Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Qεχει εξαγοραστει απο την Wind,δεν παιζει κατι τετοιο.Ρεντινα ειναι μια περιοχη που ειναι στα ορια του Ν.Χαλκιδικης-Θεσσαλονικης και ειναι κοντα στην Ασπροβαλτα.Υπαρχει και δρομος να πας s

Χαλκιδικη(Σταυρος,Ιερισσος) απο Θεσσαλονικη,πηγαινοντας για Ασπροβαλτα.Αμα κανεις την διαδρομη θα περασεις και την Ρεντινα.

Σημερα το ιδιο που επαθες εγινε με F2G(με 4G sim) στο Πλατυ Ημαθιας.Εκει που ειχε σημα,το εχασε και εκανα restart.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλησπερα! Παιδια αξιζει για καποιον που ζει στην αθηνα να παει απο whats up σε f2g.Εχω δει τις τελευταιες μερες οτι εχει καλυτερα οικονιμικα πακετα αλλα απο σημα τι λεει??? Και ταχυτητα???

Εδώ και κάποιες ημέρες δείχνει να έχει διορθωθεί το πρόβλημα αλλά κάποιες φορες όταν προσπαθώ να καλεσω κάποιον μου λέει πως το υπολοιπο μου είναι χαμηλό για να γίνει η κληση αμα ξανά καλεσω όμως πέρνει κανονικά..

Επειδή έχουν κανει βλακεία εκεί στη q και μου στείλανε το πακέτο international ξέρει κανεις αν μπορω να αλλάξω τον αριθμο μου σε q κανονικό;Στην εξυπηρέτηση μ9υ ειπαν πως πρεπει να πάω σε wind και μετα παλι σε q αλλά εκτός οτι θα πρεπει να πάω σε καταστημα wind 2 φορες θα πρέπει να πληρωσω για το δικο τους λάθος + οτι έχω χασει τα bonus εδώ και 2 μηνες που έχω την κάρτα .

Εννοείτε ότι αξίζει. Δεν υπάρχει σύγκριση στις τιμές ανάμεσα στις 2 εταιρείες. Το δίκτυο της wind έχει εξελιχθεί πολύ τον τελευταίο χρόνο προς το καλύτερο!

TCL 40 NXTPAPER

Δεν σου λέει " το υπόλοιπο σου είναι χαμηλό για να γίνει η κλήση"

Σου λέει " το υπόλοιπο σας είναι πολύ χαμηλό ", αν δεν το κλείσεις η κλήση θα ολοκληρωθεί κανονικά.

Επιπλέον δεν το λεει συνεχώς, το λέει στην πρώτη κλήση του 24ώρου.

Μια κλήρωση είναι όπως όλες οι άλλες κληρώσεις. Αν θες συμμετέχεις και υπάρχει πάντα πιθανότητα, μικρή φυσικά, να κερδίσεις. Γιατι απάτη;

Μια κλήρωση είναι όπως όλες οι άλλες κληρώσεις. Αν θες συμμετέχεις και υπάρχει πάντα πιθανότητα, μικρή φυσικά, να κερδίσεις. Γιατι απάτη;

Η πιθανότητα να "κερδίσεις" δεν είναι απλά "μικρή",

είναι μηδενική

αν δεν έχεις να διαθέσεις τουλάχιστον 500€ σε 1 βδομάδα (500 sms) .

Περισσότερα πρέπει να ρωτήσουμε τη Wind για το πόσα sms στέλνει κάθε βδομάδα ο "νικητής" (και αν υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση, εννοείται) και γιατί θεωρεί αυτό το δεδομένο απόρρητο και προσωπικό δεδομένο.

Το να κοροϊδεύει με sms τύπου: "Επιλέχθηκε ο αριθμός σου....", "Είσαι ο τυχερός....", ας μας πει κάποιος που "έπαιξε" αν "κέρδισε"...Αααα και πόσα sms έστειλε και με πόσους πόντους έδινε η κάθε σωστή απάντησή του σε sms (γιατί παίζει και αυτό στο windtrivia: άλλες σωστές απαντήσεις δίνουν πολλούς μα πάρα πολλούς πόντους και άλλα απλά 10 πόντους.

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Η WIND...ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ "ΜΑΘΩ"..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ COLPO.

Εγώ κερδίζω καθε φορα που στέλνω.

Δεν είναι απάτη.

(:lol:)

Σίγουρα:

Το κέρδος της χαράς ότι επιλέχθηκες να στείλεις μια σωστή απάντηση από 2 επιλογές είναι ανείπωτο.

Το 1€ κόστος είναι μηδαμινό μπρος σε αυτό το κέρδος.

Εκανα την αιτηση για αλλαγη, θελει καμια εβδομαδα λεει.Οταν γινει η αλλαγη τοτε θα πληρωσω και 10€ που ειναι και το κοστος.

Ναι , είναι μία γενική ενημέρωση υπολοίπου σε ευρώ.

Προφανώς έχεις κάτω από 1 ευρώ.

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked