Jump to content

Γενικά περί Power Bank

xrhstos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πήρα και εγώ για φιλικό πρόσωπο που έψαχνε να αγοράσει powerbank! Εξαιρετική τιμή για ένα εξαιρετικό powerbank

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Ρε παιδιά υπάρχουν κάτι power bank από το ebay με 20 και 30 χιλιάδες χωρητικότητα και κοστίζουν μέχρι 20 δολάρια. Έχει αγοράσει κανείς να πει γνώμες;;
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

υπολογιζε κατω απ τα μισα απ οσα γραφουν.

καλυτερα παρε καποιο επωνυμο μικροτερης χωρητικοτητας

Ρε παιδιά υπάρχουν κάτι power bank από το ebay με 20 και 30 χιλιάδες χωρητικότητα και κοστίζουν μέχρι 20 δολάρια. Έχει αγοράσει κανείς να πει γνώμες;;

Αν το θες για να φορτίζεις κανένα παιχνίδι-αυτοκινητάκι, ψώνισε noname από e-bay.

Αν θες κάτι έμπιστο για τις ηλεκτρονικές σου συσκευές, πας σε δοκιμασμένες λύσεις (xiaomi κλπ)

Υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει η συσκευή για παράδειγμα;
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Έχω από τον Σεπτέμβρη του 2014 το Xiaomi 10400mah από vickmall και είμαι τρομερά ευχαριστημένος. Απλά επειδή γίνεται ανάρπαστο σε παρέες και δεν φτάνει και πάντα μια usb κοιτάω να πάρω και ένα δεύτερο με δύο usb και σαφώς μεγαλύτερη χωρητικότητα. Είμαι ανάμεσα στο δοκιμασμένο Xiaomi 16000mah από gearbest και στο Romoss 20000mah από everbuying. Ποιο θα μου προτείνατε και γιατί; Θέλω αξιοπιστία κυρίως (να βγάλει καιρό και να κάνει ότι υπόσχεται).

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Είναι πολύ πάνω στα 36€. Αυτά που αναφέρω παίζουν στο 20αρι μεγάλη διαφορά.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

εφ'όσον είσαι ικανοποιημένος από την xiaomi γιατί να πας αλλού? πάρε το 16000 αλλά πρόσεξε λίγο το μαγαζί γιατί τώρα τελευταία δεν ακούγονται και τα καλύτερα.

στην θέση σου θα περίμενα πάντως την Black friday γιατί σίγουρα θα παίξουν προσφορές.

Γνωμη μου, αφου εχεις δουλεψει χιαομι.

Παρε ξανα χιαομι. Δεν νομιζω να βρεις αλλου μπαταριες lg η samsung και τσιπάκια texas instruments μεσα σε powerbanks.

Έχω το Xiaomi 16000 εδώ και μήνες και είμαι πολύ ικανοποιημένος, και η παρέα μου μαζί με το δεύτερο USB... Το προτείνω ανεπιφύλακτα... Αααα τι είναι αυτή η black Friday και πότε είναι;

To Media Markt παντως εχει βαλει προσφορα το TP LINK 10400mAh στα 18€ δεν το λες και κακη αγορα.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Έχω από τον Σεπτέμβρη του 2014 το Xiaomi 10400mah από vickmall και είμαι τρομερά ευχαριστημένος. Απλά επειδή γίνεται ανάρπαστο σε παρέες και δεν φτάνει και πάντα μια usb κοιτάω να πάρω και ένα δεύτερο με δύο usb και σαφώς μεγαλύτερη χωρητικότητα. Είμαι ανάμεσα στο δοκιμασμένο Xiaomi 16000mah από gearbest και στο Romoss 20000mah από everbuying. Ποιο θα μου προτείνατε και γιατί; Θέλω αξιοπιστία κυρίως (να βγάλει καιρό και να κάνει ότι υπόσχεται).

Φίλε μου καλησπέρα,

Έχω παραλάβει εδώ και ενα μηνα περίπου το XIAOMI το 10.000 από Gearbest, ωστόσο μετα βίας μου κάνει 2 φορτίσεις (ούτε) στο κινητό μου Cubot s200 με μπαταρία 2.500 mA..Ως παντελώς αρχάριος, υποψιάζομαι ότι κάτι κάνω λάθος στην χρήση κατά την φόρτιση, καθώς συνδέω απλά τα καλώδια σε κινητό και Power Bank, χωρίς να πατήσω το κουμπί On/Off που είναι δίπλα στα Led φωτάκια (4 στον αριθμό)...

Π.χ φόρτισα το μηχανάκι χθες και 2 μέρες μετά άδειασε πριν ολοκληρώσω την δεύτερη φόρτιση του κινητού, ενώ προσδοκούσα ότι θα επιτυγχανα τουλάχιστον 3 πλήρεις φορτίσεις με αυτό..

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Τα mah με τις απώλειες μειώνονται... Εμένα το 16000 είναι πραγματικά περίπου 10000. Είχε αναφερθεί παλιότερα πως βγαίνει από ένα παιδί εδώ...

Πολύ μεγάλη μου φαίνεται η διαφορά που λες... Και όταν λες απώλειες να φανταστώ εννοείς την «ενέργεια» που χρειάζεται το powerbank ώστε να φορτίσει τη συσκευή?

Εγώ δηλαδή με 10.000mAh στο Lumia 1020 (2.000mAh) μου έβγαζε 4,5 περίπου φορτίσεις...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ω, ναι..Παραλειψή μου..Το Cubot εμφανίζει ονομαστική χωρητικότητα 3.300...Το κουμπί On/Off βρε παιδιά διπλα από τα λεντακια τι ρόλο παίζει, χρησιμευει σε κατι??Μήπως εκεί κανω κατι λαθος??
Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

για να βλεπεις ποση μοαταρια εχει μεινει, να αναβεις αυθεντικα αξεσουαρ (λεντ, ανεμηστηρακι)

Ειχα το 10.400 για μερικους μηνες και μου εκατσε βαρυ τελικα..Ειμαι ταχυδρομειο και παραλαμβανω το 10.000 τωρα.Ελπιζω να'ναι γνησιο! (Banggood)

Εχει κανεις εύκαιρα τεστακια γνησιοτητας για xiaomi 10000 ;; Εξωτερικα απο κουτακι και ποιοτητα δειχνει γνησιο,αλλα εχουν φτασει σε υψηλο επιπεδο οι κινεζοι!

How To Identify Fake vs. Real Mi Power Banks?

http://c.mi.com/sg/thread-137-1-1.html

http://en.miui.com/thread-19104-1-1.html

To Media Markt παντως εχει βαλει προσφορα το TP LINK 10400mAh στα 18€ δεν το λες και κακη αγορα.

Ξέρουμε τι μπαταρίες και τι controler έχει μέσα;

• The title was changed to Γενικά περί Power Bank