Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ρυθμίσεις e-mail για k300i? Για @mail.gr ή @gmail.gr ... :happy:

είναι σε drm ή ξεκλείδωτα;

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Guys σε ποια πακέτα ειναι διαθέσιμη η υπηρεσία;

se ola ta numera me symvolaio

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν για την υπηρεσία ΤΙΜ flexy προς σταθερά που προσφέρει 420' δωρεάν σε όλα τα σταθερά εντός Ελλάδος για τους συνδρομητές συβολαίου σε οποιοδήποτε πακέτο ή και πρόγραμμα πλέον (flexy & μεταφορά χρόνου)

με κόστος 13,90/μήνα (συμπεριλαμβανομένου Φπα)

Μια νέα προσφορά απο 23/10/2006 σε Νέους συνδρομητές συμβολαίου flexy(20-100) είτε σε οικογενειακό ειτε σε ατομικό συμβόλαιο με παραλληλη ενεργοποίηση της υπηρεσίας ΤΙΜ προς σταθερά ,η ΤΙΜ χαρίζει τα πάγια των πρώτων 6 μηνών!!

η προσφορά ισχύει μεχρι 23/11/2006

Never Give Up:!:

Join friend!

Mετά τους 6 μήνες μπορούμε να τη βγάλουμε χωρίς άλλη χρέωση ??? :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

μετα τους 6 μηνες,μπορεις να απευθηνθεις σε ενα καταστημα ΤΙΜ ή στην εξυπηρετηση πελατων και να βγαλεις την υπηρεσια. :)

Join friend!

ΤΕΛΕΙΟ !!! Προλαβαίνω άνετα να το κάνω flexy το νέο νουμεράκι αντί 240 που έχω ζητήσει... :)

Ευτυχώς δηλαδή που η φορητότητα δε γίνεται σε 3 μέρες !!! Δε θα το προλάβαινα !!! :lol:

ισχυει και για υπαρχοντες συνδρομητες που θα μεταφερθουν στα flexy ?

μονο για νεα συμβολαια.

Join friend!

το cs μου ειπε επειδη ειμαι στο παλαιο ΤΙΜ240 (χωρις την μεταφορα υπολοιπου αλλα με τις Q κλησεις να συμπεριλαμβανονται και φθηνοτερη χρεωση μετα την καταναλωση του δωρεαν χρονου ομιλιας) δεν μπορω να ενεργοποιησω την υπηρεσια ΤΙΜ κλησεις προς σταθερα εκτος αν αλλαξω σε καποιο απο τα εμπορικα διαθεσιμα πακετα.

το cs μου ειπε επειδη ειμαι στο παλαιο ΤΙΜ240 (χωρις την μεταφορα υπολοιπου αλλα με τις Q κλησεις να συμπεριλαμβανονται και φθηνοτερη χρεωση μετα την καταναλωση του δωρεαν χρονου ομιλιας) δεν μπορω να ενεργοποιησω την υπηρεσια ΤΙΜ κλησεις προς σταθερα εκτος αν αλλαξω σε καποιο απο τα εμπορικα διαθεσιμα πακετα.

Εμ πως... πρεπει να πας στο νεο 240 για να πληρωνεις κερατιατικα τις κλησεις προς Q για να σου δωσουν την υπηρεσια προς σταθερα...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Εμ πως... πρεπει να πας στο νεο 240 για να πληρωνεις κερατιατικα τις κλησεις προς Q για να σου δωσουν την υπηρεσια προς σταθερα...

ναι ετσι ειναι,αλλα δεν θα εχεις την προσφορα.

απλα θα πληρωνεις τα 13,9 κανονικα

Join friend!

σε αυτη την προσφορα ακουσα κατι για φοιτητες ή παρακουσα?:confused:

Δεν παράκουσες :p λέει ότι δίνει τις δωρεάν κλήσεις σε όλους και όχι μόνο σε φοιτητές. Σπόντα για vodafone και cosmote που δίνουν την έκπτωση στους φοιτητές ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Δεν παράκουσες :p λέει ότι δίνει τις δωρεάν κλήσεις σε όλους και όχι μόνο σε φοιτητές. Σπόντα για vodafone και cosmote που δίνουν την έκπτωση στους φοιτητές ;)

A ok!Παντως καλη προσφορουλα!Σαν φοιτητης ελεγα να διαλεξω την προσφορα της Vodafon αλλα μαλλον θα παρω ενα tim flexy πια:)

σε αυτη την προσφορα ακουσα κατι για φοιτητες ή παρακουσα?:confused:

Προφανώς δεν γνωρίζουν από την ΤΙΜ την προσφορά της Vodafone.

Αν μπορει να συνδιαστει με την αποσυρση ειναι καλη περιπτωση!

φυσικα και μπορει!

καταρχην η προσφορα αυτη ειναι....στανταρ σε καθε νεο συμβολαιο.

πρεπει να την βαζει ο πωλητης στο νεο συμβολαιο και να εξηγει στον συνδρομητη οτι για 6 μηνακια θα μιλαει 420λεπτα σε σταθερα!(τι ειναι το σταθερο? :ρ)

Join friend!

γιατι έχω την εντύπωση πως στην διαφίμηση που είδα σήμερα στην τηλεοραση έλεγε και για νέους αλλα και για παλιούς συνδρομητες και όχι μόνο 420 λεπτά αλλα γενικά δωρεάν... (ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύετε?)

στο site Πάντως της tim δεν έχει βγει κατι

γιατι έχω την εντύπωση πως στην διαφίμηση που είδα σήμερα στην τηλεοραση έλεγε και για νέους αλλα και για παλιούς συνδρομητες και όχι μόνο 420 λεπτά αλλα γενικά δωρεάν... (ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύετε?)

στο site Πάντως της tim δεν έχει βγει κατι

H διαφήμιση της TIM στην τηλεόραση είναι παραπλανητική μέχρι αηδίας. Δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται για απεριόριστες δωρεάν κλήσεις προς σταθερά και μόνο στο τέλος σκρολλάρουν κάτι γραμματάκια που ξεκαθαρίζουν ότι προσφέρονται 420 λεπτά.

H διαφήμιση της TIM στην τηλεόραση είναι παραπλανητική μέχρι αηδίας. Δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται για απεριόριστες δωρεάν κλήσεις προς σταθερά και μόνο στο τέλος σκρολλάρουν κάτι γραμματάκια που ξεκαθαρίζουν ότι προσφέρονται 420 λεπτά.

Νομίζω ότι έλεγε μέχρι 7 ώρες οπότε δεν λένε ψέματα.Σιγά όμως την τρελή προσφορά.Μετά από 6 μήνες θα σας τα πάρει πίσω η τιμ διπλά και τρίδιπλα όσα γλιτώσετε τους πρώτους 6(για να μην αναφέρω ότι θα χάσετε την μπάλα με το λογαριασμό αφού δε θα ξέρετε πόσο έχετε μιλήσει και που).

Νομίζω ότι έλεγε μέχρι 7 ώρες οπότε δεν λένε ψέματα.Σιγά όμως την τρελή προσφορά.Μετά από 6 μήνες θα σας τα πάρει πίσω η τιμ διπλά και τρίδιπλα όσα γλιτώσετε τους πρώτους 6(για να μην αναφέρω ότι θα χάσετε την μπάλα με το λογαριασμό αφού δε θα ξέρετε πόσο έχετε μιλήσει και που).

με ποιον τροπο??

Join friend!

To ότι θα χάσουμε τη μπάλα για το πόσο και που έχουμε μιλήσει είναι από τώρα δεδομένο αλλά για το ότι θα μας τα πάρει πίσω έχω κάποιες αμφιβολίες... Απλα θυμίσου να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία στο 6μηνο και είσαι ΟΚ :wink:

Απλα θυμίσου να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία στο 6μηνο και είσαι ΟΚ :wink:

Για αυτο ειμαστε σιγουρη οτι ισχυει ??δεν εχει ελαχιστο χρονο παραμονης 12 μηνες οσο θα ειναι το συμβολαιο ??

Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked