jaranor Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Ποιες custom ROMs έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα πλέον; Επειδή βαρέθηκα να περιμένω, λέω να δοκιμάσω την AOSP 5.1.1 http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/development/rom-android-5-0-lollipop-lrx21m-t2941207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Έχει βγει τίποτα official σε 5.x ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Ποιες custom ROMs έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα πλέον; Επειδή βαρέθηκα να περιμένω, λέω να δοκιμάσω την AOSP 5.1.1 http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/development/rom-android-5-0-lollipop-lrx21m-t2941207 Και εγώ είχα ρωτήσει αλλά δεν μου είχε απαντήσει κάποιος..... Μήπως δεν έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Έχει βγει τίποτα official σε 5.x ? σε Official η 5.0.2 αλλά για Κορέα, Χονγκ Κονγκ και αρχές Ιουλίου για Κίνα. Έχει και τις άλλες γλώσσες, αλλά υποτίθεται η Ευρωπαϊκή θα έχει κάποιες τροποποιήσεις. Και εγώ είχα ρωτήσει αλλά δεν μου είχε απαντήσει κάποιος..... Μήπως δεν έχει δοκιμάσει κανείς? Μπορεί... Πάντως από χθες εγώ ψήθηκα... να περιμένω τι δηλ; Το πολύ πολύ όοοοοταν βγει βάζω την τότε στοκ. Το θέμα είναι: Να βάλω την επίσημη, για να δω τα "καλούδια" της LG (αν και το double tap to wake με ενδιαφέρει κ λίγο το QMemo), αλλά με Android 5.0.2 που είχε κ κάποια memory leaks/ κακή κατανάλωση; Ή να βάλω την καθαρή AOSP 5.1.1, η οποία θα είναι κ πιο ελαφριά (διαβάζω έχει double tap to wake! ) αλλά πχ δεν μπορείς να βάλεις τέταρτο πλήκτρο κάτω δίπλα στα home, back Κλπ?... Βασικά αυτή είναι 300MB μόνο... πώς γίνεται αυτό; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Τελικά έβαλα την AOSP 5.1.1. Για όσους ενδιαφέρονται, λειτουργεί μια χαρά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Τελικά έβαλα την AOSP 5.1.1. Για όσους ενδιαφέρονται, λειτουργεί μια χαρά ;) Για δώσε link. Εγώ έβαλα αυτή. Ακόμα δεν έχω άποψη δεν πρόλαβα να τη δω καλά http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/orig-development/rom-slim-lp-unofficial-builds-t3124337 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Κι εγώ λίγες μέρες την έχω, αλλά δεν βλέπω κάτι προβληματικό... Υπόψιν είναι η AOSP, δηλ αν εξαιρέσεις το Double Tap To Wake, δεν έχει κάτι πειραγμένο, είναι καθαρό Android (βασισμένο στην r10). http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/development/rom-android-5-0-lollipop-lrx21m-t2941207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Κι εγώ λίγες μέρες την έχω, αλλά δεν βλέπω κάτι προβληματικό... Υπόψιν είναι η AOSP, δηλ αν εξαιρέσεις το Double Tap To Wake, δεν έχει κάτι πειραγμένο, είναι καθαρό Android (βασισμένο στην r10). http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/development/rom-android-5-0-lollipop-lrx21m-t2941207 Σε ευχαριστώ..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Και γω θελω να περασω μια καστομ ρομ γιατι μου ζεστενεται στα παιχνιδια μηπωσ και δω διαφορα ... ποια ρεκοβερυ να βαλω; για αρχη; Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Κι εγώ λίγες μέρες την έχω, αλλά δεν βλέπω κάτι προβληματικό... Υπόψιν είναι η AOSP, δηλ αν εξαιρέσεις το Double Tap To Wake, δεν έχει κάτι πειραγμένο, είναι καθαρό Android (βασισμένο στην r10). http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/development/rom-android-5-0-lollipop-lrx21m-t2941207 Από ταχύτητα πώς πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Μου φαίνεται γρήγορη, αλλά μόνο αυτή έχω δοκιμάσει. Εφόσον είναι η AOSP λογικά θα πρέπει να είναι η πιο ελαφριά. Τώρα αν υπάρχει ROM με καλύτερη βελτιστοποίηση, μόνο δοκιμάζοντας στην πράξη θα το δούμε! @strong την TWRP έβαλα εγώ. Αλλά η θερμοκρασία θα ανεβαίνει στα παιχνίδια έτσι κι αλλιώς νομίζω, δεν παίζω για να σου πω, αλλά εφόσον ζορίζεται η συσκευή... Μη ξεχνάς ότι ήταν και καλοκαίρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Πως περάσατε recovery σε 20d version; Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Πως περάσατε recovery σε 20d version; Εγώ δεν θυμάμαι καθόλου..... Το έκανα πριν το καλοκαίρι...... Σορρυ..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Για την TWRP, εγώ έκανα τα εξής: Από εδώ https://twrp.me/devices/lggpad83.html κατέβασα την twrp-2.8.7.1-v500.img (έχει λινκ) και μπορείς να την εγκαταστήσεις με 4 τρόπους. 1) App Install Method 2) TWRP Install (Requires TWRP 2.8.4 or higher already installed) 3) dd Install Method 4) Fastboot Install Method Τους εξηγεί, αλλά για τη συγκεκριμένη ROM (AOSP 5.1.1) δεν προτείνεται ο πρώτος (δηλ δεν προτείνεται το App Install) εγώ επέλεξα το 3, με το οποίο: Κατεβάζεις την twrp παραπάνω, την ονομάζεις twrp.img και την βάζεις στο τάμπλετ στο φάκελο /sdcard Μετά κατεβάζεις έναν Terminal Emulator από το playstore (πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=jackpal.androidterm (εννοείται στο τάμπλετ, σαν εφαρμογή) Το ανοίγεις (σου ζητάει root access) και γράφεις προσεκτικά τις εντολές που έχει στη σελίδα. Edited September 9, 2015 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 @Jaranor σε ευχαριστω! Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Θα το δοκιμάσω . Παντως και το καινούριο που πήρα φυσάει. Οθόνη , απόδοση , μπαταρία άψογα. Έκανα μια βόλτα να δω νέα μοντέλα στα μαγαζιά και ξενερωσα , με βλέπω να το κρατάω 4-5 χρόνια. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Θα το δοκιμάσω . Παντως και το καινούριο που πήρα φυσάει. Οθόνη , απόδοση , μπαταρία άψογα. Έκανα μια βόλτα να δω νέα μοντέλα στα μαγαζιά και ξενερωσα , με βλέπω να το κρατάω 4-5 χρόνια. Εγώ το έχω ήδη ενάμιση χρόνο, το έχω βολευτει απίστευτα και δεν μου έχει κολλήσει πουθενά..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Το tablet το είχα σχεδόν δύο χρόνια με τη ROM της LG (ρουταρισμένη). Πριν τρεις ημέρες εγκατέστησα τη CM 12.1 unofficial από το XDA. Η διαδικασία εγκατάστασης ήταν πολύ απλή. Μέχρι στιγμής δε διαπιστώνω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Πως περάσατε recovery σε 20d version; Εγώ το έκανα με downgrade σε παλιότερη έκδοση. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Ενα λινκ παρακαλω για να κατεβασω την οφισιαλ 4.4.2 υπαρχει; Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Ενα λινκ παρακαλω για να κατεβασω την οφισιαλ 4.4.2 υπαρχει; http://lg-phone-firmware.com/tool.php?idclick=10152 Κλικάρεις skip this ad, πάνω αριστερά & κατεβαίνει. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Ευχαριστω.... φανταζομαι με φλας τουλ την περναμε ε; Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλημέρα. Ένας φίλος έχει το gpad 8.3. Προσπάθησε να βάλει lollipop rom αλλά επειδή δεν ήξερε να το κάνει σωστά μάλλον το brickαρε. Μου το έδωσε για να του το φτιάξω. Έχω γνώσεις από rooting και αλλαγή rom. Δεν ξέρω όμως τι του έχει κάνει. Τώρα ανοίγει στο σήμα της LG και από πάνω βγάζει μήνυμα "Secure booting Error! Cause : boot Certification verify" Ούτε ξέρω τι έχει κάνει. Πέρασε TWRP και CWM και το μπλοκάρε? Δεν έχω ιδέα! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμήσω γιατί δεν έχω ξαναπιάσει LG tablet για τέτοιες δουλειές. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλημέρα. Ένας φίλος έχει το gpad 8.3. Προσπάθησε να βάλει lollipop rom αλλά επειδή δεν ήξερε να το κάνει σωστά μάλλον το brickαρε. Μου το έδωσε για να του το φτιάξω. Έχω γνώσεις από rooting και αλλαγή rom. Δεν ξέρω όμως τι του έχει κάνει. Τώρα ανοίγει στο σήμα της LG και από πάνω βγάζει μήνυμα "Secure booting Error! Cause : boot Certification verify" Ούτε ξέρω τι έχει κάνει. Πέρασε TWRP και CWM και το μπλοκάρε? Δεν έχω ιδέα! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμήσω γιατί δεν έχω ξαναπιάσει LG tablet για τέτοιες δουλειές. Ευχαριστώ! Δες το link που παραθέτω μήπως βοηθηθείς: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2590185 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλημέρα. Ένας φίλος έχει το gpad 8.3. Προσπάθησε να βάλει lollipop rom αλλά επειδή δεν ήξερε να το κάνει σωστά μάλλον το brickαρε. Μου το έδωσε για να του το φτιάξω. Έχω γνώσεις από rooting και αλλαγή rom. Δεν ξέρω όμως τι του έχει κάνει. Τώρα ανοίγει στο σήμα της LG και από πάνω βγάζει μήνυμα "Secure booting Error! Cause : boot Certification verify" Ούτε ξέρω τι έχει κάνει. Πέρασε TWRP και CWM και το μπλοκάρε? Δεν έχω ιδέα! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμήσω γιατί δεν έχω ξαναπιάσει LG tablet για τέτοιες δουλειές. Ευχαριστώ! Αυτό που βγάζει σημαίνει ότι έχει ξεκλειδώσει bootloader. Δες το παρακάτω video και προσπάθησε να μπεις στο recovery. Από εκεί flashare aocp 5.11 και είσαι οκ Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts