marras Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Όρους και προϋποθέσεις, κόστος, παροχές κλπ κλπ. Τα πάντα και για τις 2 εταιρίες γενικότερα... για να μην πω και τις 3... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Όρους και προϋποθέσεις, κόστος, παροχές κλπ κλπ. Τα πάντα και για τις 2 εταιρίες γενικότερα... για να μην πω και τις 3... Μάλλον ενδιαφέρεσαι να κάνεις δικό σου κατάστημα οπότε καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις απευθείας με τις εταιρίες για να πάρεις τις έγκυρες απαντήσεις ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Ισχυρο πληγμα για την ΤΙΜ η διακοπη αυτης της συνεργασιας! Ειχα δει προσφατα την κατασταση των καταστηματων της και το μεριδιο αγορας που καταλαμβανουν! Το τι θα προκυψει ειναι αβεβαιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Ισχυρο πληγμα για την ΤΙΜ η διακοπη αυτης της συνεργασιας! Ειχα δει προσφατα την κατασταση των καταστηματων της και το μεριδιο αγορας που καταλαμβανουν! Το τι θα προκυψει ειναι αβεβαιο! ma file itan anapofeykto..kai na ithele i TIM den mporouse na meinei sto magazi tis Cosmote pleon! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 έτσι ακριβώς. Μα είναι λογικές οι κινήσεις της TPG και Apax; Δε μπορούσαν να αγοράσουν πρώτα όλο το Ιταλικό Group που περιελάμβανε την ΤΙΜ Hellas; Βέβαια τότε ακόμα δεν υπήρχει κλίμα πώλησης της Telecom Italia World... Νομίζω ότι θα αλλάξει εντελώς το τοπίο στην κινητή τηλεφωνία στο κόσμο,συμφωνείτε; και όλα ξεκίνησαν από την ΤΙΜ Hellas:p Δε νομιζω να εχουμε συνταρακτικες αλλαγες σε Ευρωπαϊκο επιπεδο γιατι η ΤΙΜ στην ιταλια και σε οσες χωρες ηδη δραστηριοποιειται δεν καταλαμβανει ισχυρο μεριδιο της αγορας !:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Μάλλον ενδιαφέρεσαι να κάνεις δικό σου κατάστημα οπότε καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις απευθείας με τις εταιρίες για να πάρεις τις έγκυρες απαντήσεις ;) Απλά διαβάζοντας γενικότερα το φόρουμ, μου ήρθε μια φλασιά και έχω μπει σε σκέψεις από χθες... Όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ νωρίς για να πάω κατευθείαν στις εταιρίες και ήθελα απλά να δω αν ήξερε κανείς από εδώ κάτι... Πάραυτα, σόρρυ για το off-topik. Θα το σκεφτώ λίγο καλύτερα και αν χρειαστεί θα ανοίξω ένα στην ανάλογη Θ.Ενότητα. :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Δε νομιζω να εχουμε συνταρακτικες αλλαγες σε Ευρωπαϊκο επιπεδο γιατι η ΤΙΜ στην ιταλια και σε οσες χωρες ηδη δραστηριοποιειται δεν καταλαμβανει ισχυρο μεριδιο της αγορας !:cool: Τουλάχιστον στην Ιταλία, η TIM είναι πρώτη και μάλιστα με μεγάλη διαφορα σε σχέση με την Vodafone :cool: Πριν πούμε ορισμένα πράγματα, καλο θα ήταν να ενημερωνόμαστε σωστά για να μην εκτεθούμε... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasof Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Τουλάχιστον στην Ιταλία, η TIM είναι πρώτη και μάλιστα με μεγάλη διαφορα σε σχέση με την Vodafone :cool: Πριν πούμε ορισμένα πράγματα, καλο θα ήταν να ενημερωνόμαστε σωστά για να μην εκτεθούμε... :shifty: για να μην πούμε για Λατινική Αμερική...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 e-mail που επιτέλους έλαβα μετά από 3αποστολές. Αξιότιμε κύριε ********* , Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επικοινώνησατε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για να κατεβάζετε αρχεία άνω του 1ΜΒ θα πρέπει να επιλέξετε σαν προφίλ wap το 'TIM internet' ... :wacko: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Χρειάζεστε κάποιες ρυθμίσεις που δεν μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα της ΤΙΜ ή δεν υπάρχουν ακόμα για την συσκευή σας ; Κανένα πρόβλημα. Αν υπάρχει σχετικό θέμα σχετικά με αυτό ας κλειδωθεί το δικό μου! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Χρειάζεστε κάποιες ρυθμίσεις που δεν μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα της ΤΙΜ ή δεν υπάρχουν ακόμα για την συσκευή σας ; Κανένα πρόβλημα. Αν υπάρχει σχετικό θέμα σχετικά με αυτό ας κλειδωθεί το δικό μου! Ευχαριστώ. οι περισοτερες συσκευες ειναι ΕΔΩ ή ακομα και στο 1231 πατωντας το 8 χωρις χρεωση:) λιγο περιττο το θεμα θα ελεγα:O Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 οι περισοτερες συσκευες ειναι ΕΔΩ ή ακομα και στο 1231 πατωντας το 8 χωρις χρεωση:) λιγο περιττο το θεμα θα ελεγα:O Αν νομίζει και κανένας moderatoras ότι είναι περιττό ας το κλειδώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Εγώ για το Κ750 έστειλα ένα κενό SMS στο 234 και ... ήρθαν !!! Δοκίμασέ το :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Υπάρχουν τα σχετικά θέματα... TIM GPRS TIM MMS TIM PLUS ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) e-mail που επιτέλους έλαβα μετά από 3αποστολές. Αξιότιμε κύριε ********* , Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επικοινώνησατε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για να κατεβάζετε αρχεία άνω του 1ΜΒ θα πρέπει να επιλέξετε σαν προφίλ wap το 'TIM internet' ... :wacko: :blink: den isxyei ayto pou lene!egw me gwap kanonika katevasw aperiorista!oso xwra i karta mnimis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) den isxyei ayto pou lene!! Τραβά τώρα εσυ να τους βάλεις μυαλό. Η Κόσμοτέ δεν έχει όριο. Η τιμ γιατί να έχει; Αφού λέμε ΤΙΜ: ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΌΡΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_22gr Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Απλα κατα την γνωμη μου αφου θα φυγει απο το γερμανο και ετσι θα εχουν πιο πολυ κοσμο τα καταστηματα Τιμ..Η εταιρια να κανει καλυτερη εκπαιδευση στους υπαλληλους γιατι δεν φημιζονται για την εμπειρια τους και για την γνωση τους και τωρα που θα πεσει το βαρος σε εκεινους θα πρεπει να γινουν καλυτεροι. Ο πιο Σωστός!!!!! Παράθεση :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Το ειχα υποπτευθει εδω και καιρο αλλα σημερα το επιβεβαιωσα. Ανοιγω καινουργιο θεμα γιατι δεν ξερω που ταιραζει καλυτερα στα mms στο θεμα του plus η γενικα του gprs... Το μεσημερι ειχα υπολοιπο 80 λεπτα και αρχισα να στελνω ορισμενα μυνηματα. υστερα απο 5-6 μυνηματα ειδα το σηματακι του gprs ( = στο νεκ) να αναβοσβηνει 2 φορες και να σταθεροποιηται. Οταν το υπολοιπο πηγε 6 λεπτα που δεν μπορουσα να στειλω ουτε σμσ το = εξαφανιστηκε... Τι συστημα ειναι αυτο? Αμα τελειωσει η καρτα καπουτ το gprs? Δηλαδη εγω που εσκασα 3.5 ευρω για το plus και μου τελειωσει η καρτα δεν μπορω να χρησιμοποιησω ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ υπηρεσια? :mad: Και αυτο καταπινεται... Αμα μου στειλουν καποιο MMS τι γινεται? Απο οσα ξερω δεν υπαρχει CSD για τα mms θα πρεπει να βρω 10 ευρω (το μισο μου χαρτζιλικι) για να να το δω? προσωπικα δεν το βρισκω καθολου σωστο αυτο... ντροπη τους :mad: Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Πάρε το 1268 να σου βάλουν 3€ μέχρι να βάλεις κάρτα τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 δεν το ηξερες οτι οταν μπαινει φραγη...περα του οτι δεν μπορεις να στειλεις μηνυμα,δεν μπορεις ουτε να στειλεις αλλα ουτε να παρεις και μμς? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Εντελώς αρνητικό αυτό... :down: Eπί τη ευκαιρία να πω κι εγώ το εξής: Όταν τελειώνει ο μήνας από το Plus, δεν σε ενημερώνει κανείς. Ε εγώ δε θυμόμουν πότε ακριβώς τέλειωνε ο μήνας, μπήκα στο mig33 για κανά 10λεπτο και ενώ είχα 6€ κάρτα, μετά από κανά μισάωρο είδα κι εγώ να εξαφανίζεται το σηματάκι για το gprs. Παίρνω στο υπόλοιπο και τι ακούω;;; -26€ :w00t: :w00t: :w00t: Ξέρετε τι συνέβη; Τέλειωσε φυσικά ο μήνας του Plus και επειδή το mig33 κάνει συνεχείς εισόδους-εξόδους αυτόματα από gprs εγώ χρεωνόμουν κάθε φορά την είσοδο των 45-47cents. Είναι ή δεν είναι έλεος αυτή η κατάσταση;;; :down: :mad: Εννοείται πάει για φούντο η κάρτα αυτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teof95 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 pedia sorry pou epembeno kiolas... me tis potapes gnwsis mou peri agoras kinitis tilefwnias... kai logo prosfatou seminariou apo tin tim nomizw pws i tim hellas agorastike i mallon suxwneutike me tin TROY GAC i opoia an kai pali den kanw lathos ine amerikaniki.... bebaia i tim hellas ws kurious metoxous tis exei tis APAX kai Texas alla pou emblekete i TROY GAC? gia perissoteres pliroforiess : http://www.tim.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=85&tablePageID=53&rec=145&p=1 http://www.tim.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=85&tablePageID=53&rec=67&p=1 :worry: :worry: Παράθεση ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: 420 x 150 pixels και 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Που είναι το παράξενο ??? H TIM Hellas συγχωνεύτηκε με την TROY GAC (μια αμερικάνικη εταιρία δηλαδή, λογικά αναφέρεται στις Ελληνικές δραστηριότητές της συγκεκριμένης και όχι σε όλη την εταιρία). Το όνομα -όπως φαίνεται- παρέμεινε ΤΙΜ Hellas. Η ΤΙΜ Hellas επίσης κατέχει την Ηelen GAC, η οποία εξαγόρασε την Q. Στην ουσία δηλαδή η ΤΙΜ έχει όλες τις παραπάνω εταιρίες εντός Ελλάδος. Και αυτές όλες μαζί (η ΤΙΜ ουσιαστικά) έχουν κύριους μετόχους τις APAX και TPG. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alienaki Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (5.27.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Εγώ έπαθα το εξής: Επισκέφτηκα wap sites χρησιμοποιώντας το tim plus non-stop. Η κάρτα είχε 20 λεπτά. Μετά απο κάποια ώρα παρατηρώ οτι το εικονίδιο του gprs είχε εξαφανιστεί. Η κάρτα είχε φτάσει -1 λεπτά! Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω μέχρι στιγμής είναι οτι μπήκα, χωρίς να το γνωρίζω, σε 'περιοχή' internet και χρεώθηκα. Μετά είδα οτι δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες tim plus non-stop και f2g non-stop, παρόλο που τις έχω προπληρώσει. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Εντελώς αρνητικό αυτό... :down: Eπί τη ευκαιρία να πω κι εγώ το εξής: Όταν τελειώνει ο μήνας από το Plus, δεν σε ενημερώνει κανείς. Ε εγώ δε θυμόμουν πότε ακριβώς τέλειωνε ο μήνας, μπήκα στο mig33 για κανά 10λεπτο και ενώ είχα 6€ κάρτα, μετά από κανά μισάωρο είδα κι εγώ να εξαφανίζεται το σηματάκι για το gprs. Παίρνω στο υπόλοιπο και τι ακούω;;; -26€ :w00t: :w00t: :w00t: Ξέρετε τι συνέβη; Τέλειωσε φυσικά ο μήνας του Plus και επειδή το mig33 κάνει συνεχείς εισόδους-εξόδους αυτόματα από gprs εγώ χρεωνόμουν κάθε φορά την είσοδο των 45-47cents. Είναι ή δεν είναι έλεος αυτή η κατάσταση;;; :down: :mad: Εννοείται πάει για φούντο η κάρτα αυτή... Και εγώ την πάτησα έτσι με το Opera mini... Πολύ απατεώνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts