Dimitris_1386 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Μετά από διάφορες rom ΜΜ που δοκίμασα, κάποιες από αυτές για αρκετό καιρό, εδώ και 3-4 μέρες χρησιμοποιώ τη rom του civato Rev 2.1 - non root. (5.0). Η rom δεν υπάρχει παίδες. Απόλυτα smooth, γρήγορη, χωρίς κολλήματα, μπορώ και χρησιμοποιώ wallet, otego η δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης έχει παραμείνει, όπως και η δυνατότητα για βασικές παραμετροποιήσεις (status bar κλπ). Οι βασικές μου εφαρμογές είναι αγορασμένες και άρα θέμα διαφημίσεων δεν πολύ-έχω.... Super!!! Επίσης είδα σημαντική βελτίωση σε θέμα κατανάλωσης σε σύγκριση με τη phronesis 6.5 που χρησιμοποιούσα για αρκετό καιρό. @menioseten ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά και για την υπόδειξη της εν λόγω rom. Φίλε μου κάμερα έχει την στοκ του note 3;Δουλεύουν το hdr και τα διάφορα mods που έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Φίλε μου κάμερα έχει την στοκ του note 3;Δουλεύουν το hdr και τα διάφορα mods που έχει; Ναι δουλεύουν ολα κανονικά στη rom του civato. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Πω ζημιά!Θα με κάνεις να ξαναφλασάρω τώρα.Ήταν το μόνο παράπονο που είχα με την phronesis 5.1.1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 (edited) Παιδιά, ξαφνικά από χθες όταν ξεκλειδώνω το κινητό μου βγάζει την παρακάτω οθόνη, ένα δεύτερο κλείδωμα Το θέμα είναι ότι δεν έχω περάσει τίποτα και δεν μπορώ να βρω και από που είναι....καμία βοήθεια; Τελικα ηταν απο αναβαθμιση απο ενα app για videodownload... μια μ$%#@%α και μιση.... AVD λεγεται... Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 27, 2017 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROMAN Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλησπέρα φίλοι και κάτοχοι του note 3 . Έχω διαβάσει προσεκτικά όλες τις σελίδες για τις τροποποιήσεις και σας συγχαίρω για την προσπάθεια και την επιμονή σας. Αποφάσισα κι εγώ να κάνω μια αλλαγή στη rom του δικού μου, έχω το n9005 και το πήρα από Αραβικά Εμιράτα πριν 5 μήνες με 4.4.2, εμπιστεύομαι τη γνώμη σας για την πρόταση που θα μου κάνετε, αρκεί να δουλεύουν όλα χωρίς προβλήματα και φυσικά το πενάκι που το δουλεύω πολύ. Περιμένω με χαρά τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλησπέρα φίλοι και κάτοχοι του note 3 . Έχω διαβάσει προσεκτικά όλες τις σελίδες για τις τροποποιήσεις και σας συγχαίρω για την προσπάθεια και την επιμονή σας. Αποφάσισα κι εγώ να κάνω μια αλλαγή στη rom του δικού μου, έχω το n9005 και το πήρα από Αραβικά Εμιράτα πριν 5 μήνες με 4.4.2, εμπιστεύομαι τη γνώμη σας για την πρόταση που θα μου κάνετε, αρκεί να δουλεύουν όλα χωρίς προβλήματα και φυσικά το πενάκι που το δουλεύω πολύ. Περιμένω με χαρά τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ. Πρώτη rom και οτι πιο κοντα σε stock θα σου πρότεινα civato rev 2.1. Δουλεύουν ολα μια χαρά κανενα bug και ταχύτατα.Για έκδοση 5.1.1 θα σε πήγαινα σε Pronesis 6.5 και τέλος αν θες να δοκιμάσεις κατι σε MM τότε εχουμε τη Magma NX Note 7 port με λιγα bug και όλες τις λειτουργίες του spen του note 7 αφου ασχολείσαι πολύ με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROMAN Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Πρώτη rom και οτι πιο κοντα σε stock θα σου πρότεινα civato rev 2.1. Δουλεύουν ολα μια χαρά κανενα bug και ταχύτατα.Για έκδοση 5.1.1 θα σε πήγαινα σε Pronesis 6.5 και τέλος αν θες να δοκιμάσεις κατι σε MM τότε εχουμε τη Magma NX Note 7 port με λιγα bug και όλες τις λειτουργίες του spen του note 7 αφου ασχολείσαι πολύ με αυτό. Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου, επειδή είμαι λίγο άσχετος με τις μετατροπές αν μου έδινες κάποια link και τα βήματα που πρέπει ν' ακολουθήσω θα σου ήμουν ευγνώμων γι' άλλη μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου, επειδή είμαι λίγο άσχετος με τις μετατροπές αν μου έδινες κάποια link και τα βήματα που πρέπει ν' ακολουθήσω θα σου ήμουν ευγνώμων γι' άλλη μια φορά. Τα βήματα ειναι τα εξης:Κάνεις root τη συσκευή σου μεσω odin με cf-auto root,περνάς custom recovery(TWRP) με το οποίο θα παιρνεις τα backup σου και θα φλασαρεις τις rom.Οποιαδηποτε rom θελεις απλα κατεβάσεις το zip file μπαινεις σε recovery mode παιρνεις backup και αφου κάνεις wipe φλασαρεις τις rom.Σου δίνω το παρακάτω λινκ για να μάθεις τα βασικά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα βήματα υπάρχουν βίντεο tutorial στο YouTube που θα σε βοηθήσουν. Για κατι που δε κατάλαβες εδω είμαστε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROMAN Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Τα βήματα ειναι τα εξης:Κάνεις root τη συσκευή σου μεσω odin με cf-auto root,περνάς custom recovery(TWRP) με το οποίο θα παιρνεις τα backup σου και θα φλασαρεις τις rom.Οποιαδηποτε rom θελεις απλα κατεβάσεις το zip file μπαινεις σε recovery mode παιρνεις backup και αφου κάνεις wipe φλασαρεις τις rom.Σου δίνω το παρακάτω λινκ για να μάθεις τα βασικά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα βήματα υπάρχουν βίντεο tutorial στο YouTube που θα σε βοηθήσουν. Για κατι που δε κατάλαβες εδω είμαστε!!! Καλημέρα και πάλι σ' ευχαριστώ θερμά για ότι πληροφορία μου έδωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtsimb Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι με phronesis 6.5 και τώρα τελευταία όταν κάνω off και ξανακάνω on τη συσκευή δεν κάνει boot. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Samsung note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-civz-flexlollipop-rev1-2-aroma-t2987732 Εδώ είσαι. Είναι non root Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με ποιο αρχείο κάνουμε root σε αυτη την rom? Αν και είμαι σε magma λέω να κάνω μια δοκιμή Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Με ποιο αρχείο κάνουμε root σε αυτη την rom? Αν και είμαι σε magma λέω να κάνω μια δοκιμήhttps://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424944400 Έχει μέσα το άρωμα για να βάλεις csc ,root ,viper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Την έβαλα του civato αλλά επέστρεψα σε magma. Εχει ομορφηνει παρα πολυ το iu της Samsung πλέον όποτε οσο γρήγορη rom και απροβλημάτιστη να ειναι του civato δεν μπορώ. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Την έβαλα του civato αλλά επέστρεψα σε magma. Εχει ομορφηνει παρα πολυ το iu της Samsung πλέον όποτε οσο γρήγορη rom και απροβλημάτιστη να ειναι του civato δεν μπορώ. Συμφωνώ απόλυτα. Πόσο εμετικό μοιάζει το παλιο UI. Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Την έβαλα του civato αλλά επέστρεψα σε magma. Εχει ομορφηνει παρα πολυ το iu της Samsung πλέον όποτε οσο γρήγορη rom και απροβλημάτιστη να ειναι του civato δεν μπορώ. Αν το πρόβλημα είναι μόνο αισθητικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιον άλλο launcher όπως τον nova και να φέρεις αισθητικά το τηλέφωνο στα μέτρα σου. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Αν το πρόβλημα είναι μόνο αισθητικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιον άλλο launcher όπως τον nova και να φέρεις αισθητικά το τηλέφωνο στα μέτρα σου. Μα αυτό ειναι το "προβλημα".μου αρέσει πολύ το ui της samsung πλεον και δεν θέλω να το αλλάξω. Εξαλλου δεν νομιζω οτι λειπει η ταχύτητα στις mm port. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Σας παρακαλώ μια βοήθεια από το site μας. Έκανα από βλακεία κρυπτογραφηση στην συσκευή μου για να περασω εταιρικο email και οταν τελειωσε μου ζηταει κωδικό τον οποίο τον βαζω το ιδιο με τον κωδικό που μου ζήτησε πριν την κρυπτογραφηση, αλλά δυστυχώς δεν τον δεχεται. Τι πρεπει να κάνω (και αν μπορώ να κάνω κάτι πλεον) ώστε να φύγει η κρυπτογραφηση;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Σας παρακαλώ μια βοήθεια από το site μας. Έκανα από βλακεία κρυπτογραφηση στην συσκευή μου για να περασω εταιρικο email και οταν τελειωσε μου ζηταει κωδικό τον οποίο τον βαζω το ιδιο με τον κωδικό που μου ζήτησε πριν την κρυπτογραφηση, αλλά δυστυχώς δεν τον δεχεται. Τι πρεπει να κάνω (και αν μπορώ να κάνω κάτι πλεον) ώστε να φύγει η κρυπτογραφηση;;;;; Αν και δεν έχω ασχοληθεί με την κρυπτογράφηση των δεδομένων της συσκευής, με αφορμή τη δημοσίευσή σου έκανα μία πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο και αυτό που αναφέρουν είναι ότι μετά την κρυπτογράφηση δεν υπάρχει πισωγύρισμα παρά μόνο επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και απώλεια των δεδομένων. Ο λόγος είναι προφανής. Ίσως να σε έσωζε ένα nandroid backup πριν την κρυπτογράφηση. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Αν και δεν έχω ασχοληθεί με την κρυπτογράφηση των δεδομένων της συσκευής, με αφορμή τη δημοσίευσή σου έκανα μία πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο και αυτό που αναφέρουν είναι ότι μετά την κρυπτογράφηση δεν υπάρχει πισωγύρισμα παρά μόνο επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και απώλεια των δεδομένων. Ο λόγος είναι προφανής. Ίσως να σε έσωζε ένα nandroid backup πριν την κρυπτογράφηση. Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 (edited) Για 3 χρονων μπαταρια νομιζω πολυ καλα Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 8, 2017 by dimitris6694 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROMAN Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Καλημέρα σε όλα τα παιδιά. Έχω εντοπίσει ότι για τρεις φορές σε διάστημα 4 μηνών μου έχουν διαγραφεί φωτογραφίες από μόνες τους, υποψιάζεστε τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Για 3 χρονων μπαταρια νομιζω πολυ καλα Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάπου τόσο βγάζει και μένα ενώ στην αρχή είχα 7 ώρες Sot. Μάλλον πρέπει να πάμε σε καινούργια. Αυτές με το 10αρικο από skroutz που λένε ότι είναι Original είναι όντως? Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Κάπου τόσο βγάζει και μένα ενώ στην αρχή είχα 7 ώρες Sot. Μάλλον πρέπει να πάμε σε καινούργια. Αυτές με το 10αρικο από skroutz που λένε ότι είναι Original είναι όντως? Send From Note 3 With Note 7 Port RomΠάρε μια γνήσια από Samsung στα 20 ευρώ νομίζω. Με τις ρομ που έχουμε μην περιμένεις θαύματα όμως, τα 7ωρα τα βγάζαμε με 4.4.2 και 10+ sot με odex ρομ. Επειδή βλέπω ότι έχεις n7 ρομ δοκίμασε phantom-kernel δείχνει να τα παει καλά σε μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Πάρε μια γνήσια από Samsung στα 20 ευρώ νομίζω. Με τις ρομ που έχουμε μην περιμένεις θαύματα όμως, τα 7ωρα τα βγάζαμε με 4.4.2 και 10+ sot με odex ρομ. Επειδή βλέπω ότι έχεις n7 ρομ δοκίμασε phantom-kernel δείχνει να τα παει καλά σε μπαταρία. Με CM 11-12 x note έβγαζα 7 8 ώρες εύκολα. Τον πρώτο χρόνο τουλάχιστον. Αυτές με 10αρικο δεν είναι 100% original? Magma με Lss 3.8 είμαι τώρα βγάζω 2.5 ώρες με 3 το πολύ. Και αν δεν έχει δουλέψει αυτό το κινητό το θεωρώ διαμάντι 3 χρόνια το έχω χαρεί στο έπακρο. Θα δοκιμάσω και phantom και μισή ώρα παραπάνω να βγάζει αξίζει. Σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια να το πουλήσω να πάω σε le max 2 6gb Ram 128gb εσωτερικο χώρο στα 240 που το έχει το efox. Πόσο θα το πούλαγες? Ακόμα το απολαμβάνω τρέχει τα πάντα άψογα παιχνίδια χωρίς lag απλά 3 χρόνια είναι 3 χρόνια και το Le max 2 δείχνει εξαιρετική προσφορά. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Με CM 11-12 x note έβγαζα 7 8 ώρες εύκολα. Τον πρώτο χρόνο τουλάχιστον. Αυτές με 10αρικο δεν είναι 100% original? Magma με Lss 3.8 είμαι τώρα βγάζω 2.5 ώρες με 3 το πολύ. Και αν δεν έχει δουλέψει αυτό το κινητό το θεωρώ διαμάντι 3 χρόνια το έχω χαρεί στο έπακρο. Θα δοκιμάσω και phantom και μισή ώρα παραπάνω να βγάζει αξίζει. Σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια να το πουλήσω να πάω σε le max 2 6gb Ram 128gb εσωτερικο χώρο στα 240 που το έχει το efox. Πόσο θα το πούλαγες? Ακόμα το απολαμβάνω τρέχει τα πάντα άψογα παιχνίδια χωρίς lag απλά 3 χρόνια είναι 3 χρόνια και το Le max 2 δείχνει εξαιρετική προσφορά. Send From Note 3 With Note 7 Port RomΤο ρεκόρ μου ήταν 11ωρες με την stock μπαταρία που έχω τώρα https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=57164951&postcount=3976&nocache=1&z=4481256469152868 Εγώ δεν το δίνω θα το κρατήσω μέχρι να τα παίξει. Οτιδήποτε άλλο να πάρω θα το βαρεθώ έτσι απλά. Από την στιγμή που τρέχει τα πάντα και έχουμε τα τελευταία firm δεν υπάρχει λόγος αντικατάστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts