Jump to content

teof95

Members
  • Δημοσιεύσεις

    895
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by teof95

  1. teof95

    OnePlus 5

    θελει κανεις το 8GB με 395:? https://www.joybuy.com/600012005.html Ή το 6GB με 351: https://www.joybuy.com/3741626.html (Μήν αρχιζετε οτι ειναι απο κίνα και δεν ειναι αυθεντικο. Έχω παρει 3 ως τωρα. ΚΑΝΕΝΑ με τελωνειο. ΚΑΝΕΝΑ με προβλημα)
  2. teof95

    OnePlus 5

    εχω παραγγειλει 3 φορες κινητο απο tomtop και καθε εβδομαδα εχω παραλαβες απο ebay για spare parts. ποτε δεν μου ζητηθηκε κατι απο τελωνειο. Περιμενω το 1+5 απο tomtop στην Ολλανδια... Lets see
  3. teof95

    OnePlus 5

    το αρθρο ομως που εστειλες αναφερετε στην καθυστερηση των δεμάτων. Επίσης το αρθρο αναφερει "λήξη των συμβάσεων, το κέντρο αεροπορικού ταχυδρομείου, έμεινε στην ουσία χωρίς προσωπικό.". Αρα το αρθρο δεν αναφερετε μονο στο τελωνειο αλλα και στις υπηρεσιες του ταχυδρομιου στα αεροδρομια. Αυτο λοιπον δεν επηρεαζει ΜΟΝΟ τα προιοντα εκτός ευρώπης αλλα και τα ΕΝΤΟΣ ευρώπης. Άρα η τοποθέτηση σου και το αρθρο σου ειναι αστοχα... Αυτο που προσπαθώ να πω ειναι πως αν καποιος μπορει να γλιτώσει 100+ ευρω δεν υπαρχει λογος να τον τρομοκρατείτε χωρις καν να εχετε εμπειρια και χρησιμοποιώντας ενα αστοχο αρθρο. Το αν και σε ποιον θα συμβει ειναι καθαρα θεμα τυχης. και για να αστειευτώ λιγο... Κ ο τσιπρας ελεγε τελος τα μνημονια και ο παπανδρεου ελεγε "λεφτα υπαρχουν". και ερωτω¨υπαρχει κανεις που ειχε προσωπικη εμπειρια με τελωνειο και του ζητηθηκε να πληρωσει κατι η απλα αναφερομαστε ολοι σε αρθρα?
  4. teof95

    OnePlus 5

    και εγω Ολλανδια μένω φιλε. Δεν ειχα ποτε προβλημα. και απο ολους που γραφουν καθε φορα για τελωνειο ζητημα να υπαρχει 1 που εχει ποτε πληρώσει κάτι. Ποτε και κανεις δεν εχει αναφερει πληρωμες σε τελωνεια ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχεις πληρώσει ποτε ή ξέρεις κάποιον προσωπικα που πλήρωσε ποτε τελωνείο? Γιατί αυτη η λασπολογία για να αποτρέψετε καποιον απο μια προσφορα? έιναι η αντιδραση του τυπου "το πηρα 500, να το παρεις και εσυ 500!"? Το πρώτο πραγμα δηλαδή ειναι να φοβισεις καποιον οτι θα πληρώσει αναγαστικα τελωνείο? και χωρις καποιο διαπιστευτήριο? Δεν σας καταλαβαινω...
  5. teof95

    OnePlus 5

    εχω παραγγειλει 2 φορες απο εκει. ολα καλα...
  6. teof95

    OnePlus 5

    για οποιον θελει: oneplus 5 απο tomtop στα 386 Κωδικός DSONEPLS58
  7. να φανταστω και εγω πως δεν διαβασες και εσυ ουτε καν το ποστ μου... στην πρωτη σελιδα λεει: 2. Θα μας ανοιξει το R&D Tools στο οποιο επιλεγουμε το .kdz που θελουμε. που βρισκω το kdz λοιπον? και εχει κανεις μηπως καποια custom rom 4.4.2 που εγκατεστησε και του ελυσε το προβλημα με τα crashαρισματα???
  8. ρε παιδια υπαρχει πουθενα κανενας πληρης οδηγος για "Πως να περάσουμε χειροκίνητα Stock Firmware ή/και να κάνουμε downgrade απο 4.4.2 σε 4.2.2"???. Θέλω να κανω downgrade απο 4.4.2 σε 4.2.2. Εκανα την βλακεια και εκανα ΟΤΑ update και τωρα μου crasharει οτι εχει σχεση με voip. (skype, viber, zoiper, voipdiscount, smartvoip). Η lg ελλαδας λεει πως ειναι γνωστο προβλημα και ισως βγει Update. Τα κεντρικα της LG στην Ολλανδια λενε πως δεν προκειτε να βγει Update... ξέρει κανεις καμια λυση για το προβλημα με voip η εχει κανεις λυση για downgrade? γτ στο παρων thread δεν εχει τα kdz αρχεια η καποιον οδηγο.....
  9. γεια σου φιλε! συγνωμη για την καθυστέρηση. Μπορω να το επισκευασω αλλα εχω φυγει στην ολλανδια για δουλεια στην philips. τον αυγουστο θα ειμαι πισω. αν σε ενδιαφερει μπορω να στο κανω και απο εδω αν δεν βρεις κατι φτηνο. Να ξερεις ομως πως το digitizer ειναι μαζι με την lcd. Για να γινει διαχωρισμος δεν συμφερει γιατι κοστιζει πολυ και χανεις απο ποιοτητα.
  10. κανε μια βολτα απο wind. θα δεις οτι υπαρχουν και καλυτερα
  11. free 2 go και με διαφορά! 100αδες προσφορες! φοιτητικες προσφορες επισης! πολλα πακετα ενεργοποιησης! εφαρμογες για χρηση απο το κινητο! γενικα βολευει απειρα!
  12. Αν ενδιαφέρεστε για αλλαγη οθονης η πισω καπακι (τζαμι)... Στειλτε μου prive μνμ και θα σας ενημερωσω για κοστος επισκευης. Φυσικα δεν χανει εγγυηση η συσκευη.
  13. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Φυσικη παρουσια εννοω πως δηλωνει πως δεν ειναι καποιος αλλος αλλα οτι ειμαι εγω ο ιδιος που χρησιμοποιει τον λογαριασμο. Φυσικη παρουσια με ηλεκτρονικα μεσα δεν μπορει να διαπιστωθει απο την ταυτοτητα και το ιδιο το προσωπο. Οσο για την alphabank δεν γνωριζω το internet banking της αλλα η eurobank και η Πειραιως για παραδειγμα οταν θελεις να κανεις μεταφορα χρηματων εκτος του λογαριασμου σου, στελνουν sms στο κινητο με κωδικο επιβεβαιωσης ωστε να επιβεβαιωσουν την ταυτοτητα σου. Η Εθνικη αντι να στελνει sms εχει αυτο το i-code που απ οτι καταλαβα δημιουργει κωδικο συμφωνα με εναν αλγοριθμο και το serial number της εκαστοτε συσκευης.
  14. ρε παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι. Οποιος εχει Internet banking απο την Εθνικη θα εχει σιγουρα και ενα μικρο πλαστικο πραγματακι (token) με την ονομασια i-code. Αυτη η συσκευη χρησιμεύει για πιστοποίηση της φυσικης παρουσιας του καθε χρηστη. Αυτη η συσκευη βγαινει απο την εταιρια vasco. Πολλες τραπεζες στο εξωτερικο δινουν την δυνατοτητα να κανεις ενα συγχρονισμο του token με το android Κινητο σου και να το χρησιμοποιεις αντι αυτου που οπως καταλαβαινετε βολευει πολυ περισσοτερο. Εψαξα στο site της εταιριας (vasco) αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο με καποιο android application. Αν καποιος ξερει κατι σχετικο θα ηθελα βοηθεια! Thank you
  15. αυτο που ποσταρεις δεν αποδυκνιει τιποτα. επισεις για τις κλησεις εισαι λαθος. δουλευω σε καταστημα κινητης και ακουω τετοιες μαμακιες απο πελατες καθε μερα. καμια εταιρια δεν προκειται να σε χρεωσεις για καποιον αριθμο που δεν καλεσες ποτε... ενας υπολογιστης ειναι και βλεπει τις κλησεις σου. εαν δεν τον εκανες εσυ οπως υποστηριζεις μπορει να συμβαινουν 2 πραγματα. η τα παιδια σου, η γυναικα σου, ο αδερφος σου πηραν το κινητο και εκαναν τις κλησεις. εκανες καποια κληση μεσω καποιου προγραμματος που μπορει να κατεβασες...
  16. ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου... εχω ενα iphone απο αγγλια. ειναι ενα 4s. το πηρα απο ebay σε πολυ καλη τιμη. Εμαθα επειτα πως εχει δηλωθει ως κλεμενο. καλως η κακως το πηρα και δεν εχει σημασια. Το θεμα μου ειναι εαν μπορει να γινει activation και χρηση στην ελλαδα. Εχω παραγγελει την r-sim απο το ebay και ενω λεει πως μπορει να δουλεψει. δεν γινετε να κανω activation. υπαρχει τροπος? γνωριζει κανεις?
  17. Δεν νομιζω να ειναι η καλυτερη προσφορα που θα μπορουσες να εχεις... κανεις online wind to all 50 με 35 ευρω. το συνδιαζεις με online σταθερο double play M με 24 ευρω στο σπιτι και παιρνεις ακομα 10 ευρω εκτπωση. πληρωνεις συνολο 25+24=49 ευρω. Βαζεις και την γυναικα σου με κινητο επισης και καποιο παγιο παιρνεις και ακομα 10% εκπτωση στα παγια!!!! Με 49 ευρω για εσενα εχεις... Στο κινητο, 1000 λεπτα ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, 100sms και 1 GB internet Στο σταθερο, 24mbit internet, Απεριοριστες αστικες και υπρεστικες!
  18. απορω με πολυ κοσμο απο εδω μεσα που παρολο που ειναι χρηστες της σελιδας, και γενικοτερα του ιντερνετ πραγμα που σημαινει πως εχουν μια ενημερωση... Εχουν ακομα κοσμοτε... Το λεω αυτο γιατι... λαμβανοντας υποψιν την προσφορα της wind για Online συνδεση σε wind to all 60 με 42 ευρω... (1500 λεπτα προς ολους, 150 sms και 1,5 GB)! και λαμβανοντας υποψιν την συνδιαστικη προσφορα με σταθερο και μειωση 10 ευρω στο παγιο πεφτει στα 32 ευρω! Λαμβανοντας υποψιν την προσφορα της voda για το red 1 με 42 ευρω (1500 λεπτα, 1500 sms, 500mb internet) απορω πως ακομα καποιος εχει cosmote!!! στην κοσμοτε δινουν ακομα 200 λεπτα με 30 ευρω!!!
  19. που μπορω να βαλω αυτον τον κωδικο? Εαν ειναι προβλημα με την κεραια, γινεται να παραγειλω καποιο εξαρτημα απο ebay πχ η να βρω απο κανενα σπασμενο κινητο και να το τοποθετησω ή δεν γίνεται? διαφορετικα... μπορει να χρησιμοποιειθεί η οθονη και το digitizer για καποια κανονικη συσκευη με σπασμενη οθονη? Γιατι εαν γινεται μπορω να βρω καποιο με σπασμενη οθονη και να το παρω αρκετα φτηνα με σκοπο να το αλλαξω με το digitizer αυτης της συσκευης.
  20. λοιπον αγαπητοι φιλοι... Εργαζομαι σε ενα καταστημα κινητης τηλεφωνιας. Δεν εχει σημασια ποια απο τις 3. Σημασια εχει οτι παραλαβαμε μια συσκευη S4 ως demo unit. Μεχρι τωρα εβλεπα σε ξενα forum και σε ταξιδια μου στο εξωτερικο αναφορες για τα demo units αλλα ποτε δεν ειχα καποια στην διαθεση μου. Ετσι λοιπον αφου ηρθε το s4 διαπιστωσα πως... 1. Δεν εχει IMEI (!) 2. Αν βαλω καρτα sim, δεν βρισκει δυκτιο και λειπει και το menu δυκτιου! 3. Ολες οι αλλες λειτουργιες δουλευουν κανονικα εκτος του οτι καθε λιγο κ λιγακι η συσκευη παιζει demo videos της samsung αλλα οκ αυτο γινεται με αλλαγη της rom. Ξερει κανεις εαν υπαρχει και τι τροπος υπαρχει για να γινει μια κανονικη συσκευη γιατι σκοπευω να το παρω για εμενα οταν η συσκευη φυγει απο τον demo wall!
×
×
  • Create New...