Jump to content

Γενικά περί Power Bank

xrhstos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω μια Bugatti Veyron στο γκαράζ μου που την είχα ξεχασμένη και πήγα να την βάλω μπροστά αλλά είχα ξεμείνει από μπαταρία... ευτυχώς είχα πάρει αυτό εδώ και σώθηκα ο χριστιανός: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=187040 Edited by aggelosn

Πολυ καλό, μπράβο, τα καλώδια σύνδεσης με την μπαταριά αυτοκίνητου, όμως τα αγοράζεις ξεχωριστά ή στα δίνει μαζί με το power bank??

Καλημέρα. Έχετε άποψη γι'αυτό; http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_20418.html

Ο λόγος που οι περισσότεροι μιλάτε για 10άρια ενω σε σχεδόν τα ίδια χρήματα υπάρχει το 30άρι ποιός είναι; Μήπως δεν κάνουν αυτά για κινητά η τάμπλετ; Ευχαριστώ.

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Καλημέρα. Έχετε άποψη γι'αυτό; http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_20418.html

Ο λόγος που οι περισσότεροι μιλάτε για 10άρια ενω σε σχεδόν τα ίδια χρήματα υπάρχει το 30άρι ποιός είναι; Μήπως δεν κάνουν αυτά για κινητά η τάμπλετ; Ευχαριστώ.

Το μέγεθος φυσικά και η τιμή.

Αυτό που λες αποκλείεται να είναι όσο λέει.

Μην το ψάχνεις, αυτά που συζητάμε όλοι είναι τα σωστά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έφερα από έξω ένα 10αρι της xiaomi για δωράκι σε κοπέλα και το λάτρεψε. (Απέκτησε άλλο ένα μπιχλιμπίδι να κουβαλάει στην τσάντα πάντα μαζί της, ανάμεσα σε πάμπολλα άλλα που είναι "απαραίτητα" για τις γυναίκες!)

Έφερα από έξω ένα 10αρι της xiaomi για δωράκι σε κοπέλα και το λάτρεψε. (Απέκτησε άλλο ένα μπιχλιμπίδι να κουβαλάει στην τσάντα πάντα μαζί της, ανάμεσα σε πάμπολλα άλλα που είναι "απαραίτητα" για τις γυναίκες!)

Όντως είναι από τα πιο καλά δώρα που μπορείς να κάνεις και αρκετά εντυπωσιακό.

Πάντως από εμφάνιση το καινούργιο 10αρι της xiaomi σκίζει. Λογικά θα πέσει η τιμή του σε λίγο καιρό γιατί τώρα έχει σχεδόν την διπλάσια τιμή από το παλαιό 10αρι.
The day is my enemy, the night my friend

Από που να πάρω 2 τεμαχια 10000 χιαομι σε καλή τιμή?

Παίζει καμία εκπτωση?/κουπονι?

Τις καλύτερες τιμές τις έχουν banggood και gearbest (προσφορά θήκης+powerbank)

Όμως η περίοδος που τα περνάμε με 10 δολάρια τελείωσε

Τελικα ο πωλητης δεν ξερω γιατι αλλα μου επεστρεψε τα λεφτα πισω για το power bank που ειχα ποσταρει πιο πριν και τελικα ισως και καλυτερα και οποτε πηρα αυτο,

http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/Charger1_zpsbsrgdhhe.jpg

http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/charger2_zpsesegpnrr.jpg

http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/charger3_zpskrsxppwr.jpg

http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/charger4_zps0lbie91r.jpg

Οποτε αντι για 10.000 mAh πηρα 12.000mAh........

Αυτο είναι wireless charger και power bank μαζί;

Η οθόνη τι στοιχεία βγάζει;

Και πόσο το πήρες;

Amazon Fire stick 4k max

Από που να πάρω 2 τεμαχια 10000 χιαομι σε καλή τιμή?

Παίζει καμία εκπτωση?/κουπονι?

Είναι ίσως η χειρότερη εποχή να ψωνίσεις 10αρι mi powerbank. Μιας και παντού έχουν ανέβει 25με50% πάνω οι τιμές. Αν παρ'όλα αυτά τα χρειάζεσαι τώρα, επικοινώνησε με banggood. Το τελευταίο μου 10αρι το είχα πάρει από κει πριν 1μιση μήνα στα 12μιση ευρώ, τώρα έχει ανέβει.

Είναι ίσως η χειρότερη εποχή να ψωνίσεις 10αρι mi powerbank. Μιας και παντού έχουν ανέβει 25με50% πάνω οι τιμές. Αν παρ'όλα αυτά τα χρειάζεσαι τώρα, επικοινώνησε με banggood. Το τελευταίο μου 10αρι το είχα πάρει από κει πριν 1μιση μήνα στα 12μιση ευρώ, τώρα έχει ανέβει.

Πήρα 2 από gearbest πριν λίγες μέρες μαζί με θήκη στα 13 ευρώ σύνολο. 9.50 ευρώ είχα πάρει ένα πριν τα Χριστούγεννα με κάτι πόντους από banggood. Στα 13 με θήκη που παίζει τώρα η τιμή είναι εξαιρετική πιστεύω βγαίνει στα 10.50 το Power bank.

Καλησπέρα και καλη Σαρακοστή σε όλους.

Έχει κανείς δουλέψει-χρησιμοποιήσει, ώστε να μας πει εντυπώσεις, για το συγκεκριμένο powerbank?

http://www.amazon.de/gp/product/B012SXRAVI?colid=2NN16001SHRPR&coliid=INYKR03OXJHGG&psc=1&ref_=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl

Γενικά οτιδήποτε εχω χρησιμποιήσει απο τη συγκεκριμένη εταιρία, (μπαταρίες, καλώδια, φορτιστές) ήταν πάντα πολύ ποιοτικά και αξιόλογα, αλλά και 30€ σήμερα δεν τα λες και λίγα...

Περιμένω ενα Lg G4, που υποστηρίζει quick charge 2.0 και θα ήθελα να έχω και ενα powerbank, διότι έχω ακούσει ότι τα έχει τα θεματάκια με τη μπαταρία του.

Ευχαριστώ.

Αυτο είναι wireless charger και power bank μαζί;

Η οθόνη τι στοιχεία βγάζει;

Και πόσο το πήρες;

Η οθονη παριστανει το ποοστο που εχει μεινει στην μπαταρια, ακριβως σαν του κινητου !! Ναι ειναι και ασυρματη φορτηση μαζι !! Γ Η τιμη μαζι με μετασφορικα απο Αμερικη ειναι 60 ευρο.....

Πήρα 2 από gearbest πριν λίγες μέρες μαζί με θήκη στα 13 ευρώ σύνολο. 9.50 ευρώ είχα πάρει ένα πριν τα Χριστούγεννα με κάτι πόντους από banggood. Στα 13 με θήκη που παίζει τώρα η τιμή είναι εξαιρετική πιστεύω βγαίνει στα 10.50 το Power bank.

Την είχα δει την προσφορά αυτή του GB για το πακετάκι μαζί με θήκη. Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει ακόμα όμως. Και πάλι όταν το καλοκαίρι παίζανε στο 10ρικο χωρίς κουπόνια κλπ, οι τιμές αυτή τη στιγμή είναι στα ύψη!

Θεωρώ την εμφάνιση του mi powerbank πολύ κομψή για να την καλύψω με ένα χοντροκομένο πλαστικό κομμάτι. (Ίσως η θήκη να ήταν χρήσιμη σε κάποιο ταξίδι κλπ αλλά εντάξει πρόκειται για ένα όμορφο και χρήσιμο powerbank των 10ευρώ, και όχι κινητό για να το "προστατέψουμε" με θήκη. Γούστα είναι αυτά βέβαια..)

Για το Nexus 6P πηρα το RAVPower 20100mAh στα $49,99 (απο $59,99 που ειχε μεχρι προσφατα - $10 κουπονι απο προηγουμενη αγορα RAVPower συσκευης).

Μου βγαζει 3 πληρεις φορτισεις 5-100% και μια 5-70% με το USB-C στα 5V/3A/15W, ενω με το USB-A στα 5V/2,4A/12W βγαζει 4 πληρεις φορτισεις και μενει και κατι ελαχιστο.

Το φορτιζω με το φορτιστη του Nexus 6P στα 5V/3A/15W. Eσωτερικα διαθετει 6 στοιχεια Panasonic.

Oι διαστασεις του ειναι περιπου οσο δυο Nexus 6P το ενα πανω στο αλλο και ζυγιζει 380 γραμμαρια.

Σε δυο εβδομαδες περιμενω το Αnker Powercore+ 20100, για τον αδερφο μου το οποιο το βρηκα στην ιδια τιμη ($50,99).

Θα συγκρινω τα δυο θηρια πριν παραδωσω το παραπανω και θα επανελθω με εντυπωσεις.

Για το Nexus 6P πηρα το RAVPower 20100mAh στα $49,99 (απο $59,99 που ειχε μεχρι προσφατα - $10 κουπονι απο προηγουμενη αγορα RAVPower συσκευης).

Μου βγαζει 3 πληρεις φορτισεις 5-100% και μια 5-70% με το USB-C στα 5V/3A/15W, ενω με το USB-A στα 5V/2,4A/12W βγαζει 4 πληρεις φορτισεις και μενει και κατι ελαχιστο.

Το φορτιζω με το φορτιστη του Nexus 6P στα 5V/3A/15W. Eσωτερικα διαθετει 6 στοιχεια Panasonic.

Oι διαστασεις του ειναι περιπου οσο δυο Nexus 6P το ενα πανω στο αλλο και ζυγιζει 380 γραμμαρια.

Σε δυο εβδομαδες περιμενω το Αnker Powercore+ 20100, για τον αδερφο μου το οποιο το βρηκα στην ιδια τιμη ($50,99).

Θα συγκρινω τα δυο θηρια πριν παραδωσω το παραπανω και θα επανελθω με εντυπωσεις.

Θεοβαρα και πανάκριβα.

Ποιος χρειάζεται να κουβαλάει 20.000mah power bank .

Amazon Fire stick 4k max

Ειμαι και εγω κατοχος ενος mi 10400 το οποιο εχω περιπου ενα χρονο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Το μονο μειονεκτημα του ειναι ο ογκος και το βαρος του που το κανουν λιγο δυσκολο στη μεταφορα του για εμας τους ανδρες που δεν εχουμε τσαντα και αναγκαζομαστε να τα εχουμε ολα στις τσεπες των μπουφαν.

Γι'αυτο ψαχνω ενα εξισου αξιοπιστο powerbank που να μπορει να μου φορτισει απο το 20-100% το κινητο μου που εχει μια 3100 mA μπαταρια.Φανταζομαι με ενα των 5000mA θα μπορουσα να κανω τη δουλεια μου και ο ογκος-βαρος του θα ηταν περιορισμενος.

Θα ηθελα να μου προτεινατε κατι απο την εγχωρια αγορα γιατι το χρειαζομαι αμεσα,αλλα αν δεν υπαρχει αυτη η επιλογη τοτε δεχομαι και αυτη του εξωτερικου.

Περιμενω νεα σας απλα θα παρακαλουσα να ειναι οντως δοκιμασμενα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Ειμαι και εγω κατοχος ενος mi 10400 το οποιο εχω περιπου ενα χρονο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Το μονο μειονεκτημα του ειναι ο ογκος και το βαρος του που το κανουν λιγο δυσκολο στη μεταφορα του για εμας τους ανδρες που δεν εχουμε τσαντα και αναγκαζομαστε να τα εχουμε ολα στις τσεπες των μπουφαν.

Γι'αυτο ψαχνω ενα εξισου αξιοπιστο powerbank που να μπορει να μου φορτισει απο το 20-100% το κινητο μου που εχει μια 3100 mA μπαταρια.Φανταζομαι με ενα των 5000mA θα μπορουσα να κανω τη δουλεια μου και ο ογκος-βαρος του θα ηταν περιορισμενος.

Θα ηθελα να μου προτεινατε κατι απο την εγχωρια αγορα γιατι το χρειαζομαι αμεσα,αλλα αν δεν υπαρχει αυτη η επιλογη τοτε δεχομαι και αυτη του εξωτερικου.

Περιμενω νεα σας απλα θα παρακαλουσα να ειναι οντως δοκιμασμενα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δες της xiaomi το 5000 που είναι πραγματικά πολύ λεπτό. Από μαγαζί στην Ελλάδα δεν ξέρω αν θα το βρεις και το κυριότερο αν θα είναι αυθεντικό.

Δες της xiaomi το 5000 που είναι πραγματικά πολύ λεπτό. Από μαγαζί στην Ελλάδα δεν ξέρω αν θα το βρεις και το κυριότερο αν θα είναι αυθεντικό.

Μπορεις να δωσεις ενα λινκ για αυτο το προϊόν απο το εξωτερικο;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Μπορεις να δωσεις ενα λινκ για αυτο το προϊόν απο το εξωτερικο;

Αυτό είναι

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5000mAh-Ultra-thin-9_9mm-Power-Bank-For-Mobile-Phone-p-957081.html

Ψαξτο επίσης σε geekbuying, vickmall, ibuygou που έχουν επίσης αυθεντικά και όπου βρεις καλύτερη τιμή Παρτο

Αυτό είναι

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5000mAh-Ultra-thin-9_9mm-Power-Bank-For-Mobile-Phone-p-957081.html

Ψαξτο επίσης σε geekbuying, vickmall, ibuygou που έχουν επίσης αυθεντικά και όπου βρεις καλύτερη τιμή Παρτο

Ευχαριστω πολυ

Μια ερωτηση ακομη ....

Απ οτι βλεπω εχει την ιδια τιμη με το 10000/αρι που αναφερουν πιο πανω αλλοι φιλοι. Της xiaomi κι αυτο. Δεν θα ηταν καλυτερα να παρω εκεινο ;

Edited by alfeios
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Ευχαριστω πολυ

Μια ερωτηση ακομη ....

Απ οτι βλεπω εχει την ιδια τιμη με το 10000/αρι που αναφερουν πιο πανω αλλοι φιλοι. Της xiaomi κι αυτο. Δεν θα ηταν καλυτερα να παρω εκεινο ;

Εννοείται. Απλά ο φίλος πιο πάνω ήθελε κάτι πολύ λεπτό για να το κουβαλάει πάνω του, αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος (το 10αρι δεν είναι πολύ μεγάλο btw) πάρε το 10αρι

• The title was changed to Γενικά περί Power Bank