Xander Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Καλησπέρα παιδιά!Σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ ένα powerbank! διάβασα για το geekbuying οτι ειναι εμπιστο! βρηκα τα εξης: http://www.geekbuying.com/item/XIAOMI-Original-5V-3-6A-2A-16000mAh-Power-Bank-Smartphone-Tablet-Silver-External-Battery-338665.html http://www.geekbuying.com/item/XiaoMi-10400mAh-USB-Portable-Power-Bank-External-Battery-Charger-for-Mobile-Phones-Tablets-iPhone-Samsung-HTC-Google-325638.html Λέει ότι είναι σε προσφορά!Επειδή δεν έχω αγοράσει ξανά από το συγκεκριμένο τι λέτε?Να "χτυπήσω" το 16αρι η το 10αρι? Ναι εμπιστο είναι. Το 16 είναι αρκετά μεγάλο να ξέρεις. Προτίμησε αυτό αν θες κάτι μικρότερο http://www.geekbuying.com/item/Original-XIAOMI-10000mAh-Power-Bank-Portable-Charger-Battery-For-XIAOMI-iPhone-Galaxy-Smartphones---Silver-345533.html Βέβαια με τα capital control δεν ξέρω πως σκοπεύεις να τα παραγγείλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Το 16αρι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Το 10αρι αν θες να το κουβαλάς στην τσέπη, το 16αρι αν έχεις τσαντάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Το 10αρι αν θες να το κουβαλάς στην τσέπη, το 16αρι αν έχεις τσαντάκι. Είναι αλήθεια αυτό, το δεκάρι με έχει βολέψει πολύ σε αυτό το θέμα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 μαλλον θα κινηθω προς το λιγο μικροτερο για να ειναι πιο ευκολο στη μεταφορα το 10.000 εχει καποια σοβαρη διαφορα απο το 10.400 ? (περαν απο τη μικρη διαφορα στα mAh και στο μεγεθος) ποιο να προτιμησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Μεταξύ 10400 και 10000, το 10αρι οπωσδήποτε. Αλλά και αυτό δε μεταφέρεται πολύ εύκολα... Για μένα χρειάζονται και τα δύο (10αρι/16αρι), αλλά αν σε ενδιαφέρει η χωρητικότητα, καλύτερα το 16αρι. Το πιο χρήσιμο είναι το 10αρι, αλλά αν πρόκειται για τσαντάκι, καλύτερα 16αρι. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Μεταξύ 10400 και 10000, το 10αρι οπωσδήποτε. Αλλά και αυτό δε μεταφέρεται πολύ εύκολα... Για μένα χρειάζονται και τα δύο (10αρι/16αρι), αλλά αν σε ενδιαφέρει η χωρητικότητα, καλύτερα το 16αρι. Το πιο χρήσιμο είναι το 10αρι, αλλά αν πρόκειται για τσαντάκι, καλύτερα 16αρι. Πώς θα παραγγείλεις από εξωτερικό ξέρεις; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Εχω την εντύπωση οτι εκανες λαθος ατομο παραθεση, εγω δεν θελω να παρω τπτ. Παντως λενε απο banggood με καρτα απευθειας γινεται. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) υπαρχει καποια διαφορα που κανει το 10αρι προτιμοτερο? το θελω για πανεπιστημιο κυριως ας πουμε οποτε θα υπαρχει τσαντα αλλα θα προτιμουσα αν τυχει σε καποια περιπτωση να μπει και σε τσεπη εστω και λιγο αβολα. οσο για την πληρωμη εχω συγγενικο προσωπο στο εξωτερικο θα βαλει διευθυνση ελληνικη.θα υπαρξει καποιο προβλημα λετε? Edited August 10, 2015 by tsakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 υπαρχει καποια διαφορα που κανει το 10αρι προτιμοτερο? το θελω για πανεπιστημιο κυριως ας πουμε οποτε θα υπαρχει τσαντα αλλα θα προτιμουσα αν τυχει σε καποια περιπτωση να μπει και σε τσεπη εστω και λιγο αβολα. οσο για την πληρωμη εχω συγγενικο προσωπο στο εξωτερικο θα βαλει διευθυνση ελληνικη.θα υπαρξει καποιο προβλημα λετε? Το 10αρι είναι πιο καινούργιο μοντέλο και υποτίθεται ότι έχει πιο προηγμένη τεχνολογία. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Εχω την εντύπωση οτι εκανες λαθος ατομο παραθεση, εγω δεν θελω να παρω τπτ. Παντως λενε απο banggood με καρτα απευθειας γινεται. Ναι τον tsako.ήθελα να ρωτήσω. Αφού έχει άτομο έξω, μάλλον είναι κομπλε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Παιδιά πήρα κι εγώ πρόσφατα ενα powerbank 16000mha και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Μέχρι στιγμής φορτίζω τις συσκευές μου με το μινι καλωδιάκι που έχει η συσκευασία.Πιστεύετε οτι αν βάλω ενα άλλλο καλώδιο πχ του note 4 που το φορτίζει σφαίρα, θα συμβεί αντίστοιχα το ίδιο και με το powerbank; Παίζει ρόλο το καλώδιο ή είναι συγκεκριμένη η ταχύτητα φόρτισης που μπορεί να δώσει το powerbank;Να σημειώσω οτι εχει δυο θύρες, μια 2,1Α και μια 1Α.Εννοείται πως στην πρώτη φορτίζει καλύτερα.Θα αυξήσω τις ταχύτητες με άλλο καλώδιο ή είναι τελείως λάθος η σκέψη μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Δεν ειναι τελείως λαθος, αλλα ειναι σχεδον λαθος. Οσο πιο μικρο καλωδιο, τοσο πιο γρήγορα φορτιζει. Οποτε δε θα κερδισεις τπτ, αλλα παιζει να χασεις. Ρολο παιζει ποσα Α δινει η θυρα. Δεν ειναι η μία με 2.1 και η αλλη με 1, ειναι 2.1 και οι δύο, αρκει να φορτιζει μονο η μία. Αν φορτιζουν και οι δυο ταυτοχρονα, τοτε και μονο τοτε ειναι η μία 2 και η αλλη 1Α. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Ευχαριστώ πολύ.Νόμιζα οτι ήταν 2.1 και 1Α αντίστοιχα επειδή ετσι γράφουν επάνω αλλά δεν ήξερα αυτή την λεπτομέρεια.Οπότε καλύτερα το μικρό καλωδιακι που ειχε στη συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Θηκη ζώνης οριζόντια υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα ? διότι τώρα απο εξωτερικό δεν μπορώ να παραγγείλω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Για να βάλεις το power bank ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos28 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 (edited) Τί λέτε για τον ASUS Original 10050mAh Power Bank http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_212433.html ή αυτόν Anker 2. Generation Astro Mini 3350mAh http://www.amazon.de/Anker-Zusatzakkku-Technologie-USB-ladende-Smartphones/dp/B005QI1A8C/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1440238595&sr=8-3&keywords=anker Edited August 22, 2015 by psilos28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Πήρα power bank 5200mAh και το κινητό μου έχει 2500mAh μπαταρία. Το φορτίζει λίγο παραπάνω από 1,5 φορά; Είναι normal αυτό; Θεωρητικά θα έπρεπε να το φορτίζει 2 αλλά πρακτικά δεν γνωρίζω μιας και δεν είχα ποτέ μου power bank. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Αν ειναι καποιο γνωστο ναι, αν ειναι καποιο αγνωστο οχι, θα επρεπε να το φορτιζει 1 φορα (max) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Αν ειναι καποιο γνωστο ναι, αν ειναι καποιο αγνωστο οχι, θα επρεπε να το φορτιζει 1 φορα (max) Μόνο 1 φορά θα έπρεπε να το φορτίζει ή 2 μιας και είναι 5200mAh; Σε εμένα το φορτίζει 1,5 φορά. Είναι μάρκας INTENSO. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Μόνο 1 φορά θα έπρεπε να το φορτίζει ή 2 μιας και είναι 5200mAh; Σε εμένα το φορτίζει 1,5 φορά. Είναι μάρκας INTENSO. Μια χαρά στο φορτίζει. Τα 5200 είναι ονομαστικά. Στην πραγματικότητα είναι πιό λίγο. Υπολόγισε και τις απώλειες μια χαρά είναι η 1μιση φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Μια χαρά στο φορτίζει. Τα 5200 είναι ονομαστικά. Στην πραγματικότητα είναι πιό λίγο. Υπολόγισε και τις απώλειες μια χαρά είναι η 1μιση φορά Έχεις απόλυτο δίκιο. Μόλις διάβασα και στις οδηγίες οτι έχει και απώλειες. Σε ευχαριστώ. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Καλησπέρα σας, Σκέφτομαι να παραγγείλω και γω το 10άρι από το Gearbest όμως.. http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_187685.html Γνωρίζετε αν πρόκειται για το original? H τιμή του είναι στα ~ 12$.. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Εγώ έχω πάρει δύο και ήταν ορίτζιναλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Πήρα power bank 5200mAh και το κινητό μου έχει 2500mAh μπαταρία. Το φορτίζει λίγο παραπάνω από 1,5 φορά; Είναι normal αυτό; Θεωρητικά θα έπρεπε να το φορτίζει 2 αλλά πρακτικά δεν γνωρίζω μιας και δεν είχα ποτέ μου power bank. Η χωρητικότητα είναι ανάλογη με την κατάσταση της μπαταρίας Αυτή είναι η ονομαστική χωρητικότητα Το ότι φορτίζει 1.5 φορά το κινητό σου είναι μπαμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts