Jump to content

djvasiliz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About djvasiliz

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

djvasiliz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ωραιο θεμα,Αμα θελω να της ενεργοποιησω ξανα τι γινετε?
  2. Και εγω εκανα ιδια αγορα με εσενα.Εμενα ζεστενεται αλλα οχι τοσο οσο λες,επισης εχεις εγγυηση 2 χρονια.Πηγαινετο στο καταστημα.
  3. Καλημερα στο forum, Γνωριζει καποιος τι γινετε με την MicroSD στο κινητο? Χανοντε οι εφαρμογες που εχω περασει στην καρτα και πρεπει να κανω επανεκκινηση το κινητο για να βγουν στο menu παλι.Ολα τα εγγραφα και αρχεια (εικονες,μουσικη) που ειναι στην καρτα φενοντε μια χαρα αλλα με τις εφαρμογες που εχω περασει δεν τις βγαζει μολις αφησω το κινητο για καποια ωρα.Επισης κανει και επανεκκινηση μονο του....
  4. αυριο θα μεταφερθω στην wind ελπιζω να μην απογοητευτω.....
  5. Εκανα την αιτηση για αλλαγη, θελει καμια εβδομαδα λεει.Οταν γινει η αλλαγη τοτε θα πληρωσω και 10€ που ειναι και το κοστος.
  6. Ευχαριστω πολυ! Πηγα και την εκανα την αλλαγη!
  7. nikola14 σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.Ενταξει το 4G της cosmote εχει εξελιχθει αρκετα,στην αθηνα πιανει παντου! αλλα δεν γινεται θελω 20 ευρο καθε 20 μερες με το ιντερνετ και δωρεαν λεπτα προς ολους, ενταξει για την αθηνα με νοιαζει αν εχει καλο ιντερνετ.... ευχαριστω και παλι ολους
  8. djvasiliz

    Nova 4G

    Παιδια στην αθηνα ,πιανει παντου 4G ??θελω να φυγω απο το whats up και να ερθω F2G......
  9. εγω παιδια μενω αθηνα... λετε να μην πιανει ουτε Η+??
  10. Καλησπερα! Παιδια αξιζει για καποιον που ζει στην αθηνα να παει απο whats up σε f2g.Εχω δει τις τελευταιες μερες οτι εχει καλυτερα οικονιμικα πακετα αλλα απο σημα τι λεει??? Και ταχυτητα???
  11. Καλησπερα και καλη χρονια! Θελω να φυγω απο το whats up και λεω να παω στο F2G γιατι δινει περισσοτερα δωρα με καθε ανανεωση,επισης ειδα οτι με ανανεωση 10 ευρο δινει 1GB δωρο ενω στο whats up τα τρωνε τα λεφτα για πλακα.... τι λετε να κανω??? αξιζει να παω στο F2G? η θα εχω προβλημα με το σημα μου??
×
×
  • Create New...