truckman Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Μετά από αλλαγή ρομ από kit Kat σε lollipop αντιμετωπίζω πρόβλημα στην φόρτιση της μπαταρίας αν δεν την βγάλω από το κινητό και να την ξανά βάλω δεν φορτίζει έχει κάποιος κάποια άποψηΜάλον κάτι δεν πήγε / δεν έκανες σωστά με το φλασάρισμα της lolli.Κατέβασε το phone info απο το play store και στην παράγραφο firmware info που θα δεις εκεί,τσέκαρε αν και οι 4 versions που σου αναγράφει είναι της lollipop. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Η μπαταρία μου πέφτει πολύ γρήγορα και στα στατιστικά τα Μέσα έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό, μεγαλύτερο κι απ την οθόνη. Είμαι σε Xnote 20, Android Kit Kat, κι αυτό συμβαίνει συνέχεια τον τελευταίο μήνα. Να υποθέσω πως είναι ώρα να αλλάξω Micro SD ή μπορεί να συντρέχει κάποιος άλλος λόγος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Η μπαταρία μου πέφτει πολύ γρήγορα και στα στατιστικά τα Μέσα έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό, μεγαλύτερο κι απ την οθόνη. Είμαι σε Xnote 20, Android Kit Kat, κι αυτό συμβαίνει συνέχεια τον τελευταίο μήνα. Να υποθέσω πως είναι ώρα να αλλάξω Micro SD ή μπορεί να συντρέχει κάποιος άλλος λόγος?Πρώτα θα τσεκάρεις μήπως υπάρχει κάποιο corrupted αρχείο (συνήθως φωτό ή pdf).Αντίγραψε όλο το περιεχόμενο της κάρτας στον υπολογιστή και φορμάρισε την.Οπως θα είναι τώρα κενή χωρίς αρχεία μέσα,,φόρτισε το πλήρως για να μηδενίσουν τα στατιστικά της μπαταρίας και παρακολούθησε το. Edited February 6, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 εχω ενα θεμα με τη μπαταρια μου.ξαφνικα αρχισε να μειωνεται η διαρκεια της.εκει που κρατουσε μεχρι 2 μερες τωρα δεν κραταει ουτε μια.μεσα στη μερα το φορτιζω παλι.αγορασα και αλλα καινουρια μπαταρια και μου κανει το ιδιο.στη χρηση της μπαταριας δεν δειχνει καποιο προγραμμα να καταναλωνει τη μπαταρια πολυ.νορμαλ τα βλεπω.ακομα και οταν την βγαλω απο το φορτιστη μετα απο δεκα λεπτα χωρις να το ανοιξω να το χρησιμοποιησω πεφτει 2 3 %,τι να εγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 εχω ενα θεμα με τη μπαταρια μου.ξαφνικα αρχισε να μειωνεται η διαρκεια της.εκει που κρατουσε μεχρι 2 μερες τωρα δεν κραταει ουτε μια.μεσα στη μερα το φορτιζω παλι.αγορασα και αλλα καινουρια μπαταρια και μου κανει το ιδιο.στη χρηση της μπαταριας δεν δειχνει καποιο προγραμμα να καταναλωνει τη μπαταρια πολυ.νορμαλ τα βλεπω.ακομα και οταν την βγαλω απο το φορτιστη μετα απο δεκα λεπτα χωρις να το ανοιξω να το χρησιμοποιησω πεφτει 2 3 %,τι να εγινε? Κι εμένα έτσι κάνει. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Φορματ παιδιά Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 το εκανα επαναφορα εργοστασιακων.για να δουμε τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Υπάρχει εφαρμογή τύπου BatteryGuru για να περάσουμε στο κινητό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Υπάρχει εφαρμογή τύπου BatteryGuru για να περάσουμε στο κινητό ; Να ρωτήσεις εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Note 3 Lollipop χωρίς root. Την βελτίωσαν αρκετά την αυτονομία!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 AryaMod 4.1 lean kernel Απίστευτα πράγματα[ATTACH]59582[/ATTACH][ATTACH]59583[/ATTACH][ATTACH]59584[/ATTACH][ATTACH]59585[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 AryaMod 4.1 lean kernel Απίστευτα πράγματα[ATTACH]59582[/ATTACH][ATTACH]59583[/ATTACH][ATTACH]59584[/ATTACH][ATTACH]59585[/ATTACH] Εντυπωσιακό. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Αν βγάλω εγώ Screenshots την μπαταρία θα κλαψετε. Είμαι φουλ στοκ καί δυστυχώς έχω υπερβολικό battery drain έχω κάνει καί επαναφορά καί ρέσταρτ κάθε μέρα κάνω αλλά τελικά τίποτα. Edited April 17, 2015 by maximos Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_xania Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Αν βγάλω εγώ Screenshots την μπαταρία θα κλαψετε. Είμαι φουλ στοκ καί δυστυχώς έχω υπερβολικό battery drain έχω κάνει καί επαναφορά καί ρέσταρτ κάθε μέρα κάνω αλλά τελικά τίποτα. stock lollipop ή kitkat? εμένα από τότε που έβαλα lollipop βελτιώθηκε η αυτονομία πάντως στην φώτο το έχω βγάλει από τη φόρτιση από χθες το πρωί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmem Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ταξίδευα με το τρένο και ευκαιρία να δω μια ταινία στο νοτελι σε 720p και συγκεκριμένα το terminator 4. Μετά από σχεδόν 2 ώρες προβολής η μπαταρία ήταν στο 90% αφού προηγήθηκαν και δυο μικρές κλήσεις και λίγο mp3!. Πως βλέπετε την μπαταρία είναι σε λογικά πλαίσια η κατανάλωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Πέτα το γρήγορα, κανονικά 2% το πολύ θα έπρεπε να είχε καταναλώσει. Βρε παιδιά είπαμε να μην είμαστε τόσο υπερβολικοί, κινητό είναι. Και ας κάψει και 12% τι διαφορά εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmem Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Πέτα το γρήγορα, κανονικά 2% το πολύ θα έπρεπε να είχε καταναλώσει. Βρε παιδιά είπαμε να μην είμαστε τόσο υπερβολικοί, κινητό είναι. Και ας κάψει και 12% τι διαφορά εχει; απολύτως καμιά εάν σκεφτείς ότι ακόμη χρησιμοποιώ το κινητό του avatar μου!!:happy::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ταξίδευα με το τρένο και ευκαιρία να δω μια ταινία στο νοτελι σε 720p και συγκεκριμένα το terminator 4. Μετά από σχεδόν 2 ώρες προβολής η μπαταρία ήταν στο 90% αφού προηγήθηκαν και δυο μικρές κλήσεις και λίγο mp3!. Πως βλέπετε την μπαταρία είναι σε λογικά πλαίσια η κατανάλωση?φιλέ μου αυτό που λες με μαμά μπαταρία είναι αδύνατο, δύο ώρες με ταινία στο 90%, μόνο με zero lemon 10000 και αν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ταξίδευα με το τρένο και ευκαιρία να δω μια ταινία στο νοτελι σε 720p και συγκεκριμένα το terminator 4. Μετά από σχεδόν 2 ώρες προβολής η μπαταρία ήταν στο 90% αφού προηγήθηκαν και δυο μικρές κλήσεις και λίγο mp3!. Πως βλέπετε την μπαταρία είναι σε λογικά πλαίσια η κατανάλωση? Πολύ φυσιολογικά νούμερα. Βέβαια αν έβλεπες ταινία επιστημονικής φαντασίας ίσως να είχες και καλύτερους χρόνους. Πλάκα κάνω καλοπροαίρετη δεν σε αμφισβητώ γιατί σε τρένο δεν έχω δοκιμάσει για να πω την αλήθεια. Σπίτι μου πάντως θα είχε πέσει πολύ περισσότερο από 10% σε 2 ώρες. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ταξίδευα με το τρένο και ευκαιρία να δω μια ταινία στο νοτελι σε 720p και συγκεκριμένα το terminator 4. Μετά από σχεδόν 2 ώρες προβολής η μπαταρία ήταν στο 90% αφού προηγήθηκαν και δυο μικρές κλήσεις και λίγο mp3!. Πως βλέπετε την μπαταρία είναι σε λογικά πλαίσια η κατανάλωση? wifi data κλειστά; Αν ναι οκ πες οτι μπορεί και να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmem Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 φιλέ μου αυτό που λες με μαμά μπαταρία είναι αδύνατο, δύο ώρες με ταινία στο 90%, μόνο με zero lemon 10000 και αν..... Wifi kai data κλειστα, πραγματικά και εγω δεν το πίστευα αλλά η συγκεκριμένη ταινία έχει πολλά σκοτεινά πλάνα και έτσι η κατανάλωση της amoled μειώνεται δραματικά και μάλλον εκει οφείλεται η μικρή κατανάλωση της συσκευής. Και επίσης όλα αυτά με stock 4.4.2 rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ταξίδευα με το τρένο και ευκαιρία να δω μια ταινία στο νοτελι σε 720p και συγκεκριμένα το terminator 4. Μετά από σχεδόν 2 ώρες προβολής η μπαταρία ήταν στο 90% αφού προηγήθηκαν και δυο μικρές κλήσεις και λίγο mp3!. Πως βλέπετε την μπαταρία είναι σε λογικά πλαίσια η κατανάλωση? Σε φίλου με κιτ κατ Μόλις το έβγαλε απο την φόρτιση,πήγε σε λίγα λεπτά στο 99% και με κατι δοκιμές στην καμερα με το δικό μου s5 και λιγο λήψη βίντεο για 2 λεπτά σε full φωτεινότητα πήγε στο 92%. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Σε φίλου με κιτ κατ Μόλις το έβγαλε απο την φόρτιση,πήγε σε λίγα λεπτά στο 99% και με κατι δοκιμές στην καμερα με το δικό μου s5 και λιγο λήψη βίντεο για 2 λεπτά σε full φωτεινότητα πήγε στο 92%.Παίδες μην το συνεχίσουμε άλλο, αυτό που έγραψε δεν παίζει, ή δυο ώρες έργο στο 10% η μπαταρία ή 20 λεπτά έργο στο 90 % μπαταρία, ολα τα αλλά είναι παπάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Παίδες μην το συνεχίσουμε άλλο, αυτό που έγραψε δεν παίζει, ή δυο ώρες έργο στο 10% η μπαταρία ή 20 λεπτά έργο στο 90 % μπαταρία, ολα τα αλλά είναι παπάς. να μιλανε οι αλλοι καλα.αλλα να μιλας και εσυ ?που ολο 11ωρα βγαζεις.ποιος ειναι ψευτης αραγε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 να μιλανε οι αλλοι καλα.αλλα να μιλας και εσυ ?που ολο 11ωρα βγαζεις.ποιος ειναι ψευτης αραγε ?Εχω ανεβασει απειρες φωτογραφίες εδώ και στο xda http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=57164951&postcount=3976 Απόδειξε λοιπόν ότι είναι Photoshop και μετά τα λέμε πιος λεει ψεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts