Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

lol εμένα ακούνε ένα ωραιότατο μπιπ μπιπ

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

sorry,αυτο ισχυει εδω και αρκετο καιρο.

τουλαχιστον εγω ξερω για οσους εχουν 3G καλυψη.

και ακουνε το τραγουδι "θελω τα οπα μου"

Αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι όσοι έχουν USIM αυτόματα έχουν κάτι σαν mytone αλλά μόνο το "Θέλω τα όπα μου";

Αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι όσοι έχουν USIM αυτόματα έχουν κάτι σαν mytone αλλά μόνο το "Θέλω τα όπα μου";

oxi ayto

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Εννοεί ότι αν με καλέσεις και μιλάμε και έχω δεύτερη γραμμή, όταν σε βάλω στην αναμονή για να απαντήσω στην άλλη γραμμή, εσύ θα ακούς το θέλω τα όπα μου στο ορχηστρικό του :p

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Και το 3G που αναφέρει τι ρόλο παίζει;

Λέει ότι θα ακούς το τραγούδι μόνο αν είμαι σε κάλυψη 3G. Αν είμαι σε GSM θα ακούς ένα απλό μπιπ μπιπ. Δεν το έχω επιβεβαιώσει...

EDIT: Και όταν είμαι σε gsm κάλυψη και βάλω κάποιον στην αναμονή, πάλι το τραγούδι ακούει.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Δηλαδη αυτό ισχυεί προς όλα τα καρτοκινητά ή μονο συμβόλαιο?

Δηλαδη αυτό ισχυεί προς όλα τα καρτοκινητά ή μονο συμβόλαιο?

αφου μονο τα συμβολαια εχουν 3G....

Never Give Up:!:

Join friend!

Η ΤΙΜ ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει από την 1η Νοεμβρίου 2006, για όλους τους υφιστάμενους εταιρικούς πελάτες συμβολαίου στα εταιρικά οικονομικά προγράμματα ΤΙΜ, οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν πριν την 1η Απριλίου 2006 και στους οποίους αποδίδεται ή πρόκειται να αποδοθεί έκπτωση ανταπόδοσης εμπιστοσύνης από το 20ο τιμολόγιο, ο τρόπος απόδοσης της έκπτωσης αλλάζει, σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:

http://users.otenet.gr/~chrisouz/tbl.PNG

Ανταποδωση στον φορο κινητης τηλεφωνιας;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Για όσους μπήκαν μετά την 1η Απριλίου δεν προβλεπεται τίποτα;:(

Τους νέους συνδρομητές υπάρχει μια τάση να τους τιμωρούν, βλέπε πάγιο που δεν μειώνεται μετά τον 1ο χρόνο... Κάτι τέτοιες πονηριές είναι ο μόνος τρόπος που σκέφτονται για να κρατήσουν συνδρομητές. Απαράδεκτα στο σύνολό τους τα δίκτυα κινητής στην Ελλάδα!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Αν και λίγο παλιό το θέμα προκείμενου να ανοίξω άλλο γράφω εδώ.

Τον τελευταίο καιρό πείρά και εγώ free to go λόγο του non stop.

Χρησιμοποίησα την υπηρεσία Tim Sharing, δεν λέω βολική αλλά η διαδικασία είναι Κάπος απατεώνιστικη που νευρίασα :mad: και για αυτό σάς γράφω τα παράπονα μου για να ξεσπάσω λίγο :rolleyes:.

Για να στείλεις χρόνο ομιλίας σε κάποιον αριθμό θέλεις 0,1785€ για το μήνυμα που λες πόσα λεφτά και σε ποιόν αριθμό και άλλα τόσα για το μήνυμα της επιβεβαίωσης.

Σύνολο 0,3570€

Ας πούμε σε αυτήν την περίπτωση ότι ΟΚ χρειάζονται τα δύο μηνύματα για να σε προστατέψουν

Σε περίπτωση που σου ζητήσει κάποιος χρόνο ομιλίας πληρώνει αυτός το μήνυμα 0,1785€ και μετά εσύ δεν στέλνεις εσύ απλός μια επιβεβαίωση για την μεταφορά αλλά σου έρχεται ένα μήνυμα που σου λέει στείλε SMS στο 1020 πχ 10 ΣΤΟ 693χχχχχχ και μετά πρέπει να ξανά στείλεις επιβεβαίωση. Δηλαδή σύνολο 0,5355€

Συν ότι έχω στείλει μερικές φορές μήνυμα για να στείλω χρόνο ομιλίας και αντί να μου έρθει το μήνυμα για την επιβεβαίωση μου έρχεται σαν απάντηση την διαδικασία που πρέπει να κάνω για να στείλω χρόνο ομιλίας σε κάποιον αριθμό και φυσικά χρεώνεται 0,1785€

Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Αν και λίγο παλιό το θέμα προκείμενου να ανοίξω άλλο γράφω εδώ.

Τον τελευταίο καιρό πείρά και εγώ free to go λόγο του non stop.

Χρησιμοποίησα την υπηρεσία Tim Sharing, δεν λέω βολική αλλά η διαδικασία είναι Κάπος απατεώνιστικη που νευρίασα :mad: και για αυτό σάς γράφω τα παράπονα μου για να ξεσπάσω λίγο :rolleyes:.

Για να στείλεις χρόνο ομιλίας σε κάποιον αριθμό θέλεις 0,1785€ για το μήνυμα που λες πόσα λεφτά και σε ποιόν αριθμό και άλλα τόσα για το μήνυμα της επιβεβαίωσης.

Σύνολο 0,3570€

Ας πούμε σε αυτήν την περίπτωση ότι ΟΚ χρειάζονται τα δύο μηνύματα για να σε προστατέψουν

Σε περίπτωση που σου ζητήσει κάποιος χρόνο ομιλίας πληρώνει αυτός το μήνυμα 0,1785€ και μετά εσύ δεν στέλνεις εσύ απλός μια επιβεβαίωση για την μεταφορά αλλά σου έρχεται ένα μήνυμα που σου λέει στείλε SMS στο 1020 πχ 10 ΣΤΟ 693χχχχχχ και μετά πρέπει να ξανά στείλεις επιβεβαίωση. Δηλαδή σύνολο 0,5355€

Συν ότι έχω στείλει μερικές φορές μήνυμα για να στείλω χρόνο ομιλίας και αντί να μου έρθει το μήνυμα για την επιβεβαίωση μου έρχεται σαν απάντηση την διαδικασία που πρέπει να κάνω για να στείλω χρόνο ομιλίας σε κάποιον αριθμό και φυσικά χρεώνεται 0,1785€

aksizei to mikro kostos gia aytin tin ypiresia i opoia eidika sta kartokinita parexetai apokleistika apo tin TIM.

Πάντως ο πατέρας μου που έχει συμβόλαιο ΤΙΜ μπορεί να μου στείλει στο καρτοκινητό μου έως 30ευρώ την ημέρα. Πάντως πολύ καλή υπηρεσία. Μόνο που τα δύο μυνήματα στο 1020 χρεώνονται 34 ευρώλεπτά.

Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

aksizei to mikro kostos gia aytin tin ypiresia i opoia eidika sta kartokinita parexetai apokleistika apo tin TIM.

Δεν είπα ότι δεν αξίζει αλλά θα προτιμούσα να σου έλεγε ότι την χρεώνουν 0,40€ αυτό με τα μηνύματα και τις επιβεβαιώσεις είναι κοροϊδία, και πόσο μάλλον όταν σε χρεώνουν χωρίς να γίνεται αυτό που ζητάς.

Νομίζω όμως ότι πάντοτε διαφήμιζε την υπηρεσία με την κανονική της χρέωση, δηλαδή 0.35 περίπου, όσο βγαίνει το κόστος των δύο μηνυμάτων. Δεν μάς το απέκρυψε ποτέ δηλαδή ώστε να πεις ότι μας εξαπάτησε.

Πάντως απ'ότι είδα έχουν μπει κι άλλες συσκευές που υποστηρίζουν τα ολόκληρα κομμάτια.

Να ρωτήσω, κάποιος μοντ δεν μπορεί να βγάλει το ερωτηματικό από τον τίτλο του θέματος; Πάντως απ'ότι βλέπω η συγκεκριμένη υπηρεσία κάνει καλή δουλειά.

Να ρωτήσω, κάποιος μοντ δεν μπορεί να βγάλει το ερωτηματικό από τον τίτλο του θέματος;

Yep, το βγάζω.

Μακάρι να την έδιναν και σε καρτοκινητά...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Ας γράψω εδώ τις ρυθμίσεις για το profimail μήπως ενδιαφέρεται κανείς. Το δοκίμασα σε Ν70

Ρυθμίσεις

E-mail address : *****@gmail.com

Mail server type: POP3 (πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο το POP access από το gmail)

Incoming mail server: pop.gmail.com

Username: *****@gmail.com

Password: *****

Advanced Settings

SMTP Authentication να είναι τσεκαρισμένο

SMTP username: *****gmail.com

SMTP password : *****

POP3 port: 995

SMTP port: 465

Use SSL for pop3 να είναι τσεκαρισμένο

Use SSL for SMTP να είναι τσεκαρισμένο

Για να λειτουργήσει χρειάζεται να δηλώσουμε σαν access point το ΤΙΜ Internet (αυτό που χρεώνει, δηλ. gint.b-online.gr) όπως αναφέρει και ο petemil.

Μπορούμε να δούμε τα e-mail μας και μέσω wap, πηγαίνοντας στη διεύθυνση m.gmail.com (σαν access point σε αυτήν την περίπτωση βάζουμε gwap.b-online.gr)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked