Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η επιδότηση και οι πόντοι advantage συνδυάζονται. Χρησιμοποίησα το άθροισμά τους για αναβάθμιση συσκευης.

Πως ακριβως συνδυάζονται δηλαδη? Οταν πας στο κατάστημα για την επιδότηση τους το λες τότε?

Νέες υπηρεσίες καρτοκινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ,

FREE WEEKEND:Στείλτε τη λέξη δωρεάν στο 2500 και μιλήστε δωρεάν Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή με κινητά ΤΙΜ.Κόστος ενεργοποίησης κάθε εβδομάδα 3ευρώ + ΦΠΑ19%

FREE WEEKNIGHT:Στείλτε τη λέξη δώρο στο 2005 και μιλήστε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 22:00 εως τις 06:00 δωρεάν με κινητά ΤΙΜ.Κόστος ενεργοποίησης κάθε εβδομάδα 3ευρώ +ΦΠΑ19%

Νέες υπηρεσίες ΤΙΜ,

FREE WEEKEND:Στείλτε τη λέξη δωρεάν στο 2500 και μιλήστε δωρεάν Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή με κινητά ΤΙΜ.Κόστος ενεργοποίησης κάθε εβδομάδα 3ευρώ + ΦΠΑ19%

FREE WEEKNIGHT:Στείλτε τη λέξη δώρο στο 2005 και μιλήστε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 22:00 εως τις 06:00 δωρεάν με κινητά ΤΙΜ.Κόστος ενεργοποίησης 3ευρώ +ΦΠΑ19%

Κάπου έχει ξανααναφερθεί... Και αναφέρεσαι σε καρτοκινητά και μόνο :!:

Νέες υπηρεσίες ΤΙΜ,

FREE WEEKNIGHT:Στείλτε τη λέξη δώρο στο 2005 και μιλήστε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 22:00 εως τις 06:00 δωρεάν με κινητά ΤΙΜ.Κόστος ενεργοποίησης 3ευρώ +ΦΠΑ19%

Και σε αυτό είναι πάλι εβδομαδιαίο το κόστος των 3ών ευρώ;

Πότε θα δώσουν κάτι αντίστοιχο στα καρτοκινητά; Εδώ η βόντα διαφημίζει το φοβερό ;( pointmania που με 2000 ευρώ (!!!) σου δίνει 1 διαμονή σε σουίτα !!!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Η ΤΙΜ κατάφερε να έχει έσοδα υπό τη μορφή ενός ή περισσότερων μικρών παγίων!

Πρόκειται για εκπληκτική σκέψη! Ουσιαστικά σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις κινητό και να πληρώνεις μόνο όταν θες να κάνεις χρήση πχ για ένα Σαβ/κο ή μια εβδομάδα μόνο! Νομίζω για άλλη μια φορά δείχνει το μέλλον !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

πήρα προχθές 2 free2go. Αυτή η προσφορά (free weekends) ισχύει ακόμα (δεν την είδα στο site της tim); Αν ναι σε ποιόν αριθμό στέλνουμε το sms;

πήρα προχθές 2 free2go. Αυτή η προσφορά (free weekends) ισχύει ακόμα (δεν την είδα στο site της tim); Αν ναι σε ποιόν αριθμό στέλνουμε το sms;

Ισχύει και είναι μόλις 3 μηνύματα παραπάνω! Ας διαβάζουμε τουλάχιστο τη σελίδα στην οποία βρισκόμαστε αν όχι τις προηγούμενες!

Καλωσήρθες στο forum !

Βολταίρος

Ρε παιδιά, για πείτε η χρέωση πόσο βγαίνει περίπου; πχ αν θες να δεις 10 λεπτά πόσα θα σκάσεις?

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Μπορει καποιος-α να μου υπενθυμισει τι μηνυμα και σε ποιον αριθμο στελνεις για να εχεις εκπτωση 50% στα μηνυματα για 1 μηνα;Ευχαριστω.

Μπορει καποιος-α να μου υπενθυμισει τι μηνυμα και σε ποιον αριθμο στελνεις για να εχεις εκπτωση 50% στα μηνυματα για 1 μηνα;Ευχαριστω.

Στο 2323 μηνυμα με SMS50!! That's all!! :)

Try Me

epeidh bariemai na upologizo apo posa sms kai pano sumferei?

kai kati allo...os pote isxuei h prosfora?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Πως ακριβως συνδυάζονται δηλαδη? Οταν πας στο κατάστημα για την επιδότηση τους το λες τότε?

Παίρνεις τηλέφωνο στο 4ψήφιο του avantage και παραγγέλνεις τις δωροεπιταγές που δικαιούσε για τα ΤΙΜ shops.Μετά απο 2-3 μέρες στις στέλνουν σπίτι.

Πάιρνεις τις επιταγούλες σου και πάς στο μαγαζάκι που θές και αγοράζεις την συσκευή που θές.

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :)

Έλα Αλέκοοο, πόσα πλερώνεις εσύ για το κινητό σου; Πόοοσα;;;

ΤΙΜ PRO 500: €0,0018/sec. without minimum fee of 30 sec. ...Και αφήστε τους άλλους να πλερώωωνουν!!!

Και σύ πλήρωνε για ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΗΣ εν έτη 2005.

Αν δεν κάνω λάθος...

Τουλάχιστον στο Pro100 πλήρωνα κανονικά την αναγνώριση....Συν το Πάγο τέλος Κλήσης...

Ναυάγια σε μορφή πακέτου.

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :)

Πότε θα δώσουν κάτι αντίστοιχο στα καρτοκινητά; Εδώ η βόντα διαφημίζει το φοβερό ;( pointmania που με 2000 ευρώ (!!!) σου δίνει 1 διαμονή σε σουίτα !!!!

I SOUITA ADEIA EINAI I GEMATI???

kai pes tous oti me 2000eurw pairnw autokinito!!

Never Give Up:!:

Join friend!

i prosfora auti einai mesa sto paketo kanonika vre. tin energopoieis kathe mina

Never Give Up:!:

Join friend!

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked