eLeKtriK EyE Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Ας κρατήσουμε στο θέμα αυτό μόνο τις υπηρεσίες, και όχι τα διάφορα bugs, τρύπες και κολπάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Δεν βλεπω η camera να κυκλοφορει και πολυ στα καταστηματα ....:confused: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 δεν ειναι σαν κυριος σκοπος αυτος. απλα αν το χρειαστεις μπορουνε να στο προσφερουν. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 To plus non stop.kai opoios katalave katalave :( Ακούγεται κάτι τέτοιο; Αν ναι, τότε θα γίνει η... έξοδος του Μεσολογγίου!!! Μόνο όταν θα αρχίσουν να χρεώνουν, καλά θα κάνουν να βγάλουν ανακοίνωση ένα μήνα πριν όπως υποχρεούνται σε κάθε αλλαγή χρεώσεων, όχι όπως με το δωρεάν streaming, γιατί μετά θα τους τρέχουμε και στα δικαστήρια!!! Και να σημειώσω ότι παρόλο που δεν το διαφημίζει, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τιμές για πρόσβαση σε μη-plus σελίδες μέσω non-stop και εισιτηρίου χρέωσης (το εισιτήριο μάλιστα διευκρινίζεται ότι ισχύει γενικά για wap), οπότε ναι μεν εμείς το λέμε "κόλπο" αλλά είναι επίσημος τιμοκατάλογος της εταιρείας και αν είναι να αλλάξει πρέπει να υπάρξει one-month notice, όχι όπως με το mobile TV που αρχίσαν να το χρεώνουν εν κρυπτώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 To πρώτο απεριόριστο nonstop προς έναν αριθμό... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Ένα ωραίο που είχε μπει δοκιμαστικά κάποτε (επί εποχής Telestet) ήταν η ενημέρωση χρέωσης κάθε κλήσης μετά το τέλος της. Λίγα λεπτά μετά από κάθε χρεώσιμη κλήση σου έρχοταν ένα Class 0 SMS με τη διάρκειά της και τη χρέωσή της. Πολύ-πολύ χρήσιμο, που όμως ποτέ δεν το καθιέρωσαν. Σταμάτησε ένα-δυο μήνες μετά... ...ναι...πολυ καλη και χρησιμη υπηρεσια.... ....χρησιμοποιεται στην αμερικη απο το δικτυο που χρησιμοποιω, την Beyond Wireless GSM.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 ...ναι...πολυ καλη και χρησιμη υπηρεσια.... ....χρησιμοποιεται στην αμερικη απο το δικτυο που χρησιμοποιω, τηνBeyond Wireless GSM.... Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς είναι αυτό?:) Σόρρυ αν είμαι off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς είναι αυτό?:) Σόρρυ αν είμαι off topic Πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς είναι αυτό?:) Σόρρυ αν είμαι off topic ...ειναι μια μικρη εταιρεια παροχης τηλεπικοινωνιακων υπηρεσιων στις ΗΠΑ οπως ειπωθηκε.....στην ουσια ειναι MVNO της ΑΤ&Τ..... http://www.beyondwirelessgsm.com/ Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Νέο προνομιακό πρόγραμμα για ασύρματη πρόσβαση στο ιντερνετ ειδικά για φοιτητές και διδακτικό προσωπικό προσφέρει η WIND, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ΔΙΟΔΟΣ. Το νέο πρόγραμμα ΔΙΟΔΟΣ Student Data Card της WIND απευθύνεται σε όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ και στα μέλη του διδακτικού προσωπικού που επιθυμούν να έχουν ασύρματη πρόσβαση στο INTERNET με μηνιαίο πάγιο μόνο 30€ και προσφέρει: δωρεάν και απεριόριστη χρήση από 8 μ.μ.- 8 π.μ. δωρεάν 70 ΜΒ το μήνα από 8 π.μ.- 8 μ.μ. (αν ξεπεραστεί ο δωρεάν όγκος, η χρέωση είναι 0,0016 per KB) Στην τιμή περιλαμβάνονται: - Data Card (PCMCIA ή PCI-Express ή USB Modem) - Κάρτα SIM - Λογισμικό εγκατάστασης και χρήσης - Εγχειρίδιο χρήσης Πολιτική ορθής χρήσης: Μέγιστη μηνιαία χρήση 20 GB το μήνα για αποφυγή κακόβουλης χρήσης της υπηρεσίας. Πηγή:diodos.edu.gr , naftemporiki.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Νέο προνομιακό πρόγραμμα για ασύρματη πρόσβαση στο ιντερνετ ειδικά για φοιτητές και διδακτικό προσωπικό προσφέρει η WIND, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ΔΙΟΔΟΣ. Το νέο πρόγραμμα ΔΙΟΔΟΣ Student Data Card της WIND απευθύνεται σε όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ και στα μέλη του διδακτικού προσωπικού που επιθυμούν να έχουν ασύρματη πρόσβαση στο INTERNET με μηνιαίο πάγιο μόνο 30€ και προσφέρει: • δωρεάν και απεριόριστη χρήση από 8 μ.μ.- 8 π.μ. • δωρεάν 70 ΜΒ το μήνα από 8 π.μ.- 8 μ.μ. (αν ξεπεραστεί ο δωρεάν όγκος, η χρέωση είναι 0,0016 per KB) http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/07/24/1361088.htm http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1366 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 To plus non stop.kai opoios katalave katalave :( Δεν παίζει να καταργηθεί... Εδώ ακούγεται ότι η επειδή ο υπάρχον proxy server έχει φτάσει στα όριά του, η WIND σκέφτεται να εγκαταστήσει και δεύτερο proxy για το gwap! Το WIND Plus non-stop, έστω και αθόρυβα, είναι μία από τι killer υπηρεσίες της WIND που της έχουν φέρει πολλούς, και κυρίως, καλούς (από άποψη ARPU) πελάτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Ο laptop μου έχει και PCMCIA και PCI Express. Ποια κάρτα προτείνετε; Ή να πάρω μία USB που είναι 100% συμβατή με όλους τους υπολογιστές (και τους desktop) ώστε να μην έχω ποτέ πρόβλημα; Ποια είναι τα μειονεκτήματα της USB κάρτας; Κατανάλωση μπαταρίας; Βλέπω ότι οι PCMCIA και PCI Express κάρτες έχουν και εξωτερική κεραία, αυτό σημαίνει καλύτερη κάλυψη από την USB; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamClone Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Ο laptop μου έχει και PCMCIA και PCI Express. Ποια κάρτα προτείνετε; Ή να πάρω μία USB που είναι 100% συμβατή με όλους τους υπολογιστές (και τους desktop) ώστε να μην έχω ποτέ πρόβλημα; Ποια είναι τα μειονεκτήματα της USB κάρτας; Κατανάλωση μπαταρίας; Βλέπω ότι οι PCMCIA και PCI Express κάρτες έχουν και εξωτερική κεραία, αυτό σημαίνει καλύτερη κάλυψη από την USB; Ευχαριστώ! USB ενοειται!! Να το εχεις μακρια απο το κεφαλι σου!! Τα ζηταει τα αερο ..GHz ο οργανισμος σου? Η WIND ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ!!! WIND ,,,,I LOVE U :) Παράθεση ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΑ FM ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ? ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ?-->> :lol:http://mms://1045fm.live24.gr/1045fm/" max 600 users. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Θέλω να αποκτήσω δυο αριθμούς wind οι οποίοι είναι καρτοκινητά και αρκετό καιρό αχρησιμοποίητοι,υπάρχει τρόπος να τους αποκτήσω? μπορεί να βοηθήσει κάποιος?:luck: Golden numbers είναι αυτοί και θες να τους αποκτήσεις; Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ WIND ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΡΤΑ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΑΡΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΗΣΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΟΥ! ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ! Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ! ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ 1260 ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΑΣΑ ΓΡΑΜΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ! (ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ 698 ΚΑΙ 695)ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΟΥΦΟ! ''Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ'' ΜΑΣ ΤΙΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΧΡΕΩΣΙΜΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ! ΚΑΙ ΕΔΩ ''ΧΑΝΟΝΤΑΙ'' ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ!''ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ? ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ? ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ?:X:blink: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 H WIND tha exei noumera 698 kai 695?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 αυτο το ειχα παθει και εγω σε ενα νουμερο που πηρα απο cosmote και πηγα σε wind. συνηθως το προβλημα ειναι απο σταθερα. αν δοκιμασεις να καλεσεις το νουμερο σου απο κινητο δεν καλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 μολις τωρα το ειδα ναι απο σταθερα δεν καλει τι εκανες τελικα? Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 H WIND tha exei noumera 698 kai 695?? η cosmote 698 wind 699(q) vodafone 695 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 απλως πηρα το 1260 και μου ειπαν οτι η cosmote καθυστερει να ενημερωσει μαλλον επιτηδες και οτι τους πιεζουν απο την wind να το κανουν πιο γρηγορα. παντως μην ανυσηχης, αν και ειναι σπαστικο, σε λιγες ωρες θα εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 ok ευχαριστω Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnx Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Έτυχε και σε εμένα προχθές, από συμβόλαιο wind σε καρτοκινητό wind. Ενώ ήταν κλειστό και ακουγόταν το μήνυμα "ο συνδρομητής που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος" φαινόταν να χρεώνει. Πλέον όλα κανονικά.. Κάποιο bug ισως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 usb me ta 1000!!!!!!! Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 ρε παιδια ακομα δεν μπορουν να με παρουν τηλ. απο σταθερο μιλαμε για μεγαλη καθυστερηση... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts