kouros17 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ένα καινούριο link για xposed. Με την πρώτη ευκαιρία το δοκιμάζω.:-) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3113463 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Λειτουργεί δλδ απροβληματιστα το xposed πλέον; ένα λινκ παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ένα καινούριο link για xposed. Με την πρώτη ευκαιρία το δοκιμάζω.:-) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3113463 Χωρίς custom recovery δεν γίνεται δουλειά ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Λειτουργεί δλδ απροβληματιστα το xposed πλέον; ένα λινκ παιδιά Πριν από το δικό σου post έδωσα ένα link. Όταν βρω λίγο χρόνο θα το δοκιμάσω. Χωρίς custom recovery δεν γίνεται δουλειά ε; Ναι, χρειάζεται custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 το λινκ που έδωσε ο Κουρος νωρίτερα ακολούθησα εγώ το πρωί και λειτουργεί μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Το περάσατε το xposed με twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 (edited) Πρώτα φλασάρετε από εδώ, το ζιπ που δίνει μέσω ρικόβερι, και μέτα από εδώ κάνετε install κανονικά το apk της lollipop έκδοσης του xposed. Τo πέρασα κι εγώ με TWRP recovery. Oλα κομπλέ. Σε πρώτη φάση είδα το youtube background να δουλεύει. Και το AppSettings, επίσης. Edited May 21, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 (edited) Καλή επιτυχία! Edited May 21, 2015 by telmakris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Το πέρασα. Μήν τρομάξετε μετά την εγκατάση του framework αν αργήσει να μπουτάρει.Θα κάνει όσο κάνει και στην εγκατάσταση νέας rom. Τεστάρω το gravity box για αρχή και βλέπουμε.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Αν κανατε παντως ολη αυτη τη διαδικασια μονο για το youtube in background, αυτο γινεται με το ogyoutube, χωρις να χρειαζεται καν ρουτ. Συγγνωμη αν εχει κι αλλες πρακτικες εφαρμογες το xposed που εγω δεν καταλαβαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Αν κανατε παντως ολη αυτη τη διαδικασια μονο για το youtube in background, αυτο γινεται με το ogyoutube, χωρις να χρειαζεται καν ρουτ. Συγγνωμη αν εχει κι αλλες πρακτικες εφαρμογες το xposed που εγω δεν καταλαβαινω. Συγχωρείσε....!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 (edited) 1) Και το Αdaway δεν υπήρχε σε module? Ή κάνω λάθος? Τώρα πάντως δεν το βρίσκω... 2) Stock launcher 5x4 modification, όσοι χρησιμοποιείτε στοκ λαντσερ ίσως το βρείτε χρήσιμο. Αν κανατε παντως ολη αυτη τη διαδικασια μονο για το youtube in background, αυτο γινεται με το ogyoutube, χωρις να χρειαζεται καν ρουτ. Συγγνωμη αν εχει κι αλλες πρακτικες εφαρμογες το xposed που εγω δεν καταλαβαινω. Έχει πολλά καλούδια ακόμα. ;) Edited May 21, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Πέρασα το zip και μετά έτρεξα το apk από τον es Explorer. Βγήκε το εικονίδιο της εφαρμογής αλλά όταν την ανοίγω μου λεει να κάνω μέσω recovery install manual? Δυο αρχεία δεν είναι; ένα το zip και ένα το apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Πέρασα το zip και μετά έτρεξα το apk από τον es Explorer. Βγήκε το εικονίδιο της εφαρμογής αλλά όταν την ανοίγω μου λεει να κάνω μέσω recovery install manual? Δυο αρχεία δεν είναι; ένα το zip και ένα το apk Ναι, δύο είναι. Πέρνα κάποιο module να δεις αν δουλεύει. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Οχι μου λεει δεν έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι μου λεει δεν έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή.. Sorry το greenify μου κάνε τη ζημιά. Όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 (edited) Δε μπαινει με τιποτα μετά το φλασαρισμα.. Πρεπει να εχεις καποια ρομ ή καποιο κερνελ συγκεκριμενo; Edited May 21, 2015 by telmakris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Δε μπαινει με τιποτα μετά το φλασαρισμα.. Πρεπει να εχεις καποια ρομ ή καποιο κερνελ συγκεκριμενo; Lollipop ρομ... :P To κοίταξα πάλι τώρα. Δε λέει κάτι συγκεκριμένο για ρομ, κερνελ. Δες ξανά τα αρχεία που έχεις αν είναι τα σωστά. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Όλα οκ μέχρι που ενεργοποίησα μερικά modules. Εδώ και 20 λεπτά είναι στο samsung logo :p Aryamod 5.0 fulgor 1.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Lollipop ρομ... :P To κοίταξα πάλι τώρα. Δε λέει κάτι συγκεκριμένο για ρομ, κερνελ. Δες ξανά τα αρχεία που έχεις αν είναι τα σωστά. μηπως μου την κανει το twrp; γιατι λεει νομιζω οτι ισως μπορει να υπαρξει προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 μηπως μου την κανει το twrp; γιατι λεει νομιζω οτι ισως μπορει να υπαρξει προβλημα.. Μπορεί...... ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα οκ μέχρι που ενεργοποίησα μερικά modules. Εδώ και 20 λεπτά είναι στο samsung logo :p Aryamod 5.0 fulgor 1.3 Ποια modules? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ήταν μπόλικα όπως Greenify Xprivacy κάποια για το youtube, σύνολο κοντά στα 10 αλλά βρήκα xposed uninstaller και θα το δοκιμάσω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Παίδες ακόμα για UK btu δεν έχει βγει η lollipop. Μπορώ να βάλω κανονικά άλλης χώρας μέσα από kies ή odin και να μην έχω πρόβλημα ούτε με το knox; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 (edited) Το έβαλα κι εγώ το xposed με aryamod 5.0 και προς το παρόν με δύο modules όλα βαίνουν καλώς. Edited May 21, 2015 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 (edited) Παίδες ακόμα για UK btu δεν έχει βγει η lollipop. Μπορώ να βάλω κανονικά άλλης χώρας μέσα από kies ή odin και να μην έχω πρόβλημα ούτε με το knox; Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην γράψει ο knox, αλλά υπάρχουν και κάποιες πιθανότητες να γράψει. Edited May 21, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Αυτά έχω βάλει και όλα οκ μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts