gerstavros2 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) λεβεντη μου το να γινεσαι ξερολας και ειρωνας το μονο που καταφερνεις ειναι να κανεις εχθρους. :X[...]Έχω απόλυτο δίκιο σ όσα είπα. Και να μάθεις πως η ημιμάθεια είναι χειρότερη απ την αμάθεια. Κι οτι το να πιστεύεις τι γραφουν στα χαρακτηριστικά οι κινέζοι είναι χειρότερο κι απ το να πιστευεις τις υποσχέσεις πολιτικών. Η συσκευή σου, που έχω πιάσει αρκετές τετοιες, δεν έχει GPU, και δεν μπορεί να παίξει την πλειοψηφία των απαιτητικών παιχνιδιών λόγω αδύναμου επεξεργαστή. Και εννοείται πως έχει Android 2.3, κι απλά έχουν αλλάξει τον αριθμό στη ρομ, αν είχες στοιχειώδεις γνωσεις θα το καταλάβαινες. Με κινητο 50€ δεν προκειται να παιξεις τίποτα παραπάνω από παιχνιδια τυπου angry birds Edited October 14, 2013 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kadioyla Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 ξερεις για να μην υπαρχουν ημιμαθεις , πρεπει καποιοι να δειξουν λιγη κατανοηση ,για να καταλαβουν. πραγμα που σημαινει υπομονη και σαφως οχι ειρωνια. εσυ δεν εκανες τιποτα απο αυτα. οπως και ναχει ομως σε ευχαριστω που ασχοληθηκες μαζι μου. οσο για το τηλεφωνο ας πεταχτει δεν αξιζει τον κοπο να παει καν πισω. σας ευχαριστω ολου για τα σχολια κατατοπισης που κανατε. νομιζω κλεινει και το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros700 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ SAMSUNG GALAXY S4 ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ SIM ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΕΝΝΟΩ ΙNTERNET ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΟΤΑN ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΩ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Χ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζετε. Edited October 14, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 μηπως ειναι ενεργοποιημενο το flight mode; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 ξερεις για να μην υπαρχουν ημιμαθεις , πρεπει καποιοι να δειξουν λιγη κατανοηση ,για να καταλαβουν. πραγμα που σημαινει υπομονη και σαφως οχι ειρωνια. εσυ δεν εκανες τιποτα απο αυτα. οπως και ναχει ομως σε ευχαριστω που ασχοληθηκες μαζι μου. οσο για το τηλεφωνο ας πεταχτει δεν αξιζει τον κοπο να παει καν πισω. σας ευχαριστω ολου για τα σχολια κατατοπισης που κανατε. νομιζω κλεινει και το θεμα. Δεν σε κορόιδεψε κανένας, ηρέμησε! Αντίθετα εσύ προχώρησες σε χαρακτηρισμούς με επιθετικό τρόπο, κάτι που απαγορεύεται! Εκτός αν αντιλαμβάνεσαι ειρωνικό το ότι γέλασε, πράγμα πολύ λογικό από την μεριά του όταν γράφεις ότι έχεις 4πύρηνο κινητό των 50 ευρώ. Τέλος το off topic. Οποιαδήποτε άλλη απορία με pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Γεια σας συμφορουμιτες, θα ηθελα τη βοηθεια σας στο προβλημα που μου προεκυψε. Πριν 3-4 μηνες εγινε παραγγελεια ενος iocean x7 youth για μια φιλη απο το merimobiles, σημερα δυστυχως της επεσε κατω με αποτελεσμα να σπασει κατω αριστερα το digitizer και το κατω μισο(περιπου) της οθονης δεν αποκρινεται στην αφη. Εψαξα για καποιο ανταλακτικο digitizer ωστε να μπορεσω να το αντικαταστησω αλλα αναμενομενα δεν βρηκα κατι. Μηπως γνωριζει καποιος αν μπορω να βρω καπου; Επισης,αν επικοινωνησω με το merimobiles και τους εξηγησω το προβλημα που εχω υπαρχει περιπτωση να μπορεσουν να το κανουν service αυτοι;Θα μου πρωτεινατε αυτη τη λυση η οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) Γεια σας συμφορουμιτες, θα ηθελα τη βοηθεια σας στο προβλημα που μου προεκυψε. Πριν 3-4 μηνες εγινε παραγγελεια ενος iocean x7 youth για μια φιλη απο το merimobiles, σημερα δυστυχως της επεσε κατω με αποτελεσμα να σπασει κατω αριστερα το digitizer και το κατω μισο(περιπου) της οθονης δεν αποκρινεται στην αφη. Εψαξα για καποιο ανταλακτικο digitizer ωστε να μπορεσω να το αντικαταστησω αλλα αναμενομενα δεν βρηκα κατι. Μηπως γνωριζει καποιος αν μπορω να βρω καπου; Επισης,αν επικοινωνησω με το merimobiles και τους εξηγησω το προβλημα που εχω υπαρχει περιπτωση να μπορεσουν να το κανουν service αυτοι;Θα μου πρωτεινατε αυτη τη λυση η οχι; Για ανταλλακτικά τσέκαρε εδώ http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=iocean+x7+replacement&catId=0&initiative_id=SB_20131014113339 edit: και εδώ απο γνωστό μαγαζί http://www.to2c.com/original-iocean-x7-bundle-touch-screen-and-lcd-screen.html Πριν αγοράσεις να τσεκάρεις τον πωλητή,είναι σαν το ebay. Edited October 14, 2013 by PraetorianGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Για ανταλλακτικά τσέκαρε εδώ http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=iocean+x7+replacement&catId=0&initiative_id=SB_20131014113339 edit: και εδώ απο γνωστό μαγαζί http://www.to2c.com/original-iocean-x7-bundle-touch-screen-and-lcd-screen.html Πριν αγοράσεις να τσεκάρεις τον πωλητή,είναι σαν το ebay. Ευχαριστω πολυ, αλλα με αυτες τις τιμες καλητερα να παρεις καινουργιο παρα να το φτιαξεις. Μαλλον θα επικοινωνησω και με merimobiles να δω μηπως μπορεσω να κανω κατι εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Σήμερα απ' ότι βλέπω πρέπει να παρέλαβαν στο Geekbuying ένα tablet που τους έστειλα πίσω καθόσον κατά τη λειτουργία του από την αρχή κόλλαγε συνέχεια. Τα έξοδα 16 ευρώ δικά μου με πρόθεση δική τους όπως μου είπαν να επιστρέψουν 10$. Περιμένω να δω εάν θα στείλουν το ίδιο επισκευασμένο, άλλο νέο ή μου προτείνουν κάτι άλλο όπως μερικό refund (Διευκρινίζω ότι κατόπιν παρότρυνσής τους, τους έστειλα μόνο το tablet χωρίς καλώδια - φορτιστή για μειωμένα έξοδα αποστολής) ή πίστωση στο λογαριασμό μου το ποσό για αγορά κάποιου άλλου προιόντος. Αυτό που με απασχολεί είναι ο χρόνος που θα κάνουν να διευθετήσουν το θέμα, οπότε εάν έχω νεότερα θα υπάρχει ενημέρωση και για το τι λέει το service τους. Τελικά μετά από dispute και εφόσον σαν όρο για να μου ξαναστείλουν το tablet έθεσαν να κλείσω το dispute, claim, μου έκαναν σε 2 μέρες πληρες refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 yiake gt-i9500 clone Προβλημα .το κινητό δουλείες μια χαρά για καμιά εβδομάδα .μετα άρχισε να κανει βόμβο στα τηλεφωνήματα ( οπος οταν το βαλεις κοντα σε ενα ραδιο ββζζζζζββζζζζζζ )δεν ακουει τιποτα ο αλος που του μιλας .του εβαλα αλη Rom rooted και το πρόβλημα παραμένει .http://www.needrom.com/mobile/jiake-gt-i9500-l/ .Το κινητό είναι αυτό . http://www.coolicool.com/jiake-i9500-mtk6589-12ghz-quad-core-android-42-50-inch-capacitive-smartphone-with-dual-simdual-c-g-26012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Να ενημερώσω ότι το παρόν θέμα δεν είναι για αναφορές προβλημάτων αλλά για τις εμπειρίες μας απο το after sales service των κινεζικών καταστημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. October 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Ειπα να μην γράψω πριν σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη, αλλα αφού ανησυχείς, να σου δώσω τα δεδομένα... Παρήγγειλα από geekbuying ένα Zopo C2 Platinum για τον κουμπάρο μου, αρχές Αυγούστου - έφθασε περίπου 28/8... Τέλη Σεπτεμβρίου, η οθόνη σταμάτησε να "δείχνει" οτιδήποτε (το κινητό όμως "ανοιγε", έπαιζε το εισαγωγικό κομμάτι, κλπ) Σε φορουμ βρήκα οτι βγήκε προβληματική μια παρτίδα παραγωγής Ιουλιου και σε Ρωσικο φόρουμ μάλιστα είχε και λύση (λύσιμο και πείραγμα της οθόνης με βραχυκύκλωμα, κλπ) Επικοινώνησα με geekbuying, δοκίμασα κανα δυο λύσεις (που ήξερα όμως οτι δεν θα δουλέψουν), προσφέρθηκαν να μου στείλουν μπαταρια μήπως έφταιγε αυτή - είχα όμως αγοράσει ΔΥΟ αρχικά, οπότε ήξερα οτι δεν ήταν μπαταρία, πήρα RMA... Δεν μπήκα στην διαδικασία να το πειράξω μόνος μου, προτίμησα να το στείλω (Express + συστημένο, €9,20), φαντάζομαι θα παραδοθεί αυτή την εβδομάδα και αναμένω... εχεις τιποτα νεα γιαυτο? εφτασε στο service ? το φτιαξανε? refund? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 εχεις τιποτα νεα γιαυτο? εφτασε στο service ? το φτιαξανε? refund? Εφτασε στις 18/10 (περίπου 20 μέρες), το προωθήσανε στην Zopo και μου είπαν να περιμένω δυο εβδομάδες να επιστρέψει (σε αυτούς)... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgrates Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Κσλημέρα σε όλους Αγοράσα και εγώ ένα κινέζικο s4 αλλά από την αρχή είχα και έχω πρόβλημα με την φόρτιση της μπαταρίας στο τηλέφωνο μέχρι και original μπαταρία αγόρασα αλλά δεν φορτίζει. Με universal φορτιστή τελικά φορτίζουν οι μπαταρίες του κινέζου αλλά πάλι στο τηλέφωνο δεν φορτίζουν. Το κουφό της υποθεσης είναι οτι ξαφνικά ο κινεζος μου λέει δεν σε υποστηρίζω άλλο (bro technology) Εχει κάποιος καμμια ιδέα τι μπορώ να κάνω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Κσλημέρα σε όλους Αγοράσα και εγώ ένα κινέζικο s4 αλλά από την αρχή είχα και έχω πρόβλημα με την φόρτιση της μπαταρίας στο τηλέφωνο μέχρι και original μπαταρία αγόρασα αλλά δεν φορτίζει. Με universal φορτιστή τελικά φορτίζουν οι μπαταρίες του κινέζου αλλά πάλι στο τηλέφωνο δεν φορτίζουν. Το κουφό της υποθεσης είναι οτι ξαφνικά ο κινεζος μου λέει δεν σε υποστηρίζω άλλο (bro technology) Εχει κάποιος καμμια ιδέα τι μπορώ να κάνω ευχαριστώ Για ξύσε λίγο τα μεταλικά ελάσματα που κάνουν επαφή με την μπαταρία με ένα μαχαιράκι...μπορει να έχουν μαζέψει άλατα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Προβληματικές παραλαβές από το geekbuying είχατε? Βγάλατε άκρη? Σήμερα παρέλαβα ένα κινητό και δεν δουλεύει... Θα σας ενημερλωνω βήμα βήμα ;-ρ (περιμένω και συμβουλές) Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Απο το geekbuying εχω παρει και εγω κινητο οπως και πολλοι αλλοι και δεν ειχαμε προβληματα, προφανως επεσες στην περιπτωση, ποιο πηρες? τι εννοεις δεν δουλευει? δεν ανοιγει καν? email εστειλες αμεσως? θεωρουνται πολυ αξιόπιστοι ελπίζω να ειναι καλοι και στο service! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Προβληματικές παραλαβές από το geekbuying είχατε? Βγάλατε άκρη? Σήμερα παρέλαβα ένα κινητό και δεν δουλεύει... Θα σας ενημερλωνω βήμα βήμα ;-ρ (περιμένω και συμβουλές) Ελπίζω καταρχην (αν το θέμα σου είναι οτι δεν ανάβει) να έχεις βγάλει το αυτοκόλλητο ασφαλείας από την μπαταρία...! Κατα τα λοιπά, δώσε λεπτομέρειες... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Μπορεις καλιστα να εποικοινωνησεις με το σερβις τους και να δεις τι θα σε πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ελπίζω καταρχην (αν το θέμα σου είναι οτι δεν ανάβει) να έχεις βγάλει το αυτοκόλλητο ασφαλείας από την μπαταρία...! Κατα τα λοιπά, δώσε λεπτομέρειες... χαχαχα είπαμε αλλά όχι και έτσι. λοιπόν επιβεβαιώνω ότι μόλις πήρα το κινητό και έβγαλα την ταινία ασφαλείας από την μπαταρία το κινητό είχε την εξής συμπεριφορά : άκουγα τον ήχο του ίντρο, η οθόνη ήταν μαύρη αλλά φώτιζε, τα κουμπιά στο κάτω μέρος του κινητού φώτιζαν κανονικά. έκανα και το πείραμα με την κάρτα σιμ χωρίς πιν και το κινητό δέχεται κανονικά κλήσεις αλλά η οθόνη δεν ανοίγει. Σήμερα το πρωί που σηκώθηκα και το άνοιξα να δω τι παίξει, το κινητό δούλεψε κανονικά!! Μετά από 2 λεπτά βέβαια μας έκανε τα ίδια. Επικοινώνησα με το geekbuying και μου είπαν ότι μάλλον είναι θέμα software και μου είπαν το φλασάρω. Το έκανα αλλά τίποτα.. Άρα μάλλον είναι χαλασμένο και δεν είναι θέμα software. φφφφ Αυτό που με προβληματίζει είναι αν πρέπει να ανοίξω dispute από τώρα ή να περιμένω. κρίμα η αναμονή.. και τώρα και άλλη τόση αναμονή :(:(:( Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Kαι το δικο μου προβλημα,πριν ενα-εναμιση μηνα αγορασα απο to2c.com ενα thl w11 2/32gb ολα καλα στην αρχη φοβερη συσκευη οι φιλοι μου δεν πιστευαν οτι ειναι κινεζικο,μεχρι που πριν λιγες μερες το τηλεφωνο τρελαθηκε κυριολεκτικα,μολις παταω το κουμπι power on για να ανοιξει η οθονη το τηλεφωνο αρχιζει να εκτελη εντολες μονο του πχ προσπαθη να μπει στο ιντερνετ μετα πεταγεται στις φωτογραφιες κανει κλησεις στην τυχη μονο του και αλλα τετοια τρελα λες και υπαρχει ενα αορατο χερι πανω του!!! Αρχιζω να πιστευω οτι ειναι στοιχιομενο χαχαχα!!! Περα απο την πλακα ενας συμφορουμιτης στο θεμα για τα w11 μου ειπε για να ξαναπερασω την ρομ αλλα ειμαι ασχετος,αν καποιος φιλος απο Θεσσαλονικη μπορει να βοηθησει η καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Απευθύνουν στο θεμα της συσκευής σου και θα βγάλεις άκρη... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370309 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Απευθύνουν στο θεμα της συσκευής σου και θα βγάλεις άκρη... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370309 Το εκανα ειδη φιλε μου αλλα νομιζω οτι πρεπει να το μαθουνε ολοι λογο του οτι πολλα κινεζικα φορανε τον mtk 6589:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igor78 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 50μερες + 15για αποστολη tablet στο pandawill.com και ακόμα στο περίμενε (για αλλαγη digitizer) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 όταν επιστρέφετε κάποιο δέμα στην Κίνα, στα ελτα το στελνετε με προτεραιότητα Α ή Β? Η επιλογή της προτεραιότητας έχει να κάνει με το αν θα περάσει τελωνείο ή όχι? Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts