Jump to content

Γενικά περί Power Bank

xrhstos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!Σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ ένα powerbank! διάβασα για το geekbuying οτι ειναι εμπιστο!

βρηκα τα εξης:

http://www.geekbuying.com/item/XIAOMI-Original-5V-3-6A-2A-16000mAh-Power-Bank-Smartphone-Tablet-Silver-External-Battery-338665.html

http://www.geekbuying.com/item/XiaoMi-10400mAh-USB-Portable-Power-Bank-External-Battery-Charger-for-Mobile-Phones-Tablets-iPhone-Samsung-HTC-Google-325638.html

Λέει ότι είναι σε προσφορά!Επειδή δεν έχω αγοράσει ξανά από το συγκεκριμένο τι λέτε?Να "χτυπήσω" το 16αρι η το 10αρι?

Ναι εμπιστο είναι. Το 16 είναι αρκετά μεγάλο να ξέρεις.

Προτίμησε αυτό αν θες κάτι μικρότερο

http://www.geekbuying.com/item/Original-XIAOMI-10000mAh-Power-Bank-Portable-Charger-Battery-For-XIAOMI-iPhone-Galaxy-Smartphones---Silver-345533.html

Βέβαια με τα capital control δεν ξέρω πως σκοπεύεις να τα παραγγείλεις

Το 10αρι αν θες να το κουβαλάς στην τσέπη, το 16αρι αν έχεις τσαντάκι.

Είναι αλήθεια αυτό, το δεκάρι με έχει βολέψει πολύ σε αυτό το θέμα.

The day is my enemy, the night my friend

μαλλον θα κινηθω προς το λιγο μικροτερο για να ειναι πιο ευκολο στη μεταφορα

το 10.000 εχει καποια σοβαρη διαφορα απο το 10.400 ?

(περαν απο τη μικρη διαφορα στα mAh και στο μεγεθος)

ποιο να προτιμησω?

Μεταξύ 10400 και 10000, το 10αρι οπωσδήποτε.

Αλλά και αυτό δε μεταφέρεται πολύ εύκολα... Για μένα χρειάζονται και τα δύο (10αρι/16αρι), αλλά αν σε ενδιαφέρει η χωρητικότητα, καλύτερα το 16αρι. Το πιο χρήσιμο είναι το 10αρι, αλλά αν πρόκειται για τσαντάκι, καλύτερα 16αρι.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Μεταξύ 10400 και 10000, το 10αρι οπωσδήποτε.

Αλλά και αυτό δε μεταφέρεται πολύ εύκολα... Για μένα χρειάζονται και τα δύο (10αρι/16αρι), αλλά αν σε ενδιαφέρει η χωρητικότητα, καλύτερα το 16αρι. Το πιο χρήσιμο είναι το 10αρι, αλλά αν πρόκειται για τσαντάκι, καλύτερα 16αρι.

Πώς θα παραγγείλεις από εξωτερικό ξέρεις;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εχω την εντύπωση οτι εκανες λαθος ατομο παραθεση, εγω δεν θελω να παρω τπτ.

Παντως λενε απο banggood με καρτα απευθειας γινεται.

Μια πλήρης φόρτιση.

υπαρχει καποια διαφορα που κανει το 10αρι προτιμοτερο?

το θελω για πανεπιστημιο κυριως ας πουμε οποτε θα υπαρχει τσαντα αλλα θα προτιμουσα αν τυχει σε καποια περιπτωση να μπει και σε τσεπη εστω και λιγο αβολα.

οσο για την πληρωμη εχω συγγενικο προσωπο στο εξωτερικο θα βαλει διευθυνση ελληνικη.θα υπαρξει καποιο προβλημα λετε?

Edited by tsakos

υπαρχει καποια διαφορα που κανει το 10αρι προτιμοτερο?

το θελω για πανεπιστημιο κυριως ας πουμε οποτε θα υπαρχει τσαντα αλλα θα προτιμουσα αν τυχει σε καποια περιπτωση να μπει και σε τσεπη εστω και λιγο αβολα.

οσο για την πληρωμη εχω συγγενικο προσωπο στο εξωτερικο θα βαλει διευθυνση ελληνικη.θα υπαρξει καποιο προβλημα λετε?

Το 10αρι είναι πιο καινούργιο μοντέλο και υποτίθεται ότι έχει πιο προηγμένη τεχνολογία.

The day is my enemy, the night my friend

Εχω την εντύπωση οτι εκανες λαθος ατομο παραθεση, εγω δεν θελω να παρω τπτ.

Παντως λενε απο banggood με καρτα απευθειας γινεται.

Ναι τον tsako.ήθελα να ρωτήσω.

Αφού έχει άτομο έξω, μάλλον είναι κομπλε.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά πήρα κι εγώ πρόσφατα ενα powerbank 16000mha και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Μέχρι στιγμής φορτίζω τις συσκευές μου με το μινι καλωδιάκι που έχει η συσκευασία.Πιστεύετε οτι αν βάλω ενα άλλλο καλώδιο πχ του note 4 που το φορτίζει σφαίρα, θα συμβεί αντίστοιχα το ίδιο και με το powerbank; Παίζει ρόλο το καλώδιο ή είναι συγκεκριμένη η ταχύτητα φόρτισης που μπορεί να δώσει το powerbank;Να σημειώσω οτι εχει δυο θύρες, μια 2,1Α και μια 1Α.Εννοείται πως στην πρώτη φορτίζει καλύτερα.Θα αυξήσω τις ταχύτητες με άλλο καλώδιο ή είναι τελείως λάθος η σκέψη μου;

Δεν ειναι τελείως λαθος, αλλα ειναι σχεδον λαθος. Οσο πιο μικρο καλωδιο, τοσο πιο γρήγορα φορτιζει. Οποτε δε θα κερδισεις τπτ, αλλα παιζει να χασεις. Ρολο παιζει ποσα Α δινει η θυρα. Δεν ειναι η μία με 2.1 και η αλλη με 1, ειναι 2.1 και οι δύο, αρκει να φορτιζει μονο η μία. Αν φορτιζουν και οι δυο ταυτοχρονα, τοτε και μονο τοτε ειναι η μία 2 και η αλλη 1Α.

Μια πλήρης φόρτιση.

Ευχαριστώ πολύ.Νόμιζα οτι ήταν 2.1 και 1Α αντίστοιχα επειδή ετσι γράφουν επάνω αλλά δεν ήξερα αυτή την λεπτομέρεια.Οπότε καλύτερα το μικρό καλωδιακι που ειχε στη συσκευασία.

Θηκη ζώνης οριζόντια υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα ? διότι τώρα απο εξωτερικό δεν μπορώ να παραγγείλω .

Τί λέτε για τον ASUS Original 10050mAh Power Bank

http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_212433.html

ή αυτόν Anker 2. Generation Astro Mini 3350mAh

http://www.amazon.de/Anker-Zusatzakkku-Technologie-USB-ladende-Smartphones/dp/B005QI1A8C/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1440238595&sr=8-3&keywords=anker

Edited by psilos28

• 2 weeks later...
Πήρα power bank 5200mAh και το κινητό μου έχει 2500mAh μπαταρία. Το φορτίζει λίγο παραπάνω από 1,5 φορά; Είναι normal αυτό; Θεωρητικά θα έπρεπε να το φορτίζει 2 αλλά πρακτικά δεν γνωρίζω μιας και δεν είχα ποτέ μου power bank.

TCL 40 NXTPAPER

Αν ειναι καποιο γνωστο ναι, αν ειναι καποιο αγνωστο οχι, θα επρεπε να το φορτιζει 1 φορα (max)

Μια πλήρης φόρτιση.

Αν ειναι καποιο γνωστο ναι, αν ειναι καποιο αγνωστο οχι, θα επρεπε να το φορτιζει 1 φορα (max)

Μόνο 1 φορά θα έπρεπε να το φορτίζει ή 2 μιας και είναι 5200mAh; Σε εμένα το φορτίζει 1,5 φορά. Είναι μάρκας INTENSO.

TCL 40 NXTPAPER

Μόνο 1 φορά θα έπρεπε να το φορτίζει ή 2 μιας και είναι 5200mAh; Σε εμένα το φορτίζει 1,5 φορά. Είναι μάρκας INTENSO.

Μια χαρά στο φορτίζει. Τα 5200 είναι ονομαστικά. Στην πραγματικότητα είναι πιό λίγο. Υπολόγισε και τις απώλειες μια χαρά είναι η 1μιση φορά

Μια χαρά στο φορτίζει. Τα 5200 είναι ονομαστικά. Στην πραγματικότητα είναι πιό λίγο. Υπολόγισε και τις απώλειες μια χαρά είναι η 1μιση φορά

Έχεις απόλυτο δίκιο. Μόλις διάβασα και στις οδηγίες οτι έχει και απώλειες. Σε ευχαριστώ.

TCL 40 NXTPAPER

Καλησπέρα σας,

Σκέφτομαι να παραγγείλω και γω το 10άρι από το Gearbest όμως..

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_187685.html

Γνωρίζετε αν πρόκειται για το original? H τιμή του είναι στα ~ 12$..

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Πήρα power bank 5200mAh και το κινητό μου έχει 2500mAh μπαταρία. Το φορτίζει λίγο παραπάνω από 1,5 φορά; Είναι normal αυτό; Θεωρητικά θα έπρεπε να το φορτίζει 2 αλλά πρακτικά δεν γνωρίζω μιας και δεν είχα ποτέ μου power bank.

Η χωρητικότητα είναι ανάλογη με την κατάσταση της μπαταρίας

Αυτή είναι η ονομαστική χωρητικότητα

Το ότι φορτίζει 1.5 φορά το κινητό σου είναι μπαμ

• The title was changed to Γενικά περί Power Bank