SergioChr Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Το δοκίμασα,αλλά τίποτα.Στο γραφείο που είμαι τώρα,δεν έχω θέμα...τι να πώ... Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το wifi,δεν το βλέπει καθόλου.Ξηλωσα την ρομ,την ξαναπέρασα,wipe data,cache κτλ αλλά wifi τίποτα.2 αλλά κινητά συνδέονται κανονικά...Κάποια πρόταση;γιατί με βλέπω να περναω άλλη Ρομ δυστυχως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο WiFi. Κάτι μικρό 1 2 3. Πράγματι όλες οι custom δεν συνδέονται σε κάποια modem. Εγώ το έχω συναντήσει σε μοδεμ του ΟΤΕ. Αλλά όχι στο δικό μου για να έχω χρόνο να το ερευνήσω καλά. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Ρε παιδια στο κλειδωμα οθονης μου εχει μονο τον κωδικο κλειδωματος και τον κωδικο προσβασης,τα αλλα(μοτιβο,knock code) δεν μπορω να τα επιλεξω. Αν γνωριζει καποιος ας ριξει μια βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο WiFi. Κάτι μικρό 1 2 3. Πράγματι όλες οι custom δεν συνδέονται σε κάποια modem. Εγώ το έχω συναντήσει σε μοδεμ του ΟΤΕ. Αλλά όχι στο δικό μου για να έχω χρόνο να το ερευνήσω καλά. Να σου πώ την αλήθεια,δεν θέλω να μπώ στη διαδικασία πειράγματος του wifi γιατί έχω 5-6 συσκευες οι οποίες το βλέπουν κανονικά και δεν θέλω να ''χάσω'' κάποια για να βρω το τάμπλετ.Πέρασα και την 6.0 μήπως και αλλάξει κάτι,αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Σκέφτομαι να επιστρέψω σε cm 12 ή στόκ κιτκατ με τις οποίες δεν είχα κανένα θέμα με το wifi.Απ το ολότελα... Κάποια άλλη ρομ να δοκιμάσω γνωρίζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Να σου πώ την αλήθεια,δεν θέλω να μπώ στη διαδικασία πειράγματος του wifi γιατί έχω 5-6 συσκευες οι οποίες το βλέπουν κανονικά και δεν θέλω να ''χάσω'' κάποια για να βρω το τάμπλετ.Πέρασα και την 6.0 μήπως και αλλάξει κάτι,αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Σκέφτομαι να επιστρέψω σε cm 12 ή στόκ κιτκατ με τις οποίες δεν είχα κανένα θέμα με το wifi.Απ το ολότελα... Κάποια άλλη ρομ να δοκιμάσω γνωρίζεις? αν αλλάξεις κανάλι (από τις ρυθμίσεις του router σου σε browser, δηλ πχ μέσα από τον chrome) δεν θα χάσεις τη σύνδεση με τις άλλες συσκευές λογικά... Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι, κ ΑΝ δεν συνδέεται κάποια άλλη συσκευή σου, ξαναγύρισέ το εκεί που ήταν, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Πάντως το βρίσκω κάπως παράλογο, κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει, οι AOSP είναι οι πιο απλές ROMs, να συνέβαινε με την LG Stock, που είναι πειραγμένη, θα το καταλάβαινα... Μήπως να στείλεις ένα PM στον developer της ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 αν αλλάξεις κανάλι (από τις ρυθμίσεις του router σου σε browser, δηλ πχ μέσα από τον chrome) δεν θα χάσεις τη σύνδεση με τις άλλες συσκευές λογικά... Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι, κ ΑΝ δεν συνδέεται κάποια άλλη συσκευή σου, ξαναγύρισέ το εκεί που ήταν, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Πάντως το βρίσκω κάπως παράλογο, κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει, οι AOSP είναι οι πιο απλές ROMs, να συνέβαινε με την LG Stock, που είναι πειραγμένη, θα το καταλάβαινα... Μήπως να στείλεις ένα PM στον developer της ROM? Ναι,δεν χάνω τίποτα.Απλώς μου φαίνεται κ μένα παράλογο τόσο καιρό που έχω το τάμπλετ να μην είχα πρόβλημα με οτιδήποτε κ να του περάσω,στόκ ή οχι,και με την συγκεκριμένη ρομ να μου το κανει.Ούτε το ρουτερ εχω πειράξει,ούτε κάτι άλλο...τελοσπά,θα δοκιμάσω να αλλάξω τις μπάντες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 To WiFi παίζει δοκιμασμενα μόνο στη stock και όχι στις aosp. Άμα θες 5αρα που να παίζει βάλε την κορεατική stock. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 @firiel είχα την AOSP για πολύ καιρό και δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, με την στοκ ήταν αργό και όταν έβαλα την AOSP έφτασα στα όρια της γραμμής μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Τελικά πέρασα την exodus 5.1,χωρίς κανένα προβλημα ...Είδε το wifi του σπιτιού και συνδέθηκε αμέσως.Αρα υποθέτω θα ηταν κάποια ρύθμιση στις aosp roms που δεν θα επέτρεπε στο ταμπλετ να δει το wifi.Τέλος καλό,όλα καλά,ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Υ.Γ.:Μια χαρά είναι η exodus...μέχρι στιγμής τρέχει πολύ καλά...θα πρότεινα να την δοκιμασετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 @jaranor Άλλο αργό. Το πρόβλημα που αναφέρουμε είναι ότι δεν μπορεί να συνδεθεί. Βλέπει το ssid, βάζεις κωδικό αλλά δεν συνδεεται. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Ρε παιδια στο κλειδωμα οθονης μου εχει μονο τον κωδικο κλειδωματος και τον κωδικο προσβασης,τα αλλα(μοτιβο,knock code) δεν μπορω να τα επιλεξω. Αν γνωριζει καποιος ας ριξει μια βοηθεια. Κανείς!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarkynios Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 (edited) 0ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΧΩ ΕΝΑ LG GPAD8,3 ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΟΤΑΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΠΤ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ....ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΦΟΡΤΙΖΕΙ,ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ/ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited November 25, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 @pannic Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια -> Εκκαθάριση διαπιστευτηρίων. Για δοκίμασέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 (edited) @tarkynios ή έχει πρόβλημα η μπαταρία ή, αν έχεις το φορτιστή της LG, άλλαξε καλώδιο με κάποιο άλλο και δες πώς θα τα πάει. Edited November 25, 2015 by impreza_sti Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Παιδες και σε εσας η θυρα micro usb ειναι σχετικα χαλαρή? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Χαχαχχαχα ναι μια χαρά είναι όμως έτσι. Μπαίνει και βγαίνει χαλαρά το βύσμα χωρίς να φθείρεται. Μακάρι να ήταν έτσι όλων των συσκευών μου. Είναι γνωστο, ότι αυτή ή κ@λοθυρα (micro usb), πολύ χειρότερη από τη προηγούμενη, χαλάει. Μου έχει χαλάσει 2 συσκευές και άπειρα καλώδια. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Χαχαχχαχα ναι μια χαρά είναι όμως έτσι. Μπαίνει και βγαίνει χαλαρά το βύσμα χωρίς να φθείρεται. Μακάρι να ήταν έτσι όλων των συσκευών μου. Είναι γνωστο, ότι αυτή ή κ@λοθυρα (micro usb), πολύ χειρότερη από τη προηγούμενη, χαλάει. Μου έχει χαλάσει 2 συσκευές και άπειρα καλώδια. Εντάξει απο την στιγμη που δεν χαλασε και ετσι ειναι απο το εργοστάσιο καλα ειμαστε... Ειμαι προσεκτικος εγω με αυτα... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΧΩ ΕΝΑ LG GPAD8,3 ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΟΤΑΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΠΤ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ....ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΦΟΡΤΙΖΕΙ,ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ/ Για την αργή φόρτιση, μάλλον είναι θέμα καλωδίου ή φορτιστή. Αν δεν χρησιμοποιείς τα δικά του δοκίμασε με αυτά. Το ότι αργεί να ξεκινήσει η φόρτιση όταν αδειάσει τελείως η μπαταρία το έχω αντιμετωπίσει και στο gpad και σε διάφορα κινητά. Η λύση που έχω βρεί είναι να περιμένω περίπου 1 λεπτό στη φόρτιση και αν δεν ξεκινήσει βγάζω και ξαναβάζω το καλώδιο και ξανά 1 λεπτό (όσες φορές χρειαστεί μέχρι να αρχίσει να φορτίζει). Στίς 2-3 προσπάθειες παίρνει μπροστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 @pannic Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια -> Εκκαθάριση διαπιστευτηρίων. Για δοκίμασέ το. Τιποτα φιλε,ευχαριστω για το ενδιαφερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 πωπω νέκρωσε το tread αυτό... χτες πήρε το tablet μία αναβάθμιση. γνωρίζει κανείς τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoskart Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Καλησπερα. Γνωριζεται αν μπορουμε να μεταφερουμε εφαρμογες στην SD card? Το tablet δεν ειναι root κ εχει παρει την τελευταια επισημη ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avlass Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλησπερα. Γνωριζεται αν μπορουμε να μεταφερουμε εφαρμογες στην SD card? Το tablet δεν ειναι root κ εχει παρει την τελευταια επισημη ενημερωση. Δεν νομίζω ότι γίνεται. Έχεις πράγματι τόσες εφαρμογές που δεν χωράνε στην εσωτερική μνήμη; Μήπως να βγάλεις τίποτα ή να τρέξεις κανένα clean master να καθαρίσει τα σκουπίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 πωπω νέκρωσε το tread αυτό... χτες πήρε το tablet μία αναβάθμιση. γνωρίζει κανείς τι είναι? Τι update? Version number? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Εμένα δεν έβγαλε τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDROMEDA7 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Οποιος εχει στο tablet στη ρυθμιση (αυτοματη αναβάθμιση λογισμικου) θα παρει την αναβάθμιση αυτοματα αλλα θα του ζητησει επιβαβαιωση για εγκατάσταση. Εχει δοθει απο οτι ξερω καποια αναβαθμιση στο V500 απο την lg αλλα δεν γνωριζω λεπτομεριες. Φιλε Malmsteen επικοινωνησε με lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts