dimperts Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Έχω ακούσει ότι από το 2009 όλες οι εταιρίες πρέπει να προσαρμόσουν τις τιμές τους (κόστος μονάδος) με την EU . Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε πολλές αλλαγές και πάντα προς όφελός μας. Οι τιμές θα πρέπει να είναι ίδιες σε όλες τις εταιρίες. Άρα το παιχνίδι θα παιχτεί στο σήμα. Και εκεί γ@μ@ η Cosmote. Η wind δυστυχώς μόνο διαφημίσεις είναι και χορηγίες. Να φτιάξει λίγο το σήμα της και τα πακέτα της δεν το προσπαθεί καθόλου. Με βλέπω του χρόνου στην Cosmote γιατί εκεί που κινούμε από σήμα χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Εγώ δεν καταλαβαίνω σε τι θα με οφελήσει ως πελάτη το ότι το δίκτυο που είμαι συνδρομητής είναι 1ο, 2ο ή 22ο σε αριθμό συνδρομητών. Θα αλλάξουν οι χρεώσεις ή θα έχω περισσότερες υπηρεσίες; Ούτε καν από το πρίσμα του μετόχου δεν θα με ενδιέφερε τόσο το μέγεθος του πλασματικού μερίδιου αγοράς, όσο οι δείκτες κερδοφορίας. Άρα, μόνο με τη οπαδιστική λογική "Μπάοκ ρε!" μπορώ να ερμηνεύσω όλη αυτή τη βαβούρα... Συμφωνώ, αλλά πιστεύω επειδή πάντα υπάρχει το θέμα γοήτρου με κάτι θα απαντήσει η voda (άρα ωφελείτε το ανταγωνισμός). Μην ξεχνάτε ότι ο πρόεδρος της voda greece κάτι πρέπει να πει στους "από πάνω του" στο τέλος του οικονομικού έτους.. "Γεια σας από 2η γίναμε 3η εταιρία :D, τι μπόνους παίρνω" Επίσης δεν το σχολιάζουμε το γεγονός καθεαυτού, αλλά σαν δείκτη τι προσφέρει μια εταιρία για να την προτιμά κάποιος. Συζητάμε πχ "Ποιος ο λόγος η COTE να είναι πρώτη? Ποιος ο λόγος η βοντα να ήταν 1η μετά 2η και κάποια στιγμή ίσως 3 μετά την WIND? Γιατί η "αποτυχημένη" και με χρέη wind ανεβαίνει? (όχι πως δεν τα έχουμε απαντήσει όλο αυτό κάνουμε σε αυτό το forum, απλά τα επαναλαμβάνουμε) Ναι ρε... "Μπάοκ.." (το λέει και ο Μπάμπης ο Σουγιάς):lol: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Έχεις αγοράσεις κανένας σας αυτή τη καρτοκινητή?Τι λέει απο χρεώσεις?Ανανέωση γίνετε μόνο μέσω καταστημάτων Wind?? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά σκέφτεται να πάρει η αδερφή μου AB καρτοκινητό.Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 H AB έχει πολύ καλές χρέωσεις για Ευρώπη 0.25 Ευρώ Επίσης για Ελλάδα έχει 0,25 ευρώ προς όλα τα δίκτυα και 0.12 προς χρήστες του ίδιου πακέτου . To Μήνυμα στοιχίζει 0.04 Δέν έχει 15 % Bonus όταν ανανεώνεις από καταστήματα WIND 30 βάζεις 30 πέρνεις . Ανανέωση γίνετε και από κάρτες WIND. Περισσότερα στον τιμοκατάλογο στο παρακάτω link http://www.wind.com.gr/ConDows/00001714_AB_PRICELIST_%20040808.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Μεχρι στιγμης παραμενει απεριοριστο.Δεν εχει εφαρμοστει ακομα η αλλαγη και ισως να μην εφαρμοστει. Μην το λες αυτό. Το όριο θα εφαρμοστεί αλλά κανείς δεν ξέρει πότε. Θα εφαρμοστεί γιατί είναι "πολλά τα λεφτά, Άρη"... Απλά δεν είναι σε θέση από τεχνικής πλευράς να εφαρμόσουν το όριο ή, εναλλακτικά, αφήνουν τον κόσμο να το χρησιμοποιεί χωρίς όριο ώστε να νομίζουν ότι δεν άλλαξε τίποτα και μια μέρα να αρχίσουν να χρεώνουν και να κλάψουν μανούλες. Το δεύτερο σενάριο συνάδει με την συνολικά ύπουλη πολιτική της εν λόγω... εταιρείας !!! Συμφωνώ σε αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Χθες με έτυχε το εξής χαριτωμένο. Έρχεται το μήνυμα από την Wind ότι ο τάδε αριθμός μπλα μπλα μπλα. Ο τάδε αριθμός ξεκινούσε από +4030 και φυσικά από περιέργεια όφειλα :D να διαπιστώσω από πού είναι. Με ένα μικρό search βλέπω ότι το +40 αντιστοιχεί στην Ρουμανία. Ψάχνοντας λίγο καλύτερα είδα ότι όλες οι πόλεις της Ρουμανίας εχουν area code που αρχίζει από 2 και τα κινητά έχουν 7, άρα αυτό το 30 μοιάζει άσχετο. Βλέποντας λίγο καλύτερα τον αριθμό...+40306974....οπότε αγνοώντας το 40 το υπόλοιπο ήταν αριθμός cosmote φίλου.... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Καλή υπηρεσία ήταν το WIND click όπου έστελνες τη φωτογραφία σου με mms στη wind και αυτή την έστελνε ταχυδρομικά σαν cardpostal στο σπίτι π.χ. κάποιου φίλου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Καλή υπηρεσία ήταν το WIND click όπου έστελνες τη φωτογραφία σου με mms στη wind και αυτή την έστελνε ταχυδρομικά σαν cardpostal στο σπίτι π.χ. κάποιου φίλου. Καταργήθηκε αυτό ε;:( Όντως πολύ καλή υπηρεσία. Την χρησιμοποιούσα συχνά :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Καλή υπηρεσία ήταν το WIND click όπου έστελνες τη φωτογραφία σου με mms στη wind και αυτή την έστελνε ταχυδρομικά σαν cardpostal στο σπίτι π.χ. κάποιου φίλου. Πράγματι... Την είχα χρησιμοποιήσει 2-3 φορές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOYFAS Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 me ta bonus ti paizei? exw akousei pantws apo ton ergodoti mou na mou leei geloies dikaiologies prokeimenou na min dosei ta bonus pou dikaioumai.kai se mena kai se allous sinadelfous. skeftomai na enimeroso ton account mou gia auto to thema κοιταξε να δεις. σε καμια ιδιωτικη εταιρια δεν στοιχειοθετεις οποιοδηποτε δικαιωμα, εκτος των ελαχιστων που προβλεπει ο νομος. που και αυτα σε πολλες εταιριες δεν τηρουνται (μαυρη εργασια, εναντι, κλπ). αρα για τα επιπλεον, ελπιζεις σε οτι (και αν) θελει να σου δωσει ο εργοδοτης σου. εκτος αν εχεις υπογραψει συμβαση που αναφερει καθαρα για εξτρα αμοιβες. αλλιως δεν δικαιουσαι τιποτα. αν ομως δεν εισαι ευχαριστημενος, γιατι στεναχωριεσαι? αλλαξε εργοδοτη. βρες κατι καλυτερο. ολα τα μαγαζια ζητανε. δεν θα δυσκολευθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOYFAS Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 εχω iphone απο τοτε που βγηκε (2g) και θεωρω οτι εχω ψαξει αρκετα το θεμα, διοτι ειμαι φανατικος με τα "μηλα", εχοντας και μια σειρα υπολογιστων που ξεκιναει απο το πρωτο mac του '84 με τη δισκετα και το 1 ΜΒ μνημη! εχουμε λοιπον και λεμε: iphone πουλανε εδω και καιρο αρκετα καταστηματα και τριδικτυα και αλυσιδες. επισης το γνωστο μαγαζι στον πειραια (9volto) οχι μονο πουλαει εδω και ενα χρονο (το προηγουμενο μοντελο και το τωρινο), αλλα δινει και εγγυηση, παρεχει σερβις και το διαφημιζει κιολας. επισης ολα τα αγαθα που διακινουνται στην ευρωπαικη ενωση υποκεινται σε νομους και οδηγιες. συμφωνα με αυτες ο καθε ενας μπορει να αγορασει και να μεταπωλησει ελευθερα ενα προϊον. ειναι θεμελιωδες δικαιωμα αυτο. αρα αν καποιος αγορασει ενα προϊον με τα νομιμα παραστατικα απο καποιον αλλο μπορει ελευθερα να το μεταπωλησει εκδιδοντας επισης τα αντιστοιχα παραστατικα πωλησης χωρις κανενα περιορισμο. αρα οποιος εμπορος θελει, μπορει αν βρει iphone να αγορασει νομιμα απο οπουδηποτε στην ευρωπη ή την ελλαδα και να τα μεταπωλησει. αυτο που απαγορευεται, οχι απο τη vodafone που εχει συναψει μια συμφωνια με την apple για αποκλειστικη διανομη και μονον, αλλα απο την ιδια την apple ειναι η παρεμβαση στο λογισμικο του τηλεφωνου (ξεκλειδωμα). διοτι εχει κατοχυρωθει ως πνευματικη της ιδιοκτησια και μπορει να αξιωσει δικαιωματα για διαφυγοντα κερδη απο την παρεμβαση αυτη. αυτο γινεται διοτι η apple εισπρατει απο το δικτυο με το οποιο εχει τη συμφωνια, ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο απο τον αεροχρονο που παραγει η συσκευη. αν λοιπον καποιος βρει iphone π.χ. στην αγγλια (που ειναι κλειδωμενα), τα φερει, τα ξεκλειδωσει και τα διαθεσει, βρισκεται εκτεθειμενος σε ενδεχομενη αγωγη της apple (οχι της βοντα). αυτα στη θεωρια, γιατι στην πραξη, εδω και ενα χρονο που το iphone διατιθεται "μετα βαϊων και κλαδων", δεν εχει γινει το παραμικρο. αν τα iphone εισαχθουν ξεκλειδωτα (π.χ. απο αγορα που πωλουνται ετσι, οπως η γαλλια αν δεν κανω λαθος), ή αγοραστουν απο τη βοντα ως σκετες συσκευες, δεν υπαρχει κανενα προβλημα και κανεις δεν μπορει να εμποδισει την ελευθερη πωληση τους. επισης απαγορευται (και επιφερει και ποινες αν καποιος κανει καταγγελια) η αρνηση των καταστηματων βονταφον να διαθετουν τα iphone ως σκετες συσκευες. δεν επιτρεπεται η αρνηση πωλησης σε καταναλωτη για προϊον που βρισκεται διαθεσιμο, εκτος αν υπαρχει επισημο δελτιο παραγγελιας με πληρη στοιχεια και υπογραφη σε ονομα αλλου καταναλωτη. και κατηγορηματικα δεν ειναι απαραιτητη η συναψη συμβολαιου υπηρεσιας, για αγορα οποιουδηποτε προϊοντας. αυτο μου απαντησε η προστασια του καταναλωτη για παρομοια περιπτωση. τωρα, αν δειτε σε διεθνη φορουμ οι ειδησεις λενε οτι η κοσμοτε θα το φερει σχετικα συντομα λογω t-mobile, αλλα και η wind το διαπραγματευεται για ολον τον ομιλο sawiris που δεν ειναι και μικρος. στο εξωτερικο υπαρχει παντως και απο ανεξαρτητους λιανεμπορες οπως η expansys. γιατι δεν γινεται ακομα αθροα εισαγωγη? προφανως ειναι ακομα ψηλα οι τιμες. ελπιζω να ελυσα καποιες αποριες, ωστε να μην υπαρχει παραπληροφορηση. αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ή εντοπισει καποιο λαθος στα γραφομενα παρακαλω να με διορθωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 να ρωτησω: για να καλεσεις κινητα της αμερικης ειναι δωρεαν.αν παρουμε εναν αμερικανικο αριθμο,θα μπορουμε να τον καλουμε δωρεαν(ενω ειναι με roaming στην ελλαδα)? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Φυσικά θα τον καλείτε δωρεάν ενώ είναι στην Ελλάδα. Φυσικά αυτός θα πληρώνει τα τέλη περιαγωγής, σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου του ή της κάρτας του. Επιπλέον ακόμα και στην Αμερική να ήταν , οι Αμερικάνοι χρεώνονται και τις ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain556 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Γεια σας Σημερα μου συνεβει κατι απιθανο ,και δεν ξερω κατα ποσο ειναι συμτωση. Ειμαι συνδρομητης καρτοκινιτης wind εδω και 7 χρονια... Αλλα στο σπιτι μου δεν ειχα ποτε σημα ,για να μιλισω εβγαινα στο μπαλκονι. Πριν απο μια βδομαδα εκανα αιτηση φορητοτητας σε vodafone με συμβολαιο ,που εχω καπος καλυτερο σημα σπιτι μου,η φορητοτα θα ολοκληρωθει 5/12 Αλλα το παραξενο ειναι οτι απο σημερα εχω full σημα απο την wind σπιτι μου. Οταν λεμε φουλ ,5 γραμμες ,καμπανα σας λεω,και μεσα στο σπιτι κιολας. Τι λετε να συνεβει ρε παιδια ,λετε επιδει εκανα αιτηση φορητοτητας ,να εγαταστησανε καμια κερεα στην πολυκατοικια μου ? :p Τι ειναι αυτο το πραγμα ,τωρα δεν ξερω να χαρω η να κλαψω ,αφου σε 1 βδομαδα θα εχω πλεον vodafone ,και να γυρισω πισω ,λιγο δυσκολο λογο δεσμευσεις συμβολαιου:cry: Ακουω σχολια........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Μπορεί να έγινε κάποιο θαύμα.:)Άν θες να παραμείνεις στη Wind με τα νέα δεδομένα θα πρέπει να περάσεις απο το Vodafone Shop που έκανες την αίτηση φορητότητας και να συζήτησεις να στην ακυρώσουν.:) Καλύτερα όμως θα ήταν αυτό το θέμα να μεταφερθεί στο ''Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]''.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain556 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Δεν μπορω να το ακυρωσω ,διοτι εχω παρει ειδη την συσκευη σε χαμηλοτερη τιμη. Για την ακριβεια εκανα ενα iphone συμβολαιο ,και πηρα το iphone 400 ευρω ,αντι 570... Οποτε αν το ακυρωσω πρεπει να τους δωσω και 170 ευρω επιπλεων... Εκτος και αν κανω ενα αντιστιχο προγραμμα στην wind ,και να μου δωσει εκεινει να 170 ευρω να τα δωσο στην voda :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Δεν μπορω να το ακυρωσω ,διοτι εχω παρει ειδη την συσκευη σε χαμηλοτερη τιμη. Για την ακριβεια εκανα ενα iphone συμβολαιο ,και πηρα το iphone 400 ευρω ,αντι 570... Οποτε αν το ακυρωσω πρεπει να τους δωσω και 170 ευρω επιπλεων... Εκτος και αν κανω ενα αντιστιχο προγραμμα στην wind ,και να μου δωσει εκεινει να 170 ευρω να τα δωσο στην voda :p Πάρε τηλέφωνο στη WIND και κάπως θα το κανονίσουν! Αλλά με τα ξηλώματα κεραιών που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό θα σου πρότεινα να μείνεις στη Vodafone για κανένα χρόνο που έχεις καλύτερο σήμα και άμα μείνει η κεραία γυρίζεις σε WIND :p Πολύ άτυχος είσαι όμως! Και εγώ όποτε λέω να φύγω από WIND κάτι γίνεται και μένω πάλι,είτε αυτό λέγεται σήμα,είτε χρεώσεις! Τώρα που έλεγα να φύγω από WIND έχω 4/4 3g στο δωμάτιο μου :p Άντε να φύγεις:lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Αν η Vodafone έχει το ίδιο σήμα με τη Wind στο σπίτι σου μπορείς να συνεχίσεις να είσαι ένας πελάτης της Vodafone και να παραμείνεις εκεί,ενώ αν η Wind έχει πλέον καλύτερο σήμα απο τη Vodafone μπορείς να αγοράσεις ένα πακέτο σύνδεσης Wind F2G να κάνεις τη δουλεία σου και σε 1 χρόνο ξαναγυρίζεις στη Wind χωρίς να πληρώσεις τίποτα και αν είσαι και τυχερός μπορεί να φύγεις και νωρίτερα απο 12 μήνες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain556 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Το εκανα ειδη αυτο ,μολις εκανα φορητοτητα ,εβαλα f2g για το δευτερο κινιτο μου.. Παντος γενικα δεν μετανοιονω και τοσο για την επιλογη μου. Αλλωστε η vodafone εχει καλυτερο 3g δικτυο απο την wind σε γενικεσ γραμμες. Απλα με εποιασε το παραπονο. Τοσα κρυολογηματα εχω παθει ,βγαινοντας χειμωνιατικα στο μπαλκονι για να εχω σημα. Και τωρα που πηρα την αποφαση να αλλαξω ,φτιαχνει το σημα... Ε τι να πεις τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Έπρεπε να περιμένεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Εγω εχω το c702 δυο φορες εκανα και τις 2 τα βρηκε και ελληνικα και ξενα κομματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Ερχεται το WIND UNLIMITED MOBILE TV με κοστος 5 ευρω μηνιαιως. Περισσοτερες πληροφοριες συντομα. Πότε όμως????????????????????????????????????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Πότε όμως????????????????????????????????????????? Όπου ακούς πολλά non-stop κράτα και μικρό καλάθι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Το management της Vodafone η Wind δεν το φτάνει...Δεν αναφέρομαι στα στελέχη του τα οποία αναμφιβόλως είναι πολύ καλά,αλλά προς το παρόν τι έχει επιδείξει η Wind?Πλήρη αναξιοπιστία καταρχήν με το κόψιμο ή τροποποίηση προς το χειρότερο διαφόρων υπηρεσιών,αύξηση τιμών(οκ,εδώ έκανε και η Vodafone,αλλά με πιο κομψό τρόπο)και γενικά η Wind δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ακόμη και για τις αυξησεις χρειάζεται ταλέντο ώστε να τις περάσεις και να τις καταπιεί ο καταναλωτής(βλέπε Vodafone). Επιπλέον,η απουσία ηλεκτρονικής διαχείρησης του λογαριασμού είναι μεγάλο μειονέκτημα. Η κάλυψη 3g είναι καλή προς το παρόν αλλά θέλει βελτιωση.Επίσης,κάποια προβλήματα κυριως χωρητικότητας που ταλαιπωρούν το δίκτυο 2ης γενιάς σε κάποιες περιοχές πρέπει να λυθούν άμεσα... Θελει δουλειά ακόμη για να βρεθεί 2η..Και άντε και βρεθεί σε πελάτες..Θα έχει μεγαλύτερη κερδοφορία και αξιοπιστία απ'την Vodafone;;Δε νομίζω προς το παρόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Συμφωνώ. Και γι'αυτό θα "βουλιάξει" για τα καλά η WIND... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts