billakosss Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Η μεγάλη διαφορά της cosmote από τις άλλες 2 είναι ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης, όπου είναι 20 δευτερόλεπτα αντί 30... Δεν είναι καθόλου αμελητέο αυτό... ;) Αλλά όπως έχω αναφέρει αλλού, επειδή πρόκειται για "δημόσιο"... άσε καλύτερα. :lol: για κοιτα εδω καλυτερα....:rolleyes: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Ένα αβαντάζ είχαν... το πετάξανε κι αυτό !!! Καλά λέω εγώ να μη μπλέξω με "δημόσιο" ... :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Ένα αβαντάζ είχαν... το πετάξανε κι αυτό !!! Καλά λέω εγώ να μη μπλέξω με "δημόσιο" ... :lol: ποτε το ειχαν?? δεν θυμαμαι κατι τετοιο... εκτος ΑΝ πολυ παλια που το ειχαν και οι 3 Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Καποτε το ειχαν και οι 3 στα 20δευτερολεπτα. Μετα το γυρισαν ολοι με τελευταια την Κοσμοτε στα εταιρικα που το κρατησε μερικους μηνες ακομα στα 20". Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Ε ναι, αυτό έχει δυο χρόνια περίπου, τότε που κοίταζα τις χρεώσεις για νέα σύνδεση και το είχα προσέξει... Φέτος που ξανακοίταξα, την cosmote δεν την είδα καθόλου. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα link με ΡΜ που να έχει κάποιο μεγάλο αρχείο για να δοκιμάσω από Ν70; EDIT: Δοκίμασα να κατεβάσω αρχείο 1200 ΚΒ και μου πέταξε το μήνυμα: Your request for a service could not be fulfilled. Please try again or contact your operator if this problem persists. :mad: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 EDIT: Δοκίμασα να κατεβάσω αρχείο 1200 ΚΒ και μου πέταξε το μήνυμα: Your request for a service could not be fulfilled. Please try again or contact your operator if this problem persists. :mad: Οπότε...δεν είναι θέμα συσκευήs αλλά δικτύου... να σου στείλω να δοκιμάσειs να κατεβάσειs άλλο site ?Που δεν νομίζω να κατεβεί... Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα link με ΡΜ που να έχει κάποιο μεγάλο αρχείο για να δοκιμάσω από Ν70; EDIT: Δοκίμασα να κατεβάσω αρχείο 1200 ΚΒ και μου πέταξε το μήνυμα: Your request for a service could not be fulfilled. Please try again or contact your operator if this problem persists. :mad: Μην πεδεύεσε τζάμπα. Δεν κατεβάζει πάνω από 1024ΚΒ με gwap... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Για πλοήγηση είναι το TIM PLUS, όχι για κατέβασμα αρχείων. Πως κάνετε έτσι πια; Και τα mail σου να θες να δεις, πάλι αρκεί το όριο (αν έχει μπει τελικά) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Για πλοήγηση είναι το TIM PLUS, όχι για κατέβασμα αρχείων. Πως κάνετε έτσι πια; Και τα mail σου να θες να δεις, πάλι αρκεί το όριο (αν έχει μπει τελικά) Tι ενοείs αν μπαίνει??? Ε, εντάξει. Όσο νά'ναι συμφωνώ μαζί σου.Κανονικά για περιήγηση είναι και όχι για κατέβασμα...Αλλά γιατί να βάζουν όριο?Η κατέβασμα πάνω απο 1ΜΒ τουλάχιστον 3ΜΒ ή τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Ξεφύγαμε λίγο από το θέμα. Για να επανέλθουμε: Κακή η αντιμετώπιση της εταιρείας, ειδικά στη λάθος ημερομηνία που σου ανέφεραν για το κόψιμο της γραμμής. Από εκεί και πέρα, υπάρχει η εξόφληση λογαριασμών μέσω πιστωτικής κάρτας, καθώς και η πληρωμή μέσω Web-banking από τις περισσότερες τράπεζες. Δε νομίζω πως πρέπει κανείς να στήνεται στην ουρά πλέον για να πληρώσει ένα λογαριασμό. Προς αποφυγήν και των παραπάνω δυσάρεστων συνεπειών δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Νομίζω ότι είμαστε μακριά. Όριο δεν μπορούν να βάλουν. Και άλλωστε στο site τους λένε ότι εκτός από απεριόριστη πλοήγηση στο TIM Plus το Non-Stop προσφέρεται και απεριόριστο WAP. Τι σημαίνει αυτό; Ερώτηση: Δοκίμασε κανείς να κατεβάσει ένα αρχείο πάνω από 1ΜΒ χωρίς Non-Stop πληρώνοντας τα 0.42 ευρώ; Για κοιτάξτε το κι αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Ε το έκανα και μου είπαν οτι δεν υπάρχει κανείς αρμόδιος και 2η τηλεφωνήτρια χρησιμοποιήσε και την εξής φράση: "Δεν μπορεί να το συνδέσει ούτε ο Θεός..." Όσο για την κατάσταση του συμβολαίου μου έχω άλλες 2 ενεργές συνδέσεις ΤΙΜ και δίνω ΜΟ μηνιαίως 300€ τον μήνα. Έκανα 2 αναβαθμίσεις συσκευών πριν ούτε 2 μήνες για 2 Ν80 δίνοντας άλλα 800€ σε κατάστημα ΤΙΜ. Δεν νομίζω να έχουν και πολλούς πελάτες σαν εμένα.. Εαν οι συνδέσεις είναι σε άλλο όνομα, δεν τους νοιάζει όσο για στυλάκι που θα βρούν σαν και 'μενα πελάτη... ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Στην δική μου εταιρία έχουμε ενα tim στο τηλεφωνικό κέντρο και πληρόνουμε 1800 το μήνα so what? Εαν δεν το πλήρωσες μπορεί να μπήκες σε μια λίστα κατα λάθος και να σου κάνανε φραγή νωρίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Επισης υπαρχει και το http://www.easypay.gr της τρ. Πειραιως για περιστασιακες πληρωμες Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Wirelessly posted (LG-U8210/V080 Obigo/WAP2.0 MIDP-2.0/CLDC-1.1) Νομίζω ότι είμαστε μακριά. Όριο δεν μπορούν να βάλουν. Και άλλωστε στο site τους λένε ότι εκτός από απεριόριστη πλοήγηση στο TIM Plus το Non-Stop προσφέρεται και απεριόριστο WAP. Τι σημαίνει αυτό; Ερώτηση: Δοκίμασε κανείς να κατεβάσει ένα αρχείο πάνω από 1ΜΒ χωρίς Non-Stop πληρώνοντας τα 0.42 ευρώ; Για κοιτάξτε το κι αυτό... ?o thema einai oti to orio den einai 1?? alla gyrw sta 320??!de kserw ti lete eseis alla mono me gint mporw na katevasw megala files! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Wirelessly posted (LG-U8210/V080 Obigo/WAP2.0 MIDP-2.0/CLDC-1.1) ?o thema einai oti to orio den einai 1?? alla gyrw sta 320??!de kserw ti lete eseis alla mono me gint mporw na katevasw megala files! Καλά με gint λογικό είναι να κατεβάζειs αρχεία με απεριόρηστο όγκο δεδομένων.Όσο για αυτό που λέει ο Χρήστοs παραπάνω θα το κοιτάξω και θα σαs πώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Όχι τίποτα άλλο για να σας φύγει ότι φταίει το Non-Stop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Ερώτηση: Δοκίμασε κανείς να κατεβάσει ένα αρχείο πάνω από 1ΜΒ χωρίς Non-Stop πληρώνοντας τα 0.42 ευρώ; Για κοιτάξτε το κι αυτό... Δεν έχω non stop ;) άρα δεν έχει να κάνει... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Δεν έχω non stop ;) άρα δεν έχει να κάνει... Όχι λέω να το δοκιμάσουν γιατί λένε για το non-stop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Όχι λέω να το δοκιμάσουν γιατί λένε για το non-stop... Αυτό σου λέω. Ότι δεν έχω την υπηρεσία non stop και πάλι δεν μου κατέβασε αρχείο 1200 ΚΒ... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Αυτό σου λέω. Ότι δεν έχω την υπηρεσία non stop και πάλι δεν μου κατέβασε αρχείο 1200 ΚΒ... Για άλλη μια φορά οδηγούμαστε στην παράνοια. Λοιπόν να κάνω μια ερώτηση γιατί ή εγώ δεν καταλαβαίνω τι λετε ή εσείς δεν καταλαβαίνετε τι λέω... Όταν λέτε ότι δεν κατεβάζει αρχεία πάνω από 1ΜΒ τι από τα δύο εννοείτε: 1. δεν δέχεται να κατεβάσει αρχείο που είναι πάνω από 1ΜΒ (ή 300ΚΒ όπως ανέφερε κάποιος εδώ -δεν θυμάμαι τώρα ποιός) ή 2. αρχίζει να κατεβάζει το αρχείο και μόλις φτάνει στο 1ΜΒ σταματά τη διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 παιδιά, έρχομαι κι εγώ να επαλθεύσω ότι μετά από πολλές δικές μου προσπάθειες, όχι μόνο από τον opera mini αλλά και από το pc, δεν αρχίζει να κατεβάζει καν αρχεία που έχουν μέγεθος πάνω από 1ΜΒ! Μήπως θα έπρεπε να επικοινωνήσουμε με την εξυπηρέτηση πελατών? Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Εκδικούνται τότε για τα κόλπα μας! ;) Στην εξυπηρέτηση θα πάρω κι εγώ και όποιος άλλος θέλει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Εκδικούνται τότε για τα κόλπα μας! ;) Στην εξυπηρέτηση θα πάρω κι εγώ και όποιος άλλος θέλει... Θα σου πούν σίγουρα αυτό που είπαν και σε εμένα... Ότι δεν υπάρχει κάποιο όριο στην υπηρεσία αυτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Θα σου πούν σίγουρα αυτό που είπαν και σε εμένα... Ότι δεν υπάρχει κάποιο όριο στην υπηρεσία αυτή... Πράγμα που ισχύει βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Πράγμα που ισχύει βέβαια... Και τότε γιατί οι συνδρομητέs δεν μπορούν να κατεβάσουν άνω των 1024ΚΒ? Εγώ πιστεύω πωs δεν είναι θέμα συσκευήs αλλά τηs ΤΙΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts