Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ena exw na pw mono!

Trekste na katebasete ta kalanta ths Bandh!!!!!!!!!!!!

Για να κατεβάσω τα κάλαντα της Βανδή θα πρέπει να βγω εγώ για κάλαντα :lol:

Χώρια ότι ο Φοίβος προβλέπω να τρώει μήνυση από κάνα λαογραφικό σύλλογο για τα κάλαντα :lol:

Ξέρω ..... offtopic :p

λοιπον σήμερα το πρωί το αγόρι μου μου έστειλε μια φωτογραφία με MMS. Το περίεργο λοιπόν είναι οτι σαν αποστολέας ήταν άλλο νουμερο ενώ επέμενε οτι το έστειλε απο το δικό του. μου το εξηγείτε;;;;σας έχει τύχει ποτέ;

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

λοιπον σήμερα το πρωί το αγόρι μου μου έστειλε μια φωτογραφία με MMS. Το περίεργο λοιπόν είναι οτι σαν αποστολέας ήταν άλλο νουμερο ενώ επέμενε οτι το έστειλε απο το δικό του. μου το εξηγείτε;;;;σας έχει τύχει ποτέ;

:lol: :lol:

απιστευτο!!

ας σου κανει μια αναπαντητη απο το κινητο που σου εστειλε φωτογραφια!

Never Give Up:!:

Join friend!

μα απο το δικο του λεει μου το έστειλε

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

παιδιά, άλλο νουμερο μου ήρθε σαν αποστολέας. εκτός κι αν μου το εστειλε απο αλλού και απλά δεν το λέει . αλλα για να πω και την αλήθεια μου πολύ δύσκολο να γίνει κατι τετοιο.

παιδιά, άλλο νουμερο μου ήρθε σαν αποστολέας. εκτός κι αν μου το εστειλε απο αλλού και απλά δεν το λέει . αλλα για να πω και την αλήθεια μου πολύ δύσκολο να γίνει κατι τετοιο.

βασικά μην είσαι κ τόσο σίγουρη...

οκ κρίμα τώρα για το παλικάρι γιατί σου βάζουμε υποψίες, αλλα φαίνεται να του έχεις αδυναμία μεγάλη οπότε σου εφιστούμε την προσοχή με έμμεσο τρόπο όπως βλέπεις..

ξαναδιάβασε την ερώτηση που κάνεις κ βρες μια λογική απάντηση......

:ninja:

αν εχεις ενεργοποιημενη την αναμονη και το 67 για κατειλημμενο και μιλας, παει κατευθειαν στο τηλεφωνητη ή τον βαζει στην αναμονη?

Κάτι τέτοιο με MMS όχι, όμως δεν το θεωρώ απίθανο (όλα είναι θέματα software και τα software περιέχουν bugs..) διότι πριν αρκετούς μήνες είχα δημοσιεύσει ένα παρόμοιο πρόβλημα στις φωνητικές κλήσεις του δικτύου (είχα ανοίξει θέμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=90017 αλλά υπήρχαν και παλαιότερα όπως http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=943587#post943587)

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

φίλη eLiNa_C, όπως ισως κατάλαβες και απο τις απαντήσεις των παιδιών πιο πάνω κάτι δεν πάει καλά... Με διακριτικότητα - οχι πολύ πετυχημένη είναι αλήθεια - όλοι σου είπαν να προσέχεις. Εγω θα πρότεινα κάτι σατανικό. Μια μέρα που ο φίλος θα ξέρει ότι είσαι στη δουλειά ή στο μάθημα, στείλτου ενα ΜΜS απο κάποιο όμορφο τοπίο και μετά πάρε ύφος αθώας γατούλας και αρνήσου τα πάντα (ξέρετε οι γυναίκες απο κάτι τέτοια) και πες του "Ειδες αγόρι μου! όλο μπερδέματα με αυτά τα παλιοκινητά...έτσι δεν σε υποψιάστηκα και εγώ τις προάλες; Μα αφού σου είπα στο μάθημα ήμουνα...τι; η φωτογραφία που λες ότι σου έστειλα είναι απο το Ναύπλιο; τσ..τσ..τσ..τι μπέρδεμα Χριστέ μου"

Ελπίζω να σου έδωσα κάποιες ιδέες...

Φιλικά

Μάλλον έχουμε αρχίσει να το παρατραβάμε. Η κοπέλα ανέφερε εδώ κάτι που της έτυχε και της φάνηκε παράξενο. Αν έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλον ή αν υποθέτει πώς μπορεί να έγινε, ας απαντήσει.

συμφωνώ απόλυτα! τι αντιμετώπιση είναι αυτή? προφανώς πρόκειται για λάθος του δικτύου, εμένα 2-3 φορές μου έχει βγει με την ίδια λογική ΛΑΘΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ! Την πρώτη φορά υπήρχε μόνο ένα ψηφίο διαφορετικό γιαυτό το κατάλαβα. Και μην μου πει κανείς 'σε πήρε από άλλο εταιρικό' γιατί ΚΑΙ ρώτησα αλλά ΚΑΙ αυτό που εμφανίστηκε στην οθόνη δεν υπήρχε. Μια άλλη φορά εμφανιστηκε σχετικά διαφορετικό. Συμβαίνουν μαλλον τετοια κολλήματα. Το νούμερο που σου βγήκε έχει καμια ομοιότητα με του αγοριού σου?

φίλη eLiNa_C, όπως ισως κατάλαβες και απο τις απαντήσεις των παιδιών πιο πάνω κάτι δεν πάει καλά... Με διακριτικότητα - οχι πολύ πετυχημένη είναι αλήθεια - όλοι σου είπαν να προσέχεις. Εγω θα πρότεινα κάτι σατανικό. Μια μέρα που ο φίλος θα ξέρει ότι είσαι στη δουλειά ή στο μάθημα, στείλτου ενα ΜΜS απο κάποιο όμορφο τοπίο και μετά πάρε ύφος αθώας γατούλας και αρνήσου τα πάντα (ξέρετε οι γυναίκες απο κάτι τέτοια) και πες του "Ειδες αγόρι μου! όλο μπερδέματα με αυτά τα παλιοκινητά...έτσι δεν σε υποψιάστηκα και εγώ τις προάλες; Μα αφού σου είπα στο μάθημα ήμουνα...τι; η φωτογραφία που λες ότι σου έστειλα είναι απο το Ναύπλιο; τσ..τσ..τσ..τι μπέρδεμα Χριστέ μου"

Ελπίζω να σου έδωσα κάποιες ιδέες...

Φιλικά

Δεν νομίζω πως υπήρχε τέτοια πρόθεση.. Η Ελίνα θα μας πει όμως.. Άσχετο, αλλά ας μην ξεχνάμε και τις παρελθοντικές περιπτώσεις που ανέφεραν τα παιδια. Δοκίμασες να καλέσεις το νούμερο που βγήκε?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Κάτι άλλο. Είναι ΤΙΜ και οι δύο αριθμοί (και του παιδιού και αυτός από τον οποίο ήρθε το mms);
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

ναι. τιμ ειναι και τα δυο. το αλλο πρεπει να ειναι συνδεση. και πηρα με απορρητο και δεν το σηκωσαν.

να πω; τωρα πηρα παλι τηλ τη μια δεν το σηκωσαν την αλλη το σηκωσε γυναικα. ψιλομεγάλη ακούστηκε

αν έπαιρνα τηλ να της πω στα ίσια οτι μου ήρθε ενα μηνυμα απο το κινητό της ειναι βλακεια;

Περάξενο μοιάζει όντως να αποστέλλει κάποιος mms και ο αποδέκτης να βλέπει διαφορετικό όνομα αποστολέα.Δεν ξέρω για mms,αλλά για sms υπήρχε αυτή η δυνατότητα μέσω internet και φαντάζομαι υπάρχει και τώρα.Πριν από καμιά πενταετία θυμάμαι είχα δοκιμάσει από site στην αυστραλία να στείλω sms με αριθμό αποστολέα όποιον εγώ επιθυμούσα.Το site σου έδινε τη δυνατότηα να στείλεις 1 δωρεάν μήνυμα αφού είχες κάνει register και για περισσότερα ήθελε πιστωτική.Εάν ο παραλήπτης είχε καταχωρημένο αυτό τον αριθμό σε sim ή μνήμη κινητού , εμφανίζονταν σαν όνομνατότηα αποστολέα ακριβώς όπως ήταν καταχωρημένος. Υπήρχαν και άλλα site στα οποία υπήρχε αυτή η δυνατότητα αλλά το "μείον" ήταν ότι εμφανίζονταν στο τέλος του sms το όνομα του site.

(2η φορα που υποστηριζω τη ΤΙΜ!!Ενα γιατρο!!).

Η πρώτη ποιά ήταν?:p

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Mipos lew tora ... exei energopoihsei 2inOne ... kai xoris na to katalavei to esteile apo to "allo" noumero? Sinithes fenomeno ... Afti i enalagi exei trelanei kosmo ... :blink:

Kapoioi gia na min kinisoun ipopsies exoun dosei onoma sto kyrio arithmo tous "TIM" kai etsi den mporei kapoios na to katalavei efkola ... ektos an mpei sto menu tis TIM ... :D

Take Care

Ps. Peirazei pou amfisvito ta panta ?

Η προσφορα παιρνει παραταση μεχρι και τις 9/12/2006 :happy:

Join friend!

Έχω μια απορία: Πουλήθηκαν καθόλου συμβόλαια λόγω της προσφοράς;

φυσικα και πουληθηκαν...

αλλα υπηρχε και ενα ποσοστο το οποιο ενημερωθηκε εκεινη την ωρα..οποτε βγηκαν διπλα κερδισμενοι.

Join friend!

Πήρε παράταση μέχρι τις 9/12 γιατί τότε λήγει η αντίστοιχη προσφορά της Cote.

Αν η voda την πάει παραπέρα την προσφορά και οι άλλες δύο θα ακολουθήσουν.

Δεν υπάρχει καθόλυ φαντασία στις εταιρείες. Βγάζει κάτι καινούριο η μια και οι άλλες δυο ακολουθούν:(

Wirelessly posted (SonyEricssonW810i/R4CK Browser/NetFront/3.3 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

den isxyei ayto pou lene!!

Τραβά τώρα εσυ να τους βάλεις μυαλό. Η Κόσμοτέ δεν έχει όριο. Η τιμ γιατί να έχει; Αφού λέμε ΤΙΜ: ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΌΡΙΑ.

Re sidera se olous exei orio,m0n0 se sena dn exei.emeis ti kan0ume?idees?

[sIGPIC][/sIGPIC] Αγαπώ Σουηδία!

Wirelessly posted (SonyEricssonW810i/R4CK Browser/NetFront/3.3 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Re sidera se olous exei orio,m0n0 se sena dn exei.emeis ti kan0ume?idees?

Φιλε

εγω

ΕΧΩ το v1050 .Μπορει να ειναι θεμα συσκευης 'Η να παιζει ρολο και το γεγονος οτι ειναι 3G το κινητο.Κατεβαζω απεριοριστα.

Φιλε

εγω

ΕΧΩ το v1050 .Μπορει να ειναι θεμα συσκευης 'Η να παιζει ρολο και το γεγονος οτι ειναι 3G το κινητο.Κατεβαζω απεριοριστα.

Re filaraki afto me to kinito mi to ksanapeis ... w810 exw k w700 2 siskeves apo 1gb mnimi to kathena.Den kserw me to 3g ti ginete... alla dokimases tin karta sou ektos 3G an katevazei?

Re filaraki afto me to kinito mi to ksanapeis ... w810 exw k w700 2 siskeves apo 1gb mnimi to kathena.Den kserw me to 3g ti ginete... alla dokimases tin karta sou ektos 3G an katevazei?

Δεν αναφερομαι σε θεμα μνημης αλλα σε θεμα λογισμικου της καθε συσκευης.Εγω με F2G και σε δικτυο GPRS κατεβαζω απεριοριστα.Σ'αλλη συσκευη δεν εχω δοκιμασει.

Δεν αναφερομαι σε θεμα μνημης αλλα σε θεμα λογισμικου της καθε συσκευης.Εγω με F2G και σε δικτυο GPRS κατεβαζω απεριοριστα.Σ'αλλη συσκευη δεν εχω δοκιμασει.

Sou ksana ksana ksana tonizw oti esena profanos apo kolhma diktiou DEN exei mpei periorismos sto noumero sou....Den eksigite alliws...

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked