Jump to content

icancu84

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About icancu84

  • Ημ. Γέννησης 25/11/1984

icancu84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απο οσο ξερω ισχυουν τα ιδια, δεν νομιζω να αλλαξε κατι.
  2. Πραγματικα κατι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!! Οταν αποφασισω να γυρισω πισω στην Gute Deutschland, BASE θα ειναι η πρωτη μου επιλογη. Προς το παρον καλη ειναι και η Free&Easy που εχω!:p Ξερω αρκετους παντως που εφυγαν απο ολες τις αλλες εταιριες και επελαξαν BASE, ειδικα στις νεαρες ηλικιες εκανε παταγο. Μακαρι να δουμε κατι παρομοιο και εδω στην Ελλαδα απο τα δικα μας δικτυα.
  3. Καλησπερα! Ρε παιδια να ρωτησω και εγω με την σειρα μου κατι, γνωριζει κανεις τα εξουσιοδοτημενα κεντρα στης SE στην Αθηνα; Εχω φαει τον κοσμο στο νετ να βρω μια διευθηνση για να το παω για σερβις, αλλα δεν βρησκω τιποτα. Εχω προβλημα με το bluetooth:blink: και μονο μια αναβαθμηση απο τα κεντρικα θα με σωσει. Ευχαριστω.
  4. Μονο για μηνυματα θα την εχουμε, για ολα τα αλλα ας ειναι καλα η E-Plus.:p
  5. Αντε να το στειλει και κατα δω...:lol:
  6. Υπομονη αλλα μερικα λεπτακια και μετα αρχιζει ο 9 κυκλος αν και τον εχω δει σε DVD :D Τα λεμε
  7. Προχτες διαφημισε οτι την Παρασκευη, δηλαδη σημερα θα προβαλλει τον 9 κυκλο της σειρας. Τα συμπερασματα δικα σας ;)
  8. εννοειτε και υπαρχει ειναι ο δορυφορος Intelsat. νομιζω ομως οτι ξεφευγουμε απο το θεμα
  9. Ρε παιδια εχω κοψει φλεβα με τα Φιλαρακια. Σας ζηλευω που εχετε δορυφορικο δεκτη και βλεπετε NBC. Τωρα να καθομαι να περιμενω μεχρι το βιντεο κλαπ τις γειτονιας μου να φερει τον Final κυκλο θα εχω γερασει πριν την ωρα μου. Προχθες πηγα να αγορασω τον Α' κυκλο και τα επαιξα απο την τιμη. :blink: τι να κανω θα περιμενω, αυτα. Τσάγια
  10. ελα ρε τι μου λες τοσο φτηνη ειναι η Ε-Plus να το ξερω την αλλη φορα που θα βρεθω στην Γερμανια να κανω Περιαγωγη με αυτην.Thanx για τις πληροφοριες
  11. καλα απο ονομασιες η σημερινη vodafone της γερμανιας μην τα συζητατε... :D Ημουν χρονια συδρομητης της Λοιπον για πληροφοριες και μονο στην αρχη της ιδρησης της λεγοταν D2 privat, μετα το αλλαξε και εγινε D2 Mannesmann,ακομα πιο μετα D2 Vodafone,και μερικους μηνες μετα Vodafone D2. Στο θεμα μας τωρα. Πιστευω οτι την καλυτερη καλυψη δικτιου στην Γερμανια και εχει αναπτυξει το UMTS δικτιου της με ικανοποιοιτικα σταδια.Οσο για διεθνεις περιαγωγη με Vodafone Ελλαδος και TIM την συνιστω γιατι ειναι η πιο φτηνη για τα ελληνικα δεδομενα.Ειτε αυτο ειναι συμβολαιο, ειτε καρτοκινητη.
×
×
  • Create New...