Jump to content

[Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω σκεφτομαι μηπως περιμενω λιγο ακομα. Μηπως μεσα στο Μαρτιο πεσει 430-420. Αλλα και παλι λεω, θα τα δωσω που θα τα δωσω, ας το χαρω μια ωρα αρχιτερα.

Λίγο δύσκολο να πέσει από τα 449 που είναι σήμερα στα 420 μέσα σε λίγες μέρες. Το πιθανότερο είναι να γίνει αυτή η μείωση τον επόμενο μήνα.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, έτσι κι αλλιώς όπως λες και συ, θα δοθούν που θα δοθούν τα χρήματα. Το καλό είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, περνάνε και οι "παιδικές ασθένειες", αυτό είναι σημαντικότερο, συν του ότι βέβαια γίνεται και λίγο καλύτερη η τιμή όσο περνάει ο καιρός.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι επεξεργαστη εχουν τα νοτε3 που ειναι για την ευρωπαικη αγορα? Exynos octa η snapdragon quad 800?

Αληθευει οτι ο 2ος ειναι ελαφρως καλυτερος?

Τι επεξεργαστη εχουν τα νοτε3 που ειναι για την ευρωπαικη αγορα? Exynos octa η snapdragon quad 800?

Αληθευει οτι ο 2ος ειναι ελαφρως καλυτερος?

- τον 2ο

- εχει 4g ενω με τον οκτα 3g

Εχω μια ερωτηση. Εχω συδνεση τωρα στην Cosmote, Unlimited κλπ. Οταν παρω Note 3 θα πρεπει να πληρωνω εξτρα για το 4g ή θα γινεται αυτοματα? Επισης πρεπει να αλλαξω καρτα sim?

Πρέπει μόνο να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελάτων και να ζητήσεις να ενεργοποιήσουν το 4G. δεν υπάρχει καμμία χρέωση.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Ωραιος!! Επισης, τι προτεινετε, ασπρο ή μαυρο? Το ξερω οτι ειναι υποκειμενικο, αλλα στο S3 π.χ. οι πιο πολλοι ειχαν ασπρο και εγω μαζι.

Manossef Εγώ που το έχω παραγγείλει μέσω της cosmote λογικά θα είναι το 2ο σωστά ; Δεν το γνώριζα αυτό
1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

Manossef Εγώ που το έχω παραγγείλει μέσω της cosmote λογικά θα είναι το 2ο σωστά ; Δεν το γνώριζα αυτό

ναι στην ευρωπη μονο με τον 800αρι ερχονται

Παιδιά σήμερα θα το πάρω από birdphone, ξέρει κανείς αν θα έχει την 4.4.2 ήδη?

Λογικά την 4.3 θα έχει όπως είχε και εμένα και θα σου ζητήσει να την περάσεις..:)

1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

Λογικά την 4.3 θα έχει όπως είχε και εμένα και θα σου ζητήσει να την περάσεις..:)

Ωραία, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Παιδιά η παρέα μεγαλώνει κατά έναν, το παρήγγειλα από εδώ. Αύριο θα το έχω. Ευρωπαϊκό, μάλλον Γαλλία από ότι μου είπε, λευκό χρώμα. Έχει κανείς αγοράσει από τον συγκεκριμένο να πει εντυπώσεις?? Γιατί βλέπω ανάμικτα πράγματα στο σκρούτζ. Edited by akis44
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά η παρέα μεγαλώνει κατά έναν, το παρήγγειλα από εδώ. Αύριο θα το έχω. Ευρωπαϊκό, μάλλον Γαλλία από ότι μου είπε, λευκό χρώμα. .

Έκανες την καλύτερη κίνηση στην σωστή εποχή!!!

Mε γειαααααα

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Ναι βασικά περίμενα καιρό, να πέσει εκεί στα 440 - 450 ευρώ. Είχα και το note 2 παλιότερα. Εντάξει τα note είναι μια κατηγορία μόνα τους αντικειμενικά, δεν σηκώνει συζήτηση. Καταργείς τα τάμπλετ και είσαι κομπλέ, δυο σε ένα. Να σαι καλά, ευχαριστώ. Κάτοχος και εσύ να φανταστώ. Edited by akis44
[sIGPIC][/sIGPIC]

Από ότι βλέπω, μετά την ανακοίνωση του S5 (που δεν ...έπεισε) πολλαπλασιαστήκαμε όσοι πήραμε το Note 3. Βοηθάει και ότι έχει κορυφαία specs σε πολύ δελεαστική τιμή. Ούτε....κινέζικο δεν βρίσκεις με τέτοια χαρακτηριστικά + το S-pen που είναι εργαλείο!

Ακόμα δεν κατάλαβα τι παραπάνω θα δίνει το S5 για να ζητάει 200-250 Ευρώ παραπάνω....:p

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Έλα μου ντε!! Το note 3 είναι σίγουρα συνολικά ανώτερο μηχάνημα!! Αλήθεια kitkat έχετε πάρει παιδιά?? Edited by akis44
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι βασικά περίμενα καιρό, να πέσει εκεί στα 440 - 450 ευρώ. Είχα και το note 2 παλιότερα. Εντάξει τα note είναι μια κατηγορία μόνα τους αντικειμενικά, δεν σηκώνει συζήτηση. Καταργείς τα τάμπλετ και είσαι κομπλέ, δυο σε ένα.

Να σαι καλά, ευχαριστώ. Κάτοχος και εσύ να φανταστώ.

Ευτυχής κάτοχος θα έλεγα καλύτερα!!! :D

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Η τιμή του πεφτει σφαίρα, πάντως παιδιά!!! Απο 444 χθες το πρωί στο σκρούτζ είναι στα 438 σήμερα. 6 ευρώ σε μια μέρα!!

Update: Παιδιά παρέλαβα πριν 2 ώρες, κουκλί το άσπρο!!! Γερμανικό τελικά είναι. Με το που το άνοιξα πήρε kitkat και 3-4 μικρές αναβαθμίσεις!!! Εντυπώσεις αύριο, μεθαύριο!!! Πρώτη διαπίστωση, εεε δεν είναι και τεράστιο που λένε!!! Λίγο μικρότερο από το note 2 μου φαίνεται εμένα!!

Edited by akis44
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορει καποιος να αναφερει ολα μαζι τα σκρουτζομαγαζα που υποστηριζουν Doa ;

Επισης γνωριζει καποιος αν δινει οπως παλια 50gb σε dropbox λογαριασμο ;;

Edited by Da_rudakos

Μπορει καποιος να αναφερει ολα μαζι τα σκρουτζομαγαζα που υποστηριζουν Doa ;;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορει καποιος να αναφερει ολα μαζι τα σκρουτζομαγαζα που υποστηριζουν Doa ;;

Ναι δίνει 48GB στο Dropbox.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και σε περιπτωση που καποιος εχει ηδη απο s3 παλαιοτερα και ληγει σε 2-3 μηνες;

Δυστυχώς πρέπει αναγκαστικά να κάνεις νέο λογαριασμό αν θες τα νέα 50

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

καλημέρα...μεσα στη βδομάδα θα πάρω και εγώ το note 3 μια και έπεσε πολύ, σκέφτομαι να το πάρω από birdphone...

έχω όμως κάποιες απορίες διότι τα χρήματα δεν είναι και λίγα για κινητό και με αγχώνουν κάποια πράγματα...

1) όσοι το πήρατε από εκεί το κατάστημα είχε doa;

2) όσοι το πήρατε από εκεί η συσκευη ήταν εγγυημένα ευρωπαική (μη τρέχω αργότερα);

3) το έχει σε λευκό με 2 τιμές:

http://www.birdphone.gr/gr/prdid/2a0af634f909407aa3ee7dd8dbc8c922/productinfo.aspx

και

http://www.birdphone.gr/gr/prdid/4e30eac195644e83a7b845e3ff270e31/productinfo.aspx

εννοείτε πως θέλω το φτηνό...αλλά δε καταλαβαίνω γιατί το έχει 2 φορές με τόσο μεγάλη διαφορά τιμής

1) Δεν το εχω πάρει από εκεί το συγκεκριμένο, αλλά εχω πάρει άλλη φόρα και ναι έχει DOA.

2) Στάνταρ Ευρωπαϊκή, είναι από τα καλύτερά σκρουτζομαγαζα. Δεν χάνεις βέβαια και κάτι να πάρεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις.

3) Το ένα είναι ευρωπαϊκό παρεισαγωγή (χαμηλή τιμή), το άλλο ελληνικής αντιπροσωπείας. Τίποτα το φθηνό θα πάρεις τα ίδια είναι, από εγγύηση καλύβεσαι απο την Samsung Hellas κανονικά και στα δυο.

Edited by akis44
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα...μεσα στη βδομάδα θα πάρω και εγώ το note 3 μια και έπεσε πολύ, σκέφτομαι να το πάρω από birdphone...

έχω όμως κάποιες απορίες διότι τα χρήματα δεν είναι και λίγα για κινητό και με αγχώνουν κάποια πράγματα...

1) όσοι το πήρατε από εκεί το κατάστημα είχε doa;

2) όσοι το πήρατε από εκεί η συσκευη ήταν εγγυημένα ευρωπαική (μη τρέχω αργότερα);

3) το έχει σε λευκό με 2 τιμές:

http://www.birdphone.gr/gr/prdid/2a0af634f909407aa3ee7dd8dbc8c922/productinfo.aspx

και

http://www.birdphone.gr/gr/prdid/4e30eac195644e83a7b845e3ff270e31/productinfo.aspx

εννοείτε πως θέλω το φτηνό...αλλά δε καταλαβαίνω γιατί το έχει 2 φορές με τόσο μεγάλη διαφορά τιμής

Το καλυτερο σκρουτζομαγαζο κατα τη γνωμη μου.Συνηθως απο εκει ψωνιζω και μαλιστα μεσα στις τελευταιες 10 μερες πηρα και τα 2 note3 μου παλι απο εκει.Αγορασε αφοβα και φυσικα εχει doa και σου δινει και ενημερωτικο εντυπο για το τι και το πως οσον αφορα το doa.

• The title was changed to [Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά