Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους/όλες.

Πήγα χθες και το είδα από κοντά στον Γερμανό και έπαθα πλάκα, δεν περίμενα τόσο ωραία συσκευή. Βεβαια δεν ειχε μπαταρια να το περιεργαστω λιγάκι γιατί μου το έδειξαν καινούργιο απο κουτί. Και εδώ έχει άτοκες δόσεις (279e) μέσω κάρτας.

Με προβληματίζει βέβαια το γεγονός ότι διαβάζω για πολλά προβλήματα οθόνης ακόμα και σε ολοκαίνουργια κομμάτια και σκέφτομαι μπας και περιμενω λίγο ακόμα...

Δύο απορίες:

1. Mε τη νέα έκδοση 4.4.2 έχει το Android Market εγκατεστημένο, διότι σε παλιότερα posts διαβαζα για ειδικες εκδόσεις μονο για USA κτλ;

2. Γνωρίζετε αν εϊναι συμβατή η συσκευή με τα telepods της hasbro για το παιχνίδι Angry Birds Star Wars II ?

hxxp://www.hasbro.com/starwars/en_US/angry-birds-telepods.cfm

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτη η θηκη

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00HIFZZCS/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers

Βγαινει στα 21 ευρω με τα μεταφορικα. Εχει πολυ καλα σχολια και δουλευει το καπακι για το ανοιξε κλεισε του Tablet. Οσοι εχετε την voia αυτη σας φαινεται πιο ογκωδης? Ευχαριστω.

εχει κανεις αυτη την θηκη? VSTN®LG G Pad 8.3 Bluetooth Keyboard Portfolio Case ?

εχει κανεις αυτη την θηκη? VSTN®LG G Pad 8.3 Bluetooth Keyboard Portfolio Case ?

Την είχα παραγγείλει από amazon αλλά δεν έμεινα ευχαριστημενος και την έστειλα πίσω! Μιλάω για την συγκεκριμένη θήκη που έχει και το Bluetooth keyboard μαζι.

Πήρα την απλή θήκη από την συγκεκριμένη εταιρεία, τύπου βιβλίου και για bluetooth keyboard πήρα το Anker ultra slim wireless mini keyboard και είμαι πολύ ευχαριστημενος.

Και για φόρτιση όλων των συσκευών μαζί από μια μπριζα πήρα την συσκευή Anker 40W 5V / 8A 5 usb port. Με τεχνολογία IQ που κάθε θύρα usb καταλαβαίνει αυτόματα ποσα Amber χρειάζεται η συσκευή που θα φορτισουμε πχ κινητό, tablet και δίνει τα ανάλογα Amber.

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00EJA28ES/ref=mp_s_a_1_2?qid=1397195684&sr=8-2&pi=AC_SX110_SY165

Επίσης πολύ ευχαριστημενος από το παραπάνω προϊόν.

Edited by giorgosgeo4

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Κανουν και οι 2 και για τα 2 αλλα καλυτερα να μη χρησιμοποιεις του ταμπλετ στο g2 γιατι η μπαταρια θα φορτιζει πιο γρηγορα και μπορει να παθει τιποτα.Ενω ο φορτιστης του g2 απλα θα φορτιζει πιο αργα το ταμπλετ(που μπορει να ειναι καλυτερο και για την μπαταρια).

Όπως είπε και κάποιος άλλος, οι φορτιστές είναι πανομοιότυποι.

παιδια εχω κανει ενα backup αρχειων αποθηκευμενο στην sd. Αν το διαγραψω θα χαθουν και τα αρχεια που εχουν γινει backup ή απλα θα σβηστει το backup;

Έκανα την αναβάθμιση χωρίς wipe με το πρόγραμμα της LG. Ήμουνα με root και custom recovery. Για να γίνει η αναβάθμιση επανέφερα την stock recovery (χάρη στο Flashify). Έχασε το root μετά την αναβάθμιση αλλά το έκανα ξανά root με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2703825 . Έβαλα και custom recovery TWRP 2.7.0.0.

Αυτά που έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα είναι: Έχει βελτιωθεί ο ήχος. Η φωτεινότητα είναι στα ίδια. Η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα (7 ώρες). Στην sd οι file managers δεν είχαν πρόβλημα να γράψουν. To Polaris όμως δεν έγραφε στην sd. Το πρόβλημα διορθώθηκε με τo SDFix από το google play. Ορισμένα εικονίδια εφαρμογών της LG δεν εμφανίζονται στον Apex Launcher (εμφανίζεται ένα γενικό android εικονίδιο). Το xposed framework και το gravitybox δεν έχουν πρόβλημα.

Μετά από 6-7 φορτίσεις με kitkat φαίνεται να χει στρώσει η μπαταρία η οποία πλέον δεν χάνει καθόλου στην αναμονή όπως και στην 4.2.2!

Είχα και εγώ αυτή την εντύπωση αλλά τελικά είχε να κάνει με το wifi, synchronization και push από τα διάφορα applications που χρησιμοποιούμε. Από τη τότε που ξεκίνησα να κλείνω wifi και sync όταν το άφηνα, παίρνω γραφίματα σαν αυτό που postαρες.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον out of the box email client:

Έχω συνδέσει το email της δουλειάς μου (με imap) αλλά κάτι δεν πάει καλά με το encoding και μου βγάζει τα ελληνικά χάλια.

Είναι γνωστό πρόβλημα αυτό;

Προς το παρόν χρησιμοποιώ το K9.

Εβαλα 4.4 και ειχα προβλημα με την sd εκανα hard reset και ολα αψογα. Το ταμπλετακι παει σφαιρα!

Πως κανεις hard reset?οι εφαρμογες που εχω εγκαταστησει θα χαθουν?

Την έχω, αλλά δεν την χρησιμοποιώ πιά, γιατί και τον όγκο της ταμπλέτας αυξάνει υπερβολικά, αλλά και στην πράξη διαπίστωσα πως το εξωτερικό πληκτρολόγιο δεν βολεύει για χρήση εκτός γραφείου.

Από την άλλη, αν κάποιος κάνει πραγματική χρήση του πληκτρολογίου, τότε είναι μια καλή επιλογή κατά την γνώμη μου.

Την έχω, αλλά δεν την χρησιμοποιώ πιά, γιατί και τον όγκο της ταμπλέτας αυξάνει υπερβολικά, αλλά και στην πράξη διαπίστωσα πως το εξωτερικό πληκτρολόγιο δεν βολεύει για χρήση εκτός γραφείου.

Από την άλλη, αν κάποιος κάνει πραγματική χρήση του πληκτρολογίου, τότε είναι μια καλή επιλογή κατά την γνώμη μου.

Καλησπέρα,

Αγόρασα ένα πληκτρολόγιο bluetooth χθές το οποίο βρήκα ελκυστικό αλλά και εργονομικό αν και κινεζίλα και no name, έκανα σύζευξη δήλωσα Ελληνική και Αγγλική, στην συνέχεια βλέπω και το χαρακτηριστικό ΕΝ ή EL στο επάνω μέρος της οθόνης δίπλα στο εικονίδιο του wi-fi αλλά δυστυχώς δεν γράφει με τίποτα Ελληνικά παρα μόνο αγγλικά!Θέλω να πάρω και μία κάρτα microsd σκέφτομαι στα 32GB μπορεί κάποιος να μου πει τη διαφορά απο class 4 σε class 10 τι σημαίνει?

Edited by bernard

δεν πιανω καλο σημα απο το ρουτερ μου και δεν πιανω καθολου το ελευθερο hotspot δικτυο της πολης μου(στο κινητο εχω καλο σημα),υπαρχει τροπος να αυξησω το wifi του ταμπλετ.

Καλησπέρα,

Αγόρασα ένα πληκτρολόγιο bluetooth χθές το οποίο βρήκα ελκυστικό αλλά και εργονομικό αν και κινεζίλα και no name, έκανα σύζευξη δήλωσα Ελληνική και Αγγλική, στην συνέχεια βλέπω και το χαρακτηριστικό ΕΝ ή EL στο επάνω μέρος της οθόνης δίπλα στο εικονίδιο του wi-fi αλλά δυστυχώς δεν γράφει με τίποτα Ελληνικά παρα μόνο αγγλικά!Θέλω να πάρω και μία κάρτα microsd σκέφτομαι στα 32GB μπορεί κάποιος να μου πει τη διαφορά απο class 4 σε class 10 τι σημαίνει?

Η 10 class είναι πιο γρήγορη.. Μπορείς να δεις και εδώ https://www.sdcard.org/developers/overview/speed_class/

μόλις γύρισα απ'το media markt. τελικά διαπίστωσε και ο τεχνικός ότι είχε αποχρωματισμό στην πάνω δεξιά πλευρά η οθόνη και αντικαταστάθηκε. και είχα φάει ένα άγχος!

άντε ξανά στήσιμο από την αρχή...

Η 10 class είναι πιο γρήγορη.. Μπορείς να δεις και εδώ https://www.sdcard.org/developers/overview/speed_class/

Ευχαριστώ πολυ φιλε μου.Πολυ σαφες το link.Αλλά για το keyboard δεν βγαζω άκρη.οτι και να δοκίμασα δεν ακούει ελληνικά.

Πως κανεις hard reset?οι εφαρμογες που εχω εγκαταστησει θα χαθουν?

Hard reset κάνεις με τα κουμπιά power & volume.

http://www.lg-phones.org/lg-g-pad-8-3-factory-reset-download-recovery-mode.html

Λέγεται hard γιατί γίνεται μέσω του hardware της συσκευής, των κουμπιών δηλαδή.

Υπάρχει και το soft reset που γίνεται μέσω του software της συσκευής "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων".

Την ίδια δουλειά κάνουν και τα δύο. Καλό είναι να προτιμάται το soft, αλλά δεν είναι πάντα προσβάσιμο, για αυτόν τον λόγο υπάρχει και το hard. Αυτό που γίνεται στην ουσία είναι ένα βραχυκύκλωμα της εσωτερικής SD με αποτέλεσμα να σβήνουν τα πάντα (αυτό είναι και το ζητούμενο άλλωστε) και να περνιέται από την αρχή η ROM από την λειτουργία recovery της συσκευής.

Λέγεται "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" γιατί η συσκευή επανέρχεται όπως βγήκε από το εργοστάσιο, όπως όταν το έβγαλες πρώτη φορά από το κουτί του, εκτός και αν έχεις περάσει άλλη ROM μέσα, άλλη έκδοση λειτουργικού δηλαδή. Όπως τώρα που από 4.2 πήγες σε 4.4.

Εννοείται ότι θα χάσεις τα πάντα από το tablet, δεν σβήνουν μόνο τα δεδομένα της εξωτερικής SD (δεν είναι εσωτερικό κομμάτι του συστήματος) και ότι έχεις περάσει σε cloud εφαρμογές.

Τελικά έχω καταλάβει ότι η 4.4.2 έχει περισσότερα μειονέκτημα παρά πλεονεκτήματα άρα προς το παρόν μένω με 4.2.2

Τελικά έχω καταλάβει ότι η 4.4.2 έχει περισσότερα μειονέκτημα παρά πλεονεκτήματα άρα προς το παρόν μένω με 4.2.2

Σωστος......:cool:

:cool:

Σιγα βρε παιδια, που τα δατε τα προβληματα? 2-3 πραγματακια ειναι μονο που εχουν τροπο λυσης.. εχει μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα η ρομ που δεν νομιζω οτι αξιζει να γυρισει κανεις πισω...

Τωρα στην κιτκατ δεν βρισκω το κουμπι gps που ειχε το φασολι. Αντ'αυτού βλεπω το τοποθεσιες που με μπλεκει λιγο με επιλογες της google. Τι παιζει? Εξυπηρετουσε το σκετο κουμπι gps. Δεν μπορουμε να το ξαναεχουμε?

Δεν είχα παρατήσει ότι έλειπε καθώς δεν χρησιμοποιούσα ιδιαίτερα το GPS, αλλά βόλευε που υπήρχε. Τώρα τι ισχύει; Απο που γίνεται η ενεργοποίση για να χρησιμοποιήσουμε κάποιο πλοηγό;

Hard reset κάνεις με τα κουμπιά power & volume.

http://www.lg-phones.org/lg-g-pad-8-3-factory-reset-download-recovery-mode.html

Λέγεται hard γιατί γίνεται μέσω του hardware της συσκευής, των κουμπιών δηλαδή.

Υπάρχει και το soft reset που γίνεται μέσω του software της συσκευής "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων".

Την ίδια δουλειά κάνουν και τα δύο. Καλό είναι να προτιμάται το soft, αλλά δεν είναι πάντα προσβάσιμο, για αυτόν τον λόγο υπάρχει και το hard. Αυτό που γίνεται στην ουσία είναι ένα βραχυκύκλωμα της εσωτερικής SD με αποτέλεσμα να σβήνουν τα πάντα (αυτό είναι και το ζητούμενο άλλωστε) και να περνιέται από την αρχή η ROM από την λειτουργία recovery της συσκευής.

Λέγεται "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" γιατί η συσκευή επανέρχεται όπως βγήκε από το εργοστάσιο, όπως όταν το έβγαλες πρώτη φορά από το κουτί του, εκτός και αν έχεις περάσει άλλη ROM μέσα, άλλη έκδοση λειτουργικού δηλαδή. Όπως τώρα που από 4.2 πήγες σε 4.4.

Εννοείται ότι θα χάσεις τα πάντα από το tablet, δεν σβήνουν μόνο τα δεδομένα της εξωτερικής SD (δεν είναι εσωτερικό κομμάτι του συστήματος) και ότι έχεις περάσει σε cloud εφαρμογές.

Το ταμπλετ το αγορασα πριν 8 ημερες,ειχε την 4.2.2 και μου ηρθε αναβαθμιση για την 4.4.2 την οποια εγκατεστησα.

Διαβασα εδω στην παρεα οτι χρειαζεται στην συνεχεια hard reset,ισχυει?η δεν καταλαβα καλα.

Δεν με απασχολει τοσο διαγραφη εφαρμογων,μονο 2 παιχνιδια εχω εγκαταστησει.

Ειναι καλο στο ταμπλετ να κανουμε hard reset η να το αποφευγουμε.

Τo "location" ενεργοποιεί το GPS όπως έκανε και η προηγούμενη επιλογή. Η διαφορά φαίνεται πως είναι ότι ο χαφιές της Google επιμένει να ρωτάει αν θέλεις να δίνεις στην Google στοιχεία σε σχέση με το που βρίσκεσαι. Πρέπει να υπάρχει τρόπος να πείς οριστικό όχι σ' αυτό διαφορετικά η Google είναι για πολλές κλωτσιές...

Το γεγονός ότι το LG Pad μπορεί να "φορέσει" την 4.4.2 είναι ένα ακόμα added value της συσκευής, αν βρώ χρόνο θα επανέλθω, αλλά διαβάζω πολλές υπερβολές σε σχέση με αυτή την έκδοαη, δεν είναι ούτε κοσμογονική αλλαγή σε σχέση με την jelly bean, αλλά ούτε και πισωγύρισμα. Εξαρτάται πάντα από το πως χρησιμοποιεί ο καθένας την συσκευή του, κατά την άποψή μου βελτιώνει οριακά αλλά εμφανώς μία ούτως ή άλλως εξαιρετική ταμπλέτα.

Το ταμπλετ το αγορασα πριν 8 ημερες,ειχε την 4.2.2 και μου ηρθε αναβαθμιση για την 4.4.2 την οποια εγκατεστησα.

Διαβασα εδω στην παρεα οτι χρειαζεται στην συνεχεια hard reset,ισχυει?η δεν καταλαβα καλα.

Δεν με απασχολει τοσο διαγραφη εφαρμογων,μονο 2 παιχνιδια εχω εγκαταστησει.

Ειναι καλο στο ταμπλετ να κανουμε hard reset η να το αποφευγουμε.

Παντα μετα απο τετοια αναβαθμιση χρειαζεται η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων(hard reset) για να γινει η εγκατασταση καθαρη(clean install). Γιατι αν δεν το κανεις μπορει να εχεις πολλα force close(κλεισιματα εφαρμογων) επειδη ειχαν εγκατασταθει στη προηγουμενη rom. Μπορει και να μη συμβει τιποτα απ ολα αυτα αλλα καλο ειναι να γινεται η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.:D