mixtri Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 κοστίζει 10Ε και έχει 1Ε χρόνο ομιλίας...δηλαδή είναι το ίδιο απλά δε σκας τσακ μπαμ 20Ε.Πάντως σίγουρα θα χρειαστείς κάρτα :p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Το πακέτο των 20 ευρό πόσο χρόνο ομιλίας έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Το πακέτο των 20 ευρό πόσο χρόνο ομιλίας έχει? 8€. Επισης με 10€ μπορεις να το αγορασεις απο καταστηματα της Rackshack. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVIAN Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 paidia an energopoihso thn prosfora mesa iouliou 8a exo xreosh 50% sta sms moy eos mesa aygoustoy? Θα την έχεις 30 μέρες απο την ημερομηνία που θα ενεργοποιήσεις την προσφορά!! :rolleyes: Παράθεση Try Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 kai os pote isxuei h prosfora?auto prospa8o na ma8o...dld os pote 8a mporo na stelno sms sto 2323 me sms50? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 kai episeis ta 0,09 exei stamatisei i xrewsi auti afou ta akousan apo tin eete an legetai etsi...kai ksanaeginan 0,085 Το μήνυμα κανονικά 0,09 μου το χρέωσαν εμένα για όλο τον μήνα Μάιο!Οπότε δεν άλλαξε τίποτα! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 den hxera oti yparxei me 10 eyro sta periptera sigoura einai f2g h kanena palio free to go an kai to idio einai...to exei parei kaneis? ti kouti exei? Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 To eida se diafimistiko fylladio ths alysidas radioshack kai htan to klassiko kouti kyvos tou Neoy F2G... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Poy exei magazia to radioshack? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Σημερα επικοινωνησα με το cc της ΤΙΜ στο 1231 και μου ειπανε οτι εδω και 20 μερες περιπου η υπηρεσια ''mobile tv" υποστηριζεται πλεον και οver 3G.Good news! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Mobile tv για το 6230i προσφέρεται; Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Οχι,δυστυχως... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Eμενα το δικο μου ειναι απο περιπτερο,ειναι ενα φακελακι με 9,90 συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ και εχει μονο την καρτα σιμ και τους κωδικους PIN & PUK μεσα,καλη φαση :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 pro8ema? 693X? Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 pro8ema? 693X? 6939 λογικά. Αυτά δεν δίνουν τώρα? Δηλαδή σε οποιοδήποτε περίπτερο πας μπορείς να πάρεις ένα πακέτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Δοκιμασε καποιος mobile tv over 3G να μας πει εντυπωσεις?Φανταζομαι οτι η ποιοτητα και η ταχυτητα μεταδοσης θα απεχουν πολυ σε σχεση με την απλη GPRS συνδεση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el03779 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Ξέρει κανεις να μου πει αν το F2G των περιπτέρων με 9,9euro μπορει να κάνει χρήση της υπηρεσιας NON-STOP και αν η υπηρεσία αυτή υπάρχει περίπτωση να σταματήσει? Είναι κάποιο είδος προσφοράς η είναι υπηρεσία της ΤΙΜ οπότε και θα κρατήσει;; Οποιος ξέρει να μου πει θα με διευκόλυνε. Ευχαριστώ παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 An to F2G einai to neo oxi ta palia nai isxiei kanonika to non stop kai episis den prokeite na stamatisei einai ena eidos ypiresias! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Και παλιο να ειναι το πακετο μπαινει αυτοματα στο νεο πακετο F2G με την πρωτη ενεργοποιηση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 6939 λογικά. Αυτά δεν δίνουν τώρα? Δηλαδή σε οποιοδήποτε περίπτερο πας μπορείς να πάρεις ένα πακέτο? εγώ που πήρα πριν από 1-2 μήνες ήταν 6938. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 1)Τελικά με έβαλαν στο πρόγραμμα αλλα δε μου εστειλαν κάρτα.Πειράζει αυτό; 2)Λέει:"Πόντοι που έληξαν": 0 Τι σημαίνει αυτό; Μετά απο πότε λήγουν; 3)Έχει αναφερθεί ότι αν μπεις στο avantage τότε δε βγαίνεις αν πέσεις κάτω απο τα 45ευρώ. Ισχύει ακόμα και αν δεν ξανα κάνω σχεδόν ποτέ πάνω απο 45; 4)Την αντιστοίχιση των πόντων με δώρα που μπορώ να τη βρω; ευχαριστώ αντρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 να ρωτήσω κάτι στα εταιρικά πακέτα υφίσταται avantage; Αν ναι αφορά κάθε γραμμή ξεχωριστά ή το σύνολο του λογαριασμού ΒΒΕST; γιατί το σύνολο είναι 180Ε το μήνα(4 συνδέσεις) και δε μου έχει έρθει τίποτα :O Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Εμενα εδω στηγειτονια μου τα νεα πακετα F2G των 10 Ευρω εχουν μονο 5 ευρω. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Εμενα εδω στηγειτονια μου τα νεα πακετα F2G των 10 Ευρω εχουν μονο 5 ευρω. Που ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 το new F2G κοστιζει 19,90 και περιεχει 8euro χρονο ομιλιας απο τα καταστηματα της ΤΙΜ τωρα στα περιπτερα πως το δινουν 5euro δεν καταλαβαινω μου φαινεται παραξενο εκτος αν σου δινουν μονο τη καρτα sim Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts