aderfiaZEITE Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Σου ειπα ..... skroutz it. Θα βρεις μερικα ακομη και σε vga και σε hdmi. Ομως οι τιμες (οπως ξανα σου ειπα) εκει τριγυρω παίζουν. 2 ευρω επανω ή κατω δεν κανουν διαφορα! θελω να είμαι σιγουρος ότι θα είναι συμβατο με το ταμπλετ η αγορα θελω να είναι σιγουρη %. το ερωτημα μου ηταν απλο:εχει αγορασει κανεις από ελληνικο κατάστημα(οποιοδήποτε)slimport hdmi adapter συμβατο με το ταμπλετ?εαν ναι από που και ποιο. μαλλον κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Sorry αλλά δεν το διευκρινησα wifi dongle εννοουσα... βρήκα αυτό http://www.ebay.com/itm/201004045427?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 .το έχει πάρει κάποιος? Θα ήθελα να ρωτήσω πως δουλεύει..Η τηλεόρασή μου δεν έχει wifi .Το βάζω στην hdmi θύρα της tv και συνδέω το ταμπλετ με το wifi δίκτυο που δημιουργεί το στικάκι? Συνδέω άλλα καλώδια ή μονο το στικάκι στην hdmi θύρα και δουλεύει?Τα φώτα σας παίδες! Αν συνδέεται απευθείας για ποιό λόγο έχει μέσα usb και hdmi καλώδιο? Το εχω και δουλευει αψογα και miracast και dlna.το usb ειναι για τροφοδοσια. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Το εχω και δουλευει αψογα και miracast και dlna.το usb ειναι για τροφοδοσια. η αποκριση από το ταμπλετ στην οθωνη της τv είναι αμεση,πες μου τις εντυπώσεις σου εάν μπορεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 η αποκριση από το ταμπλετ στην οθωνη της τv είναι αμεση,πες μου τις εντυπώσεις σου εάν μπορεις. Ναι ειναι αμεση. Το δουλευω εδω και 3 μηνες και δεν εχω το παραμικρο προβλημα. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ναι ειναι αμεση. Το δουλευω εδω και 3 μηνες και δεν εχω το παραμικρο προβλημα. Ναι αλλα έστειλα mail στον πωλητή και μου λέει δε δουλεύει για το ταμπλετ μας !!! Πρέπει να εχει και wifi η tv ;οχι έτσι δεν ειναι ,κάνει δίκτυο με το wifi του σπιτιού ;τι εννοείς και με dlna και με miracast ?τροφοδοσια εννοείς το συνδέουμε με μπρίζα και micro USB ? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mscmichael Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω για παραγγελίες μέσω e-bay, εκτός της τιμής του προϊόντος πληρώνουμε και επιπρόσθετους φόρους [ πχ. εκτελωνισμούς] ? Ευχαριστώ Παράθεση RedMi Note 8:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Όχι αν είναι από ΕΕ ο πωλητής. Εκτός ΕΕ χρειάζεται απλό ταχυδρομείο και παραγγελία νομίζω μέχρι 50€. Για παραπάνω υποτίθεται υπάρχει τελωνείο, αλλά στην Ελλάδα ξέρεις πως λειτουργούν αυτά. Στην τύχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ναι αλλα έστειλα mail στον πωλητή και μου λέει δε δουλεύει για το ταμπλετ μας !!! Πρέπει να εχει και wifi η tv ;οχι έτσι δεν ειναι ,κάνει δίκτυο με το wifi του σπιτιού ;τι εννοείς και με dlna και με miracast ?τροφοδοσια εννοείς το συνδέουμε με μπρίζα και micro USB ? Παιδιά επειδη ξερω οτι ειναι δημοφιλες προιον στο φόρουμ δε μπορει κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα αν κάνει για το ταμπλετ και πως δουλεύει ώστε να το παραγγειλω ; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Παιδιά επειδη ξερω οτι ειναι δημοφιλες προιον στο φόρουμ δε μπορει κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα αν κάνει για το ταμπλετ και πως δουλεύει ώστε να το παραγγειλω ; Καταρχην για τα ερωτηματα σου. 1) το usb χρειαζετε για την τροφοδοσια το βαζεις η σε φορτιστη η στην tv αν εχει usb.2)θα κοιταξεις αυτο που θα παρεις να εχει πρωτοκολο miracast και DLNA.Το πρωτο ειναι για το screenmirroring και το δευτερο για να βλεπεις αρχεια video kai photo στην tv.Aν και το miracast σε καλυπτει πληρως σε ολα.Τωρα για την ερωτηση αν δουλευει σιγουρα σου ειπα οτι το εχω 3 μηνες τωρα και δουλευει αψογα σε συνδιασμο με OTG καλωδιο που εχω συνδεσει πληκτρολογιο και ποντικι ασυρματα πλεον το tablet το εχω αφηση σε μια γωνια αφου τα κανω ολα απο την OTG.Ξεχασα να πω πως πρεπει να κοιταξεις την αναλυση που πρεπει να εχει 1920χ1080.fullhd δηλαδη.πιστευω να σε καλυψα. Δεν εχει τελωνειο. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 (edited) Καταρχην για τα ερωτηματα σου. 1) το usb χρειαζετε για την τροφοδοσια το βαζεις η σε φορτιστη η στην tv αν εχει usb.2)θα κοιταξεις αυτο που θα παρεις να εχει πρωτοκολο miracast και DLNA.Το πρωτο ειναι για το screenmirroring και το δευτερο για να βλεπεις αρχεια video kai photo στην tv.Aν και το miracast σε καλυπτει πληρως σε ολα.Τωρα για την ερωτηση αν δουλευει σιγουρα σου ειπα οτι το εχω 3 μηνες τωρα και δουλευει αψογα σε συνδιασμο με OTG καλωδιο που εχω συνδεσει πληκτρολογιο και ποντικι ασυρματα πλεον το tablet το εχω αφηση σε μια γωνια αφου τα κανω ολα απο την OTG.Ξεχασα να πω πως πρεπει να κοιταξεις την αναλυση που πρεπει να εχει 1920χ1080.fullhd δηλαδη.πιστευω να σε καλυψα. Δεν εχει τελωνειο. Σε ευχαριστώ με κάλυψες πλήρως και αφού μου λες πως έχεις ακριβώς το ίδιο θα το παραγγείλω..απλά μου κάνει εντύπωση ότι ο πωλητής μου είπε πως δε δουλεύει..Το μόνο που βλέπω διαφορετικό είναι αυτό που λέει android 4.2 ... αλλά πιστεύω εννοεί 4.2 και νεότερη έκδοση..μήπως είναι διαφορετικό αυτό από το δικό σου ή είναι ακριβώς το ίδιο..? Edited April 30, 2014 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Σε ευχαριστώ με κάλυψες πλήρως και αφού μου λες πως έχεις ακριβώς το ίδιο θα το παραγγείλω..απλά μου κάνει εντύπωση ότι ο πωλητής μου είπε πως δε δουλεύει..Το μόνο που βλέπω διαφορετικό είναι αυτό που λέει android 4.2 ... αλλά πιστεύω εννοεί 4.2 και νεότερη έκδοση..μήπως είναι διαφορετικό αυτό από το δικό σου ή είναι ακριβώς το ίδιο..? Αν θες δωσε μου το link του ebay να δω και εγω ποιο ακριβως ειναι πριν το παρεις. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Αν θες δωσε μου το link του ebay να δω και εγω ποιο ακριβως ειναι πριν το παρεις. http://www.ebay.com/itm/201004045427?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 αυτό είναι Από ότι φαίνεται υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα αλλά λέει ο ίδιος λέει δε δουλεύει..περίεργο.Αν έχεις το ίδιο και δουλεύει όλα καλά ,αν όχι δώσε μου αν θέλεις το λινκ.. :) Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 http://www.ebay.com/itm/201004045427?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 αυτό είναι Από ότι φαίνεται υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα αλλά λέει ο ίδιος λέει δε δουλεύει..περίεργο.Αν έχεις το ίδιο και δουλεύει όλα καλά ,αν όχι δώσε μου αν θέλεις το λινκ.. :) http://www.ebay.com/itm/iPush-Trendy-WiFi-Display-Dongle-Wireless-Miracast-Receiver-For-Smartphone-T7-TR-/141260133765?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item20e3c29585 Εγω αυτο εχω. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 καλησπερα παιδια να ρωτησω μετα απο το καινουργιο Update η μπαταρια πως παει? γιατι τοοοσα που εχω ακουσει εχω τρομαξει και με απομακρινει απο το να το αγορασω,οπου ειμαι μεταξυ αυτου του note8,tab3 kai pro 8,4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 καλησπερα παιδια να ρωτησω μετα απο το καινουργιο Update η μπαταρια πως παει? γιατι τοοοσα που εχω ακουσει εχω τρομαξει και με απομακρινει απο το να το αγορασω,οπου ειμαι μεταξυ αυτου του note8,tab3 kai pro 8,4 Του tab3 ειναι χαλια η αυτονομια γιατι το εχω και ξερω. Μεγαλη η διαφορα προς το καλυτερο του g pad και στα υπολοιπα σημεια βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 ευχαριστω παιδια,τελικα για ποσες ωρες μιλαμε πλεον με οθονη ανοιχτη (Browsing,youtube,email λιγο απο ολα με μετρο) και ποσο η διαρκεια μπαταριας στην αναμονη σας βγαζει πλεον? . Μετα απο αυτο που λες φιλε μου μαλλον μεταξυ αυτου και του note8 ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) http://www.ebay.com/itm/iPush-Trendy-WiFi-Display-Dongle-Wireless-Miracast-Receiver-For-Smartphone-T7-TR-/141260133765?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item20e3c29585 Εγω αυτο εχω. Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σου,αφου μου λες οτι δουλεύει άψογα θα πάρω αυτο ,απλά αυτός δε φαίνεται να στέλνει Ελλάδα .. Edited May 1, 2014 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σου,αφου μου λες οτι δουλεύει άψογα θα πάρω αυτο ,απλά αυτός δε φαίνεται να στέλνει Ελλάδα .. φυσικα και στελνει ελλαδα και εχει και free shipping Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 μπαταρια τελικα παιδια μετα το update ποσες ωρες βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 μπαταρια τελικα παιδια μετα το update ποσες ωρες βγαζει? Με τη χρήση που λες σε μένα 7 ώρες. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 7 ωρες φιλε με με τη φωτεινοτητα στο ποσο? και κατι ακομα τελευταιο ,ζεστενεται σε κανεναν πολυ το μηχανημα? γιατι ενα που ειχα δει στο public πισω ηταν παρα πολυ ζεστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 φυσικα και στελνει ελλαδα και εχει και free shipping ποσες ημερες εκανε να ερθει? αυτό και τελος,αρκετα σε ζαλισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 7 ωρες φιλε με με τη φωτεινοτητα στο ποσο? και κατι ακομα τελευταιο ,ζεστενεται σε κανεναν πολυ το μηχανημα? γιατι ενα που ειχα δει στο public πισω ηταν παρα πολυ ζεστο Αυτό που ήταν ζεστό μπορεί να φόρτιζε... Γενικά δεν θα δεις μεγάλες αυξήσεις θερμοκρασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 ποσες ημερες εκανε να ερθει? αυτό και τελος,αρκετα σε ζαλισα. 20 μερες περιπου. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 εχει βελτιωθει κατα 15% Σε μενα η βελτιωση ηταν πιο εντυπωσιακη, αλλα και πάλι κατι 7ωρα-8ωρα που βλεπω σε αλλους δεν τα φτανω. Με ιδανικη χρηση φτανω 6ωρακι, συνηθως κινουμαι στις 5μισι. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts