icancu84 Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Αντε να το στειλει και κατα δω...:lol: Παράθεση CHAROLASTRAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icancu84 Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Μονο για μηνυματα θα την εχουμε, για ολα τα αλλα ας ειναι καλα η E-Plus.:p Παράθεση CHAROLASTRAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoanAth Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Όντως ήρθε μήνυμα. Τέλος συναγερμού ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Λοιπον εχω φαει το τοπο σε ολο το site τις TIM αλλα δε καταφερα να εντοπισω κατι παρομοιο οπως εχει η VODAFONE την MobileConnectCard PCMCIA 3G. Γνωριζει κανεις εαν υπαρχει τετοια καρτα και για ιδιωτη (οχι για εταιρια) απο την TIM καθως και τιμες απο παγια, τιμη καρτας κλπ; EDIT: Τελικα εντοπισα το λινκ αυτο: http://www.tim.com.gr/details.cfm?PageID=1097&Status=Category Αν καποιος την εχει θα ηθελα να μου πει την γνωμη του. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Η ΤΙM εχει την 3g Data card η οποια συνδεεται με φορητο υπολογιστη για πλοηγηση στο internet.H οποια εχει πακετα προπληρωμενων Mb. Με 15mb εχει κοστος 15euro Με 60mb εχει κοστος 30euro Με 150mb εχει κοστος 60euro Με 3gb εχει κοστος 130euro. Aν σε ενδιαφερει κατι τετοιο πηγαινε σε καποιο καταστημα να ενημερωθεις,το site στο Internet δεν ειναι και ιδιαιτερα ενημερωμενο απο οτι εχουμε πει. Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priskos Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 να το ψαξετε καλα εγω εχω προβλημα με την υπηρεσια τους απο τον ιουνιο με το σημα απ τον αυγουστο με την pcmci (μου εδωσαν καινουργια αφου μου κρατησαν για ελεγχο και καλα την παλαια πανω απο 15 μερες)και πληρωνε κοροιδο γαμπρε ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ξεχασα να σας πω οτι απο αλλα τα email που τους εχω στειλει απαντησαν σε ενα δυο ημερες πριν την πληρωμη του λογαριασμού καταλαβατε τωρα γιατι καλη χρονια να εχετε εστω και με μοντεμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 να το ψαξετε καλητερα εγω εχω προβλημα μετην υπηρεσια τους τι προβλημα δηλαδη? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priskos Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 αρχικα με την συνδεση περιπου 20 δευτερα απο umts με παει σε gprs και το αναποδο για 3 φορες ωσπου να με ''πεταξει εξω'' ολα αυτα εντος αττικης φιλεμου ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ κινεζοι δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 κοιταξε αν δεν εχεις καλη καλυψη umts λογικο να σε γυρναει σε gprs παρε στο 1231 και πες τους! αποκλιεται να στο παιζουν κινεζοι! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Χμμ.. με τετοια που διαβαζω μου φαινεται θα μεταπηδησω σε αγορα τις Vodafone Mobile Connect card. Πηγα σε Tim-store και τους ρωτησα ποσο στοιχειζει η καρτα στο παγιο των 15€ και δεν ηξερε:wacko: Μου λεει αφηστε τηλεφ. να σας ενημερωσω μεχρι το μεσημερι και τις λεω ΟΧΙ ευχαριστω πολυ.. και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Αν δεν γνωριζουν τα καταστηματα τους ποσο να τις πουλανε θα γνωριζουν τα αλλα; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Χμμ.. με τετοια που διαβαζω μου φαινεται θα μεταπηδησω σε αγορα τις Vodafone Mobile Connect card. Πηγα σε Tim-store και τους ρωτησα ποσο στοιχειζει η καρτα στο παγιο των 15€ και δεν ηξερε:wacko: Μου λεει αφηστε τηλεφ. να σας ενημερωσω μεχρι το μεσημερι και τις λεω ΟΧΙ ευχαριστω πολυ.. και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Αν δεν γνωριζουν τα καταστηματα τους ποσο να τις πουλανε θα γνωριζουν τα αλλα; 80 ευρω στοιχιζει η καρτα αν κανεις με 15mb δωρεαν Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priskos Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 καλη χρονια με υγεια το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να καλεσω το τμημα της τεχνικης υποστηριξης για να λυσω το προβλημα . και απο εκει ξεκινησε η γραφειοκρατια. επισης εχω πραγματοποιηση διαφορες εργασιες σε πολλους κομβους της εταιρειας κατα το παρελθον και ξερω οτι την περιoxη μου την καλυπτουν τρεις κομβοι .εγω πιστευω οτι για να μπουν την αγορα μπηκαν χωρις να ειναι προετοιμασμενει στο συγκεκρημενω προιον και την εχουν πατησει για την ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 λοιπον,εγω ειχα κανει πιστωση στον λογαριασμο μου 3 μηνες..και περιμενω να δω τον λογαριασμο μου...και δεν βλεπω τιποτα! μηδενικο υπολοιπο! ενω τους 2 προηγουμενους μηνες ειχα 5-6 ευρω.αλλα αυτον τιποτα. ε παιρνω στο τμημα λογαριασμων λεω ετσι κι ετσι οτι δεν βγηκε λογαριασμος κτλ και μου λεει εχετε ενα ποσο 1,80 το οποιο δεν σας το χρεωνουμε! οποτε δεν θα πληρωσετε για αυτο τον μηνα! θα μου πειτε σιγα το ποσο! αλλα 1,80 και να μην στο χρεωσει η ΤΙΜ για καποιους ειναι χουβαρδιλικι! :p 1000+1 μπραβο απο μενα και για την εξυπηρετηση της κοπελας αλλα και για το ποσο το οποιο δεν μου χρεωσαν! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Μήπως απλά θα στο ενσωματώσουν στον επόμενο λογαριασμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 :lol: ναι να δω κανενα τετοιο να δεις τι θα γινει! οχι πως με νοιαζει για το 1,80 απλα να λενε πραγματα που στεκουν.αλλα δεν το νομιζω να γινει τετοιο πραγμα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 ένας συμφοιτητής μου έχει 50Ε μέσο όρο λογαριασμών,δικαιούτε avantage;σε ποιο αριθμό καλεί για να μάθει αν έχει μπει στο πρόγραμμα; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 καλει στο 1260 παταει το 5 και ρωταει αν εχει μπει στο προγραμμα, Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Οσο και αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω τον αριθμο sms που στελνουμε για να μας ενεργοποιηθει η φθηνη χρεωση ομιλιας.... φυσικα εχω το F2G.... την βοηθεια σας παρακαλω... Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Οσο και αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω τον αριθμο sms που στελνουμε για να μας ενεργοποιηθει η φθηνη χρεωση ομιλιας.... φυσικα εχω το F2G.... την βοηθεια σας παρακαλω... μηνυμα sms50 στο 2323 Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 ευχαριστω billakosss!! :) ο αριθμος ειναι αυτος αλλα νομιζω οτι για κλησεις πρεπει να στειλεις την λεξη "ΤΙΜ" αν δεν κανως λαθος... Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 α ναι sorry,γραφεις TIM στο 2323 Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 δεν ξέρω αν ψάχνω το ίδιο αλλά για να μην ανοίγω νέο θέμα Μπήκα στην σελίδα της ΤΙΜ και δεν βρίσκω το νουμεράκι στο οποίο δηλώνουμε έναν αριθμό για να μιλάμε 500λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 1265 καλεις και ακολουθεις τις ηχογραφημενες οδηγιες! μηπως να κανω ενα αρχειακι με ολα τα 4ψηφια? :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Σε ευχαριστώ... Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Προσωπικά κάθε φορά που θέλω κάτι κάθομαι και ψάχνω τα αντίστοιχα νουμεράκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganiki Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 mipos exei kaneis tis ry8miseis goa to sharp v903? eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts