Nikolas14 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Η Qεχει εξαγοραστει απο την Wind,δεν παιζει κατι τετοιο.Ρεντινα ειναι μια περιοχη που ειναι στα ορια του Ν.Χαλκιδικης-Θεσσαλονικης και ειναι κοντα στην Ασπροβαλτα.Υπαρχει και δρομος να πας s Χαλκιδικη(Σταυρος,Ιερισσος) απο Θεσσαλονικη,πηγαινοντας για Ασπροβαλτα.Αμα κανεις την διαδρομη θα περασεις και την Ρεντινα. Σημερα το ιδιο που επαθες εγινε με F2G(με 4G sim) στο Πλατυ Ημαθιας.Εκει που ειχε σημα,το εχασε και εκανα restart. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jemadux Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 μου ηρθε πριν μερικες μερες μνμ οπως τελικά ειναι απατη;;; Παράθεση Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue COSMOTE WHATS UP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Εμ τι θα ναι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvasiliz Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπερα! Παιδια αξιζει για καποιον που ζει στην αθηνα να παει απο whats up σε f2g.Εχω δει τις τελευταιες μερες οτι εχει καλυτερα οικονιμικα πακετα αλλα απο σημα τι λεει??? Και ταχυτητα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Εδώ και κάποιες ημέρες δείχνει να έχει διορθωθεί το πρόβλημα αλλά κάποιες φορες όταν προσπαθώ να καλεσω κάποιον μου λέει πως το υπολοιπο μου είναι χαμηλό για να γίνει η κληση αμα ξανά καλεσω όμως πέρνει κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Επειδή έχουν κανει βλακεία εκεί στη q και μου στείλανε το πακέτο international ξέρει κανεις αν μπορω να αλλάξω τον αριθμο μου σε q κανονικό;Στην εξυπηρέτηση μ9υ ειπαν πως πρεπει να πάω σε wind και μετα παλι σε q αλλά εκτός οτι θα πρεπει να πάω σε καταστημα wind 2 φορες θα πρέπει να πληρωσω για το δικο τους λάθος + οτι έχω χασει τα bonus εδώ και 2 μηνες που έχω την κάρτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Τι να πληρωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jemadux Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 ευτυχως δεν εστειλα μνμ Παράθεση Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue COSMOTE WHATS UP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 την μεταφορα του αριθμου δεν την χρεωνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Δε ξέρω, αλλά εφοσον έκαναν αυτοι τη χαζομαρα, απαιτεις να το κάνουν δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Εννοείτε ότι αξίζει. Δεν υπάρχει σύγκριση στις τιμές ανάμεσα στις 2 εταιρείες. Το δίκτυο της wind έχει εξελιχθεί πολύ τον τελευταίο χρόνο προς το καλύτερο! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Δεν σου λέει " το υπόλοιπο σου είναι χαμηλό για να γίνει η κλήση" Σου λέει " το υπόλοιπο σας είναι πολύ χαμηλό ", αν δεν το κλείσεις η κλήση θα ολοκληρωθεί κανονικά. Επιπλέον δεν το λεει συνεχώς, το λέει στην πρώτη κλήση του 24ώρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Και πολύ πιο οικονομικό και ΟΚ το σήμα σε αθήνα προχώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Μια κλήρωση είναι όπως όλες οι άλλες κληρώσεις. Αν θες συμμετέχεις και υπάρχει πάντα πιθανότητα, μικρή φυσικά, να κερδίσεις. Γιατι απάτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvasiliz Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Ευχαριστω πολυ! Πηγα και την εκανα την αλλαγη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Μια κλήρωση είναι όπως όλες οι άλλες κληρώσεις. Αν θες συμμετέχεις και υπάρχει πάντα πιθανότητα, μικρή φυσικά, να κερδίσεις. Γιατι απάτη; Η πιθανότητα να "κερδίσεις" δεν είναι απλά "μικρή", είναι μηδενική αν δεν έχεις να διαθέσεις τουλάχιστον 500€ σε 1 βδομάδα (500 sms) . Περισσότερα πρέπει να ρωτήσουμε τη Wind για το πόσα sms στέλνει κάθε βδομάδα ο "νικητής" (και αν υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση, εννοείται) και γιατί θεωρεί αυτό το δεδομένο απόρρητο και προσωπικό δεδομένο. Το να κοροϊδεύει με sms τύπου: "Επιλέχθηκε ο αριθμός σου....", "Είσαι ο τυχερός....", ας μας πει κάποιος που "έπαιξε" αν "κέρδισε"...Αααα και πόσα sms έστειλε και με πόσους πόντους έδινε η κάθε σωστή απάντησή του σε sms (γιατί παίζει και αυτό στο windtrivia: άλλες σωστές απαντήσεις δίνουν πολλούς μα πάρα πολλούς πόντους και άλλα απλά 10 πόντους. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Η WIND...ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ "ΜΑΘΩ"..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ COLPO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Εγώ κερδίζω καθε φορα που στέλνω. Δεν είναι απάτη. (:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Εγώ κερδίζω καθε φορα που στέλνω. Δεν είναι απάτη. (:lol:) Σίγουρα: Το κέρδος της χαράς ότι επιλέχθηκες να στείλεις μια σωστή απάντηση από 2 επιλογές είναι ανείπωτο. Το 1€ κόστος είναι μηδαμινό μπρος σε αυτό το κέρδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Δωρεάν ή πληρωσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Μη με χαλας το όνειρο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvasiliz Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Εκανα την αιτηση για αλλαγη, θελει καμια εβδομαδα λεει.Οταν γινει η αλλαγη τοτε θα πληρωσω και 10€ που ειναι και το κοστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Τα οποία θα μπουν στο υπολοιπο ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvasiliz Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Θελω να πιστευω πως ναι!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Ενω εχω πακέτο προς ολους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Ναι , είναι μία γενική ενημέρωση υπολοίπου σε ευρώ. Προφανώς έχεις κάτω από 1 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts