Jump to content

nuke_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nuke_

  1. καμιά ιδέα κανείς ?? 350e είναι καλά ας πούμε ??
  2. παιδιά πόσο περίπου μπορώ να πουλήσω το 9100 μου, με ένα χρόνο ακόμα εγγύηση?
  3. νομίζω ότι βρήκα τι φταίει αλλά δε ξέρω πως να το διορθώσω.. συνδέομαι κανονικά guest με το activesync αλλά παρατήρησα ότι την στιγμή που εμφανίζεται το μήνυμα έναρξης (στο 0%) δείχνει not connected και έπειτα πετάει το σφάλμα που δίνω παραπάνω..
  4. sorry που άργησα να απαντήσω αλλά έχω μπλέξει με την δουλειά..:wacko: κάνω τα βήματα που αναφέρεις κανονικά (έως εκεί που ανέφερω παραπάνω) μέχρι το σημείο που μου πετάει το παραπάνω error.. αρχικά είναι ok τα spl - ipl της συσκευής μου ώστε να προσπαθήσω πάλι για την εγκατάσταση όπως αναφέρεις στην προηγούμενη σελίδα? ευχαριστώ για την απάντηση και για την βοήθεια..:)
  5. υποθέτω ότι το δικό μου post είναι μπούρδα και ότι το πρόβλημα το βλέπω μόνο εγώ ε? χμ... λίγη καθοδήγηση anyone? :ninja:
  6. η συσκευή είναι IPL 2.17.001 SPL 2.17.001 GSM 02.07.10 OS 1.17.7.2 2) Κατεβάζουμε την έκδοση της ROM 1.05 Που θα βρείτε [ΕΔΩ οκ 3) Καταργείστε από το ActiveSync το connection της συσκευής. Αυτό Γίνεται αν επιλέξετε File->Connection Settings->Delete οκ 4)ΒΓΑΛΤΕ την miniSD από την συσκευή και Συνδέστε την συσκευή στο USB του υπολογιστή και φροντήστε να είναι φορτισμένο τουλάχιστον κατά 70%. Στην επιλογή που θα εμφανίσει το ActiveSync επιλέγουμε η συσκευή να είναι GUEST! επιλογή γίνεται από το τηλ. σωστά? αν ναι οκ 5) Εκτελείτε τα βήματα της εγκατάστασης όπως ακριβώς αναφέρονται στον οδηγό και αφήνουμε την εγκατάσταση να τελειώσει. ΠΡΟΣΟΧΗ : ΜΗΝ αποσυνδέσετε την συσκευή κατά την εγκατάσταση. Ο χρονος εγκατάστασης είναι περίπου 10 λεπτά και μπορεί στο 85% να καθυστερήσει περίπου 2 λεπτά. ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ! εδώ πετάει το μνμ που έδωσα πριν.. να σημειώσω ότι έκανα και την διαδικασία με το UnLOCK WIZZARD 0.2 κανονικά και δοκίμασα να τρέξω την rom αλλά τπτ.. να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ κάτι τέτοιο οπότε δείξτε επιείκεια ..:O
  7. καμιά ιδέα κανείς για την καινούρια rom? υποθέτει κανείς τι μπορεί να κάνω λάθος?
  8. πάλι οι scorpions???? πόσες φορές πια?ειδικά την τελευταία φορά ο κόσμος απογοητεύτηκε από τους γερόλυκους.. δε νομίζω να κάνουν το λάθος για ακόμα μια φορά..:ninja:
  9. γιατί δεν ισχύει? ήταν κάτι το προσωρινό δηλαδή? οι υπόλοιπες εταιρίες συνεχίζουν αυτή την υπηρεσία ? πάντως πολλούς δυσαρεστημένους βλέπω με τη vodafone και αν συνεχίσει έτσι οι πελάτες σιγά σιγά θα αρχίσουν να αλλάζουν εταιρία..
  10. μεγειά λοιπόν! μια απορία παιδιά.. μέχρι τώρα κάνω sync μέσω usb και τα ρίχνω στην κάρτα από το ppc.. υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε όταν περνάω οτιδήποτε να τα περνάει κατευθείαν στη memory card και όχι στη main?:rolleyes:
  11. nuke_

    Τρύπες

    ακούω την αγάπη ο χαμένος τα παίρνει όλα live
  12. λες μετά τους pearl jam να δούμε κ peppers???? μακάρι!:up: ps.οι φήμες που ακούστηκαν?????
  13. για το hard reset ... thanx noone όλα οκ με το hard reset .. :)
  14. βασικά μην είσαι κ τόσο σίγουρη... οκ κρίμα τώρα για το παλικάρι γιατί σου βάζουμε υποψίες, αλλα φαίνεται να του έχεις αδυναμία μεγάλη οπότε σου εφιστούμε την προσοχή με έμμεσο τρόπο όπως βλέπεις.. ξαναδιάβασε την ερώτηση που κάνεις κ βρες μια λογική απάντηση...... :ninja:
  15. είχε κανείς ποτέ πρόβλημα με το σήμα του τηλεφώνου? τις τελευταίες μέρες ενώ έχω σήμα δεν πραγματοποιείτε η κλήση.. μετά από soft reset δείχνει να είναι καλλύτερα αλλά δε πάυει να παραμένει το πρόβλημα.. μήπως ήρθε η ώρα για το πρώτο του-μου hard reset? :O
  16. συμφωνω για το πενάκι αν και ακόμα είναι νωρίς για να μου εμφανιστεί κάτι τέτοιο, αλλά όσο αναφορά το ξέβαμα που αναφέρατε από τη στιγμή που δίνουμε 500 + για το pda είναι κάπως να σου ξεβάψει μετά από λίγους μήνες χρήσης. ελπίζω να μην συμβεί ή τουλάχιστον να αργίσει κάτι τέτοιο μιας και το προσέχω πάρα πολύ.......... ακόμη.. :lol:
  17. χεχ... τι να πω κ εγώ που μόλις το αγόρασα άρχησα να διαβάζω τα παραπάνω..:lol: πάντως μέχρι τώρα κανένα απολύτως πρόβλημα.. βέβαια η άποψη των παιδιών που το έχουν αρκετό καιρό θα ήταν πιο χρήσιμη στην παρούσα φάση..
  18. Πάντως ο Πετρακας ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΤΑΝ!! θυμάμαι μια περίοδο που έπαιρνε τηλέφωνο ένας τύπος ο οποίος μίλαγε πάαααααρα πολύυυ αργάααααα... δε ξέρω αν κατάλαβε κανείς για ποιον τύπο λέω αλλά μιλάμε για απίστευτο γέλιο..(εκπομπή χωρίς όνομα στην tv..) -εεεεεεεεεεεεεεεεεεελααααααααααααααααααααααααααααα -καλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωςςςς τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοννν :ninja: είχαν ήδη αρχίσει τα φαινόμενα τύπου 090...:down:
  19. ποτέ δεν είναι αργά! πούλα το κ πάρε αυτό που θες πραγματικά!! καλό ε? :D :blink:
  20. σε σχετική συζήτηση που είχα με φίλο που είχε ψάξει το θέμα καταλήξαμε στα εξής..μιλάω για την vodafone... σε παλαιούς συνδρομητές δεν ζητάνε την "πιστοποίηση" των 300 περίπου euro (ο συγκεκριμένος έχει την σύνδεση γύρω στα 7 χρόνια) ενώ σε νεότερους ζητάνε το παραπάνω ποσό.. τώρα για το ποιος θεωρείτε παλιός και ποιος καινούριος...:worry: μια ερώτηση στο κατάστημα θα λύσει τις απορίες όλων μας ! :D
  21. κάτι άσχετο να ρωτήσω μιας και αναφέρθηκε το http://www.qtek.gr ? :O προσπαθώ να κάνω register στο forum της qtek και μου βγάζει λάθος στο ΙΜΕΙ της συσκευής το οποίο καταχωρώ σωστά βάσει της συσκευής .. εχει κανείς καμμιά ιδέα?
×
×
  • Create New...