Jump to content

dimitrissz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitrissz

  1. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LG-G-Pad-V500-8.3%22-Black-%CE%9C%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7,99452,480514,1038343.html?langId=-18 Η θηκη όμως είναι μονο "πλατη" της VOIA και όχι στυλ "βιβλιο"
  2. Αν μπορεις βαζεις και το link στο ebay? Επισης αν ειδα καλα απο τη φωτο, ειναι "κανονικο" USB σε HDMI Αν ξερει καποιος, υπαρχει ανταπτορας mini USB σε HDMI ωστε να συνδεεται κατευθειαν απο το G pad? Ή πρεπει παντα να παρεμβαλεται καλωδιο OTG (αν το λεω σωστα)? Υπαρχουν πολλοι τετοιοι στο ebay αλλα γραφουν οτι ειναι για συγκεκριμενα τηλεφωνα και tablets, θα παιζουν στο G pad?
  3. Συνεχίζοντας την "έρευνα" μου σε σχέση με το GPS, το G Pad πρέπει να υποστηρίζει και GLONASS. Αυτό του δίνει μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα κλειδώματος δορυφόρων, όπως επιβεβαιώνεται απόλυτα και με την παραπάνω παρατήρηση του φίλου xirosiman. Πολύ σύντομα (για όσους δε γνωρίζουν και όσο καλά τα "έμαθα" και γω, με μια πρόχειρη αναζήτηση) το GLONASS είναι η ρώσικη εναλλακτική λύση του GPS. Χρησιμοποιεί ένα δίκτυο 24 δορυφόρων (σε σχέση με τους 31 που χρησιμοποιεί το αμερικάνικο GPS) παγκοσμίως. Στις συσκευές που το υποστηρίζουν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με το GPS για να προσδώσει μεγαλύτερη ακρίβεια (που φτάνει τα 2 μέτρα) και δυνατότητα κλειδώματος δορυφόρων, ακόμα και σε δύσκολες περιοχές και εσωτερικούς χώρους. Οπότε υποστηρίζοντας και GLONASS (παράλληλα με το GPS) θα έλεγα θεωρητικά πως το G Pad έχει "σούπερ" δυνατότητες πλοήγησης! :) Οι κάτοχοι της συσκευής μπορούν να ψάξουν στις ρυθμίσεις, όπου πιθανόν θα επιλέγεται αν χρησιμοποιεί μόνο GPS ή και GLONASS ταυτόχρονα. Προφανώς και έχει βέβαια, αφού σύμφωνα με την παρατήρηση του xirosiman, δεν είναι δυνατό να κλειδώσει 20+ δορυφόρους από τους 31 συνολικά, που έχει μόνο του το GPS.
  4. Stavros_595 & agiosg ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οπότε έχει ένα ικανό και λειτουργικό δέκτη gps με καλή λήψη... πολύ ωραία!! Χρειάζεται και ένα καλο πρόγραμμα με χάρτες και όπως φαίνεται θα είναι ένας πολύ καλός πλοηγός! Φαντάζομαι λόγω καλών τεχνικών χαρακτηριστικών θα είναι και αρκετά γρήγορο. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο πρόγραμμα ευπρόσδεκτο (αν και θα ψάξω σε ανάλογα θέματα, ίσως και αφου το πάρω, κάποια στιγμή σύντομα ελπίζω, αρκεί που έχει καλό δέκτη gps για την ωρα)
  5. Ερωτηση σχετικα με το gps του G Pad Είναι "κανονικό" gps? Δηλαδη έχει κανονικό δέκτη που "πιανει" δορυφόρους? Και μπορούμε να εγκαταστήσουμε καποιο πρόγραμμα με χαρτες και να το χρησιμοποιούμε κανονικα για πλοηγηση στο αυτοκινητο? Φορτιζει από USB ώστε να μπορει να φορτιζει στο αυτοκινητο? Συγχωρεστε με αν καποια ερωτηση είναι απλοικη αλλα δεν εχω εμπειρια από tablets και gps σε android. Και διαβασα ολο το θεμα και δεν ειδα καποια αναφορα στο gps του G Pad. Παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει γιατί κατά 50% με ενδιαφερει η αγορα του για χρήση gps στο αυτοκινητο (και παραλληλα να έχω μαζι μου ένα ικανο tablet βεβαια, χωρίς να κουβαλάω φορητο).
×
×
  • Create New...