emperor69 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 lol εμένα ακούνε ένα ωραιότατο μπιπ μπιπ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 sorry,αυτο ισχυει εδω και αρκετο καιρο. τουλαχιστον εγω ξερω για οσους εχουν 3G καλυψη. και ακουνε το τραγουδι "θελω τα οπα μου" Αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι όσοι έχουν USIM αυτόματα έχουν κάτι σαν mytone αλλά μόνο το "Θέλω τα όπα μου"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι όσοι έχουν USIM αυτόματα έχουν κάτι σαν mytone αλλά μόνο το "Θέλω τα όπα μου"; oxi ayto Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι όσοι έχουν USIM αυτόματα έχουν κάτι σαν mytone αλλά μόνο το "Θέλω τα όπα μου"; Εννοεί ότι αν με καλέσεις και μιλάμε και έχω δεύτερη γραμμή, όταν σε βάλω στην αναμονή για να απαντήσω στην άλλη γραμμή, εσύ θα ακούς το θέλω τα όπα μου στο ορχηστρικό του :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Και το 3G που αναφέρει τι ρόλο παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Και το 3G που αναφέρει τι ρόλο παίζει; Λέει ότι θα ακούς το τραγούδι μόνο αν είμαι σε κάλυψη 3G. Αν είμαι σε GSM θα ακούς ένα απλό μπιπ μπιπ. Δεν το έχω επιβεβαιώσει... EDIT: Και όταν είμαι σε gsm κάλυψη και βάλω κάποιον στην αναμονή, πάλι το τραγούδι ακούει. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Δηλαδη αυτό ισχυεί προς όλα τα καρτοκινητά ή μονο συμβόλαιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Δηλαδη αυτό ισχυεί προς όλα τα καρτοκινητά ή μονο συμβόλαιο? αφου μονο τα συμβολαια εχουν 3G.... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Η ΤΙΜ ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει από την 1η Νοεμβρίου 2006, για όλους τους υφιστάμενους εταιρικούς πελάτες συμβολαίου στα εταιρικά οικονομικά προγράμματα ΤΙΜ, οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν πριν την 1η Απριλίου 2006 και στους οποίους αποδίδεται ή πρόκειται να αποδοθεί έκπτωση ανταπόδοσης εμπιστοσύνης από το 20ο τιμολόγιο, ο τρόπος απόδοσης της έκπτωσης αλλάζει, σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα: http://users.otenet.gr/~chrisouz/tbl.PNG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Η έκπτωση παλαιότερα ήταν υψηλότερη ή χαμηλότερη από αυτή που θα ισχύει από 1η Νοεμβρίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Ανταποδωση στον φορο κινητης τηλεφωνιας; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Μα και εγώ έχω συμβόλαιο κ 3g κ στην αναμονή κάνει το κλασικό μπιπ μπιπ... Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Για όσους μπήκαν μετά την 1η Απριλίου δεν προβλεπεται τίποτα;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Για όσους μπήκαν μετά την 1η Απριλίου δεν προβλεπεται τίποτα;:( Τους νέους συνδρομητές υπάρχει μια τάση να τους τιμωρούν, βλέπε πάγιο που δεν μειώνεται μετά τον 1ο χρόνο... Κάτι τέτοιες πονηριές είναι ο μόνος τρόπος που σκέφτονται για να κρατήσουν συνδρομητές. Απαράδεκτα στο σύνολό τους τα δίκτυα κινητής στην Ελλάδα! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Αν και λίγο παλιό το θέμα προκείμενου να ανοίξω άλλο γράφω εδώ. Τον τελευταίο καιρό πείρά και εγώ free to go λόγο του non stop. Χρησιμοποίησα την υπηρεσία Tim Sharing, δεν λέω βολική αλλά η διαδικασία είναι Κάπος απατεώνιστικη που νευρίασα :mad: και για αυτό σάς γράφω τα παράπονα μου για να ξεσπάσω λίγο :rolleyes:. Για να στείλεις χρόνο ομιλίας σε κάποιον αριθμό θέλεις 0,1785€ για το μήνυμα που λες πόσα λεφτά και σε ποιόν αριθμό και άλλα τόσα για το μήνυμα της επιβεβαίωσης. Σύνολο 0,3570€ Ας πούμε σε αυτήν την περίπτωση ότι ΟΚ χρειάζονται τα δύο μηνύματα για να σε προστατέψουν Σε περίπτωση που σου ζητήσει κάποιος χρόνο ομιλίας πληρώνει αυτός το μήνυμα 0,1785€ και μετά εσύ δεν στέλνεις εσύ απλός μια επιβεβαίωση για την μεταφορά αλλά σου έρχεται ένα μήνυμα που σου λέει στείλε SMS στο 1020 πχ 10 ΣΤΟ 693χχχχχχ και μετά πρέπει να ξανά στείλεις επιβεβαίωση. Δηλαδή σύνολο 0,5355€ Συν ότι έχω στείλει μερικές φορές μήνυμα για να στείλω χρόνο ομιλίας και αντί να μου έρθει το μήνυμα για την επιβεβαίωση μου έρχεται σαν απάντηση την διαδικασία που πρέπει να κάνω για να στείλω χρόνο ομιλίας σε κάποιον αριθμό και φυσικά χρεώνεται 0,1785€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Αν και λίγο παλιό το θέμα προκείμενου να ανοίξω άλλο γράφω εδώ. Τον τελευταίο καιρό πείρά και εγώ free to go λόγο του non stop. Χρησιμοποίησα την υπηρεσία Tim Sharing, δεν λέω βολική αλλά η διαδικασία είναι Κάπος απατεώνιστικη που νευρίασα :mad: και για αυτό σάς γράφω τα παράπονα μου για να ξεσπάσω λίγο :rolleyes:. Για να στείλεις χρόνο ομιλίας σε κάποιον αριθμό θέλεις 0,1785€ για το μήνυμα που λες πόσα λεφτά και σε ποιόν αριθμό και άλλα τόσα για το μήνυμα της επιβεβαίωσης. Σύνολο 0,3570€ Ας πούμε σε αυτήν την περίπτωση ότι ΟΚ χρειάζονται τα δύο μηνύματα για να σε προστατέψουν Σε περίπτωση που σου ζητήσει κάποιος χρόνο ομιλίας πληρώνει αυτός το μήνυμα 0,1785€ και μετά εσύ δεν στέλνεις εσύ απλός μια επιβεβαίωση για την μεταφορά αλλά σου έρχεται ένα μήνυμα που σου λέει στείλε SMS στο 1020 πχ 10 ΣΤΟ 693χχχχχχ και μετά πρέπει να ξανά στείλεις επιβεβαίωση. Δηλαδή σύνολο 0,5355€ Συν ότι έχω στείλει μερικές φορές μήνυμα για να στείλω χρόνο ομιλίας και αντί να μου έρθει το μήνυμα για την επιβεβαίωση μου έρχεται σαν απάντηση την διαδικασία που πρέπει να κάνω για να στείλω χρόνο ομιλίας σε κάποιον αριθμό και φυσικά χρεώνεται 0,1785€ aksizei to mikro kostos gia aytin tin ypiresia i opoia eidika sta kartokinita parexetai apokleistika apo tin TIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Πάντως ο πατέρας μου που έχει συμβόλαιο ΤΙΜ μπορεί να μου στείλει στο καρτοκινητό μου έως 30ευρώ την ημέρα. Πάντως πολύ καλή υπηρεσία. Μόνο που τα δύο μυνήματα στο 1020 χρεώνονται 34 ευρώλεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) aksizei to mikro kostos gia aytin tin ypiresia i opoia eidika sta kartokinita parexetai apokleistika apo tin TIM. Δεν είπα ότι δεν αξίζει αλλά θα προτιμούσα να σου έλεγε ότι την χρεώνουν 0,40€ αυτό με τα μηνύματα και τις επιβεβαιώσεις είναι κοροϊδία, και πόσο μάλλον όταν σε χρεώνουν χωρίς να γίνεται αυτό που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Νομίζω όμως ότι πάντοτε διαφήμιζε την υπηρεσία με την κανονική της χρέωση, δηλαδή 0.35 περίπου, όσο βγαίνει το κόστος των δύο μηνυμάτων. Δεν μάς το απέκρυψε ποτέ δηλαδή ώστε να πεις ότι μας εξαπάτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Πάντως απ'ότι είδα έχουν μπει κι άλλες συσκευές που υποστηρίζουν τα ολόκληρα κομμάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Να ρωτήσω, κάποιος μοντ δεν μπορεί να βγάλει το ερωτηματικό από τον τίτλο του θέματος; Πάντως απ'ότι βλέπω η συγκεκριμένη υπηρεσία κάνει καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Να ρωτήσω, κάποιος μοντ δεν μπορεί να βγάλει το ερωτηματικό από τον τίτλο του θέματος; Yep, το βγάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Guys σε ποια πακέτα ειναι διαθέσιμη η υπηρεσία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Μακάρι να την έδιναν και σε καρτοκινητά... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Ας γράψω εδώ τις ρυθμίσεις για το profimail μήπως ενδιαφέρεται κανείς. Το δοκίμασα σε Ν70 Ρυθμίσεις E-mail address : *****@gmail.com Mail server type: POP3 (πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο το POP access από το gmail) Incoming mail server: pop.gmail.com Username: *****@gmail.com Password: ***** Advanced Settings SMTP Authentication να είναι τσεκαρισμένο SMTP username: *****gmail.com SMTP password : ***** POP3 port: 995 SMTP port: 465 Use SSL for pop3 να είναι τσεκαρισμένο Use SSL for SMTP να είναι τσεκαρισμένο Για να λειτουργήσει χρειάζεται να δηλώσουμε σαν access point το ΤΙΜ Internet (αυτό που χρεώνει, δηλ. gint.b-online.gr) όπως αναφέρει και ο petemil. Μπορούμε να δούμε τα e-mail μας και μέσω wap, πηγαίνοντας στη διεύθυνση m.gmail.com (σαν access point σε αυτήν την περίπτωση βάζουμε gwap.b-online.gr) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts