Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω προτεινω να αλλαξουμε τον τιτλο του συγκεκριμενου νηματος για να μη χαλιουνται μερικα παιδια σε"θετικα σχολια για το g pad 8.3 και περιγραφη 1000000 φορες για το ποσο τελειο ειναι".Αρνητικα σχολια οποιασδηποτε μορφης παρακαλω πολυ να διαγραφονται απο το διαχειριστη γιατι καποια παιδια ζαλιζονται οταν τα διαβαζουν.:lol:lol::lol:

Δηλαδή να μην μάθουμε εμείς που το σκεφτόμαστε τι προβλήματα έχει...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε απατώντας μου κάποια ερωτήματα?

1. Σχετικά με θήκες υπάρχει κάτι νεότερο εδω στην Ελλάδα?

2.Πως μπορώ να συνδέσω το ταμπλετ με την τηλεόραση ενσύρματα ή ασύρματα?

Στο xda την αγορασε καποιος και λεει πως δεν κάθεται οπως δειχνει στις φωτογραφίες. Κατα τ'αλλα εφαρμόζει καλα και ανοιγοκλεινει η οθονη με το "εξώφυλλο"

Και 'γω σκεφτομαι γι'αυτην απλα περιμενω μηπως βγει καμια καλύτερη.

Γιατί δεν κοιτάτε και αυτήν που είχα προτείνει εδώ? Φαίνεται πολύ καλή!

Πάρτε και ένα screen protctor με 3 ευρουλάκια και είστε κομπλέ!!:)

Οσο τελικα την δουλευω ... τοσο θαυμαζω την πληροτητα και σταθεροτητα της.

Μηπως ξερει κανεις αν μπορει να δεχτει 3g usb και αν ειναι καποιο συμβατο?

Edited by agiosg

Γιατί δεν κοιτάτε και αυτήν που είχα προτείνει εδώ? Φαίνεται πολύ καλή!

Πάρτε και ένα screen protctor με 3 ευρουλάκια και είστε κομπλέ!!:)

Αυτη ειναι καλη εαν δεν θες flip cover.

Οσο περναει ο καιρος θα βγουν κι αλλες

Καλησπέρα και από μένα,

Κάτοχος και εγώ του tablet για 2 μέρες. Γενικά πολύ ευχαριστημένος, έχοντας βέβαια μικρό bleeding στην οθόνη και κλασικά την μπλε γραμμή με 60% φωτεινότητα χωρίς να είναι κάτι που ενοχλεί.

Το light sensor που έχει δίπλα στην μπροστινή κάμερα ανάβει όταν φορτίζει ή όταν έχεις ειδοποιήσεις? Γιατί δεν έχεις τρόπο να καταλάβεις πότε έχει φορτίσει όταν είναι κλειστό..

Οσο τελικα την δουλευω ... τοσο θαυμαζω την πληροτητα και σταθεροτητα της.

Μηπως ξερει κανεις αν μπορει να δεχτει 3g usb και αν ειναι καποιο συμβατο?

Με το Huawei της vodafone δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει.

210 777 7076

Εδώ θα καλέσετε για να μάθετε πότε θα έρθει η επίσημη.

Εμένα μου είπανε ότι "θα έρθει το Δεκέμβρη, λογικά αρχές του μήνα, αλλά πότε ακριβώς δε γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή. Τιμή δεν ξέρουμε ακόμα."

Ένα πολύ όμορφο "μανίκι", αν και μου φαίνεται λίγο ακριβό. Στο 20άρικο θα το'παιρνα μέχρι να βγει κανα σοβαρό flip.

http://www.ebay.com/itm/WildTech-Sleeve-fur-LG-G-Pad-8-3-Tasche-Hulle-Schutzhulle-Filz-Case-Cover-/121218499282?pt=DE_Computer_Taschen_H%C3%BCllen&hash=item1c392f82d2

Δεν πέφτει η τιμή και πλησιάζουν τα χριστούγεννα...τι θα γίνει, πως θα το πάρουμε εμεις που το θέλουμε για δώρο ;;; Έχετε βρει τώρα τελευταία από εξωτερικό καμιά καλή προσφορά ή νωρίς είναι ακόμα ;;

E, ναι, νομίζω ότι καλύτερη προσφορά από το να το πάρεις με 20-30 άτοκες κάτω από 300 € δεν θα βρεις. Εγώ κάνω υπομονή λίγες μέρες ακόμα και ετοιμάζομαι ψυχολογικά.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

βρε παιδια μια ερωτηση πηγα και το χαζευα στο πλαισιο γιατι θελω να το αγορασω για δωρο. Με παρεξενεψε που ειχε free ram 0,80giga. εγω με το xperia tablet z και με καμια 70ρια εφαρμογες και εχω 1.25 γιγα free.

Η RAM δεν μειώνεται με τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Αλλά με το πόσες τρέχουν όταν είναι ανοιχτή η συσκευή.

Πήγες και το είδες σε έκθεση. Έκατσες να δεις πόσες εφαρμογές ήταν ανοιχτές εκείνη την στιγμή; Προφανώς και όποιος το βλέπει εκεί στην έκθεση δεν κάθεται να κλείσει ότι άνοιξε, και μάντεψε πόσοι θα το έχουν δει.

Το δικό μου με 50 περίπου προς το παρόν εγκατεστημένες και 2-3 μονίμως στο παρασκήνιο (viber, mails, feedly κλπ) μαζί με τον βαρύ Nova, έχει ελεύθερη γύρω στα 1 έως 1.3GB. Πρώτον αυτό λοιπόν.

Δεύτερον, αν σου είχε ελεύθερη 5GB, θα σε ικανοποιούσε; Εξυπηρετεί σε κάτι η αδέσμευτη μνήμη; Άχρηστη είναι. Θες τόση ώστε να μπορείς να έχεις, άντε 10 εφαρμογές ανοιχτές (για tablet μιλάμε, όχι desktop) αλλά και σε επόμενη ενέργειά σου, να μην κολλήσει ή κρασάρει.

Και τρίτον, το Z έχει πιο αργό επεξεργαστή, άρα χρειάζεται λίγη παραπάνω διαθέσιμη RAM. Και είναι και +200€ ε;

Σταματήστε να κοιτάτε και να αγοράζετε marketing, και ξεκινήστε να κοιτάτε και να αγοράζετε πραγματικές ανάγκες.

Edited by Stavros_595

Προσωπικα Σταυρο δεν θα επερνα το lg γιατι δεν με βολευουν οι 8 ιντσες, γιαυτο και πριν 5 μηνες πηγα στο z σαν 10αρι ταμπλετ.

επειδη δεν ειμαι τελειως ασχετος με το android εκλεισα τις εφαρμογες και μετα κοιταξα, ποσες τρεχουν και κοιταξα τη free ραμ.

Το marketing ειναι το τελευταιο που με αγγιζει. Πρωτα κοιταζω τι θελω ...

Μην ξεχνας και οσες τρεχουν χωρις να τις βλεπεις...

τελος παντων απλη ερωτηση εκανα να δω αν οντως ισχυει αυτο που ειδα...

Προσωπικα παντως επειδη δουλευω πολυ office και ιντερνετ ταυτοχρονα με ανοιχτα viber, mails θελω να εχει ραμ να μην κολλαει ουτε να κανει 10 ωρες να με στειλει στη σελιδα 200 σε κειμενο που ειναι σε μορφη pdf...

Edited by miltos74

Ερωτηση σχετικα με το gps του G Pad

1. Είναι "κανονικό" gps? Δηλαδη έχει κανονικό δέκτη που "πιανει" δορυφόρους?
  2. Και μπορούμε να εγκαταστήσουμε καποιο πρόγραμμα με χαρτες και να το χρησιμοποιούμε κανονικα για πλοηγηση στο αυτοκινητο?
  3. Φορτιζει από USB ώστε να μπορει να φορτιζει στο αυτοκινητο?

Συγχωρεστε με αν καποια ερωτηση είναι απλοικη αλλα δεν εχω εμπειρια από tablets και gps σε android. Και διαβασα ολο το θεμα και δεν ειδα καποια αναφορα στο gps του G Pad.

Παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει γιατί κατά 50% με ενδιαφερει η αγορα του για χρήση gps στο αυτοκινητο (και παραλληλα να έχω μαζι μου ένα ικανο tablet βεβαια, χωρίς να κουβαλάω φορητο).

Προσωπικα Σταυρο δεν θα επερνα το lg γιατι δεν με βολευουν οι 8 ιντσες, γιαυτο και πριν 5 μηνες πηγα στο z σαν 10αρι ταμπλετ.

επειδη δεν ειμαι τελειως ασχετος με το android εκλεισα τις εφαρμογες και μετα κοιταξα, ποσες τρεχουν και κοιταξα τη free ραμ.

Το marketing ειναι το τελευταιο που με αγγιζει. Πρωτα κοιταζω τι θελω ...

Μην ξεχνας και οσες τρεχουν χωρις να τις βλεπεις...

τελος παντων απλη ερωτηση εκανα να δω αν οντως ισχυει αυτο που ειδα...

Προσωπικα παντως επειδη δουλευω πολυ office και ιντερνετ ταυτοχρονα με ανοιχτα viber, mails θελω να εχει ραμ να μην κολλαει ουτε να κανει 10 ωρες να με στειλει στη σελιδα 200 σε κειμενο που ειναι σε μορφη pdf...

Ωραίος, μαγκιά σου τότε, δεν το είπα επί προσωπικού, sorry αν ακούστηκε έτσι, αλλά τώρα τελευταία γενικά ψωνιζόμαστε με τα specs.

Kαι εγώ αυτό έκανα και κοίταξα. kill tasks, clean cashe, όλα κλειστά.. και είχα πάνω από 1GB ελεύθερη. Οι +2" λογικά έχουν και μεγαλύτερες ανάγκες πάντως. Εγώ, γλυκοκοίταζα το note 2014, αλλά επειδή είχα μια μικρή εμπειρία από το προηγούμενο του κολλητού, μου φάνηκε μεγάλο (και ακριβό). Ιδανικά, θα ήθελα ένα 8.5-8.7" Οπότε το G pad βόλεψε μια χαρά. Και είναι μακράν μπροστά σε value for money, και ακόμα παραπάνω σε σύγκριση με πολλά.

Με τις εφαρμογές που δουλεύεις εσύ λοιπόν, και αν όντως είναι το μεγαλύτερο βάρος λειτουργίας του, θεωρώ ότι είχες πολύ καλύτερες λύσεις, κυρίως προς netbooks μεριά. Εκτός και αν θες και το android για όλα τα υπόλοιπα. Εκεί πάσο. Αλλά τότε, εγώ στην θέση σου θα χτύπαγα Asus TF700/701. Top of best, πραγματικά εργαλεία.

Ερωτηση σχετικα με το gps του G Pad

1. Είναι "κανονικό" gps? Δηλαδη έχει κανονικό δέκτη που "πιανει" δορυφόρους?
  2. Και μπορούμε να εγκαταστήσουμε καποιο πρόγραμμα με χαρτες και να το χρησιμοποιούμε κανονικα για πλοηγηση στο αυτοκινητο?
  3. Φορτιζει από USB ώστε να μπορει να φορτιζει στο αυτοκινητο?

Συγχωρεστε με αν καποια ερωτηση είναι απλοικη αλλα δεν εχω εμπειρια από tablets και gps σε android. Και διαβασα ολο το θεμα και δεν ειδα καποια αναφορα στο gps του G Pad.

Παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει γιατί κατά 50% με ενδιαφερει η αγορα του για χρήση gps στο αυτοκινητο (και παραλληλα να έχω μαζι μου ένα ικανο tablet βεβαια, χωρίς να κουβαλάω φορητο).

Χτες αναγκάστηκα να το δουλέψω το GPS για πρώτη φορά γιατί η μπαταρία του κινητού δεν έφτανε, και θα χανόμουν.

Κανονικότατο GPS είναι που συνδέεται με δορυφόρους και σε πλοηγεί. Εννοείται ότι φορτίζει από USB φορτιστή αυτοκινήτου. Αυτά υπάρχουν χρόνια, από την πρώτη μέρα ύπαρξης του microUSB.

Προσωπικά δουλεύω το Navigon 4.9, που δεν θέλει ούτε internet ούτε root για να δουλέψει. Σε μιαμισι ώρα συνεχούς πλοήγησης, αλλά σε χαμηλό φωτισμό, έκαψε γύρω στο 12-13% μπαταρία, κάπου τόσο ήταν. Είμαι στην 2η αποφόρτιση.

Μάλιστα σε σχέση με GPS κινητών που είχα και έχω αλλά και ενός pna πιάνει πολύ καλύτερα. Σχετικά με τους φορτιστές είδα πως του αυτοκινήτου είναι μεν τα ίδια volt αλλά έχει μισό Αλμπέρ λιγότερο...πειράζει; επίσης από usb υπολογιστή φορτίζει;

Παιδιά καλησπέρα!

Όσοι ανεφέρεστε σε υπερθερμάνσεις και μπλε γραμμές, οι συσκευές σας είναι από τις πρώτες που έχου βγει??

Πέρασα σήμερα από ένα κατάστημα για να ρίξω μια ματιά από κοντά (πανέμορφο το φούστικο) και σε επικοινωνία μου με τον πωλητή, μου ανέφερε πως αν και ''διώχνει'' αρκετά κομμάτια κάθε μέρα, δεν του γυρνάνε προβληματικά...

Παντασουζα