Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται να έχει. Το όνομά του τα λέει όλα: είναι καρτοκινητό άρα prepaid σε αντίθεση με τα συμβόλαια που είναι η μοναδική μορφή postpaid που έχουμε στην Ελλάδα. Μόνο με βάση τους ορισμούς, καταλαβαίνει κανείς ποιός έχει δίκιο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δεν χρειάζεται να έχει. Το όνομά του τα λέει όλα: είναι καρτοκινητό άρα prepaid σε αντίθεση με τα συμβόλαια που είναι η μοναδική μορφή postpaid που έχουμε στην Ελλάδα. Μόνο με βάση τους ορισμούς, καταλαβαίνει κανείς ποιός έχει δίκιο...

Αν θες να παίξουμε με τις λέξεις μπορώ να σου πω και γω ότι τα συμβόλαια είναι prepaid διότι προπληρώνεις τον χρόνο ομιλίας σου...

Το θέμα δεν είναι οι λέξεις, αλλά η ουσία ;)

Η χρήση στο μηδέν ΠΡΕΠΕΙ να σταματά. Από εκεί και πέρα αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε δεν έχει νόημα η συζήτηση. Απ'ότι κατάλαβα κάποιοι θεωρούν ελευθερία/παροχή/δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς να μπορούν να χρησιμοποιούν το κινητό τους κάτω από το μηδέν. Επίσης, όταν κάνουν χρήση internet πρέπει να κρατούν χρονόμετρο και αριθμομηχανή για να υπολογίζουν αν έμειναν από κάρτα, ενώ ταυτόχρονα σερφάρουν... Και ο μόνος που δεν φταίει είναι η κάθε εταιρεία η οποία έχει φτιάξει το billing εκεί που τη συμφέρει (κλήσεις φωνής, εκεί σταματά άμεσα η κλήση μόλις μηδενιστεί, άντε ελάχιστα λεπτά του ευρώ μετά), ενώ εκεί όπου υπάρχει περιορισμένη χρήση (βλ. internet) χρεώνει κάθε όποτε το θυμηθεί...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Πραγματικά δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε εδώ μέσα... Και για να το ξεκαθαρίζουμε άποψή μου/μας και άποψή σου/σας. Δεν καταλαβαίνω γιατί να πρέπει να βρεθούμε σε αντιπαράθεση. Ούτε θέλω να σε πείσω για κάτι και εύχομαι να μην θέλεις κι εσύ.

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ εγώ θεωρώ μεγαλύτερη ελευθερία (εαν πρέπει να παίξουμε με τις λέξεις) το να ΜΗΝ σε σταματά όταν τελειώνει το υπόλοιπό σου. ΧΩΡΙΣ αυτό να σημαίνει ότι είμαι τζαμπατζής...

Ενδιαφέρον θα είχε να δημιουργούσαμε μια δημοσκόπηση σε αυτό το θέμα και να βλέπαμε τον παλμό... Αν και από τώρα ξέρω τα αποτελέσματα θα ήθελα να το δώ. Κάνω πρόταση λοιπόν...

Δηλαδή? :confused:

eixe faei kollhma h cosmote kai de xrewne tis yphresies apto wap mycosmos, 8emata ringtones ktl

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Αφού θέλετε να μη σταματάει στο 0, να πηγαίνει αρνητικό και να τα βάζετε μετά, γιατί δεν το κάνετε σύνδεση ? Και φθηνότερες χρεώσεις έχει και θα τσιμπάτε και επιδότηση.

Για τις κατα καιρούς προσφορές της καρτοκινητής, άλλη μια δεύτερη γραμμή είναι μια χαρά... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Καλά τι έγινε τώρα; Πάνω από 500ΚΒ δεν μπορώ να κατεβάσω. Μου λέει το εξής: Αδύνατη η πρόσβαση. Επιλέξτε άλλη η επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών' εχω δοκιμάσει σε 10 διαφορετικές ιστοσελίδες κινητού και το ίδιο λένε.

το οριο των 1024 υπαρχει σιγουρα... Ακομα και απο το PPC το κανει

Το ξέρω φίλε. Έχω επικοινωνήσει με το timplus@tim.gr αλλά ακόμα καμία απάντηση.

Αν δώσουν και 3g στα καρτοκινητά τότε θα δεις πελατεία η τιμ.

Όνομα χώρου: telestet.gr

Διαθεσιμότητα: Εκκρεμεί Αλλη Αίτηση.

Στοιχεία: Domain Name:telestet.gr

Domain Handle:d51d97df5dcb6471ab389e07cada7a7df-gr

Protocol Number:1129964

Creation Date:31-8-2006

Expiration Date:30-8-2008

Updated Date:--

Registrar:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΡΝΑΣ

Registrar Referral URL:http://www.bluepixel.gr

Registrar Referral Email:greekdomains@bluepixel.gr

Whois Server:

Bundle Name:telestet.gr

Name Server:ns1.sedoparking.com

Name Server:ns2.sedoparking.com

Πως ξέφυγε αυτό το ιστορικό domain από την TIM?

Η EETT κάτι πρέπει να κάνει!!! :mad:

Και μάλιστα λειτουργεί το site!!! Μήπως είναι κάποιος από τους νοσταλγούς της αείμνηστης; :lol:

Edit: Είναι θεϊκό :p στα link που έχει αριστερά, πατάω το TIM Greece και μου βγάζει μια σελίδα με ξενοδοχεία :wacko: :dizzy: Ό,τι νά 'ναι...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Αυτος που φαινεται οτι το κατοχυρωσε δεν το κατοχυρωσε οριστικα ακομα αλλα η αιτηση του εκκρεμει για να περασει απο την επιτροπη της εεττ προς εγκριση. Μου κανει εντυπωση βεβαια πως το ονομα αυτο το ειχε ξαναπαρει καποιος αλλος προσωρινα (οσο το ειχε η τιμ, η κατοχυρωση εληγε 31-12-2005) οταν ειχε ληξει αλλα δεν περασε απο την εγκριση της εεττ για τους λογους που λετε πιο πανω. Γενικα η εεττ εχει γινει πιο αυστηροι με τα ονοματα που παραπεμπουν/σχετιζονται αμεσα σε/με εμπορικες ονομασιες μεγαλων εταιριων/προιοντων κτλ και τα απορριπτει. Οταν καποιος αιτηθει για ενα ονομα και αυτο δεν παραβαινει καποιον απο τους προφανεις λογους, οι οποιοι ειναι ορισμενοι στο ΙΤΕ μεσω ειδικων φιλτρων, σου δινει προσωρινα την χρηση μεχρι να περασει η αιτηση σου απο την εεττ. Εαν εκεινοι αποφανθουν οτι το ονομα αυτο δεν πρεπει να το δωσουν τοτε στελνουν στο ΙΤΕ εντολη διαγραφης της προσωρινης καταχωρησης. Για αυτο το ονομα ειχε γινει αιτηση στις 16-1-2006 και το ειχε παρει καποιος προσωρινα αλλα αποριφθηκε απο την ολομελεια της ΕΕΤΤ. Επομενως και ειχε μπει στο συστημα του ΙΤΕ (μητρωο) ενα φιλτρο για το ονομα αυτο οπου επειδη ειναι ονομα που στο παρελθον εχει απορριφθει απο την εεττ δεν στο δινει προς εγκριση οταν κανεις αιτηση (δηλαδη δεν σε αφηνει να το χρησιμοποιεις) μεχρι να περασει απο ελεγχο της εεττ. Ειναι αξιον αποριας πως βγηκε το φιλτρο αυτο και εγινε η αιτηση ωστε να μπορει να το χρησιμοποιησει ο αιτων. Επισης, αυτος που το πηρε (προσωρινα) το εχει προωθησει στην εταιρια SEDO η οποια τον πληρωνει για τις διαφημισεις που κλικαρουν οι επισκεπτες. Μπορει η ΤΙΜ Ελλας να κανει ενα υπομνημα ή μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ και για τους προβαλλει επιχειρηματα για ποιον λογο να μην εγκρινουν την καταχωρηση αυτη. Αν και δεν νομιζω να ασχοληθει η ΤΙΜ γιατι δεν ασχοληθηκε καν για 2 domain της που εληξαν και τα ξανακατοχυρωσε αφου σταματησαν να λειτουργουν (ναι για το tim.gr timebill.gr μιλαω :p )

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Εμένα γιατί μου κάνει ότι το συγκεκριμένο site είναι προς πώληση και είναι κάποια εταιρία που το πουλάει... Ξέρετε όταν πατάς ένα μη έγκυρο link και σου βγάζει μια σελίδα με διάφορα για να σου πει στο τέλος να το αγοράσεις...

Και για ποιό λόγο να το κρατάει αυτό το domain;; Άχρηστο! Ας το πάρει κανείς που θα το αξιοποιήσει...

Πάντως τον πρώτο καιρό όταν πατούσες telestet.gr πήγαινε κατ' ευθείαν στο tim.gr (τότε tim.com.gr). Από τότε που έγινε το tim.gr σταμάτησε να ισχύει και αυτό. Επίσης υπήρχε και ένα site, το telestetcenter.gr το οποίο προοριζόταν για online store αλλά έμεινε στο under construction... Όταν έγινε όμως το tim.gr σταμάτησε να ισχύει και αυτό...

Το SEDO εκτος απο το οτι πληρωνει για τις διαφημισεις, σαν την πιο βασικη υπηρεσια εχει να μεσολαβει σε αγοραπωλησιες domain. Συνεπως αυτος που το εχει παρει (οπως αλλοι πολλοι Ελληνες ιδιωτες) το εχει παει εκει για να παιρνει καποια χρηματα απο αυτους που θα πατανε στις διαφημισεις πανω και για να το δει κανενας ενδιαφερομενος να το αγορασει...

Εχμ... εμποριο ειναι αυτα τα πραγματα :)

Δεν μπορώ να καταλάβω, συγνώμη κιόλας αλλά που είναι το πρόβλημα?

Η τελεστέτ μοίραζε λεφτά?? Μας τα παίρνε όπως όλες.. Τώρα που πουλήθηκε γιατί η τιμ να δίνει λεφτά για να κρατήσει το άχρηστο domain?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε σε καποια χρονια που θα αλλαξει παλι ονομα θα πουλησει και το tim.gr οσοι σας αρεσει να περιμενετε να το χτυπησετε :lol:

Το tim.gr παρεπιπτόντως πριν το πάρει η ΤΙΜ ήταν ένα site που νομίζω είχε τα αρχικά από το "Time Is Money"... Αλλά δεν θυμάμαι τι περιεχόμενο είχε. Γι αυτό τότε και η ΤΙΜ επέλεξε το tim.com.gr...

Σήμερα διάβασα στην εφημερίδα για συμφωνία μεταξύ Altec και ΤΙΜ.

Συγκεκριμένα συμφώνησαν τη διάθεση των προϊόντων της ΤΙΜ μέσω της Altec καθώς και τη συνεργασία των τηλεπικοινωνιακών δικτύων των δύο εταιρειών.

Γνωρίζει κανείς περισσότερα σχετικά με το ποιόν της συμφωνίας;

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked