

Join friend!

εγω ειμαι της αποψης τι να το κανω αν εχω λεφτα και μετοχες και 10 κοπελες να με κανουν αερα..αν δεν εχω γνωσεις!

Δεν ξέρω αν το λες για τους αμερικάνους ή για τον αιγύπτιο.

Πάντως η orascom έχει απίστευτη τεχνογνωσία. Σε 7 χώρες υπάρχει και απο ότι διάβασα πρίν στις 5 από αυτές έχει ποσοστό πάνω από 40% της αγοράς

για τα αμερικανακια λεω..γιατι ξερω στα κινητα η αμερικη ειναι λιιιιιγο πισω.

Join friend!

αυτό που άκουσα στο ράδιο (Αθήνα 9.84) το απόγευμα είναι ότι η (οικονομική) πρόταση που κατετέθη δεν βρήκε σύμφωνους τους αμερικάνους. Άρα υπάρχει παζάρι και πιθανόν να υπάρξει συνέχεια (νέα πρόταση) . Με τι Q τι γίνεται; θα την (ξανα)πουλήσουν σε εκείνον που ήθελα αρχικά να την αγοράσει; Ε ρε πλάκες...

Ας πουληθει..τι χειροτερο μπορει να γινει απο την θεση που βρισκεται..μονο προς το καλυτερο να ελπιζουμε αν πουληθει εκει.

Από το weekly telecom

Apax Partners-TPG: «Καπνός δίχως φωτιά», οι δηλώσεις Σαουίρις

Σε …καπνό δίχως φωτιά, αποδίδουν τις δηλώσεις του Αιγύπτιου επιχειρηματία Ναγκουίμπ Σαουίρις σε χθεσινή συνέντευξη στο Ντουμπάι, στις οποίες ανέφερε ότι προτίθεται να δώσει το ποσό των 1,6 δισ. δολαρίων προκείμενου να αποκτήσει την ΤΙΜ Ελλάς, οι μέτοχοι της τελευταίας, Apax Partners και Texas Pacific Group. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το απόγευμα η TIM Ελλάς, αναφέρεται ότι οι μέτοχοι (Apax Partners & Texas Pacific Group) και η διοίκηση της εταιρείας δηλώνουν ότι: «Δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση από ενδιαφερόμενους αγοραστές τους τελευταίους μήνες και παραμένουμε προσηλωμένοι στην ανάπτυξη της εταιρείας».

Αντίστοιχου ύφους ήταν και η απάντηση που πήρε το Weekly Telecom, μετά από επικοινωνία με την TPG, όπου ουσιαστικά μας παρέπεμψε στις δηλώσεις εκπροσώπων της εταιρείας στο Dow Jones την Δευτέρα, στο οποίο οι μέτοχοι της ΤΙΜ δήλωσαν κατηγορηματικά ότι θα κρατήσουν ξεχωριστά τις δύο εταιρείες (TIM και Q-Telecom) για μακρύ χρονικό διάστημα και ότι δεν πρόκειται να τις πουλήσουν στο άμεσο μέλλον.

Αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος, γιατί η άλλη, αυτή του πρόεδρου της Orascom Τelecom, κ. Ναγκουίμπ Σαουίρις, κάνει λόγο για ήδη υπάρχουσες συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες της TIM, αναφέροντας συγκεκριμένα την Apax, προκειμένου να προχωρήσει στην εξαγορά της εταιρείας στις αρχές του 2006.

Σύμφωνα μάλιστα με τις δηλώσεις του κατά τη χθεσινή συνέντευξη στο Ντουμπάι, τις οποίες δημοσίευσε το Bloomberg, «εάν ενδιαφέρεσαι να δημιουργήσεις μια από τις 5 μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, είναι σίγουρα ευκολότερο όταν έχεις 15 εκατ. πελάτες στην Ευρώπη». Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σαουίρις, πρόσφατα εξαγόρασε την ιταλική Wind, που με τη σειρά της κατέχει και πλειοψηφικό πακέτο στην Τellas, ενώ εξετάζει επίσης την εξαγορά της τουρκικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Τelsim (βλ. Διεθνή νέα).

Σε νεότερες δηλώσεις του μάλιστα στο Reuters, ο κ. Σαουίρις ανέφερε ότι «ενδιαφερόμαστε για μια προσφορά και θα κάνουμε κίνηση τις επόμενες ημέρες. Δεν έχουμε καταλήξει στο τίμημα».

Παρατηρητές της αγοράς πάντως, ανέφεραν χθες ότι πιθανώς εισερχόμαστε σε μια ιδιότυπη «πρώτη φάση πλειστηριασμού», δεδομένου ότι για την απόκτηση της TIM Ελλάς, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και άλλοι ισχυροί τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί, πλην της Orascom, με ήδη ισχυρή παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά, μεταξύ των οποίων και η Swisscom (σύμφωνα και με δημοσίευμα του euro2day.gr).

Δεδομένου πάντως, ότι η επίσημη γραμμή των μετόχων της TIM Ελλάς, όπως εκφράστηκε τη Δευτέρα στο Dow Jones, είναι να παραμείνουν μακροπρόθεσμα στις επενδύσεις τους στην Ελλάδα (TIM και Q) και να τις βοηθήσουν να αναπτυχθούν, μένει πλέον να δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα, αν η δήλωση-«βόμβα» του κ. Σαουίρις, ήταν όντως «καπνός δίχως φωτιά»…

Εδώ πάντως λέει πως μάλλον δεν ισχύει το σενάριο της πώλησης:

http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/12/07/1127955.htm

να παρει καποιος την τιμ ή την οποιαδηποτε τιμ αρκει να εχει γνωση το πως να χειριστει μια εταιρια!

αυτο που παρατηρησα στην apax & texas ειναι οτι εδωσε πολυ εμφαση στις διαφημησεις πραγμα που με τα πουλακια δεν γινοταν αυτο.

ενταξει εβγαλε και υπηρεσιες δεν λεω...

και κατι ετσι ψιλοασχετο..οταν πουλας κατι μεταχειρισμενο συνηθως το πουλας φτηνοτερα! και οχι ακριβοτερα!

Δηλαδή θέλεις να μας πείς ότι οι χτεσινοί και οι σημερινοί ιδιοκτήτες έχουν γνώση

Το μάθαμε και αυτό σήμερα

Εγώ πάντος πιστεύω ότι είναι καλύτερα να πουληθεί σε κάποιον που ασχολείται με το είδος και το σημάντικότερο θα κάνει και τρελές πωλήσεις Αιγύπτιους, Πακιστανούς κλπ , που έχουμε στην ελλάδα.

Αν βάλεις και το κομάτι Αλβανία (βλεπε προσφορές ΤΙΜ INTERNATIONAL)

μια χαρά θα πάει.

Προβλέπω σε ένα χρόνο η ΤΙΜ η όπως θα λέγεται (ΑΙΝΤΑΤΙΜ) (ALJAZIRICOM)

(ALGAIDACOM) η με διπλή ονομασία (ΤΙΜ ΑλβανοΑραβικάΕμιράτα) θα έχει την πρώτη θέση σε πελατιακή βάση.

Αντε και σε ανώτερα.

οχι θελω να πω...οτι αν παρει καποιος την ΤΙΜ ας ξερει πως να χειριστει μια εταιρια!

Join friend!

Το 1260 είναι δωρεάν από κινητό ΤΙΜ, αυτό είναι σίγουρο. Ο χρόνος ομιλίας με το 1260 δεν αφαιρείται από τυχόν δωρεάν χρόνο. Η κλήση στο 6935601260 ισχύει από σταθερό τηλέφωνο και χρεώνεται κανονικά σαν κλήση προς κινητό.

Όσο για τα άλλα δίκτυα, κάποτε το 13830 (voda) ήταν και αυτό δωρεάν...η έναρξη της χρέωσης των €0,10/κλήση πέρασε στα ψιλά γράμματα και φυσικά έγινε χωρίς καμία προειδοποίηση...για cote δε συζητώ, βαρέθηκα να περιμένω να απαντήσουν...

Απλά για να αποδίδουμε σωστά τα γεγονότα και για να κρίνουν κάποιοι πόσο εκτιμούν οι εταιρίες τους συνδρομητές τους...

Αυτό λέω και εγώ βρε καρντάσι

ο τύπος δεν είναι τυχαίος τόσες εταιρίες τηλεποικοινωνιών έχει

Αυτοί που την έχουν τώρα είναι τα μπαστούνια που αν την κρατήσουν κανένα χρόνο βλέπω να την κλείνουν στο τέλος

εγώ από την πλευρά μου όπως θα έχεις καταλάβει δεν είμαι υποστηρικτής καμιάς εταιρίας και ΕΙΔΙΚΑ της ΤΙΜ γιατί έχω και προηγούμενα μαζί της, αλλά είμαι φανατικός υποστηρικτής του υγιούς ανταγωνισμού.

Φυσικά δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να χαντακωθεί μια εταιρία (εξάλου η ΤΙΜ το καταφέρνει μια χαρά και μόνη της), αντίθετα θα ήθελα να ανοίξουν κανα δυο εταιρίες ακόμη πρός όφελος του καταναλωτή

και εγω θα ηθελα να ανοιξουν κανα 2 εταιριες ακομη..ειδικα καμια orange στυλ!

αλλα που ρε συ..εδω ακομα και αυτες οι 3(4) θα αρχισουν να πεινανε σε λιγακι!

ο Ελληνας καταναλωτης τα βλεπει πολυ σκουρα τα πραγματα..οποτε δεν ειναι για πολλα πολλα εξοδα σε κινητα..(ασχετα αν το τηλεφωνο ειναι ΤΟ εργαλειο)ειδικα τωρα με τις χρεωσεις και επιδοτησεις..

Join friend!

στον Στελλαρα να την δωσουν βρε σεις!! αυτος θα τα ισοπεδωσει ολα!!
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Σχεδον παντα με το καλο ή με το αγριο εχω εξυπηρετηθει απο το 1260 χωρις χρεωση.

...εχω δεν ειχα ποτε προβλημα με το τζαμπα 1260 .... οι υπαλληλοι ηταν παντα πολυ ευγενικοι ...σε ολες μου τις αποριες :)

...ειναι απατη να στελνουν το κοσμο στο χρεωσιμο 6935601260 :wacko:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Αναρωτιέμαι γιατί να θέλει κάποιος να αγοράσει μια τόοοοοοοοσο χάλια εταιρία και να μην προτιμήσει κάποια από τις άλλες; Το ποσό των €1,32bn είναι πολύ μεγάλο για μια εταιρία με τα χάλια της ΤΙΜ

Αναρωτιέμαι γιατί να θέλει κάποιος να αγοράσει μια τόοοοοοοοσο χάλια εταιρία και να μην προτιμήσει κάποια από τις άλλες;

Γιατί τις άλλες δεν τις πουλάνε ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Γιατί τις άλλες δεν τις πουλάνε ;)

Μάλλον αστειεύεσαι :lol: :lol: :lol: ...άμα θέλει ο άλλος σ'αγοράζει χωρίς να σε ρωτήσει αν πουλιέσαι. Φτάνει να σου δώσει αυτά που ζητάς...δηλαδή η Forthnet ήταν για πούλημα που τη χτύπησε ο Θείος;Μια χαρά εταιρία είναι...

Για να σοβαρευτούμε: είναι πολύ μεγάλο το ποσό για τα ελληνικά μεγέθη γιαυτό αναρωτιέμαι...βέβαια αυτό θα γίνει κάποια στιγμή και για τους άλλους δύο που τώρα κοιμούνται ύπνο βαθύ αλλά μη νομίζουμε πως οι μεγάλοι κολοσσοί της Ευρώπης και του κόσμου γενικότερα θα μείνουν απ'έξω αν δουν πως έχει ψωμί εδώ...

Μάλλον αστειεύεσαι :lol: :lol: :lol: ...άμα θέλει ο άλλος σ'αγοράζει χωρίς να σε ρωτήσει αν πουλιέσαι. Φτάνει να σου δώσει αυτά που ζητάς...δηλαδή η Forthnet ήταν για πούλημα που τη χτύπησε ο Θείος;Μια χαρά εταιρία είναι...

Για να σοβαρευτούμε: είναι πολύ μεγάλο το ποσό για τα ελληνικά μεγέθη γιαυτό αναρωτιέμαι...βέβαια αυτό θα γίνει κάποια στιγμή και για τους άλλους δύο που τώρα κοιμούνται ύπνο βαθύ αλλά μη νομίζουμε πως οι μεγάλοι κολοσσοί της Ευρώπης και του κόσμου γενικότερα θα μείνουν απ'έξω αν δουν πως έχει ψωμί εδώ...

Άλλο όμως η Forthnet και άλλο η vodafone! Δεν νομίζω δηλαδή ότι μπορεί κάποιος να αγοράσει την ελληνική voda από τη μαμά-voda, όσα και να δώσει...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Άλλο όμως η Forthnet και άλλο η vodafone! Δεν νομίζω δηλαδή ότι μπορεί κάποιος να αγοράσει την ελληνική voda από τη μαμά-voda, όσα και να δώσει...

Μπααα...έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Στις αρχές νοεμβρίου η νορβηγικη telenor εξαγόρασε τη vodafone sweden με τις ευλογίες της μαμάς για 1δις ευρώ

Μάλλον αστειεύεσαι :lol: :lol: :lol: ...άμα θέλει ο άλλος σ'αγοράζει χωρίς να σε ρωτήσει αν πουλιέσαι. Φτάνει να σου δώσει αυτά που ζητάς...

Ακριβώς... Η Vodafone με λιγότερα από 10 δισ. δεν τη δίνει την ελληνική.

Για τον ΟΤΕ δεν το συζητάμε καν. Δεν πουλάει την Cosmote, πάει πακέτο μαζί της.

δηλαδή η Forthnet ήταν για πούλημα που τη χτύπησε ο Θείος;Μια χαρά εταιρία είναι...
Μια χαρά εταιρία είναι (και όχι απλά μια χαρά), αλλά ήταν για πούλημα το ποσοστό που χτύπησε ο θείος (ολόκληρη την εταιρία δεν κατάφερε να τη χτυπήσει αν σου έχει διαφύγει), μιας και τόσο οι Μινωικές Γραμμές όσο και η Telecom Italia ήθελαν να πουλήσουν τα ποσοστά τους.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Geia se oloys.

Kserei kapoios na moy pei pos mporw na kanw ananewsh xronoy sto eksoteriko;

Sorry gia ta greeklish alla o mac poy grafo den exei ellhnika.

Eyxaristw gia tis apanthseis! :)

Geia se oloys.

Kserei kapoios na moy pei pos mporw na kanw ananewsh xronoy sto eksoteriko;

Sorry gia ta greeklish alla o mac poy grafo den exei ellhnika.

Eyxaristw gia tis apanthseis! :)

Μπορει καποιος που ειναι στην Ελλαδα να καλεσει 6935601268 να πληκτρολογησει το νουμερο σου και να σου βαλει καρτα στο κινητο σου!

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

στελνεις με μηνυμα τον αριθμο της καρτας στο 1268 και γινεται η ανανεωση.

Join friend!

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked