ultraxmode Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Έχουμε κανένα νέο παιδιά ?... Δεν βλέπω φώς πάντως... Σαν κωδικός το HTC HD2 υπάρχει στη Wind , και η τιμή του είναι 699 ευρώ... Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanivalos_ Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 το καλο ξερετε ποιο ειναι ε? εγω θα το πω ανεπισημα, αλλα θα το πω για σας που τα δοκιμαζετε ολα. Τι gint τι Gwap το ιδιο και το αυτο ειναι. τα 40mb του plus non stop μπορουν να καταναλωθουν και μεσω gint. ετσι ενημερωνει το 1260 τουλαχιστον billakosss είναι διαφορετικά τα gint και gwap. Μόνο τα ΜΒ από τη νέα κολεξιόν (XS-M-XL κτλ) είναι κοινά για τις 2 πύλες. Αν έχεις web&mail χρησιμοποιείς μόνο gint και για PlusNS τη gwap. Τώρα μάλλον έπεσες σε κάποιον "νέο" του 1260, αλλά για internet να εμπιστεύεσε μόνο 1231. Το θέμα τώρα του €0,01 δε το έχω δει ακόμα σε κάποιο πελάτη για να μπορώ να μάθω τίποτα - αν γίνεται μόνο σε καρτοκινητά μάλλον δε θα μάθω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/3286/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Ιστορία: Έχω κάρτα Q από το 2003. Την ίδια SIM. Μέχρι πριν λίγο καιρό, κανένα πρόβλημα. Ερχεται στη κατάσταση ένα καινούριο κινητό, το οποίο δεν αναγνωρίζει την κάρτα μου. Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της Q, τους λέω την κατάσταση και τον αριθμό τηλεφώνου μου, και αφού το ψάχνουν μου λένε πως η αντικατάσταση της κάρτας μου , ΔΕΝ χρεώνεται και είναι δωρεάν. Πάω στο κατάστημα WIND, και μου λένε πως πρέπει να πληρώσω 17 ευρώ. Τους λέω τι είπαμε με την εξυπηρέτηση της Q, και μου λέει η κοπέλα πως αφού το γράφει το σύστημα, δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Παίρνω από το κατάστημα ξανά στην Q, και τους λέω τι γίνεται. Μου λένε να τους πω να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών των καταστημάτων WIND , όπως και κάνουν. Εκεί τους λένε πως πρέπει να κάνουν ότι τους λέει το σύστημα. Ξαναπαίρνω εγώ τηλέφωνο την εξυπηρέτηση Q, και τους εξηγώ τι έγινε, μου λενε να δώσω κάποιον από το κατάστημα στο τηλέφωνο. Μιλάνε μαζί, και της λεει να ξαναπάρει στην εξυπηρέτηση πελατών των καταστημάτων wind και πως κανονικά δεν πρέπει να χρεωθώ. Παίρνει ξανά τηλέφωνο, αρκετή αναμονή, κτλ κτλ, αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. "Ότι λέει το σύστημα". Μην μπορώντας να κάνω κάτι άλλο, έφυγα εκνευρισμένος (όχι με τα παιδιά εκεί, στο κάτω κάτω δεν φταίνε) , αλλά με την ασυνεννοησία που υπάρχει μεταξύ wind-Q που υποτίθεται είναι η ίδια εταιρία πλέον. Τα κουλά της υπόθεσης: Αντικατάσταση κάρτας Q λόγο ασυμβατότητας: 17 ευρώ Φορητότητα από Q σε F2G : Δωρεάν Φορητότητα από F2G σε Q: Δωρεάν Νέα κάρτα Q Card : Δωρεάν Η ηλιθιότητα στο μεγαλείο της. Υπάρχει κάποιος τρόπος να "fight the system" ? Δεν είναι θέμα τα 17 ευρώ. Είναι θέμα της κοροϊδίας . . . Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Ιστορία: Έχω κάρτα Q από το 2003. Την ίδια SIM. Μέχρι πριν λίγο καιρό, κανένα πρόβλημα. Ερχεται στη κατάσταση ένα καινούριο κινητό, το οποίο δεν αναγνωρίζει την κάρτα μου. Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της Q, τους λέω την κατάσταση και τον αριθμό τηλεφώνου μου, και αφού το ψάχνουν μου λένε πως η αντικατάσταση της κάρτας μου , ΔΕΝ χρεώνεται και είναι δωρεάν. Πάω στο κατάστημα WIND, και μου λένε πως πρέπει να πληρώσω 17 ευρώ. Τους λέω τι είπαμε με την εξυπηρέτηση της Q, και μου λέει η κοπέλα πως αφού το γράφει το σύστημα, δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Παίρνω από το κατάστημα ξανά στην Q, και τους λέω τι γίνεται. Μου λένε να τους πω να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών των καταστημάτων WIND , όπως και κάνουν. Εκεί τους λένε πως πρέπει να κάνουν ότι τους λέει το σύστημα. Ξαναπαίρνω εγώ τηλέφωνο την εξυπηρέτηση Q, και τους εξηγώ τι έγινε, μου λενε να δώσω κάποιον από το κατάστημα στο τηλέφωνο. Μιλάνε μαζί, και της λεει να ξαναπάρει στην εξυπηρέτηση πελατών των καταστημάτων wind και πως κανονικά δεν πρέπει να χρεωθώ. Παίρνει ξανά τηλέφωνο, αρκετή αναμονή, κτλ κτλ, αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. "Ότι λέει το σύστημα". Μην μπορώντας να κάνω κάτι άλλο, έφυγα εκνευρισμένος (όχι με τα παιδιά εκεί, στο κάτω κάτω δεν φταίνε) , αλλά με την ασυνεννοησία που υπάρχει μεταξύ wind-Q που υποτίθεται είναι η ίδια εταιρία πλέον. Τα κουλά της υπόθεσης: Αντικατάσταση κάρτας Q λόγο ασυμβατότητας: 17 ευρώ Φορητότητα από Q σε F2G : Δωρεάν Φορητότητα από F2G σε Q: Δωρεάν Νέα κάρτα Q Card : Δωρεάν Η ηλιθιότητα στο μεγαλείο της. Υπάρχει κάποιος τρόπος να "fight the system" ? Δεν είναι θέμα τα 17 ευρώ. Είναι θέμα της κοροϊδίας . . . Το "σύστημα" λέει 17 € σε όλες τις περιπτώσεις... Αν δεις, έχει κάποιες επιλογές στις οποίες (μάλλον) δεν χρεώνει 17 € (π.χ. κλοπή), αλλά οι υπάλληλοι επιλέγουν πάντα την "αντικατάσταση" που είναι χρεώσιμη. Σε κάθε περίπτωση, η αντικατάσταση καρτών Q είναι δωρεάν, το γράφει ο τιμοκατάλογος τους χρόνια τώρα. Δοκίμασε να πας σε άλλο κατάστημα, και αν και εκεί σου γίνουν τα ίδια, πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση Q, εξήγησε τι γίνεται, πες ότι αρνείσαι να πληρώσεις το ποσό της αντικατάστασης, και απαίτησε να σου στείλουν κάρτα SIM με courier αν αδυνατούν να στην δώσουν από κατάστημα... Μην ανησυχείς, το δίκιο με το μέρος σου το έχεις. Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Το "σύστημα" λέει 17 € σε όλες τις περιπτώσεις... Αν δεις, έχει κάποιες επιλογές στις οποίες (μάλλον) δεν χρεώνει 17 € (π.χ. κλοπή), αλλά οι υπάλληλοι επιλέγουν πάντα την "αντικατάσταση" που είναι χρεώσιμη. Σε κάθε περίπτωση, η αντικατάσταση καρτών Q είναι δωρεάν, το γράφει ο τιμοκατάλογος τους χρόνια τώρα. Δοκίμασε να πας σε άλλο κατάστημα, και αν και εκεί σου γίνουν τα ίδια, πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση Q, εξήγησε τι γίνεται, πες ότι αρνείσαι να πληρώσεις το ποσό της αντικατάστασης, και απαίτησε να σου στείλουν κάρτα SIM με courier αν αδυνατούν να στην δώσουν από κατάστημα... Μην ανησυχείς, το δίκιο με το μέρος σου το έχεις. ότι το έχω με το μέρος μου το ξέρω.. το πρόβλημα είναι πως στην WIND δεν το ξέρουν, και δεν μπορώ να πάω και αλλού έτσι που έγιναν τα πράγματα.. Ξέρει κάποιος σίγουρα, αν η αντικατάσταση Q λόγο κλοπής δεν χρεώνεται...? αν είναι να κανονίσω να μου την "κλέψουν" :ninja: edit: Επικοινώνησα ξανά με την εξυπηρέτηση Q. Η κλοπή χρεώνεται τελικά. Άλλος τρόπος να μου στείλουν την κάρτα δεν υπάρχει, και μου είπαν στην ουσία να πηγαίνω σε άλλα καταστήματα wind ίσως μου την αλλάξουν :p έχει καταντήσει γελοία η κατάσταση. Αν πάω στο Μαρούσι στη Wind υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι ; ή θα χάσω την ώρα μου; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Καλύτερα να πας σε ένα μη-franchise κατάστημα Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Καλύτερα να πας σε ένα μη-franchise κατάστημα Wind. Αυτό θέλω να κάνω.. αλλά πως τα ξεχωρίζω ? :p Υπάρχει κάποιο που να ξέρουμε πως δεν είναι franchise Γουδι-Ζωγράφου-Κέντρο ? Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Αυτό θέλω να κάνω.. αλλά πως τα ξεχωρίζω ? :p Υπάρχει κάποιο που να ξέρουμε πως δεν είναι franchise Γουδι-Ζωγράφου-Κέντρο ? χωρις να ειμαι 100% σιγουρος...θαρρω οτι το καταστημα της Στουρναρη στο πολυτεχνειο ειναι ιδιοκτητο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 χωρις να ειμαι 100% σιγουρος...θαρρω οτι το καταστημα της Στουρναρη στο πολυτεχνειο ειναι ιδιοκτητο.... ΟΚ HEO thanks. Θα πάω κέντρο έτσι κι αλλιώς σε καμιά ώρα, οπότε δεν χάνω κάτι να δοκιμάσω κι εκεί.. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 χωρις να ειμαι 100% σιγουρος...θαρρω οτι το καταστημα της Στουρναρη στο πολυτεχνειο ειναι ιδιοκτητο.... Ήταν ιδιόκτητο, δεν είναι πλέον. Τα ιδιόκτητα στο κέντρο είναι Σταδίου στο Σύνταγμα και στο Κολωνάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Ήταν ιδιόκτητο, δεν είναι πλέον. Τα ιδιόκτητα στο κέντρο είναι Σταδίου στο Σύνταγμα και στο Κολωνάκι Ναι όντως. Μόλις γύρισα τώρα και μου είπαν πως στην Σταδίου είναι ιδιόκτητο. Υπάρχει έλλειψη στις κάρτες Q όμως και στα 2 καταστήματα (Στουρνάρη - ΣΤαδίου) οπότε από Τρίτη - Τετάρτη θα δούμε τι γίνεται ... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 billakosss είναι διαφορετικά τα gint και gwap. Μόνο τα ΜΒ από τη νέα κολεξιόν (XS-M-XL κτλ) είναι κοινά για τις 2 πύλες. Αν έχεις web&mail χρησιμοποιείς μόνο gint και για PlusNS τη gwap. Τώρα μάλλον έπεσες σε κάποιον "νέο" του 1260, αλλά για internet να εμπιστεύεσε μόνο 1231. Το θέμα τώρα του €0,01 δε το έχω δει ακόμα σε κάποιο πελάτη για να μπορώ να μάθω τίποτα - αν γίνεται μόνο σε καρτοκινητά μάλλον δε θα μάθω. ειναι σιγουρο πως τα 40ΜΒ του νονστοπ δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν απο το gint;; ισχυει και για τα καρτοκινητα αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Η πλάκα είναι πως παρατήρησα και εγώ την αφαίρεση του € 0,01 ανά session με το Wind Plus non Stop, και τους το ανέφερα τηλεφωνικά. Μετά από λίγες μέρες πιστώθηκε κάποιο ποσό στο λογαριασμό μου [έλαβα SMS για αυτό], αλλά εξακολουθώ να χρεώνομαι € 0.01 ανά Session... Με βλέπω για επίσημο e-mail διαμαρτυρίας, και αν δεν στρώσει η κατάσταση, θα πάει για καταγγελία, γιατί φανταστείτε κάποιος να κάνει 10 Sessions τη μέρα επί 30 μέρες, βγαίνει 3 ολόκληρα Ευρώ το μήνα!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Η πλάκα είναι πως παρατήρησα και εγώ την αφαίρεση του € 0,01 ανά session με το Wind Plus non Stop, και τους το ανέφερα τηλεφωνικά. Μετά από λίγες μέρες πιστώθηκε κάποιο ποσό στο λογαριασμό μου [έλαβα SMS για αυτό], αλλά εξακολουθώ να χρεώνομαι € 0.01 ανά Session... Με βλέπω για επίσημο e-mail διαμαρτυρίας, και αν δεν στρώσει η κατάσταση, θα πάει για καταγγελία, γιατί φανταστείτε κάποιος να κάνει 10 Sessions τη μέρα επί 30 μέρες, βγαίνει 3 ολόκληρα Ευρώ το μήνα!!! :mad: οπως το λες ειναι. εγω μπαινω πανω απο δεκα φορες τη μερα. ειναι ενας πολυ ωραιος τροπος για να κλεψεις. και με 0,01 λεπτο τη φορα. σε ποσους συμβαινει και δεν το παιρνουν χαμπαρι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Το πότε θα το φέρει έχει μάθει κανένας... Σε άλλα καταστήματα δεν έχουν ιδέα και σε άλλα λένε ότι δεν έχει κομμάτια να δώσει η HTC... Έχουμε και μια επιδότηση που περιμένει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Στη WIND Ελλάς ανέθεσε η ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. τον σχεδιασμό, υλοποίηση και υποστήριξη του τηλεπικοινωνιακού δικτύου για όλες τις εταιρείες του ομίλου της, όπως γνωστοποίησε η διοίκηση της WIND. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η WIND αναλαμβάνει τη συνολική κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών της ΕΛΓΕΚΑ, προσφέροντας στον όμιλο της υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, υπηρεσίες Ιnternet και μετάδοσης δεδομένων. Σημειώνεται, ότι η εμπορική και τεχνική πρόταση της WIND προς την ΕΛΓΕΚΑ αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό της συνέργειες τεχνολογιών αλλά και τις οικονομίες κλίμακας που έχει την δυνατότητα να προσφέρει ως ολοκληρωμένος τηλεπικοινωνιακός πάροχος. Ειδικότερα, οι υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας που ανέπτυξε η WIND για την κάλυψη των αναγκών της ΕΛΓΕΚΑ ΑΕ είναι: * Σταθερή τηλεφωνία (Corporate Telephony) * Μισθωμένα κυκλώματα μετάδοσης δεδομένων * Δωρεάν ενδοεταιρική επικοινωνία Στην κινητή τηλεφωνία η συμφωνία παροχής υπηρεσιών αφορά όλες τις εταιρίες του ομίλου καθώς και στις συνεργαζόμενες εταιρίες . Οι υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας που παρέχει στον όμιλο ΕΛΓΕΚΑ η WIND είναι: * Οικονομικά προγράμματα φωνής * Υπηρεσίες mobile internet & e-mail * Δωρεάν ενδοεταιρική επικοινωνία Επιπλέον, η συνολική υποστήριξη (Business Customer Care) του τηλεπικοινωνιακού δικτύου του ομίλου ΕΛΓΕΚΑ θα γίνεται μέσω του εξειδικευμένου κέντρου υποστήριξης εταιρικών πελατών της WIND Ελλάς. http://fmvoice.gr/#2!2!9445 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Χμ... το θηρίο βρυχάται ή απλά είπαν να στείλουν ένα ΔΤ; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Αγαπητοί φίλοι, Έχω στη κατοχή μου έναν αριθμό Q από τουλάχιστον 5 χρόνια πριν. Δεν τον χρησιμοποιώ και πλέον αποφάσισα να τον θέσω σε λειτουργία. Ήταν σε πρόγραμμα χωρίς πάγιο και έτσι δεν υπήρχε μηνιαίος λογαριασμός εάν δεν υπήρχε χρέωση. Όμως δεν βρίσκω την κάρτα sim. Σε τι ενέργειες πρέπει να προβώ για να αρχίσω να χρησιμοποιώ τον αριθμό?? Ευχαριστώ, ΥΓ. (off topic) Μία από τις καλύτερες κινήσεις σε όλα τα forum, ήταν η κατάργηση των greeklish. Έτσι και οι νεότεροι θα γράφουν καλύτερα και με όσο το δυνατόν λιγότερα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.. Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Έχεις παραλάβει τη νέα κάρτα σιμ από την wind πριν 1-2 χρόνια έτσι; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Αγαπητοί φίλοι, Έχω στη κατοχή μου έναν αριθμό Q από τουλάχιστον 5 χρόνια πριν. Δεν τον χρησιμοποιώ και πλέον αποφάσισα να τον θέσω σε λειτουργία. Ήταν σε πρόγραμμα χωρίς πάγιο και έτσι δεν υπήρχε μηνιαίος λογαριασμός εάν δεν υπήρχε χρέωση. Όμως δεν βρίσκω την κάρτα sim. Σε τι ενέργειες πρέπει να προβώ για να αρχίσω να χρησιμοποιώ τον αριθμό?? Ευχαριστώ, ΥΓ. (off topic) Μία από τις καλύτερες κινήσεις σε όλα τα forum, ήταν η κατάργηση των greeklish. Έτσι και οι νεότεροι θα γράφουν καλύτερα και με όσο το δυνατόν λιγότερα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.. Υπήρχε κανονικά λογαριασμός όπου πλήρωνες τα τέλη συνδρομητών... Αν δεν τον εξοφλούσες, λογικά μαζεύονται ακόμα ή έχει διακοπεί προ πολλού, ίσως ακόμη και να έχει δοθεί αλλού ο αριθμός... Καλύτερα να επισκευτείς ένα κατάστημα να δεις τι έχει γίνει. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Υπήρχε κανονικά λογαριασμός όπου πλήρωνες τα τέλη συνδρομητών... Αν δεν τον εξοφλούσες, λογικά μαζεύονται ακόμα ή έχει διακοπεί προ πολλού, ίσως ακόμη και να έχει δοθεί αλλού ο αριθμός... Καλύτερα να επισκευτείς ένα κατάστημα να δεις τι έχει γίνει. Σε μηδενικους λογαριασμους δεν εκδιδεται καν λογαριασμος οποτε δεν υπαρχουν και τελη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Αν και το είχαμε συζητήσει και παλαιότερα, σε εμένα ερχόντουσαν 500άρικα με μηδενικούς λογαριασμούς λόγω φόρου κινητής... Και μάλιστα μου φαινόταν παράλογο το γεγονός αλλά όταν είχα μιλήσει με την εξ. πελατών μου είπαν οτι έτσι είναι και δεν το είχα ψάξει περαιτέρω τότε. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Και εγώ πλήρωνα κανονικά τα τέλη συνδρομητών (σε συμβόλαιο Q χωρίς πάγιο με μηδενικές χρεώσεις) χωρίς καν να έχω τη σιμ σε κάποια συσκευή. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 πλέον, αφού το τέλος κινητής είναι ανάλογο του λογαριασμού σαν ποσοστό του, αν δεν κάνεις χρήση δεν θα έχεις την παραμικρή χρέωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Αγαπητοί φίλοι, Έχω στη κατοχή μου έναν αριθμό Q από τουλάχιστον 5 χρόνια πριν. Δεν τον χρησιμοποιώ και πλέον αποφάσισα να τον θέσω σε λειτουργία. Ήταν σε πρόγραμμα χωρίς πάγιο και έτσι δεν υπήρχε μηνιαίος λογαριασμός εάν δεν υπήρχε χρέωση. Όμως δεν βρίσκω την κάρτα sim. Σε τι ενέργειες πρέπει να προβώ για να αρχίσω να χρησιμοποιώ τον αριθμό?? Ευχαριστώ, ΥΓ. (off topic) Μία από τις καλύτερες κινήσεις σε όλα τα forum, ήταν η κατάργηση των greeklish. Έτσι και οι νεότεροι θα γράφουν καλύτερα και με όσο το δυνατόν λιγότερα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.. Στη διαδικασία που έγινε τότε με μεταφορά των συνδρομητών συμβολαίων Q1 στο wind 1, αν δεν έβαλες τη νέα κάρτα wind εντός κάποιου χρονικού περιθωρίου που έγραφε στην επιστολή που σου έστειλαν, τότε ακυρώθηκε ο αριθμός σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts