bouss Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Έχω μπει στην διαδικασία να αγοράσω tablet και λόγω του ότι έχω κινητό το LG L9 ii και είμαι πολύ ικανοποιημένος, σκέφτομαι να πάρω tablet LG και το V500 φαίνεται πάρα πολύ καλό και σε καλή τιμή. Μόνο που έχω βρει μόνο το λευκό σε δύο σκρουτζομάγαζα και θέλω το μαύρο. Μήπως αυτή η έλλειψη οφείλετε στο ότι θα βγει κάποιο νεότερο μοντέλο; Γνωρίζει κανείς κάτι ή αν μπορώ να βρω το μαύρο σε κάποιο κατάστημα και σε τιμή κοντά στα 220€, όπως έχει και το λευκό; Να σου πω την αλήθεια καλύτερα το άσπρο. Το γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δεν το ξέρω. Αλλά επειδή όταν το πήρα τα έβαλα και τα δύο δίπλα δίπλα, μπορώ να σου πω ότι το μαύρο παραείναι μαύρο. Εμένα προσωπικά δε μου άρεσε. Αν μπορείς δες το πρώτα Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Έχω μπει στην διαδικασία να αγοράσω tablet και λόγω του ότι έχω κινητό το LG L9 ii και είμαι πολύ ικανοποιημένος, σκέφτομαι να πάρω tablet LG και το V500 φαίνεται πάρα πολύ καλό και σε καλή τιμή. Μόνο που έχω βρει μόνο το λευκό σε δύο σκρουτζομάγαζα και θέλω το μαύρο. Μήπως αυτή η έλλειψη οφείλετε στο ότι θα βγει κάποιο νεότερο μοντέλο; Γνωρίζει κανείς κάτι ή αν μπορώ να βρω το μαύρο σε κάποιο κατάστημα και σε τιμή κοντά στα 220€, όπως έχει και το λευκό; βασικά έχουν βγει ήδη νέα μοντέλα, τα 8" και 10" (τα οποία όμως είναι με χαμηλότερα specs προφανώς για να είναι χαμηλή η τιμή τους) οπότε νομίζω η παραγωγή του V500 έχει σταματήσει εδώ και μισό χρόνο τουλάχιστον. Το μαύρο μάλλον λόγω εμφάνισης πούλησε περισσότερο, όταν το έψαχνα, έβλεπα στα fora ότι οι περισσότεροι αυτό προτιμούσαν. Κατά την άποψή μου, ακόμα κι αν δεν βρεις σε μαύρο, αξίζει να το πάρεις σε τέτοια τιμή (εγώ το βρήκα από e-shop.gr το οποίο δεν συνεργάζεται με σκρουτζ, δες κι εκεί). Αν σκοπεύεις να το έχεις και εκτός σπιτιού, το άσπρο έχει και το θετικό ότι στον ήλιο δεν απορροφά τις ακτίνες όπως το μαύρο, οπότε λιγότερη υπερθέρμανση (λέμε τώρα! :P ) Γενικά, το έχω από τον Οκτώβριο και νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή. Edited April 12, 2015 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnovatraxi Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 http://techmaniacs.gr/lg-g-pad-lollipop-europe-update/ Δοκιμασε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simacom Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Το 8,3 όμως δεν λένε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Το 7αρι του άντρα μου μόλις πήρε τη lollipop..... Και επειδή ζήλεψα πέρασα αυτή http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/development/rom-stock-rooted-lollipop-rom-int-g-pad-t3079312 Είναι η κορεατική, έχει ελληνικά (κάπου πήρε το μάτι μου κορεατικά στις εφαρμογές της lg), έχει root κανονικά με το φλασακι που δίνει και έκανα εγκατάσταση πάνω από την προηγούμενη έκδοση χωρίς κανένα wipe. Θα το δω λίγο ακόμα αλλά νομίζω ότι όλα είναι μια χαρά. Edited April 15, 2015 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Sorry λάθος....... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 λάθος ότι είναι μια χαρά η ROM ή το ποστ; :P :P πάντως και το Hong Kong πήρε επίσημα από χθες... σαν πολύ αργά δεν πάμε;;; με ρυθμούς χελώνας!! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 λάθος ότι είναι μια χαρά η ROM ή το ποστ; :P :P πάντως και το Hong Kong πήρε επίσημα από χθες... σαν πολύ αργά δεν πάμε;;; με ρυθμούς χελώνας!! :P Όχι καλέ.... Λάθος το ποστ. Η ρομ μια χαρά είναι. Και προτιμώ αυτή από την επίσημη που δεν μπορώ να ρουταρω...... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 σ'έπιασα, πλάκα έκανα. Με την ευκαιρία, έχω θέμα με το Wifi, η ταχύτητα μερικές φορές είναι χαμηλή (οφείλεται σε παλιό router από ό,τι διαβάζω). Μήπως είχες κι εσύ τέτοιο θέμα, για να μας πεις αν είδες διαφορά με την Lollipop; (βασικά από φωτό που είδα γενικά δεν έχει κ μεγάλες διαφορές :( ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 και το Hong Kong πήρε επίσημα από χθες... σαν πολύ αργά δεν πάμε;;; με ρυθμούς χελώνας!! :P Μια διευκρίνιση: Εννοείς ότι η ταμπλέτα μας παίρνει κανονικά & ΟΤΑ επίσημη 5.Χ, έστω και στο... άλλο ημισφαίριο ακόμα; Γιατί δεν είμαι βέβαιος, από όσα έχω διαβάσει δεξιά αριστερά (μακάρι να έχεις δίκιο, εννοείται). Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) ναι, παίρνει 5.0.2 επίσημα OTA. Ξεκίνησε από Κορέα εδώ και μερικές μέρες (λογικό, η LG Κορεάτικη είναι) και εχθές ξεκίνησε για Hong Kong. Θα έρθει κ Ευρώπη φυσικά. Αυτά τα διάβασα στο XDA και σε έναν λογαριασμό στο twitter που ανακοινώνει τα LG Firmwares, αλλά αν θες πες τι άλλο έχεις δει για να το έχουμε κι εκείνο υπόψη! (έχει πλάκα το 5.0.2 να έχει αυτό το memory leak που λένε και να χτυπάμε το κεφάλι μας περιμένοντας μήπως και πάρουμε 5.1... χαχ) για κάντε ένα σελιδοδείκτη, έτσι για το καλό: :P https://twitter.com/lg_firmware Edited April 16, 2015 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Πολύ ωραία. Δεν είχα διαβάσει ότι δεν θα πάρουμε, απλώς κάποια στιγμή στην ειδησεογραφία αναφέρονταν για lolipop διάφορες LG ταμπλέτες, ανάμεσά τους όχι η 500. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Δέκα μέρες χωρίς νέο μήνυμα είναι μάλλον ρεκόρ, ε; Όλοι σε αναμονή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Δέκα μέρες χωρίς νέο μήνυμα είναι μάλλον ρεκόρ, ε; Όλοι σε αναμονή; No news, good news :) Δε θα με χάλαγε η lollipop, αλλά το ταμπλετάκι μια χαρά κάνει τη δουλειά του κι έτσι... Ο μόνος λόγος που θα το ήθελα είναι λίγο καλύτερη συμπεριφορά σε ART. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Πάντως το G2 πήρε... Για μέσα Μαΐου πήρε το μάτι μου για το τάμπλετ μας... Προσωπικά παρακολουθώ το λογαριασμό εκείνο στο twitter! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση της μαμάς rom στο gpad γιατί μετά από κάτι κόλπα που μου έκανε πλέον κολλάει και σέρνεται. Μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ με τον ευκολότερο τρόπο με flashtool? ευχαριστώ . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 παιδια αυτο το ταμπλετ υπαρχει ακομα στην αγορα? γιατι μονο στο public to βρισκω me 230.... σε σχεση με κατι αλλα που βλεπω πιστευω πως ακομα ειναι καλη επιλογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 παιδια αυτο το ταμπλετ υπαρχει ακομα στην αγορα? γιατι μονο στο public to βρισκω me 230.... σε σχεση με κατι αλλα που βλεπω πιστευω πως ακομα ειναι καλη επιλογη! Επειδή έχω πάρει διάφορα στα χέρια μου και το έχω ήδη εδώ και ενάμιση χρόνο στην κατοχή μου πιστεύω πως αξίζει με το παραπάνω ακόμα και τώρα.. Ίσως το Samsung 8.4 να είναι επίσης καλή επιλογή αλλά ας μη βγαίνουμε Off topic.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Επειδή έχω πάρει διάφορα στα χέρια μου και το έχω ήδη εδώ και ενάμιση χρόνο στην κατοχή μου πιστεύω πως αξίζει με το παραπάνω ακόμα και τώρα.. Ίσως το Samsung 8.4 να είναι επίσης καλή επιλογή αλλά ας μη βγαίνουμε Off topic.. Συμφωνώ και γώ,το εχω κανα χρόνο περίπου και δεν το εχω μετανιώσει...αξίζει ακόμα κ τώρα.Θα το άλλαζα μόνο για το galaxy tab s 8.4 ,αλλά ξεφεύγει σε τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mscmichael Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλημέρα παιδιά, Μια βοήθεια με το πως κάνουμε wipe cache. Ευχαριστώ Παράθεση RedMi Note 8:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Πουλάω το g pad μου. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atropos28 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Έχω το tablet εδώ και 1,5 χρόνο και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Πριν 3-4 βδομάδες όμως άρχισε να θέλει 12-14 ώρες για πλήρη φόρτιση. Απ' ό,τι διάβασα και σε προηγούμενες σελίδες και άλλος φίλος το συνάντησε αυτό. Είναι δυνατόν να συνέβη από την καθημερινή χρήση; Υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξουν μπαταρία αφού είμαι μέσα στην εγγύηση; (2 χρόνια έχει ε;) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Δοκιμασες να το αφησεις να αδειασει τελειως και να το φορτισεις; Αλλον φορτιστη; Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Τα καλώδια usb της lg βγαίνουν οφ και γίνεται αυτό στο 99% των περιπτώσεων. Δοκίμασε απλά άλλο καλώδιο στον ίδιο φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Εάν το tablet είναι ρουταρισμένο, η εφαρμογή Nova Go γνωρίζεται εάν δουλεύει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts