Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά. Έβαλα και εγώ την 4.4.2 και είμαι ευχαριστημένος. Μια απορία αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σχετικά με το θέμα που έχει η 4.4.2 όπου δεν μπορείς να γράψεις στην sd. Για να λυθεί το πρόβλημα γνωρίζω ότι εγκαθιστούμε το SD Fix αλλά εγώ δεν έχω κάνει στην συσκευή root. Υπάρχει κάποια άλλη λύση;

Γράφεις στην εξωτερική κάρτα χωρίς root, με τον stock file manager (αυτόν που ήρθε με τη συσκευή). Ίσως και με άλλους, δεν το γνωρίζω.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχει αγορασει κανεις slimport adapter από την ελλαδα?

μονο στο e-shop εχω δει ένα με 29 ευρω,υπαρχει κατι άλλο.

ανοητη ερωτηση εκανα παλι?συγνωμη.

εχει αγορασει κανεις slimport adapter από την ελλαδα?

μονο στο e-shop εχω δει ένα με 29 ευρω,υπαρχει κατι άλλο.

Για ψάξε το στον τσιγκουνη. Νομιζω ομως οτι εκει τριγύρω ειναι οι τιμές τους.

EDIT: Γιατι ζητας συγνωμη? Καθόλου χαζή δεν ειναι η ερώτησή σου. Σε σχεση με καποια πραγματα που εχουν ερωτηθει εδώ (και επανειλημμένα μαλιστα ), η δικια σου μπορει να αποτελέσει και θεμα φιλοσοφικης συζήτησης στο Αριστοτέλειο! :)

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μην αγχώνεσαι αν δεν πάρεις αμέσως απάντηση, είπαμε ότι είμαστε γρήγοροι αλλά δεν είναι και chat :-).

Πάντως σε δικτυακά μαγαζιά ή eBay βρίσκεις καλύτερες τιμές...

Μην αγχώνεσαι αν δεν πάρεις αμέσως απάντηση, είπαμε ότι είμαστε γρήγοροι αλλά δεν είναι και chat :-).

Πάντως σε δικτυακά μαγαζιά ή eBay βρίσκεις καλύτερες τιμές...

Εχεις δικιο.

Εχω βρει καποια σε δικτυακα μαγαζια αλλα δεν ξερω εαν ειναι συμβατα.

Δεν θελω να μπω στην διαδικασια να αγορασω απο το εξωτερικο,εαν καποιος εχει αγορασει απο ελλαδα θα μπορουσε να με βοηθησει.

Εχεις δικιο.

Δεν θελω να μπω στην διαδικασια να αγορασω απο το εξωτερικο,εαν καποιος εχει αγορασει απο ελλαδα θα μπορουσε να με βοηθησει.

Μπορεί να βάλει κάποιος κάποιο λινκ απο ebay που εχει παρει slimport και δουλεύει δοκιμασμένα;

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Μπορεί να βάλει κάποιος κάποιο λινκ απο ebay που εχει παρει slimport και δουλεύει δοκιμασμένα;

http://www.ebay.com/itm/Slimport-MyDP-to-HDMI-HDTV-Adapter-Cable-For-LG-G2-Optimus-Google-Nexus-4-E960-/350956004235?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Γράφεις στην εξωτερική κάρτα χωρίς root, με τον stock file manager (αυτόν που ήρθε με τη συσκευή). Ίσως και με άλλους, δεν το γνωρίζω.

Ναι έχεις δίκιο ο stock file manager γράφει κανονικότατα. Εγώ προσπαθούσα με τον solid explorer.

Ευχαριστώ πολύ

και πως κανεις multi window;

Ρουτάρεις συσκευή. Βάζεις Xposed Framework από εδώ:

http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer

Από το παραπάνω λινκ κατεβάζεις το apk το οποίο μπορείς να το εγκαταστήσεις, αφού επιτρέψεις την εγκατάσταση προγραμμάτων από άγνωστες πηγές (σε πάει εκεί αυτόματα μόλις δοκιμάσεις να τρέξεις το apk)

Ανοίγεις το Xposed και κάνεις install/update για να ενεργοποιήσεις το framework. Reboot. Ανοίγεις πάλι το Xposed και πας στο download όπου κατεβάζεις το XMultiWindow. Ακολουθείς τις οδηγίες (πατάς εκεί που λέει instructions). Βοηθητικά αναφέρω ότι πρέπει να δηλώσεις στα settings του XMultiwindow τις εφαρμογές που θέλεις να έχεις στη λίστα επιλογής για multiwindow και να κάνεις reboot. Τέλος η μπάρα επιλογής εφαρμογών (που θα γίνουν multiwindow) ανοίγει με slide από την τέρμα αριστερή άκρη της οθόνης προς τα δεξιά και αφού ανοίξεις τις εφαρμογές που θέλεις, η μπάρα κλείνει πατώντας το σχετικό notification.

Καλημέρα παιδιά. Έβαλα και εγώ την 4.4.2 και είμαι ευχαριστημένος. Μια απορία αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σχετικά με το θέμα που έχει η 4.4.2 όπου δεν μπορείς να γράψεις στην sd. Για να λυθεί το πρόβλημα γνωρίζω ότι εγκαθιστούμε το SD Fix αλλά εγώ δεν έχω κάνει στην συσκευή root. Υπάρχει κάποια άλλη λύση;

Προσωπικά χρησιμοποιώ τον File Manager (Explorer) της Rythm software με ενεργοποιημένο το root της εφαρμογής. Έτσι ξεκλειδώνει και η SD. Αν φοβάσαι να μην χαλάσεις αρχεία συστήματος, μπορείς να αφήσεις, τα αρχεία αυτά κλειδωμένα (σε read only mode - υπάρχει σχετική επιλογή).

Θεωρώ απαράδεκτο να μην μπορείς να γράψεις στην SD παρά μόνο με τον μαμίσιο explorer. Αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι ότι δεν μπορεί να δει στο οικιακό μου δίκτυο και άρα δεν μπορώ να βλέπω τα αρχεία μου στο PC. Σε κάθε περίπτωση δικαίωμα μου είναι να χρησιμοποιώ όποιο file manager θέλω.

Συνεπώς ROOT σύντροφοι. Για να παίξει και το xposed και το titanium, να μπορέσουμε να ξεφορτωθούμε κι όλες τις εφαρμογές που μας υποχρεώνουν να έχουμε και να έχουμε και full screen σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές και όχι μόνο στις stock. Αγόρασα android για να έχω πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές, όχι σε κάποιες από τις εφαρμογές και όχι με κουτσουρεμένη λειτουργικότητα.

Edited by avlass

Καλησπερα..νεος κατοχος της ταμπλετας και ευτυχης....

Μια ερωτηση μονο...κατεβαζω Συνεχως σειρες κλπ με easybytez...στον υπολογιστη χρησιμοποιω το internet download manager..idm. υπσρχει κατι αντιστοιχο γισ το tablet;;;να κατεβαζω premium ,χωρις να βαζω καθε φορα τους premium κωδικους μου;;;Χ extract to rar για να βλεπω κιολας θα γινεται;;;

Sorry αλλά δεν το διευκρινησα wifi dongle εννοουσα... βρήκα αυτό http://www.ebay.com/itm/201004045427?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 .το έχει πάρει κάποιος? Θα ήθελα να ρωτήσω πως δουλεύει..Η τηλεόρασή μου δεν έχει wifi .Το βάζω στην hdmi θύρα της tv και συνδέω το ταμπλετ με το wifi δίκτυο που δημιουργεί το στικάκι? Συνδέω άλλα καλώδια ή μονο το στικάκι στην hdmi θύρα και δουλεύει?Τα φώτα σας παίδες! Αν συνδέεται απευθείας για ποιό λόγο έχει μέσα usb και hdmi καλώδιο?

Edited by dchris79

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Εχεις δικιο.

Σου ειπα ..... skroutz it.

Θα βρεις μερικα ακομη και σε vga και σε hdmi. Ομως οι τιμες (οπως ξανα σου ειπα) εκει τριγυρω παίζουν. 2 ευρω επανω ή κατω δεν κανουν διαφορα!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σου ειπα ..... skroutz it.

Θα βρεις μερικα ακομη και σε vga και σε hdmi. Ομως οι τιμες (οπως ξανα σου ειπα) εκει τριγυρω παίζουν. 2 ευρω επανω ή κατω δεν κανουν διαφορα!

θελω να είμαι σιγουρος ότι θα είναι συμβατο με το ταμπλετ η αγορα θελω να είναι σιγουρη %.

το ερωτημα μου ηταν απλο:εχει αγορασει κανεις από ελληνικο κατάστημα(οποιοδήποτε)slimport hdmi adapter συμβατο με το ταμπλετ?εαν ναι από που και ποιο.

μαλλον κανεις.

Sorry αλλά δεν το διευκρινησα wifi dongle εννοουσα... βρήκα αυτό http://www.ebay.com/itm/201004045427?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 .το έχει πάρει κάποιος? Θα ήθελα να ρωτήσω πως δουλεύει..Η τηλεόρασή μου δεν έχει wifi .Το βάζω στην hdmi θύρα της tv και συνδέω το ταμπλετ με το wifi δίκτυο που δημιουργεί το στικάκι? Συνδέω άλλα καλώδια ή μονο το στικάκι στην hdmi θύρα και δουλεύει?Τα φώτα σας παίδες! Αν συνδέεται απευθείας για ποιό λόγο έχει μέσα usb και hdmi καλώδιο?

Το εχω και δουλευει αψογα και miracast και dlna.το usb ειναι για τροφοδοσια.

:cool:

Το εχω και δουλευει αψογα και miracast και dlna.το usb ειναι για τροφοδοσια.

η αποκριση από το ταμπλετ στην οθωνη της τv είναι αμεση,πες μου τις εντυπώσεις σου εάν μπορεις.

η αποκριση από το ταμπλετ στην οθωνη της τv είναι αμεση,πες μου τις εντυπώσεις σου εάν μπορεις.

Ναι ειναι αμεση. Το δουλευω εδω και 3 μηνες και δεν εχω το παραμικρο προβλημα.

Ναι ειναι αμεση. Το δουλευω εδω και 3 μηνες και δεν εχω το παραμικρο προβλημα.

Ναι αλλα έστειλα mail στον πωλητή και μου λέει δε δουλεύει για το ταμπλετ μας !!! Πρέπει να εχει και wifi η tv ;οχι έτσι δεν ειναι ,κάνει δίκτυο με το wifi του σπιτιού ;τι εννοείς και με dlna και με miracast ?τροφοδοσια εννοείς το συνδέουμε με μπρίζα και micro USB ?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Θα ήθελα να ρωτήσω για παραγγελίες μέσω e-bay, εκτός της τιμής του προϊόντος πληρώνουμε και επιπρόσθετους φόρους [ πχ. εκτελωνισμούς] ?

Ευχαριστώ

RedMi Note 8:music:

Όχι αν είναι από ΕΕ ο πωλητής.

Εκτός ΕΕ χρειάζεται απλό ταχυδρομείο και παραγγελία νομίζω μέχρι 50€. Για παραπάνω υποτίθεται υπάρχει τελωνείο, αλλά στην Ελλάδα ξέρεις πως λειτουργούν αυτά. Στην τύχη

Ναι αλλα έστειλα mail στον πωλητή και μου λέει δε δουλεύει για το ταμπλετ μας !!! Πρέπει να εχει και wifi η tv ;οχι έτσι δεν ειναι ,κάνει δίκτυο με το wifi του σπιτιού ;τι εννοείς και με dlna και με miracast ?τροφοδοσια εννοείς το συνδέουμε με μπρίζα και micro USB ?

Παιδιά επειδη ξερω οτι ειναι δημοφιλες προιον στο φόρουμ δε μπορει κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα αν κάνει για το ταμπλετ και πως δουλεύει ώστε να το παραγγειλω ;

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Παιδιά επειδη ξερω οτι ειναι δημοφιλες προιον στο φόρουμ δε μπορει κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα αν κάνει για το ταμπλετ και πως δουλεύει ώστε να το παραγγειλω ;

Καταρχην για τα ερωτηματα σου. 1) το usb χρειαζετε για την τροφοδοσια το βαζεις η σε φορτιστη η στην tv αν εχει usb.2)θα κοιταξεις αυτο που θα παρεις να εχει πρωτοκολο miracast και DLNA.Το πρωτο ειναι για το screenmirroring και το δευτερο για να βλεπεις αρχεια

video kai photo στην tv.Aν και το miracast σε καλυπτει πληρως σε ολα.Τωρα για την ερωτηση αν δουλευει σιγουρα σου ειπα οτι το εχω 3 μηνες τωρα και δουλευει αψογα σε συνδιασμο με OTG καλωδιο που εχω συνδεσει πληκτρολογιο και ποντικι ασυρματα πλεον το tablet το εχω αφηση σε μια γωνια αφου τα κανω ολα απο την OTG.Ξεχασα να πω πως πρεπει να κοιταξεις την αναλυση που πρεπει να εχει 1920χ1080.fullhd δηλαδη.πιστευω να σε καλυψα.

Δεν εχει τελωνειο.

Καταρχην για τα ερωτηματα σου. 1) το usb χρειαζετε για την τροφοδοσια το βαζεις η σε φορτιστη η στην tv αν εχει usb.2)θα κοιταξεις αυτο που θα παρεις να εχει πρωτοκολο miracast και DLNA.Το πρωτο ειναι για το screenmirroring και το δευτερο για να βλεπεις αρχεια

video kai photo στην tv.Aν και το miracast σε καλυπτει πληρως σε ολα.Τωρα για την ερωτηση αν δουλευει σιγουρα σου ειπα οτι το εχω 3 μηνες τωρα και δουλευει αψογα σε συνδιασμο με OTG καλωδιο που εχω συνδεσει πληκτρολογιο και ποντικι ασυρματα πλεον το tablet το εχω αφηση σε μια γωνια αφου τα κανω ολα απο την OTG.Ξεχασα να πω πως πρεπει να κοιταξεις την αναλυση που πρεπει να εχει 1920χ1080.fullhd δηλαδη.πιστευω να σε καλυψα.

Δεν εχει τελωνειο.

Σε ευχαριστώ με κάλυψες πλήρως και αφού μου λες πως έχεις ακριβώς το ίδιο θα το παραγγείλω..απλά μου κάνει εντύπωση ότι ο πωλητής μου είπε πως δε δουλεύει..Το μόνο που βλέπω διαφορετικό είναι αυτό που λέει android 4.2 ... αλλά πιστεύω εννοεί 4.2 και νεότερη έκδοση..μήπως είναι διαφορετικό αυτό από το δικό σου ή είναι ακριβώς το ίδιο..?

Edited by dchris79

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Σε ευχαριστώ με κάλυψες πλήρως και αφού μου λες πως έχεις ακριβώς το ίδιο θα το παραγγείλω..απλά μου κάνει εντύπωση ότι ο πωλητής μου είπε πως δε δουλεύει..Το μόνο που βλέπω διαφορετικό είναι αυτό που λέει android 4.2 ... αλλά πιστεύω εννοεί 4.2 και νεότερη έκδοση..μήπως είναι διαφορετικό αυτό από το δικό σου ή είναι ακριβώς το ίδιο..?

Αν θες δωσε μου το link του ebay να δω και εγω ποιο ακριβως ειναι πριν το παρεις.

Αν θες δωσε μου το link του ebay να δω και εγω ποιο ακριβως ειναι πριν το παρεις.

http://www.ebay.com/itm/201004045427?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 αυτό είναι

Από ότι φαίνεται υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα αλλά λέει ο ίδιος λέει δε δουλεύει..περίεργο.Αν έχεις το ίδιο και δουλεύει όλα καλά ,αν όχι δώσε μου αν θέλεις το λινκ.. :)

s7 edge 935F

LG Gpad V500

http://www.ebay.com/itm/201004045427?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 αυτό είναι

Από ότι φαίνεται υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα αλλά λέει ο ίδιος λέει δε δουλεύει..περίεργο.Αν έχεις το ίδιο και δουλεύει όλα καλά ,αν όχι δώσε μου αν θέλεις το λινκ.. :)

http://www.ebay.com/itm/iPush-Trendy-WiFi-Display-Dongle-Wireless-Miracast-Receiver-For-Smartphone-T7-TR-/141260133765?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item20e3c29585

Εγω αυτο εχω.